101 Jentetatoveringer du vil ønske du hadde denne sommeren

Folk blir ofte inspirert av forestillinger om varmt vær og solfylte strender. Når sommeren sakte nærmer seg, blir tanken på å få kroppen i sommermodus ofte møtt med en blandet pose med følelser. Enten er du spent på å vise frem alt det harde arbeidet du legger ned i “off-season”, eller så er du på motsatt side av gjerdet, sparker deg selv for å ikke ha oppfylt nyttårsforsettene og lurer på om det fortsatt er mulig å unnslippe bikini med skjørt.

Uavhengig av din nåværende situasjon, er en sommertatovering noe hver jente ønsker og lett kan ha. De uten tatoveringer drømmer ofte om det perfekte designet etter hvert som dagene blir varmere. Og de som allerede har tatoveringer, kan bare ikke få nok.

Så det er avgjort. Du får en tatovering i sommer, og alle vil elske det. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hva den super søte sommertatoveringen blir. Heldigvis for deg har vi gjort det meste av det tunge. Her er 101 sommer -tatoveringsdesigner du kan hente inspirasjon fra.

Denne vintage blomstermånen.

Vintage blomstermånetatovering av Tattooist Flower

Det er noen ting i dette ordet som er for perfekt til ord. Og selv om dette åpenbart ikke er en av dem, er det omtrent så nært du kan komme. Vi har fra tid til annen presentert en rekke Grains imponerende halvmånedesigner, men hans blomsterfylte stykker klarer alltid å ta pusten fra oss.  (Foto: Tatoveringskorn)

Dette nydelige blomstrete bakstykket.

Nydelig blomstert bakstykke av Ivan Androsov

Vertikale blomsterbakstykker er en veldig populær trend akkurat nå som vi forventer å se mye av denne sommeren. Enten det er svart og grått blekk, realistisk eller akvarell, vil blomstertatoveringer uten tvil fortsette sin regjeringstid som det mest tatoverte designet for kvinner. Denne spesielle designen bruker illustrerte blokkerte farger for å gi stykket en elegant og romantisk følelse.  (Foto: Ivan Androsov)

KJÆRLIGHET.

Akvarell L-O-V-E av Georgia Gray

Hvis dette designet ser kjent ut, er det fordi det er det. Vi presenterte denne akvarell “Love” -tatoveringen på en tidligere liste i år, og den ble så godt mottatt at vi bestemte oss for å inkludere den på vår tatoveringsliste fordi den vel bare oser av sommerlig appell. Georgias akvarellverk har en skarp og ren stil som ber om å bli fotografert og delt.  (Foto: Georgia Gray)

Denne kule hjortedesignen.

Kult hjortedesign av Baris Yesilbas

Denne designen er en drøm for natur-/dyreelskere og har en rekke forskjellige designelementer, inkludert hjort, fargerike akvarellblomster og forskjellige geometriske aksenter. Hvis du ser nøye på hjortens hode, vil du legge merke til et lite enhjørningshorn!  (Foto: Baris Yesilbas)

Denne bilde-perfekte ryggbuketten.

Bilde perfekt blomsterbukett på baksiden av Handitrip

Vi har toppforskere som prøver å finne ut hvordan “Handitrip” klarer å fange så vakker og klasse i hvert design. Som om den fantastiske buketten ikke var nok av seg selv, er den minimalistiske hånden et perfekt kreativt kompliment som gjør dette designet så originalt.  (Foto: Handitrip)

Denne jasmin -tatoveringen.

Jasmine minnesdesign av Koray Karagozler

Hvis du blir lei av blomstertatoveringer, vil du kanskje dra nå. Ingenting staver sommeren ganske som en bukett med vakre blomster. Imidlertid inneholder denne unike designen abstrakte former og en tekstlinje som lyder “Du har ikke en sjel, du har en kropp, du er en sjel.”   (Foto: Koray Karagozler)

Denne perfekte sommertatoveringen.

Sommerbadetatovering av Violeta Arus

Her har vi en annen uber kreativ design som illustrerer en svømmer som møter et par havskildpadder under vann. En subtil, knapt synlig vannlinje og noen få bobler setter motivene perfekt under vann uten bruk av fargerike blekk. (Foto: Violeta Arus)

Dette akvarell verdenskartet.

Akvarell verdenskartstatovering av Marta Szumigaj

Akvarell verdenskart var en enorm trend i fjor sommer, og det ser ut til at de ikke kommer noen steder snart. Vi har sett dem på ryggen, håndleddene og til og med føttene, men dette nydelige ribbehuset fungerer, for så vidt angår beliggenhet, ikke å slå.  (Foto: Marta Szumigaj)

Dette delikate blomsterlårstykket.

Delikat blomsterlårstykke av Tritoan Ly

Noen ganger er svart blekk alt og alt du kan trenge for å oppnå det ideelle utseendet du har jaktet på. Den perfekte kombinasjonen av sexy og søt, dette fargeløse blomsterlårstykket er et flott utseende for alle som leter etter et tidløst tatoveringsdesign som ikke er redd for å få litt blekk når sommeren ruller sammen.  (Foto: Tritoan Ly)

Denne halv geometriske løven.

Halv geometrisk løve av Ivan Androsov

Feir din kunstneriske side med noe fargerikt og kreativt. Denne lekne designen har en illustrert akvarellløve på den ene siden og en geometrisk sammensetning av former på den andre.  (Foto: Ivan Androsov)