The kampausten trendit vuonna 2013 ovat lyhyet kampaukset. Lyhyet kampaukset ovat suosittuja trendikkäiden ja tyylikkäiden tyttöjen keskuudessa, ja se on myös tämän vuoden viimeisin trendi. Kaikki nuoret, naimisissa olevat tytöt tai naiset voivat kantaa tätä suuntausta näyttääkseen fiksulta ja trendikkäältä. Lyhyillä kampauksilla on lisäksi paljon malleja, tyylejä tai leikkauksia, jotka saavat sinut näyttämään tyylikkäämmältä ja trendikkäämmältä tänä vuonna. Nämä lyhyiden kampausten trendit ovat myös erittäin suosittuja aasialaisten tyttöjen keskuudessa. Tässä on joitain parhaita 20 esimerkkiä lyhyistä trendikkäistä hiustenleikkauksista tai kampauksista, joita söpöt aasialaiset tytöt kantavat.

Kuten tiedämme, aasialaiset tytöt ovat erittäin söpöjä ja hyvännäköisiä, mutta tämän vuoden trendikkäimmät lyhyet kampaukset tekevät niistä tyylikkäitä ja söpöjä. Alla olevan kuvan tytöllä oli erittäin söpö lyhyt leikkaus paksuihin hiuksiin. Musta hiusväri sopii myös hänen kasvoilleen ja tekee hänestä kauniimman ja tyylikkäämmän. Hänellä on erittäin söpö leikkaus, joka on pidempi edestä katsottuna ja lyhyempi takaa.

Söpöjä aasialaisia ​​kampauksia lyhyille hiuksille

Lyhyet hiustenleikkaukset aaltoilevilla kampauksilla ovat myös erittäin suosittuja aasialaisten tyttöjen keskuudessa. Tämä kampaus antaa karkealle sotkuisen ilmeen hiuksille ja tekee sinusta trendikkäämmän ja tyylikkäämmän.

Aasian lyhyet aaltoilevat kampaukset

Tappavat suorat hiukset näyttävät kauniilta lyhyillä leikkauksilla tai lyhyillä kampauksilla. Tämä aasialainen tyttö näyttää kauniilta ja söpöltä tässä lyhyessä suorassa leikkauksessa. Hänen hiuksensa on edestä lyhyt ja takakarvat hieman pitkät. Hänen leikkaukseensa kuuluu myös erittäin tyylikkäitä ja trendikkäitä leikkauksia.

Aasian lyhyet suorat kampaukset

Aasian tytöt näyttää trendikkäältä ja tyylikkäältä kiharat hiukset. Tämän kuvan tytöllä oli erittäin söpö lyhyt leikkaus. Hän myös värjää hiuksensa ruskehtavan vaalean sävyiseksi ja sen jälkeen hän kiharaa vain hiuksensa reunoille. Hänen leikkauksensa antaa myös sotkuisen ilmeen, jossa hän näyttää trendikkäältä ja tyylikkäältä.

Aasian lyhyet kiharat kampaukset

Kerrostettu on yksi erittäin trendikkäistä ja söpöistä hiustenleikkauksista Aasian tytöt. Se on liian lyhyt pituudeltaan. Aasialaiset tytöt voivat kantaa tämän leikkauksen sotkuisella ilmeellä. Jotta se olisi ainutlaatuisempi ja tyylikkäämpi, he voivat värjätä hiuksensa ja tehdä hiuksista erilaiset kuin muut.

Aasian lyhyet kerrostetut kampaukset

Bob on yksi hyvin vanha ja aina erittäin trendikäs hiustenleikkaus nuorten tyttöjen keskuudessa. Aasialaiset tytöt näyttävät myös erittäin tyylikkäiltä ja kauniilta bob -leikkauksessa. Bob -hiustenleikkaus antaa heidän persoonallisuudelleen erittäin tyylikkään ja trendikkään ilmeen.

Lyhyet bob -kampaukset aasialaisille naisille

Hyvin lyhyet hiustenleikkaukset näyttävät myös trendikkäiltä ja ainutlaatuisilta. Useimmat Aasian julkkikset käyttävät myös tätä trendikästä leikkausta näyttääkseen fiksulta ja seksikkäältä.

Erittäin lyhyet aasialaiset kampaukset naisille

Useimmat trendikkäät nuoret tytöt haluavat kantaa sotkuisia kampauksia. Tänä vuonna se on yksi erittäin trendikkäistä kampauksista, ja tytöillä on sotkuisia kampauksia lyhyillä leikkauksilla. Vaaleat hiusten värit näyttävät myös hyviltä sotkuisten kampausten kanssa.

Sotkuinen aasialainen leikkaus

Nämä trendikkäät lyhyet hiustenleikkaukset tekevät aasialaisista tytöistä kauniimpia, söpöjä ja tyylikkäitä.

Trendikäs aasialainen lyhyt kampaus

Vuonna 2013 lyhyet hiustenleikkaukset ovat trendikäs leikkaus, ja tytöt, jotka kantavat näitä lyhyitä trendikkäitä kampauksia, näyttävät fiksuilta, tyylikkäiltä ja kauniilta tuolla trendikkäällä lyhyellä kampauksella.

2013 Lyhyt aasialainen kampaus naisille

Aasian lyhyet kampaukset naisille

Aasian lyhyet kampaukset naisille-1

Aasian lyhyet kampaukset naisille-2

Aasian lyhyet kampaukset naisille-3

Aasian lyhyet kampaukset naisille-4

Aasian lyhyet kampaukset naisille-5

Aasian lyhyet kampaukset naisille-6

Aasian lyhyet kampaukset naisille-7

Aasian lyhyet kampaukset naisille-8

Aasian lyhyet kampaukset naisille-9