Taivaallisen enkelin tatuointimallit

Enkelitatuoinnit ovat olleet pitkään suosittu valinta sekä hengellisille että ei-henkisille ihmisille. Lähes niin kauan kuin ihmiskunta on ollut olemassa, enkeleitä on pidetty yliluonnollisina tai hengellisinä olentoina, jotka valvovat meitä ja toisinaan taistelevat voimien kanssa, joiden kanssa he ovat eri mieltä. Vähän kuin nykypäivän versio supersankarista.

Yli tuhat vuotta, enkeleistä on tehty lukemattomia maalauksia ja muita taideteoksia. Tämä ei ole yllätys, koska se on yksi vanhimmista ja ehdottomasti tunnetuimmista koskaan kirjoitetuista kirjoista – tai jos haluat koota – kuvaavat enkeleitä upeimpia olentoja, jotka ovat koskaan olleet. Nämä kuvaukset johtivat epäilemättä siihen kunnioitukseen ja tärkeyteen, jonka olemme asettaneet näille raskaille olennoille.

Kuinka kauan ihmiset ovat ottaneet enkeli -tatuointeja?

Todella pitkään. Vuonna 2014, British Museumin tutkijat löysi enkelitatuoinnin muumiosta, jonka sanotaan olevan yli 1300 vuotta vanha. Tatuoinnin vieressä oli kreikkalainen kirjoitus, joka käännettynä lukee ”Michael”. Tämän oletetaan viittaavan arkkienkeli Mikaeliin.

enkeli tatuointi äidillä

Olipa kyse enkelien mystisestä kauneudesta tai yhteiskuntamme syvästä kunnioituksesta, enkeli on varmasti tullut suunnattoman suosittu tatuointisuunnittelu. Siellä ristin, sydämen tai Neitsyt Marian kanssa. Jos avaat tatuointisuunnittelukirjan missä tahansa taiteilijastudiossa, näet todennäköisesti suuren annoksen enkeli -tatuointimalleja.

Upea seinämaalaus, jossa on renessanssityylinen enkeli, joka pitelee oliivilehtikruunua.

enkeli tatuointi vatsalle

Toinen renessanssityylinen koko selkäosa enkeliä, joka lohduttaa naista.

täyden selän enkeli-tatuointi

Tämä enkeli -tatuointi näyttää siltä, ​​että se juoksee hänen selkärangansa pituutta pitkin.

enkeli-tatuointi-selässä

Tämä enkeli näyttää vetävän sydämen ulos laatikosta.

Enkeli -tatuointimallien kirjaimet, joita tyypillisesti käytetään tarjoamaan lainauksia käyttäjän välitettäviksi. Monet heistä lisäävät joitakin jakeita pyhästä kirjasta, jotka kirjoitetaan enkelin ympärille.

Enkeli taistelee siivekkään demonin kanssa.

enkeli-paholainen-tatuointi-takaisin

Tämä enkeli, jolla on siivet, leviää leveästi.

enkeli-tatuointi-galleria-suunnittelu-

Mitä muuta haluat minulta?

enkeli-tatuointi-olkapäällä

Arkkienkeli Mikael kantaa miekkaa

michael-enkeli-tatuointi-miekka

Toinen hieno esimerkki arkkienkeli Mikaelista, jolla on miekka ja kilpi

michael-arkkienkeli-kilpi-miekka

Kaunis enkeli viitassa. Olisi kiva nähdä tämä valmiina.

enkeli-tatuointi-käsivarsi