Kaktus -tatuointisuunnittelu | TatuointiSekoitus

Kaktukset tekevät parhaita huonekasveja. Niitä ei tarvitse leikata, ne eivät tee sotkua lattiallesi, ja he voivat selviytyä lähes joka toinen vuosi kasteluohjelmalla. Vähäinen huolto, koristeellinen ja aivan kaunis. Mitä muuta voisit pyytää huonekasvista?

Kaktus -tatuoinnit ovat paremman sanan puuttuessa siistejä. Heidän juonittelunsa johtuu vain heidän odottamattomasta läsnäolostaan. Se ei ole joka päivä nähdä kaktus tatuointi, itse asiassa useimmat meistä eivät todennäköisesti ole koskaan edes nähneet sitä lihassa. Ole siis ainutlaatuinen. Ole viileä. Ja ota se kaktus -tatuointi, jota et tiennyt haluavasi.

Tämä suloinen kaktus -tatuointi.

Cactus Tattoo on kyynärvarren Sol

Tässä meillä on herkkä tatuointi piikikäs päärynäkaktus. Piikikäs päärynä on tunnettu kulinaarisista käyttötarkoituksistaan. Päärynässä on kolme erilaista syötävää aluetta. Päärynä (hedelmä) syödään aivan kuten kaikki muutkin hedelmät. Tyynyjä käsitellään kuin kasviksia ja ne valmistetaan useilla eri tavoilla. Ja kukka terälehtiä lisätään usein salaatteihin. (Kuva: Sol)

Tämä uusperinteinen kaktus -tatuointi.

Neo Perinteinen kaktus -tatuointi, Victor Hugo

TV: n ja elokuvien ansiosta on vaikea kuvitella kaktusta päähäsi ilman kalloa, joka makaa jossain aavikon hiekalla sen vieressä. Tämä ihastuttava uusperinteinen autiomaailma on aivan mahtava. (Kuva: Victor Hugo)

Tämä minimalistinen kaktus -tatuointisuunnittelu.

Minimalistinen Cactus Tattoo, Janis

Minimaalinen muotoilu minimaalisesta maisemasta. Kuinka sopivaa. (Kuva: Janis)

Tämä upea nilkkatukka.

Cactus Tattoo Design, Mason Chimato

Meksikon kaktuksen (peyotl) juurista on tullut yksi maailman suosituimmista hallusinaatiolääkkeistä. Vaikutusten sanotaan olevan samanlaisia ​​kuin taikasienillä tai LSD: llä. Intiaanit ovat käyttäneet mielen laajentavia kaktuksia uskonnollisissa seremonioissa vuosisatojen ajan ja ovat edelleen käytössä. (Kuva: Mason Chimato)

Tämä rönsyilevä reisiosa.

Kaktus -tatuointi reisissä, kirjoittanut Holly Jade Ashby

Espanjalaistyylisessä ruukussa on kolme erilaista kaktusta ja jääkasvi. Pieniä kukkia voi nähdä kukkivina jokaisella kaktuskasvilla. Maailmassa on yli 2000 erilaista kaktuslajia, joista jotkut saavuttavat yli 60 metrin korkeuden. (Kuva: Holly Jade Ashby)

Tämä pieni tricep tat.

Anderson Felixin Blackwork Cactus Tattoo

Suloinen linjakaktus, jossa on potti. (Kuva: Anderson Felix)

Nämä vastaavat kaktukset.

Vastaavat kaktus -tatuointimallit, Custom Grey

Luulisi kaktus -tatuointien yhdistämisen olevan melko harvinaista, mutta tämän luettelon kokoamisen aikana törmäsimme peräti kaksikymmentä erilaiseen pariin. (Kuva: Custom Grey)

Tämä nöyrä kaktus.

Daniel Ward: Kaktus -tatuointi nilkassa

Kuinka siistiä tämä on? Lehtien sijasta kaktuksissa on piikit. Selkäranka toimii suojana saalistajia vastaan ​​ja ehkäisee kosteuden menetystä. (Kuva: Daniel Ward)

Älä ole kusipää.

Cactus Tattoo Design, Tom Veling

Pieni sanavalinta. (Kuva: Tom Veling)

Tämä kehystetty kaktus -tatuointi.

Kehystetty Cactus Tattoo

Rohkea mustanruskea kehys on loistava kontrasti punaisen ja vihreän musteen kanssa. (Kuva: Saige)