40 super søte søstertatoveringsdesigner | TattooBlend

Hun er søsteren din. Matchende tatoveringer burde nesten være et krav hvis din slekt noen gang skulle settes i tvil. Tross alt har ikke alle fordelen av å være eneggede tvillinger, så hvordan skal ellers befolkningen vite at hun er søsteren din og at du er hennes. Men på alvor, forbindelsen som søstre deler, er bare noe som kan oppleves, ikke forklares. Her er en liste over fantastiske søstertatoveringer for å feire søsterskapets bånd.

Disse matchende blomster søstertatoveringene.

Floral Watercolor Sister Tattoos av Jordan Ashley

Ifølge kunstneren ønsket hver søster sitt eget semi-unike design-som ser ut til å ha blitt oppnådd ved å justere fargen på blomsten. Det er noen få av disse designene som flyter rundt der ute, og det er lett å se hvorfor. (Foto: Jordan Ashley)

Disse tatoveringene i pulsen.

Heart Rate Sister Tattoos av Jeff Ward

Disse snirklende linjene er teknisk kjent som “pauser”, men de fleste forbinder dem med sykehuspulsmåler. (Foto: Jeff Ward)

Disse små pilene.

Tiny Sister Tattoos av Jessica Guerra

Å få matchende søstertatoveringer betyr ikke alltid at designene må inneholde ordet “søstre”, eller ha et bilde av to søstre som gjør søsterting. Faktisk er de fleste designene på denne listen bare søte matchende tatoveringer som tilfeldigvis ble valgt av søstre. Disse bittesmå piltatoveringene er en stilig design som er søt, rask, morsom og relativt smertefri. (Foto: Jessica Guerra)

Dette sammenhengende sitatet.

Connecting Quote Sister Tattoo av Faelan Wilson

Selv om vi ikke ønsker å måtte forklare alle hvordan denne tatoveringen er en del av et større kunstverk, er det definitivt et kult design som er omtrent like unikt som kreativt.. (Foto: Faelan Wilson)

Denne solen og månen.

Sun and Moon Sister Tattoos av SteviRee Barney

Det er noen få sol- og månetatoveringer på denne listen på grunn av deres overveldende popularitet. “De 🌞 og &#x1f319 ;, dag & natt, bare 2, akkurat som oss. ” (Foto: SteviRee Barney)

Disse fargerike Matryoshka -dukkene.

Russian Nesting Doll Sister Tattoos av Deanna Taylor

Matryoshka -dukker, også ofte referert til som russiske hekkedukker, er sett med tredukker av avtagende størrelse som passer pent inn i hverandre. De beste er vanligvis laget av sjokolade, men dette eksepsjonelt livlige paret kommer inn på et øyeblikk. (Foto: Deanna Taylor)

Disse svingende søstertatoveringene.

Swinging Sister Tattoos av Jeffrolowe

Langt bort det mest populære søstertatoveringsdesignet, har dette sammenhengende søstrene som sitter på husker blitt gjenskapt gang på gang for søstre som bare ikke kan gå tilbake til dette hyggelige designet.  (Foto: Jeffrolowe)

Disse søte stjernebildene.

Constellation Sister Tattoos

Vi er ikke sikre på hva navnene på disse stjernebildene er, men de er sikkert vakre. Dette settet med stjernebilder er et av de mer detaljerte eksemplene vi har sett. (Foto: Nieves Arias)

Disse Disney -søstertatoveringene.

Disney Sister Tattoo Designs

Ohana betyr familie. Det er også en herlig polynesisk restaurant med tropisk tema på Walt Disney World Resort i Orlando, Florida. (Foto: Marissa Smith)

Disse matchende havfruetatoveringene.

Matchende havfrue -søstertatoveringer av Marquinho Andre

(Foto: Marquinho Andre)

Disse matchende sukkerskallene.

Sugar Skull Sister Tattoos av Rachelle Downs

I følge artisten foretrakk en søster sortversjonen mer og bestemte seg for å gå i den retningen. Sukkerskaller er en meksikansk tradisjon – selv om den ble introdusert av spanske misjonærer – med å lage hodeskaller av sukker og deretter dekorere dem for å feire de dødes dag. (Foto: Rachelle Downs)