De beste haitatoveringsdesignene .... noensinne.

Vi har kastet en enorm samling haitatoveringer ned til de aller beste 50.

Enten vi ser på haier som svømmer sakte rundt på Nat Geo WILD, eller ser for oss at de lurer på bunnen av forstadsbassengene våre, er havets eldste rovdyr like fryktinngytende som de blir misforstått.

Takket være Hollywood, og en munn full av truende tenner, får haier vanligvis en dårlig rap – noe som er helt forståelig. Tross alt, så mye som vi elsker haier, er det tøft å ikke forestille seg at en dukker opp fra mørket for sakte å ta av et vedheng når du er i en vann som er dypere enn et badekar. Men i virkeligheten er det mer sannsynlig at haier svømmer bort fra mennesker enn å angripe dem. Det er imidlertid ikke det som gjør haier så fascinerende. Folk blir tiltrukket av haien for sin morder og fantastiske kvaliteter. Naturens perfekte morder.

Når det gjelder blekk, er haitatoveringer så populære som du forventer. Havets mest kjente og fryktede fisk har blitt tattet på omtrent alle mulige måter. Fra hyperrealistiske undersjøiske veggmalerier til design i svart og grått blekk, denne unike samlingen av haitatoveringer har noe for enhver smak.

Hva slags hai skal jeg få?

Selv om det er over 400 forskjellige haier, er bare en håndfull arter godt kjent. Her er noen av de mest populære haiartene som vanligvis er representert i tatoveringsdesign.

Den store hvite: Den kraftige gråhvite kroppen til den store hvite haien er det du vanligvis tenker på når du tenker på en hai. Steven Spielbergs kjever, så vel som omtrent annenhver etende hai som noen gang har prydet sølvskjermen, er modellert etter den store hvite. Den store hvite er kjent for sin imponerende størrelse og sylskarpe tenner.

Hammerhead: Hammerhaien er sannsynligvis den mest interessante og romvesenlignende haien som eksisterer. Hammerhodet får navnet sitt fra det hammerformede hodet som huser øyne på hver spiss.

Hvalhaien: En mild kjempe kjent for sitt fascinerende mønster av hvite flekker som dekker haien fra topp til tå, hvalhaien er den største av alle haier og kan nå lengder på over 40ft. I stedet for en munn full av store serrated tenner for å rive av store kjøttbiter, har hvalhaier en rekke filterputer for forsiktig å samle krill på samme måte som hval gjør.

Denne gapende munnen.

Haitatovering med gapende munn av Jeisson Odink

Definitivt noe du ikke vil se personlig, denne munnen full av serrated tenner på jakt etter et måltid er en av de mest illevarslende designene på listen. Selv plakaten for blockbuster Jaws fra 1975 sammenligner ikke helt med den skremmende naturen til dette stykket.  (Foto: Jeisson Odink)

Denne romhaien.

Space hai av Blayne Bius

Hvis du leter etter noe morsomt og kreativt, kan denne haien med romtema med blokkert farge være rett i smuget ditt. Denne “surrealistiske romstilen” ligner både en stjernefylt himmel og den fremmede verden som ligger dypt under havets overflate.  (Foto: Blayne Bius)

Denne dotwork haitatoveringen.

Dotwork great white av Parvick

Hvis det er en mer skummel hai som svømmer rundt, har vi ennå ikke sett det. Det første du legger merke til om dette designet er den forbløffende mengden detaljer og tekstur kunstneren var i stand til å oppnå. Vel, de hvite øynene er ganske oppsiktsvekkende også. Døde, alle hvite øyne kan bare tilhøre en skapning som strever etter de dypeste dypene havet kan tilby … som gjør denne haien enda mer skremmende.  (Foto: Parvick)

Denne overvunnede haien.

Beseiret haitatovering av Anzo Choi

Overraskende nok er dette ikke den eneste haien med et sverd gjennom det på vår liste. Om det er tilfeldigheter eller en slags trend er vi ikke sikre på, men det er trygt at minst noen få haier har blitt drept med sverd gjennom historien!  (Foto: Anzo Choi)

Denne dotwork haitatoveringen.

Dotwork haitatovering av Black Line Studio

De perfekte linjene gir denne haitatoveringen et utrolig autentisk utseende. Utmerket utførelse og en perfekt beliggenhet gjør denne dotwork haitatoveringen så original som den blir.   (Foto: Black Line Studio)

Dette akvarell skulderstykket.

Akvarell skulderstykke av Scady Alyona

Denne fantastiske akvarelldesignen er bare begynnelsen på det som til slutt skulle bli en full erme. De primære fargene som er farget i akvarellstil komplimenterer perfekt haiene med skårer og skissestiler. Vi brukte omtrent ti minutter på å tyde dette elegante manuset, men til slutt ga vi opp. (Foto: Scady Alyona)

Denne realistiske haitatoveringen.

Realistisk haitatovering av Jesse Rix

Her har vi en revfisk, noen få rokker og en massiv hvit-hai som spiser hele familien din på en gang som ville sende Chuck Norris på vanvittig jakt etter moren. Morsomt faktum: mennesker dreper 10 millioner haier for hver 1 person som blir drept av en hai hvert år.  (Foto: Jesse Rix)

Denne neo tradisjonelle hai design.

Neo tradisjonell hai av Cedric Weber

Hvis Blackbeard skulle få en tatovering i dag, ville dette sannsynligvis være det. Neo tradisjonelle tats vil aldri gå av moten, spesielt når de er ferdige slik. Gradientglansen på bannerne bringer virkelig designet sammen.  (Foto: Cedric Weber)

Denne akvarellhvalhaien.

Akvarellhvalhai av Sol Tattoo

På en mer leken måte er denne hvalhaien design perfekt for de som leter etter noe litt mindre skremmende. Hvalhaien er kanskje mer hval enn hai. Det er en av bare tre filterfôringshaier som er avhengige av liten krill i stedet for fisk og andre pattedyr.  (Foto: Sol Tattoo)