Tämä sähköinen akvarellikallo.

Felipe Rodrigues Fe Rodin sähköinen akvarellikallo

Turkoosi valo säteilee tämän kallon sisältä. Violetit ja oranssit värit sopivat hyvin yhteen turkoosin ja harmaan mustekallojen kanssa.  (Kuva: Felipe Rodrigues Fe Rod)

Tämä musta ja harmaa muste calavera.

Elisabeth Markovin musta ja harmaa mustekalavera

Calavera on koristeltu syötävä kallo, joka on valmistettu sokerista ja joka on luotu kuolleiden päivän kunniaksi. Kallo on perinteinen Meksikon kansanmusiikki, josta tulee usein tatuointitaidetta.  (Kuva: Elisabeth Markov)

Tämä maisemakallo.

Balazs Bercsenyin maisemakallo

Luulet, että näet kalloa, mutta se on itse asiassa taitavasti piirretty maisema. Tämä on melko ilmeinen, mutta jos et näe sitä, gondoli on suu ja puut joen rannalla ovat silmät ja nenä.  (Kuva: Balazs Bercsenyi)

Tämä tyylikäs vesiväri kallo.

Russell Van Schaickin akvarellikallo

Kyllä, kallo on viileä, mutta mikä todella erottuu, ovat yksityiskohdat, jotka on asetettu vesivärilaikkuihin. (Kuva: Russell Van Schaick)

Tämä rönsyilevä rintakappale.

John Andertonin massiivinen kallo -tatuointi

Jos koko olisi tavoite, tämä malli saisi ehdottomasti ensimmäisen palkinnon. Suuri asiakokonaisuus mahdollisti taiteilijan sisällyttää silmiinpistävän yksityiskohtaisen luun.  (Kuva: John Anderton)

Tämä negatiivinen avaruuskallo.

Negatiivinen avaruuskallo -tatuointi, Matt Pettis

Suuri otsa tekee erittäin pahaenteisen näköisen kallon. (Kuva: Matt Pettis)

Tämä kyynärvarren pala.

Kallo kyynärvarressa, Jason Butcher

Täällä meillä on hyvin varjostettu kallo, joka näyttää melkein ilmestyvän tyhjästä. Rajaviivojen puute antaa pehmeälle varjostukselle lisävauhtia.  (Kuva: Jason Butcher)

Tämä kukkakallo.

Dino Nemecin kukkakallo

Tämä tatuointi oli aiemmin esillä yhdessä muissa luetteloissamme, mutta se oli aivan liian hämmästyttävä, joten ajattelimme tuoda sen takaisin tälle listalle. (Kuva: Dino Nemec)

Tämä takaosa.

Pääkallo selässä, Victor Portugal

Puolalainen taiteilija Victor Portugal kokoaa aina yksityiskohtaisimmat tatuoinnit. Tämä suuri selkäosa ei ole poikkeus. (Kuva: Victor Portugal)

Tämä kasvitieteellinen kallo reiteen.

Kasvitieteellinen kallon tatuointi reiteen Sasha Masiuk

Voit kurkistaa sanakirjaa koko elämän ajan etkä silti pysty löytämään sanaa, joka kuvaisi tarkasti kuinka kaunis tämä tatuointi on. (Kuva: Sasha Masiuk)