40+ Félelmetes Ujj tetoválás férfiaknak és nőknek | TattooBlend

Mindig volt vita arról, hogy az ujj tetoválás jó ötlet -e vagy sem. Miért kérdezed? Az ujj tetoválásról ismert, hogy a többi tetováláshoz képest meglehetősen gyorsan elmosódik. De ne aggódjon, hamarosan nem fognak lekopni. Az ujjatetoválásod örökké ott lesz, csak elveszítheti ropogását, mielőtt mondjuk tetoválást készít a csuklóján vagy a karján. De ez nem akadályozta meg azt, hogy tízezrek, sőt talán százezrek is ujj tetoválást készítsenek, így ha úgy tűnnek, hogy valami nélkül nem tudsz élni, és nem bánod, ha valamivel kevésbé néznek ki, mint a koncentrált 20 év Az út során néhány nagyon édes példát választottunk ki Önnek, amelyek remélhetőleg segítenek szűkíteni a tervezési választást. Élvezd!

Ezek a pontozásos minták.

Ujj tetoválás doktor Woo -tól

(Fotó: Doctor Woo)

Ezek a menő alkotások.

Ujj tetoválás Sanghyuk Ko

Az agy, a sasfej, a saskarom és a moly jellemzi ezt a négy ujj tetoválást, akár férfi, akár női kézre. (Fotó: Sanghyuk Ko)

Ezek a pontozásos minták.

Dotwork Finger Tattoo Design by Helsinki

Sok ujj tetoválást a hagyományos mehndi minták befolyásolnak, mivel elsősorban az ujjakra és a kezekre összpontosítanak. A Mehndi, más néven Henna, pasztaszerű anyag, amelyet bizonyos kultúrák használnak, hogy díszítsék kezüket ünnepi alkalmakkor, például esküvőkön vagy hagyományos szertartásokon.  (Fotó: Helsinki)

Ezek a minimalista pontok és vonalak.

Minimalista ujj tetoválás, East Iz

Elképesztő, hogy egy ilyen egyszerű design milyen elegáns és csábító lehet. Ezek a tervek elkészítése valószínűleg 10 percet vett igénybe. (Fotó: East Iz)

Ez az akvarell macska.

Akvarell macskaujj -tetoválás az IDA -tól

A dél -koreai tetoválóművész, IDA mindig képes a legcsodálatosabb akvarell tetoválásminták létrehozására. Az ujjak apró macskáitól a nagy tollakon és koi halakon át az IDA alkotásai mindig ízlésesek és egyediek.  (Fotó: IDA)

Ez a lila gyöngyszem.

Lila gyémánt ujj tetoválás, Helena Darling

“Ez nehéz volt” – mondta Helena Darling tetoválóművész erről az ujj tetoválásról. Nos, nagyon jól néz ki, így a kemény munka határozottan meghozta gyümölcsét. (Fotó: Helena Darling)

Ez a gonosz koponya.

Koponyaujj -tetoválás, Richie Nigro

Ez a fekete és szürke festékkoponya nagyon hasonlít egy mexikói cukorkoponyára.  (Fotó: Richie Nigro)

Ezek a menő sorok.

Ujj tetoválás tervező: Andrew Novitskiy

A lineáris ujjak mindig olyan érdekesek. Ez a négy átlós vonal párhuzamosan fut egymással, és egyedi, folytonos vonalat hoz létre, amikor az ujjak ökölbe vannak ütve.  (Fotó: Andrew Novitskiy)

Ez az apró színes szív.

Szív ujj tetoválás Yammy

Aranyos. (Fotó: Yammy)

Ez a fehér és fekete tinta rózsa.

Richie Nigro Rose Finger Tattoo

Itt van egy apró fekete -fehér tintaujj -tetoválásunk, amely pontosan egy esküvői zenekarhoz tartozik. (Fotó: Richie Nigro)