Ez a whisky pohár.

by Youyeon

(Fotó: Youyeon)

Nem tehetek róla, hogy nem kommentálom, mennyivel jobb lenne ez a kialakítás, ha a whiskyt az üveg szögéhez igazítanák. Egy pohár whiskyt tartok az egyik legjobb barátomnak, és bármennyire szomorú is, határozottan mögé kerülhetek ennek a szép borostyánsárga és fekete festéknek.

Ez a tükör.

írta Eva Krbdk

(Fotó: Eva Krbdk)

Az az idő, amit csak töltöttem a tükörben tükröződő jelenet megfejtésével, nem más, mint kínos. Egy hegyvonulat? Egy tó az erdőben, napfény árad a fák között? Mit gondolsz?

Ezt a cipőt.

írta Nando

(Fotó: Nando)

A furgoncipő néhány ember életmódja. Szó szerint. Ismertem egy fickót, aki CSAK Vans -t viselt – ami nyilvánvalóan nyilvánvaló volt azáltal, hogy Van matricái rengeteget díszítettek minden tulajdonában. Ez a hüvely számos érdekes kivitelből áll. Szeretnék szélesebb képet kapni erről a hüvelyről.

Ez a macska.

írta: Zlata Kolomoyskaya

(Fotó: Zlata Kolomoyskaya)

Ha bármilyen típusú állati tetoválás piacon van, hívja fel Zlata Kolomoyskaya -t. Ez a dizájn nemcsak szuper életszerű, hanem a vintage dotwork stílusa is nagyon kívánatos.

Ez a tonhal.

írta: Hongdam

(Fotó: Hongdam)

Nem túlzás, de a tonhalpopuláció nem fenntartható (még csak nem is kihagyható), és riasztó mértékben túlhalászott. Kérjük, hagyja abba a tonhalkonzerv vásárlását, hogy a jövő generációi is élvezhessék ezeket a csodálatos teremtményeket!

Ez a logó.

írta: Sol

(Fotó: Sol)

A márka/logó tetoválás kissé ragadós. De nem tudom nem értékelni, mennyire tiszta és hűvös ez a koksz logó ezen a kissé túlexponált fotón.

Ez a hőlégballon.

írta Eva Krbdk

(Fotó: Eva Krbdk)

Bár ennek a tetoválásnak a kontextusa nem volt azonnal világos, fogadhat arra, hogy ennek a különleges kialakításnak a jelentése ugyanolyan érdekes, mint maga a design. Eva Krbdk munkája vizuálisan mindig lenyűgöző. És ez a kialakítás természetesen nem kivétel.

Ezt a kanapét.

Doy által

(Fotó: Doy)

Ez a dizájn már egy ideje kering, de az egyik kedvencem, így nem bírtam újra bemutatni. Freud kanapéja – a történelem talán leghíresebb kanapéja – jelenleg a londoni Freud Múzeumban található.

Ez a fenyőtoboz.

írta Kozo

(Fotó: Kozo)

Amit a hiperrealizmus tervekben a legjobban szeretek, az sok terv véletlenszerűsége. Milyen gyakran fektet szemet tetoválásra egy fenyőtobozról? Kozo egy művész, akire nyilvánvalóan nagy hatást gyakorol a csodálatos Éva Krbdk. Néhány alkotása még a korábbi tervek reprodukciója is, amelyet Éva maga festett.

Ezt a serpenyőt.

írta: Jason Standridge

(Fotó: Jason Standridge)

Véleményem szerint a díszes új serpenyők még mindig nem tartanak gyertyát egy jó régimódi öntöttvas serpenyőhöz. Évente egyszer tisztítod. Vegyszermentesek. Olcsóak. Örökké tartanak, és még egy kis vasat is hozzáadnak az ételhez. Mit nem szeretni?