35 mest imponerende tatoveringer i munn, lepper og kyss

Enten du leter etter tatoveringer av virkelige lepper eller bare merket de etterlater når de er skummet med leppestift, finner du masse av hver variant her sammen med noen andre kreative design som er like fristende.

Munnen er en svært sensuell del av menneskekroppen. Ifølge ekspertansiktslesere kan en persons lepper si like mye om dem som øynene deres. Men uten å gå for mye i detaljer, la oss bare si at leppene er attraktive og sørge for flotte tatoveringer når de gjøres riktig.

Helt siden verden først så øynene på Pamela Andersons lepper tatoverte stolt på en bestemt berømt rockerhals, har begrepet leppestift -tatoveringer eksplodert i popularitet både blant menn og kvinner. Fra vakre rosa puckers til fascinerende dotwork -design, bli med oss ​​mens vi tar en titt på 35 flotte eksempler på leppetatoveringsdesign.

Denne akvarelllepper tatoverer.

Akvarell lepper tatovering av tatovør Banul

“Perfekt” er det første ordet du tenker på når du prøver å beskrive denne tatoveringen. Banul er en av våre favoritt akvarell tatoverere, bruker teknikken sparsomt, men likevel akkurat nok til å gi liv til sine vakkert tegnede stykker. Disse leppene er kanskje det mest realistiske paret på listen, selv om de har en magisk akvarellfinish.  (Foto: Tatovering Banul)

Disse vampyrtennene.

Vampyr tenner tatovering av Brendon

Brendons fascinasjon for lepper har gitt noen gode eksempler på dotwork -lepper – det er mer enn noen få av verkene hans på denne listen. Her har vi et sett med vampyrtenner blant prikkete lepper og en fet svart kontur for å gi alt et rent og skarpt utseende.  (Foto: Brendon)

Denne tatoveringen “Kiss Me” på leppene.

'Kiss Me' lepper tatovering av Hamil

Alle lepper lengter etter å bli kysset. Dette paret er bare litt mer på forhånd om ting. Et merkelig leppebitt og noen få linjer i skisse -stil gir dette stykket all slags karakter. En elskers leppetatovering hvis det noen gang var en.  (Foto: Hamil)

Denne brennende tatoveringen i munnen.

Fiery mouth tattoo av Johnny Gloom

Ser ut som noe fra en 40 -talls film noir plakat, er disse negative romflammene inne i en svart blekkmunn omtrent like kul som kul blir. Kreative out-of-the-box-design er alltid en seier i boken vår.  (Foto: Johnny Gloom)

Disse dryppende leppene.

Dryppende lepper tatovering av EL-E MAGS

Hvis det “oops, jeg tror denne tatoveringen nettopp gjorde dagen min” øyeblikk bare skjedde med deg, ikke bekymre deg, du er ikke alene. Omfavn det, sett det som ditt mobile bakgrunnsbilde og send EL-E en takknemlig takkemelding over på Instagram.  (Foto: EL-E MAGS)

Denne dotwork -komposisjonen.

Dotwork kyssende munn av Parvick

Parvicks signaturlinje/dotwork mashup gir en fantastisk og unik tekstur som umiddelbart gjenkjennes, uansett hvor mange design du ser på daglig. Denne designen oser av seksuell overton, og illustrerer at to kjærester deler et lidenskapelig, men leken øyeblikk.  (Foto: Parvick)

Denne kunstnerens lepper.

Kunstnerens lepper av Anton

Vi lover deg at hvis du får denne tatoveringen, vil du umiddelbart bli inspirert til å lage det du lager – kanskje bare en sandwich. Denne kunstnerens tatovering er perfekt for alle med en kreativ side som liker å lage kunst.  (Foto: Anton)

Disse sprutete akvarellleppene.

Splashy akvarelllepper av Georgia Gray

Du vil se et lignende design gjort av Georgia senere på listen, men vær trygg på at det er et annet design. Dette konseptet var for kult, så vi trodde du ikke ville bry deg om en liten repetisjon. Hvert stykke Georgia lager er garantert fantastisk, så sjekk ut Instagram -siden hennes for en fullstendig titt på hva hun nylig har drevet med.  (Foto: Georgia Gray)

Disse linework leppene.

Linework lepper tatovering av Heidi Kaye

Nok en uskyldig, men forførende leppebitt; denne gangen i et overdådig linework -display. Det er noe med dette pianotastmønsteret som ser bedre ut jo lenger du kommer fra skjermen.  (Foto: Heidi Kaye)

Denne kyss -tatoveringen med sebra -trykk.

Zebra print kiss tattoo av Mathias Probst

Leter du etter en flott bikinitatovering? Ingenting sier “Jeg liker å feste” som et sett med lepper på stjernetegnet sebra. A+ for unikhet og stil. Vi er imidlertid ikke 100 prosent sikre på hvor komfortable vi ville være med plasseringen. Det er mye oppmerksomhet på et veldig privat område.  (Foto: Mathias Probst)