32 Must-See Skeleton Key Tattoo Designs | TattooBlend

Hvis du vet hvem Justin Bieber er, er sjansen ganske liten for at du noen gang har brukt eller til og med sett en bonafide skjelettnøkkel. Da jeg ble født på 80 -tallet og bodde i et hus som ble bygget på 40 -tallet, hadde jeg den utmerkede gleden av gammelt og knirkende alt, inkludert, ja, du gjettet det, dørhåndtak som bare skranglet opp med vridningen av en faktisk skjelettnøkkel . Selv om nøklene lenge var borte da vi flyttet inn, husker jeg at jeg så gjennom nøkkelhullene og lurte på hva slags relikvie fra steinalderen som passet den merkelig formede beholderen. Det var først etter college at jeg fikk tak i en antikk skjelettnøkkel og skjønte hvor fascinerende de var. Det var så kult og utsmykket. En ekte levning fra en svunnen tid.

Selvfølgelig er jeg ikke alene om at jeg setter pris på de små jernbitene. Jeg tror det er trygt å si at hver person på denne listen har en langt dypere forståelse for skjelettnøkler enn vi gjør. Men ikke ta vårt ord for det. Nedenfor ser vi på et lite utvalg av de vakre og fantastiske skjelettnøkkeltatoveringene som nylig er blekket.

Dette prikbåndet.

Dotwork skeleton key tattoo av Oliver Whiting

Og nøkkelen for å være nøyaktig. Etter hvert som metall eldes, utvikler det en unik tekstur kjent som “grop”, som vanligvis er en av de første tingene eksperter ser etter når de bestemmer alderen til en antikk. Av en eller annen grunn, når vi tenker på gamle skjelettnøkler, ser vi ofte på at de henger fra et slags silke- eller fløyelbånd.  (Foto: Oliver Whiting)

Denne tatoveringen i skjelettstilen.

Sketch style skeleton key tattoo av Inez Janiak

Skisse stil tatoveringer er veldig populære akkurat nå. Og få gjør det bedre enn ærverdige Inez Janiak. Inez spesialiserer seg på skissestilverk, så hvis det er et bestemt design du vurderer, og hvis du venter lenge nok, er det sannsynlig at det til slutt blir blekket av en av de beste i bransjen. (Foto: Inez Janiak)

Denne bevingede nøkkelen.

Vinget skjelettnøkkel av Marla Moon

Overraskende nok er vingede skjelettnøkkeldesigner ikke så sjeldne som du skulle tro. Helt siden “nøklerommet” debuterte i Harry Potter og de visers stein, har et stort utvalg av flygende nøkkelinspirert kunst blitt til.  (Foto: Marla Moon)

Denne prydnøkkelen.

Dekorativ nøkkel tatovering av skjelett av Shpadyreva Julia

Hvis du leter etter noe feminint med en elegant og naturalistisk stemning, passer denne utsmykkede skjelettnøkkelen definitivt til regningen. Så delikat og delikat at du knapt kan se at det er en nøkkel. Kroppen og spissen av nøkkelen er dekorert med et lite vintre som vikles rundt skaftet.  (Foto: Shpadyreva Julia)

Disse matchende skjelettnøkkeltatoveringene.

Matchende skjelettnøkler av Mr. Koo

Skjelettnøkkelen er en vanlig komponent i mange lovey-dovey-par-tatoveringer. Imidlertid følger den vanligvis med en lås, årsak, lås og nøkkel, nøkkel til hjertet mitt, skjønner du det riktig? Dette par identiske matchende nøkler er et velkomment avvik fra båtmengden med lås og nøkkel tatoveringer vi ser på nesten daglig basis. (Foto: Mr. Koo)

Denne akvarellskjelettnøkkelen.

Fargerik akvarellskjelettnøkkel av Baris Yesilbas

Ingen liste ville være komplett uten minst ett akvarelldesign på den. Alt ser bra ut med tillegg av noen få flekker fargerike og dimensjonale akvarellblekk – spesielt når hovedelementet er helt tomt for farger.  (Foto: Yesilbas)

Denne skisserte nøkkelen.

Skissert skjelettnøkkel av Felipe Rodrigues Fe Rod

Her har vi enda en skissestildesign av den talentfulle brasilianske tatovøren Felipe Rodrigues Fe Rod. Han bruker bare et snev av akvarellteknikk for å komplimentere sine frittflytende linjer og oppnå den distinkte stilen han er så kjent for. Liker du dette designet? Fortsett å rulle for et annet fantastisk eksempel på arbeidet hans. (Foto: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Denne skjelettnøkkelen med naturtema.

Skjelettnøkkel med naturtema av Shpadyreva Julia

Rett fra sidene i en eventyrlig fantasibok var Julias skjelettnøkler så vakre at vi bestemte at det med mer enn ett design ikke ville være ute av linje. (Foto: Shpadyreva Julia)

Denne enkle nøkkelen.

Enkel tatovering av skjelettnøkler av Sanghyuk Ko

Sanghyuk introduserer litt enkelhet i blandingen med denne umerkede nøkkelen. De fleste skjelettnøkler så faktisk ut som den ovenfor – bygget for å fungere rent og enkelt. De mer forseggjorte skjelettnøklene med de flotte hodedesignene var få og langt mellom.  (Foto: Sanghyuk Ko)

Disse øyenstikkervingene.

Skjelettnøkkel -tatovering med øyenstikkervinger av Mindaugas Bumblys

Du vil legge merke til at denne nøkkelen har et veldig antikt utseende både i design og utførelse. Gravering, tresnitt og kryss-klekking er alle begreper som har blitt brukt for å beskrive denne spesielle designstilen. (Foto: Mindaugas Bumblys)