Denne lotusblomsten.

av Fatih Odabas

(Foto: Fatih Odabas)

Hvis du blir lei av alle røntgenblomsttatoveringene som flyter rundt i disse dager, er det noe alvorlig galt med deg. Uansett hvor mange ganger jeg kommer over dette vakre konseptet utført med så klarhet, mister jeg minst tre eller fire minutter av dagen min.

Denne galaksetrekanten.

av Kity

(Foto: Kity)

Hver kunstner illustrerer rommet litt annerledes. Imidlertid har jeg ennå ikke oppdaget en kunstner som hadde et så godt grep om dette designområdet. Konstellasjonene, formene og aksentene i svart blekk gir en fin innrammingseffekt og gir akkurat den rette kontrasten til designet.

Disse leppene.

av Puch

(Foto: Puch)

Det kan høres rart ut, men når jeg ser lepper skvette med et tykt lag med dypt pigmentert leppestift, kryper jeg litt på innsiden. I tillegg til å være en episk illustrasjon i seg selv, er den utstrykede effekten kunstneren innlemmet i designet ganske fantastisk.

Dette botaniske fotstykket.

av Daria Razovskih

(Foto: Daria Razovskih)

Det er hyggelig å se et kvalitetsgrønt design illustrert av noen som ikke er Lindsay April. Lindsay har sin egen unike stil som jeg ikke har annet enn kjærlighet og takknemlighet for, men denne oppfatningen av den “løvrike” tingen er definitivt et kjærkomment syn. Daria, du rocker!

Disse fuglene.

av Siyeon

(Foto: Siyeon)

Her har vi enda en vakker solnedgang mot det som ser ut som et nabolag i Korea. Stabelen med LG klimaanlegg var en død gave.

Denne engelen.

av Youyeon

(Foto: Youyeon)

Som noen som kunne tilbringe en måned i Louvre uten å komme om bord, snakker denne statuen av en engel til meg på så mange forskjellige nivåer. Alle kunstnere studerer vanligvis klassisk skulptur på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Så det burde ikke komme som en overraskelse at mange av de beste kunstnerne stadig lager verk inspirert av gresk og romersk skulptur.

Denne reisetatoveringen.

av Iris

(Foto: Iris)

Det virker som om hver liste vi har gitt ut i løpet av det siste året eller to har inkludert en slags tatovering med reisetema. Beklager folkens, det er virkelig uunngåelig! Her er en annen flott reisetatovering for din seelyst.

Denne lappen med rutete.

av Saegeem

(Foto: Saegeem)

Saegeem prøver disse rutemønstrene som er super morsomme å se. Originale, attraktive og fantastisk fascinerende, mange varianter av dette mønsteret finnes i Saegeems portefølje.

Dette fersken.

av Sol

(Foto: Sol)

For de som ikke vet det, er ferskenblomstrene nesten identiske med kirsebærblomstrene, og noen vil hevde at de er enda vakrere enn det berømte kirsebærblomstret.

Disse rosene.

av Dragon

(Foto: Dragon)

Når det gjelder rosetatoveringer, er det ingen som gjør det som Dragon. Av hensyn til lastetider, er vi tvunget til å optimalisere hvert bilde vi laster opp, noe som har den uheldige bivirkningen å senke kvaliteten på bildet. Det originale bildet er ganske fantastisk, og en dag håper jeg å få en sjanse til å se et av Dragons ferskt blekte blomsterdesign på nært hold og personlig.