36 Hienoa roomalaista numerotatuointia | TatuointiSekoitus

Kolmenkymmenen kynnyksellä olen päättänyt tehdä yhden tärkeän asian tänä vuonna: oppia roomalaiset numeroni. No, tärkeä voi olla hieman venytys, mutta se on silti yksi niistä asioista elämässä, jota minusta tuntuu typerältä olla tietämättä. Kyllä, voin kertoa kellon ajan, mutta kaikki menneisyys, joka on hidas pään ravistin.

Toki roomalaiset numerot näyttävät siisteiltä, ​​minkä vuoksi niitä käytetään edelleen satunnaisesti, mutta jos pyydät satunnaista ohikulkijaa kirjoittamaan nykyisen päivämäärän roomalaisilla numeroilla, saatat todennäköisesti nähdä hämmennyksen ja sen jälkeen vastenmielisen naurun . Ja hyvästä syystä. Vuosittaisen superkulhon logon ja muutaman kalliin kellotaulun lisäksi roomalaiset numerot ovat yhtä vieraita kuin kuukivet tai muistavat jonkun puhelinnumeron muistista.

Valitettavasti tietyn tatuointisuunnittelun merkityksen tunteminen ei yleensä ole liian tärkeää. Olemme kaikki kuulleet tarinoita ihmisistä, jotka tatuoivat kiinalaisia ​​hahmoja käsivarteensa vain saadakseen myöhemmin tietää, että “rauha” osoittautui todellisuudessa “kanakakaksi”. Luulen, että on hyvä asia, että roomalaisia ​​numeroita on hieman helpompi etsiä kuin kiinalaisia ​​merkkejä.

Mitä tulee roomalaisiin numerotatuointeihin, ne näyttävät varmasti paljon houkuttelevammilta kuin luonnolliset numerot. Yleensä käytetään tärkeän päivämäärän musteeseen, roomalaiset numerotatuoinnit ovat joitain olemassa olevista luokkansa tatuoinneista. Jos yrität päättää, mihin suuntaan menet, tässä on muutamia esimerkkejä harkittavaksi.

Tämä rintapäivä.

Roomalainen numerotatuointi rinnassa, Amilcar

Todella lämmin parranajo. Tai ehkä oikea vahaus? (Kuva: Amilcar)

10-21-96

Cameronin roomalainen numerotatuointi kyynärvarressa

Roomalaiset numerot ovat latinalaisen kielen kirjainten yhdistelmä. (Kuva: Cameron)

Nämä yhdistetyt poikkipalkit.

Aquiles Reyesin roomalainen jalkatatuointi

Yleensä vain kelloissa nähdyissä yhdistetyissä poikkipalkkeissa on klassinen ja tyylikäs tunne, jota heidän kollegoistaan ​​puuttuu. Tämän kappaleen pehmeä valkoinen ääriviiva viimeistelee jo upean muotoilun. (Kuva: Aquiles Reyes)

Nämä sopivat hääpäivämäärät.

Häät Päivä Roomalainen numero Tatuointi suunnittelu

Eeppinen. (Kuva: Ryan Patton)

Nämä sileät kaltevuusnumerot.

Roomalaiset numerotatuoinnit olkapäällä, tekijä scorpdaboy

Kohteen pronssinen iho saa tämän mallin todella popiksi. (Kuva: Scorpdaboy)

Nämä kyynärvarren numerot.

Roomalainen numerotatuointi, ShockStar

Tämä päivämäärä on ainutlaatuinen siinä, että jokaisen numeron välistä puuttuu viivoja tai minkä tahansa tyyppisiä erotussymboleja. (Kuva: ShockStar)

Tämä hauska pieni kukka.

Roomalainen numerotatuointi olkapäällä, Bubblegum Tattoo

Pieni vesiväri kukka koristaa tämän päivämäärän lopun. (Kuva: Aaron Lee)

Tämä ansa tatuointi.

Roman Diamant Tattoo, Simon Diamant

Hei. Jos sinulla on siihen ansoja. (Kuva: Simon Silfverberg)

Tämä tyylikäs sivutyyny.

Roomalainen numerotatuointi Side by Enoc

Kaunis. (Kuva: Enoc)

Tämä pyöreä päivämäärä.

Pyöreä roomalainen numerotatuointi, Luke Smith

Pelottavan yhdenmukaiset numerot, jotka on järjestetty pyöreään kuvioon, saavat sinut menemään WoW: ksi.(Kuva: Luke Smith)

Tämä akilles -tatuointi.

Roomalainen numerotatuointi jalalla Jadelta

Tuoretta mustetta. (Kuva: Jade Dolan)

Tämä stenciled roomalainen numero tatuointi.

Ninan roomalainen numerotatuointi

Tässä roomalaisessa numerotatuoinnissa käytetään upotettua kaavaimen muotoista fonttia, joka olisi aivan kotona missä tahansa roomalaisessa muistomerkissä. (Kuva: Nina)