Best_Maori_Tattoo_designs

Stammetatoveringer generaliseres ofte sammen som om de kom fra en stor stamme. Jeg beklager å si det, men det er bare ikke tilfelle. Det er sant at de forskjellige typene stammetatoveringer påvirket hverandre på forskjellige måter, men av hensyn til denne artikkelen vil vi diskutere en bestemt type stammetatoveringer som stammer fra Maoristammen i New Zealand.

Etter å ha blitt lei av alle disse listene som flyter rundt på nettet av såkalte “Maori-tatoveringer”, som faktisk viste seg ikke å være maori i det hele tatt, bestemte jeg meg for å sette sammen en samling tatoveringer som hadde ekte Maori-innflytelse..

Design i maoristil er vanligvis det man tenker på når noen sier “Tribal Tattoo”. Deres unike mønster av buede linjer og nesten paisley-lignende haler gjør dem enkle å skille fra noen av de andre vanskeligere å skille stammetatoveringene knyttet til de polynesiske og øyboerne kulturer.

Maoristammen trodde at blekkarbeidet deres, også kjent som Ta moko, eller bare moko, hadde en mye dypere symbolikk enn bare å være et dekorativt design å se på. Maori tatoveringer ble antatt å inneholde dype forfedre meldinger som er spesifikke for hver bærer. Andre ting som sosial status, stammetilhørighet og slektsforskning ble alle innlemmet i hvert design.

I moderne kultur velger de fleste å få Maori -blekk spesielt for dets estetiske egenskaper alene. Tradisjonelle Maori -tatoveringer ble oftest utført i ansiktet, men i dagens samfunn vil du være hardt presset for å finne en Maori -ansikts -tatovering på alle andre enn Mike Tyson utenfor stammen.

La oss ta en titt og noen av de mest unike og spektakulære eksemplene på Maori -tatoveringer.

Denne handlingen av total hengivenhet

maori-moko-ansikts-tatovering

Som en sjef. Jeg tror det er trygt å si at denne fyren er styreleder, visepresident og administrerende direktør i Maori -stammen.

Dette store bakstykket

tilbake-maori-stammetatovering

En stor kriger flankert av to mindre krigerdesign.

Denne fantastiske full frontal veggmaleri

Maori tatovering

De virvlende designene i midten er spesielt tiltalende. To blomstermerker pryder skuldrene for å bringe hele stykket sammen.

Disse tatoveringene fra Maori -stammekjeden

maori-tribal-tattoo-back

maori-tribal-halskjede-tatovering

fantastisk-maori-halskjede-tatovering

Jeg har alltid vært fascinert av disse designene. Mye mer tiltalende enn ansikts tatoveringer.

Denne svarte og røde Maori stammehylsen

full-sleeve-arm-maori-tribal-tattoo

Beslutningen om å legge til et snev av farge i designet lønnet seg stort. Det er en rekke andre neo-tribal tatoveringer der ute som bruker akkurat dette fargevalget med lignende resultater.

Denne benmedaljen

Maori-ben-medaljong-tatovering

Symmetrien og de tekniske detaljene til denne tatoveringen er ganske enkelt midtblåsing.

Denne vakre navlen design

stor-mage-maori-stammetatovering

Den generelle designen og utførelsen av dette stykket er rent geni. Det er ikke så ofte du ser stammetatoveringer som inneholder navlen.

Denne tatoveringen fra Maori -stammen

Maori-stamme-tatoveringer-blomst

Selv om dette sannsynligvis ikke er noe du vil se på en Maori -kriger, kan det ikke nektes for den sterke Maori -innflytelsen som er sett i dette designet.

SE OGSÅ: 30 latterlig fantastiske stammetatoveringer av California -artisten Kenny Brown

Denne V-formede tatoveringen på ryggen

tribal-maori-tatovering-på-ryggen

Dette skjulte ansiktet

intrikat-arm-maori-tatovering

Mange ting skjer her, men hvis du ser nøye etter kan du se et strålende ansiktsdesign gjemt i kaoset.