Denne elektriske akvarellskallen.

Elektrisk akvarellskalle av Felipe Rodrigues Fe Rod

Et turkis lys stråler fra det indre av denne hodeskallen. De lilla og oransje fargene passer godt sammen med den turkise og grå blekkskallen.  (Foto: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Denne svart og grå blekk calavera.

Svart og grått blekk calavera av Elisabeth Markov

Calavera er en dekorert spiselig hodeskalle laget av sukker laget for å feire de dødes dag. Hodeskallene er tradisjonell folkekunst fra Mexico som ofte blir gjenstand for tatoveringskunst.  (Foto: Elisabeth Markov)

Denne landskapsskallen.

Landskapsskalle av Balazs Bercsenyi

Du tror du kanskje ser en hodeskalle, men det er faktisk et smart tegnet landskap. Denne er ganske åpenbar, men bare hvis du ikke kan se den, er gondolen en munn og trærne på elvebredden er øyne og nese.  (Foto: Balazs Bercsenyi)

Denne stilige akvarellskallen.

Akvarellskalle av Russell Van Schaick

Ja, hodeskallen er kul, men det som virkelig skiller seg ut er detaljene som ble lagt i akvarellblettene. (Foto: Russell Van Schaick)

Dette viltvoksende bryststykket.

Massiv hodeskalle -tatovering av John Anderton

Hvis størrelsen var målet, ville dette designet definitivt ta førstepremien. Den store omfanget av ting tillot kunstneren å innlemme et iøynefallende detaljnivå i beinet.  (Foto: John Anderton)

Denne negative romskallen.

Negativ plassskalle -tatovering av Matt Pettis

En stor panne gir en veldig illevarslende hodeskalle. (Foto: Matt Pettis)

Dette underarmen.

Skull on underarm av Jason Butcher

Her har vi en godt skyggelagt hodeskalle som ser ut til å nesten dukke opp fra ingen steder. Mangelen på grenselinjer gir den myke skyggen et ekstra løft.  (Foto: Jason Butcher)

Denne blomsterhodeskallen.

Blomsterskalle av Dino Nemec

Denne tatoveringen ble omtalt før på en av våre andre lister, men den var bare for fantastisk, så vi trodde vi skulle ta den tilbake for denne listen. (Foto: Dino Nemec)

Dette bakstykket.

Skalle på ryggen av Victor Portugal

Den polske kunstneren Victor Portugal setter alltid sammen de mest detaljdrevne tatoveringer. Dette store bakstykket er intet unntak. (Foto: Victor Portugal)

Denne botaniske skallen på låret.

Botanisk skalletatovering på låret av Sasha Masiuk

Du kan skure ordboken for et helt liv, og fremdeles ikke finne et ord som nøyaktig beskriver hvor vakker denne tatoveringen er. (Foto: Sasha Masiuk)