Minä'Minulla on ollut väliseinä lävistetty monta vuotta. Ihmiset kysyvät minulta koko ajan kysymyksiä siitä. Tässä kaikki vastaukseni.

pisamainen nainen, jolla on väliseinä

pisamainen nainen, jolla on väliseinä

Minä'Minulla on ollut väliseinä lävistetty monta vuotta, joten minä'Olen tullut varsin tietoiseksi siitä, miten siitä huolehditaan. Ihmiset kysyvät minulta jatkuvasti pahoja kysymyksiä, joten minä'olen tottunut vastaamaan. Tässä kerron kaiken, mitä tiedän, sekä henkilökohtaisesta kokemuksestani että laajasta tutkimuksesta.

Mikä tarkalleen on septumin lävistys?

Väliseinän lävistys on lävistys, joka kulkee nenän väliseinän läpi, joka erottaa vasemman ja oikean sieraimen. Lävistävä neula kulkee ohuen lihapalan läpi nenän etuosaa kohti, ruston ulkopuolella. Tätä kutsutaan "columella," mutta sitä kutsutaan usein nimellä "makea paikka." Joillakin ihmisillä ei ole columellaa, joten heidän lävistyksensä voidaan tehdä ruston läpi … se voi kuitenkin olla erittäin tuskallista.

Sattuiko se?

Tämä on kirjaimellisesti eniten kysytty kysymys koskaan ja jokainen, jolla on kasvojen lävistyksiä, on samaa mieltä. Tuskin tunsin neulan kulkevan väliseinäni läpi, mutta tunsin hinauksen, kun lävistimeni työnsi renkaan läpi. Asteikolla 1–10 I'd Arvioi se yhdellä tai kahdella. Nenäni oli suhteellisen kipeä 3–5 päivän ajan, mutta tämä voidaan odottaa mistä tahansa lävistyksestä.

Miten kutsut sitä?

Oikea termi tälle lävistykselle on väliseinän lävistys, mutta niitä kutsutaan myös…

 • härkärenkaan lävistys (vain negatiivinen yhdistys)
 • nenän lävistys (tämä ei ole väärin, mutta a 'nenä lävistys' viittaa yleensä sieraimen lävistykseen)
 • väliseinä (virheellinen, koska väliseinä lävistää suoraan kärjen läpi väliseinään).

Kyllä, ymmärrämme, he laittavat renkaita härkiin & apos; myös nenät. (Mutta eikö hän ole ihana?)

Kyllä, ymmärrämme, he laittavat renkaita sonniin' myös nenät. (Mutta ei ole'onko hän ihana?)

Voitko piilottaa nenän lävistyksen?

Totta kai's mahdollista. Jos lävistäjäsi asettaa lävistyksen riittävän korkealle, kukaan ei voi nähdä koruja, jos käännät ne ylösalaisin. Se riippuu myös columellan muodosta. Tämä toimii tietysti vain tietyntyyppisten korujen, kuten hevosenkengien tai katkottujen korujen kanssa. Jos tunnet sinut'Haluat piilottaa sen, puhua lävistäjäsi kanssa ja valita sijoittelun erittäin huolellisesti.

Jos käännät väliseinän renkaan ylös?

Ei, vain minun mielipiteeni, mutta sinun ei todennäköisesti pitäisi'Älä lävistä jotain, jos sinusta tuntuu, että sinun on piilotettava se, jos voit'älä käytä sitä töissä, jos vanhempasi voittivat't salli, jne. Se'Ei ole viisasta jatkuvasti siirtää parantavaa lävistystäsi. Jos annat lävistyksesi parantua, aukon käyrä on ylösalaisin, mikä tekee joskus korujen käyttämisestä epämukavaa paranemisajan jälkeen. Joten, etenkin paranemisjakson aikana, jätä se alas.

Kuinka paljon väliseinälävistys maksaa?

Lävistimeni veloitti minulta 40 dollaria, mikä oli kohtuullista, ja se sisälsi korut. Sain tippiä 8 dollaria, koska olin erittäin tyytyväinen lopputuotteeseen. (Huomautus: On yleistä kohteliaisuutta antaa vinkkejä lävistimillesi, kun he suorittavat sinulle palvelun. He ansaitsevat kiitollisuutesi.) Mutta minkä tahansa muutoksen hinta vaihtelee sen mukaan, minne menet, kuinka hyvin tunnet lävistimen, mitä koruja saada jne.

Kuinka suuri on väliseinän lävistys?

Useimmat lävistimet käyttävät noin 16 -mittaria aloittaakseen, ellet pyydä suurempaa kokoa. Sitä voidaan venyttää ensimmäisen lävistyksen jälkeen niin kauan kuin anatomiasi sallii sen.

Kuinka kauan kestää parantua?

Lävistimeni sanoi 4–5 viikkoa, mutta odotan aina noin 2 kuukautta ennen korujen vaihtamista, koska tiedän, että kehoni on pitkään parantunut. Paranemisaika riippuu kehostasi. Jos olet epävarma siitä, onko lävistyksesi parantunut vai ei, mene lävistimen luo ja pyydä häntä katsomaan sitä puolestasi. Heidän pitäisi tehdä tämä ilmaiseksi.

kaksi naista, joilla on väliseinä

kaksi naista, joilla on väliseinä

Wikimedia

Onko kukaan sitä mieltä's houkutteleva?

Yleensä se'vanhemmat ihmiset, jotka esittävät tämän kysymyksen. Tonnien nuorempien mielestä väliseinän lävistykset ovat erittäin houkuttelevia. Jos esität tämän kysymyksen, tunnen sinut'ollaan vähän kosketuksissa.

Jääkö se koskaan tavaroihin kiinni?

Itse asiassa tätä tapahtuu harvoin. Minulla on ystäviä, joiden nenän sivuilla on nenälävistyksiä ja jotka sanovat, että heidän on oltava erityisen varovaisia ​​vetäessään neuleita päänsä päälle, mutta näin ei ole koskaan tapahtunut minulle, joten en'älä ajattele sitä paljon.

Onko kukaan koskaan tarttunut nenärenkaaseen ja vetänyt?

Ei, tätä ei ole koskaan tapahtunut, vaikka kysymyksen toistuvuus saa minut ihmettelemään, kuinka moni ajattelee sitä. Mitä ajattelette, ihmiset?

Entä poistaminen? Voitko ottaa väliseinän lävistyksen?

Kyllä, jos päätät olla tekemättä'et halua sitä enää, voit ottaa väliseinän lävistyksen ja reikä sulkeutuu lopulta. Mitä kauemmin sinä'se on ollut, sitä kauemmin sulkeutuminen kestää. Ja mikä parasta, kukaan ei voi nähdä reikää, joten se ei näe sitä'ei oikeastaan ​​väliä.

Entä jos minulla on poikkeava väliseinä? Saanko sen vielä lävistettyä?

Jos nenäsi ei ole täysin symmetrinen, tämä lävistys saattaa kiinnittää huomiota tähän tosiasiaan. Joten kyllä, voit saada lävistyksen, jos haluat ja jos et't välitä, jos se korostaa epäsymmetriaa. Jos sinä'et ole varma, haluatko tehdä sen, kokeile laittaa keinotekoinen väliseinärengas nähdäksesi, pidätkö siitä, miltä se näyttää.

Voitko käyttää lävistyspistoolia väliseinän lävistämiseen?

Ei vaan ei. Don'älä edes ajattele sitä. Niin monista syistä. Tee työ oikein neulalla ja ammattimaisella lävistimellä. Lue lävistysneulat vs lävistyspistooli: kumpi on turvallisempaa? Lisätietoja.

Haiseeko väliseinä lävistys?

Minä'Ollakseni rehellinen: Joskus se haisee. “Septum funk” tai “septum haju” johtuu talin sekoituksesta kuolleiden ihosolujen ja bakteerien kanssa. Se tuoksuu vanhalta juustolta ja siltä'on merkki siitä, että sinun on puhdistettava se useammin tai ehkä kokeiltava eri materiaalista valmistettuja koruja.

Don't boogers jumittuu siihen?

Väliseinän lävistys on hankala puhdistaa, eikä sormien käyttöä enää suositella. Hanki itsellesi q -vinkkejä, pieni kulho suolavettä ja ruisku, jolla voit ampua suolaliuosta, ja sinä'pärjää kyllä.

Ovatko väliseinä lävistyksiä kulttuurinen määräraha?

Että'on hyvä kysymys. Tämä lävistys lähti takaisin atsteekki-, maya- ja inkakulttuureista. Se nähtiin myös Uuden -Guinean Bundi -heimossa. Monissa kulttuureissa lävistystä käytettiin kulkureittinä. Käytäntö matkusti Intiaan, Pakistaniin, Nepaliin ja Tiibetiin, ja sitä harjoittavat edelleen sekä muslimit että hindulaiset naiset, ja sitä käytetään usein merkkinä siitä, että nainen on tarpeeksi vanha menemään naimisiin. Nykyään sillä on myös historia länsimaisissa alakulttuureissa.

Kulttuurit vaikuttavat toisiinsa. Koska minulla on väliseinä, haluan uskoa sen's arvostusta, ei määrärahaa, mutta silti sitä'on erittäin hyvä kysymys. Kaikkien, jotka valitsevat väliseinän lävistyksen, tulisi yrittää olla mahdollisimman harkittuja ja historiallisesti ja kulttuurisesti perillä. Tajuan sen's okei, jos haluat tehdä sen, koska haluat kokeilla omaa kehoasi, mutta jos haluat näyttää sinulta'osa toista kulttuuria tai uskomusjärjestelmää, joka ei kuulu'ei kuulu sinulle, ehkä sinun on ensin mietittävä sitä enemmän.

nainen, jolla on väliseinä

nainen, jolla on väliseinä

Tanja Heffner Unsplashin kautta

Missä on makea paikka?

Lävistyksen sijainnin tulee olla hieman lihaa kohti nenän etuosaa ja korkealla kärjessä. Ne on usein lävistetty liian alas nenään, mikä voi aiheuttaa paljon ongelmia myöhemmin. Joillakin ihmisillä EI ole makeaa kohtaa, joten jos haluat silti lävistyksen, se'Sinun täytyy käydä läpi rustoasi.

Mitä jos he lävistävät sen väärässä paikassa?

Septum -lävistykset on helppo tehdä, mutta erittäin helppo sotkea. Ne voivat mennä liian kauas taakse, liian alas tai liian vinoon. Jopa puristimia käytettäessä neula ei välttämättä mene läpi täysin vaakasuorassa kulmassa, jolloin saat lävistyksen. Ne on usein tehtävä 2–3 kertaa saadakseen suoran lävistyksen, joten ole valmis tähän, jos haluat tehdä sen oikein.

Huomautus: Jos sinulla on korujen kääntäminen ja piilottaminen, sinulla voi olla ongelmia'rei’itetty liian alas. Varmista, että saat sen korkeammalle, jotta se voi olla näkymätön käännettäessä.

Onko septumin lävistys ruston läpi?

Ei pitäisi't. Neulan tulisi kulkea nenän etuosan lihan läpi, jota kutsutaan nimellä "columella," jossa ei ole rustoa, joten sen ei pitäisi't kosketa rustoa. (Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan tee't on columella; siinä tapauksessa sen on läpäistävä rusto.)

Millaista jälkihoitoa tarvitaan väliseinän parantamiseksi?

 • Merisuola liottaa, merisuola liottaa, merisuola liottaa! Tämä on tapa parantaa lähes kaikki lävistykset. Sekoita vain 1/4 tl merisuolaa (ei ruokasuolaa. Toistan, EI PÖYTÄSUOLAA) 8 unssin veden kanssa.
 • Käytä Q-vinkkiä saadaksesi kaikki nenään tai kasta nenän kärki suoraan liuokseen.
 • Liotan kaksi kertaa päivässä: aamulla ja ennen nukkumaanmenoa. Don't liota yli kolme kertaa päivässä, tai se kuivuu lävistyksesi.
 • Suolaliuos (H2Ocean on mukava) on myös vaihtoehto, jos et'et halua käyttää kaikkea merisuolaa nenääsi.
 • Uskon myös vahvasti LITHA [Jätä se helvettiin yksin] -menetelmään.
 • Jos bakteerien peittämät sormet eivät ole't häiritse paranemislävistystäsi, prosessi menee paljon nopeammin.

nainen, jolla on tatuointeja ja väliseinä

nainen, jolla on tatuointeja ja väliseinä

Atikh Bana Unsplashin kautta

Pitäisikö minun väliseinä lävistää?

Jos haluat tehdä sen ja sinulla on lupa ja kaikki asianmukainen suostumus sen tekemiseen, mene siihen. Et tarvitse kyllä ​​tai ei. Mutta jos minulta kysytään, suosittelenko väliseinän lävistystä toisen päälle, sanoisin kyllä, väliseinät ovat siistejä. Yleensä välttelen tätä kysymystä ja kehotan ihmisiä tekemään mitä haluavat kehollaan. Varmista vain, että olet halukas ja kykenevä huolehtimaan siitä. Haluat ehkä lukea viisitoista asiaa, joita toivon'd Tunnettu ennen kuin sain nenälävistyksen.

Septum -lävistyksen plussat ja miinukset

Plussat miinukset

Helppo piilottaa: käännä se ylös ja voila!

Ärsyttää, kun sinulla on vuotava nenä. Nenän puhallus muuttuu monimutkaiseksi.

Hylkääminen on mahdotonta, muutto on harvinaista.

Älä koskaan pysy linjassa – se'on aina vino.

Helppo hoito ja yksinkertainen paranemisprosessi.

Septum -haju = kuolleiden ihosolujen väistämätön haju.

Laaja valikoima koruja.

"Härän rengas" huomautukset ovat yleisiä.

Toimii hyvin monilla ihmisillä.

Erittäin helppo törmätä paranemisjakson aikana.

Ei näkyviä arpikudoksia. Jos se arpia, se's piilotettu!

Koruja voi olla vaikea vaihtaa ilman apua.

Hyvin vähän kipua, jos se tehdään makeassa paikassa.

Se's on erittäin vaikea saada lävistyksiä juuri oikeaan kohtaan ja oikeaan kulmaan. Sinun on ehkä tehtävä se uudelleen.

Septum -lävistyskorut

Septum -lävistyskorut

Mitkä ovat korut vaihtoehdot väliseinä lävistyksiä?

Pyöreät tangot

 • Usein (väärin) kutsutaan "hevosenkengän renkaat," nämä vauvat ovat vanne, joka kulkee noin 3/4 ympäri, ja kaksi palloa/piikkiä/päätettä, jotka ruuvattuvat kumpaankin päähän.
 • Suosittelen vain sisäkierteisiä tankoja, koska ulkokierteiset revittävät lävistyksesi.

Kiinniotetut helmirenkaat (CBR)

 • CBR: t ovat samanlaisia ​​kuin pyöreät tangot, mutta kahden päätteen sijasta on yksi pallo, joka ponnahtaa renkaan päätyjen väliin.
 • Nämä ovat mukavia, koska siellä's ei lankaa, mutta helmi voi olla kipu niskassa päästä sisään. Näen myös, että monet ihmiset käyttävät CBR -yhdisteitä ilman helmiä.

Klikkaajat

 • Nämä eivät ole't suosikkini, koska ne ovat yleensä todella hauraita, mutta se'se on vain minun mielipiteeni.
 • Ne ovat suoria tankoja, joissa on sarana, jonka pohja on täynnä, ja lukittuu sitten toiselle puolelle.
 • Klikkaajat eivät ole't paras aloittaa, koska sinä'Työnnä suora tanko kaarevan lävistyksen läpi. Ne ovat myös tunnettuja siitä, että ne puristavat nenääsi ja ovat vaikeita irrottaa.

Pidikkeet

 • Rakastan pidikkeitä. Ne ovat koruja, jotka on tehty erityisesti kääntymään ylös sieraimiin piiloutuaksesi.
 • Ne on muotoiltu siten, että ne tarttuvat nenän sisäpuolelle niin, ettei se tartu't putoavat alas kuten pyöreät tangot usein.
 • Pidikkeet voivat olla katkottua tai kaarevampaa.

On muitakin, kuten segmenttirenkaita. Minä'Olen myös nähnyt ihmisten käyttäneen kaarevia tankoja, joten heidän korunsa eivät't roikkua nenäänsä. Ihmiset käyttävät joskus pinssejä ollessaan'venyttele uudelleen.

Millaisilla koruilla minun pitäisi aloittaa?

Paras aloittaa pyöreällä tangolla, niitillä tai väliseinän pidikkeellä tai vangittavalla helmirenkaalla. Säästä hienot napsautukset ja saumattomat renkaat myöhempää jälkeesi'olen parantunut.

Kuinka kauan ennen kuin voin vaihtaa korujani?

Paranemisaika kestää normaalisti 6-8 viikkoa ja jopa 6 kuukautta.

Onko se väärennetty septumin lävistys vai onko se totta?

Ei se'Se ei ole väärennetty tai faux väliseinä lävistyksiä, se'on todellinen juttu.

Kuinka erottaa todellisen väliseinän lävistyksen väärennöksestä?

Se'melkein mahdotonta kertoa. Lady Gaga (oikea), Rihanna (faux). Onko mitään salaperäistä tapaa vakoilla syvälle jonkun sisälle'nenä selvittää? Voisit vain kysyä.

mies, jolla on väliseinä

mies, jolla on väliseinä

Roberto Delgado Unsplashin kautta

Mitä sinä opit?

Valitse jokaiseen kysymykseen paras vastaus. Vastausnäppäin on alla.

 1. Mikä osa nenääsi on väliseinä lävistetty?
  • Rusto
  • The "makea paikka"
  • Sieraimeen
  • Mikä EI ole hyväksyttävä koru käytettäväksi väliseinässä?
   • Pyöreä tanko
   • Kaareva tanko
   • Pidike
   • Suora tanko
   • Napsauta
   • Vankeudessa oleva helmirengas
   • Segmenttirengas
   • Minkä kokoisia ovat useimmat väliseinät?
    • 00 mittari
    • 12 tuumaa
    • 16 mittari
    • Koko 4

    Vastausavain

    1. The "makea paikka"
    2. Suora tanko
    3. 16 mittari

    Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

    © 2015 Reina

    Kommentit

    Axel 9. kesäkuuta 2019:

    Hei

    Mietin, onko mahdollista saada kolme väliseinän lävistystä toistensa yläpuolella

    Trina 25. toukokuuta 2019:

    Hei!

    Olen etsinyt väliseinän lävistyksiä jo jonkin aikaa, mutta en myöskään'en halua saada väliseinäni lävistetyksi. Tiedätkö hyvän ratkaisun?

    Kiitos avusta

    Miki 29. maaliskuuta 2016:

    Hei!

    Minulla on tärkein kysymys

    Kuka on tämä tyttö kuvassa? Luulen, että olen ystäväni, mutta en't oli luottavainen

    Sory minun kieleni puolesta, ts'm Saksasta