Panda Tattoo Designs & amp; Ötletek

A pandák olyan aranyosak, amennyire csak lehet. De ne hagyd, hogy bújós megjelenésük és imádnivaló Youtube -videóik becsapjanak. A pandák medvék, és ezen kívül vadak. Technikailag kétféle panda létezik; a vörös panda és az óriáspanda. Bár mindkét panda egyformán imádnivaló, az óriáspanda – gondoljuk a Kung Fu Panda – minden nyilvánosságot és így a tintaidő nagy részét is megkapja. Van néhány kiváló példa a vörös panda tetoválásokra, de sajnos egyik sem jutott be ebbe a cikkbe.

Az apró lábtetoválásoktól a nagy grandiózus akvarellművekig a pandatetoválások meglepően népszerű tetoválási lehetőségek. Íme néhány kedvenc panda tetoválásmintánk az interneten.

Ez a szív alakú kézmozdulat.

Félelmetes Panda tetoválás Anna Yeshova

Ezúttal ez a kedvenc darabunk. Ez a mulatságos panda komoran feldob egy imádnivaló szívformát egy ember ügyességével. A pandáknak valójában ellentétes hüvelykujjuk van, ehhez csak egy kis útmutatásra és egy kicsit nagyobb agyra van szükségük. (Fotó: Anna Yershova)

Ezek a csodálatos hegyek.

Panda Tattoo az IDA -tól

Őrülten fantasztikus? Jelölje be. (Fotó: IDA)

Ez a negatív térrész.

Negatív Space Panda Tattoo Design

Negatív tér tetoválás. Egy új trend, amely futótűzként terjed az egész iparágban. Ezt a panda alakot csodálatos szürreális éjszakai égbolt tölti be, ragyogó narancsokkal és lágy lila tónusokkal. (Fotó: Faith Odabas)

Ez az alacsony poli panda darab.

Geometriai Panda Tattoo Design by Sven Rayen

Ha nem hallotta, Sven Rayen az alacsony poli királya. És ha nem tudja, mi az alacsony poli, google -oljon. Csak viccel. De alapvetően ez az, amit a fenti képen lát – háromszög alakzatok létrehozására használt sokszögek. Számítógépes grafikák/animációk stb. Renderelésére használják, és történetesen elég érdekes terveket készít. (Fotó: Sven Rayen)

Ez az akvarell vázlat.

Akvarell Panda Tattoo by Szabi

A vázlat stílus találkozik az akvarell töltelékkel ezzel a szinte absztrakt szúrós szakállas panda tetoválással. A ragyogó vonal a panda homlokán, félelmetes. (Fotó: Szabi)

Ez az imádnivaló panda lóg egy bambusz ágon.

Panda Tattoo by Donna

Valaki szórakozik. A panda étrendje szinte teljes egészében bambuszlevelekből és szárakból áll. A pandákról azonban ismert, hogy időnként más növényeket, sőt néha húst is lenyelnek. A bambusz hihetetlenül alacsony tápértéke miatt a pandáknak éjjel-nappal enniük kell ahhoz, hogy elfogyaszthassák a testtömegük fenntartásához szükséges 20-30 kg bambuszt.. (Fotó: Donna)

Ez a pontozásos kialakítás.

Dotwork Panda Tattoo Design by Eva

Itt egy nagy panda sétál egy bambuszerdőben. A művésznő, Eva, lélegzetelállító miniatűr tetoválásairól ismert, amelyek tele vannak részletekkel és csodálkozással. (Fotó: Éva)

Ez az aranyos babapanda.

Baby Panda tetoválás

Ez a kis fickó/lány biztosan a lista legaranyosabb pandájáért indul. Apró kis orrával és imádnivaló kifelé néző lábával ez a tetoválás minden bizonnyal megkapja a részét az „aww” -ból. (Fotó: Instagram)

Ez az akvarell mellkas darab.

Alana Forsyth akvarell Panda tetoválása

Ez a művészi darab megmutatja, milyen gyönyörűek lehetnek a fekete és szürke akvarellművek. Kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb panda tetoválás, ez a darab játékos megjelenésű a borotvaéles fogak ellenére. (Fotó: Alana Forsyth)

Ez a WWF logó.

A WWF Panda Logo Tattoo szerzője Gabrielle Brownfield

A híres World Wildlife Fund logó. Ez az imádott logó a londoni állatkert Chi-Chi óriáspanda tiszteletére készült. 1961 -ben a WWF egyik alapító tagja, Sir Peter Scott ezt a logót választotta egy veszélyeztetett faj ábrázolásához, valamint a nyomtatási költségeken alapuló pénz megtakarításához. Az ismerős fekete -fehér logó világszerte a vadon élő állatok védelmét reprezentálja, miközben néhány tetoválást inspirál az út során. (Fotó: Gabrielle Brownfield)

Ez a jól öltözött panda.

Panda Tattoo Design Amy Shapiro

Gyönyörűen rajzolt panda, piros csokornyakkendőben. Milyen helyes. (Fotó: Amy Shapiro)

Ez a függő panda.

Lógó Panda tetoválás, Girth Brookes

A pandák természetesen jó hegymászók, és sok idejüket a fákon lógva töltik, bambuszon csámcsogva, de időnként, ez történik(Fotó: Girth Brookes)