95 tatoveringsdesigner hver kvinne i hemmelighet ønsker

Du vil ha disse. Du trenger disse!

På fredag ​​begynte vi å sette sammen vår to-ukentlige oversikt over de siste og beste tatoveringene for kvinner. Det er mange design fra de vanlige trollmennene du er vant til å se på TB, i tillegg til flotte arbeider fra nye artister som vi nylig har oppdaget. Det er alltid spennende å oppdage nye talenter, og når vi snubler over en virkelig strålende tatovør, inspirerer det vanligvis en liste av noe slag – som var tilfellet her. Hvis du er en vanlig leser, har du ingen problemer med å skille hvem som er nykommer.

For kvinner som leter etter en god tatovering å få før sommeren er i full gang, har vi noen kjære på denne listen som du ikke vil gå glipp av. Fra de vanlige akvarellverkene til noen virkelig guddommelige enkeltnålssammensetninger, denne listen har alt en jente som leter etter tatoveringsinspirasjon, kan be om. Vi håper du liker denne listen, og ikke glem å lagre og dele favorittene dine!

Denne fargerike planeten.

Fargerikt planetarisk sidestykke av Baris Yesilbas

Detaljerte månetatoveringer er en krone et dusin i disse dager, men dette designet skiller seg virkelig ut fra resten. Baris velger å farge denne månen med det som bare kan beskrives som den kuleste fargekombinasjonen som er mulig. Hvis du leter etter noe med stil og klasse, og samtidig unikt, er et design som dette definitivt noe å vurdere.  (Foto: Baris Yesilbas)

Disse fargebåndene.

Band med fargetatovering av Bryan Gutierrez

Enten denne tatoveringen minner deg om en infrarød varmesignatur eller regnbueglansen på en våt overflate på bensinstasjonen, kan det ikke nektes for skjønnheten. Som en så unik og kreativ tatovering er det lett å gå seg vill i dette designet mens du beundrer den livlige fargen og andre attraktive egenskaper.  (Foto: Bryan Gutierrez)

Dette blomsterkompasset.

Blomsterkompass -tatovering på skulderen bak av tatovør Banul

Som et bevis på at du er en kvinne av klasse og eleganse, bør dette nydelige blomsterkompasset mer enn gjøre susen. Det fine kompasset i skissestilen gir stykket en vintage -følelse, mens blomstene gir en overveldende feminin stemning som vil få et smil på alle jenters ansikt.  (Foto: Tatovering Banul)

Denne fantastiske røntgenblomsten.

Røntgenblomstertatovering av Jakub Nowicz

Helt siden vi først presenterte en røntgenblomstertatovering på TB for over et år siden, har forespørsler om flere design jevnt og trutt rullet inn på det som virker som en ukentlig basis. Når vi kommer over et kvalitetseksempel, har vi det vanligvis på en liste, men det er bare ikke så mange artister som lager det vi ville vurdere utstillingsrøntgenblomsttatoveringer med jevne mellomrom. (Foto: Jakub Nowicz)

Dette rosen og valmue sidestykket.

Rose og valmue av Tattooist Flower

Tattooist Flower sine blomster er i en egen liga. Roser, pioner, liljer, hun gjør dem alle – og hver gang i sin signaturstil som umiddelbart gjenkjennes uansett hvor mange blomstertatoveringer som kommer over skjermen vår. Denne røde rosen og den fiolette valmuen kombineres for å danne en harmonisk komposisjon som enhver kvinne ville være heldig å eie.  (Foto: Tattooist Flower)

Denne vakre buketten.

Vakker blomsterbukett -tatovering på underarmen av Nando

Apropos blomster, en annen av våre favoritt koreanske tatoveringsartister har også en evne til å lage fantastiske og unike blomsterdesigner. Hvis du er ute etter noe vakkert med kronblad, ikke glem å sjekke Nando på Instagram.  (Foto: Nando)

Denne akvarellsneglen.

Morsom akvarellsnegl av Koray Karagozler

Den kosmiske glimten som er synlig i de lilla og rosa nyanser gir dette stykket en magisk kvalitet som gjør denne lille snegletatoveringen til noe annet enn vanlig. Korays design er alltid spesiell og et godt valg for enhver kvinne som leter etter et frittstående design.  (Foto: Koray Karagozler)

Denne dekorative mandala -designen.

Kompleks mandala -tatovering av Agnieszka Kulinska

En nydelig mandala-stilig design aksentert med dinglende perlesmykker. I tillegg til å være en mandala-elskers drøm som går i oppfyllelse, skjer det så mye mer her. Alle som liker intrikate detaljer vil sette pris på dette symmetriske kunstverket. (Foto: Agnieszka Kulinska)

Dette floral uendelige symbolet.

Floral uendelig symbol av tatovør Banul

Fra plasseringen til fargelegging til konseptet, alt om dette uendelige blomstersymbolet var godt gjennomtenkt og fagmessig utført. Og så er det selvsagt det faktum at det ble gjort av Banul, som aldri-så vidt vi vet-har skapt noe annet enn delikate, swoon-verdige tatoveringsdesigner som hver jente umiddelbart blir forelsket i.  (Foto: Tatovering Banul)

Denne svarte og grå blekkulven.

Svart og grå blekk ulv av Ariel Nirakara

Så mye som vi har ulvetatoveringer, skulle du tro at vi hadde blitt syke av dem nå. Men ting er faktisk det motsatte. Spesielt når vi så dette praktfulle eksemplet blekket av SoCal -tatovøren Ariel Nirakara. (Foto: Ariel Nirakara)