Minä'minulla oli sieraimeni, kieleni, vatsapainoni, useita korvan rustoja, & muutama mainitsematon lävistetty.

Selvitä, missä tragus-, anti-tragus-, kotilo- ja daith-lävistykset ovat ja kuinka kauan ne paranevat.

Selvitä, missä tragus-, anti-tragus-, kotilo- ja daith-lävistykset ovat ja kuinka kauan ne paranevat.

Vieux bandit, CC, Wikipedian kautta

Kun olin kuuden kuukauden ikäinen, äitini vei minut ostoskeskukseen saadakseni korvani. Se, joka alkoi kahdella pienellä kultapultilla kussakin lohkossa, kasvoi toiseksi reiäksi 12 -vuotiaana, ruston lävistykseksi teini -ikäisenä ja eteenpäin helix -vanteeksi, kun aloitin yliopiston. Minulla ei ollut aavistustakaan, että korvien lävistämiseen oli niin paljon vaihtoehtoja. Mutta ihmiskeho voidaan lävistää melkein missä tahansa, missä on ihoa, eivätkä korvat ole poikkeus tähän sääntöön.

Korvan lävistyksiä on monenlaisia. Katso alla olevasta taulukosta nopea vilkaisu ja lue lisätietoja jokaisesta tyypistä.

Korvavälineiden tyypit

NimiMikä on? Parantumisaika

Korvakoru

Yksi reikä jokaisessa lohkossa.

4–6 viikkoa

Mittaus

Vähitellen venyvä lohko korvakkeen pitämiseksi 20: stä jopa 00: n kokoiseksi.

 

Rusto

Läpinäkyvä kudos korvan yläosassa.

8-12 viikkoa

Teollinen tai rakennusteline (useampaa kuin yhtä kutsutaan korvakkeeksi)

Kaksi reikää, jotka on yhdistetty yhdellä korulla, yleensä tangolla.

3-12 kuukautta

Tragus

Soikea rusto, joka nousee korvasta.

8-16 viikkoa

Anti-Tragus

Lävistää ruston tragusia vastapäätä, yleensä tangolla.

8-16 viikkoa

Kotilo

Lävistää korvan korvan yläpuolella oleva rusto ja korvan sisäpuolella oleva anti-tragus.

8-16 viikkoa

Rook

Paksun ruston lävistys korvan yläosassa.

2-12 kuukautta

Mukava

Sisäisen ruston lävistys puoliväliin korvan ulkoreunasta.

8-16 viikkoa

Daith

Lävistys torni ja korvakäytävän välillä.

8-16 viikkoa

Helix

Mikä tahansa lävistys korvan ulkoreunalla.

2-12 kuukautta

Korvakorut

Standardi yhden korvan lävistys.

Standardi yhden korvan lävistys.

Vakiokorva, joka on kiistatta yleisin, on yksi reikä jokaisen korvakupin keskellä. Se on yksinkertainen toimenpide, jonka tavallisesti tekevät lävistysaseella kauppakeskuksen koru- ja asustekaupan työntekijät. Jotkut ihmiset haluavat myöhemmin saada toisen tai kolmannen reiän ensimmäisen yläpuolelle. Ammattimaiset lävistimet väittävät, että mitään lävistyksiä ei pitäisi tehdä aseella, mukaan lukien yksinkertaiset korvatulpat, koska steriloitu neula on turvallisempi. He uskovat myös, että jälkikorvakorut (nastat, joissa on tausta) eivät edistä paranemista, koska ne tarttuvat lohkoon liian tiukasti ja estävät ilman pääsyn sisään. Korvakorujen paraneminen kestää yleensä vain 4–6 viikkoa.

Mittaus

Vakiokorvakorvakorut mitataan 1: ksi

Vakiokorvakorvakkeet mitataan halkaisijaltaan 1 tuumaan.

Nykyään suosittua yleistä muutosta kutsutaan venyttelyksi tai mittaamiseksi. Useimmat korvat on lävistetty 20 tai 18 gaugen neulalla, joten käytetään 20 tai 18 gauge korvakorua. Kuitenkin ihon joustavuuden vuoksi korvanappeja voidaan venyttää vähitellen ajan mittaan, jotta lopulta saadaan 6, 4 tai jopa 00! (Ilmeisesti mitä pienempi mittarin numero, sitä isompi mittari!) Mittaus tehdään päivittämällä korujen kokoa vähitellen vähitellen, houkuttelemalla reikä sopimaan isompiin ja suurempiin korvakoruihin, kunnes olet saavuttanut halutun koon.

Rusto

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Normaali rustolävistys on toiseksi yleisin nykyään nähty korvan lävistys. Rusto muodostaa korvan yläosan läpinäkyvän kudoksen ja on ainoa alue, joka ei ole lohkot ja joka voidaan lävistää laillisesti pistoolilla. Ruston kuuleminen kestää kuitenkin kauemmin kuin korvakorvat (vähintään 8–12 viikkoa), ja koska tällä alueella on rajallinen verenkierto, jotkut näistä lävistyksistä eivät parane kunnolla.

Teollinen

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Teollinen tai rakennustelineinen lävistys koostuu kahdesta reiästä, jotka on yhdistetty yhdellä korulla (yleensä pitkällä tankalla). Teollinen lävistys tehdään tavallisesti yläkorvan ruston läpi, jossa yksi reikä lähellä päätä ja toinen alempana ulkoreunalla. Kaksi tai useampia teollisia toisessa korvassa kutsutaan joskus korikoriksi. Paranemisaika kestää 3 kuukaudesta 1 vuoteen.

Tragus

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Tragus on melko suosittu lävistys, johon liittyy ruston paksu soikea, joka ulottuu suoraan korvakäytävän eteen. Tragusin paksuus vaihtelee yksilön mukaan ja vaatii koruja mistä tahansa 6 mm: n pituudesta ylöspäin. Nämä lävistykset paranevat aluksi 8–16 viikossa ja kokonaan vuoden kuluessa.

Anti-Tragus

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Kuten nimestä voi päätellä, anti-tragus on tragusia vastapäätä, ulkokorvassa, aivan korvakupin yläpuolella. Tämä ei ole kovin yleistä nähdä lävistyksiä, koska useimpien ihmisten anti-tragus on yleensä liian pieni lävistääkseen. Jos anti-tragus on itse asiassa tarpeeksi suuri, jotta se mahtuu tangon läpi, on todennäköisesti käytettävä mikrokoruja. Paranemisaika on 8–16 viikkoa ja täydellinen paraneminen vuoden kuluessa.

Kotilo

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Nicor, CC, Wikipedian kautta

Kotilo on suuri rusto, joka muodostaa korvan takaosan. Kotilo-lävistys sijaitsee suurella ruston alueella aivan korvakorvakkeiden ja sisäkorvan anti-tragusin yläpuolella. Tällaisessa lävistyksessä voidaan käyttää rengasta tai tankoa. Jos valitset renkaan, varmista, että se on riittävän suuri ympäröimään ulkokorvan. Paranemisaika on 8–16 viikkoa.

Rook

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Torni on ruston paksu taitto, joka sijaitsee anti-helixissä (korvan yläosassa) juuri tragusin yläpuolella. Koska tämä rustokappale on niin paksu, lävistys voi olla melko tuskallista. Paranemisaika voi olla kahdesta kuukaudesta vuoteen.

Mukava

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Smial, CC, Wikipedian kautta

Tiivis on puolivälissä korvaa's ulompi reuna, sisärustossa, juuri anti-tragusin yläpuolella. Tiukka on melko pieni, matala alue, jossa rusto ei ole kovin paksu, mikä helpottaa lävistystä kuin torni. Ensimmäinen paranemisaika on 8–16 viikkoa ja täydellinen paraneminen 12 kuukauden kuluessa.

Daith

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Daith (yleensä lausutaan päivä-th, mutta oikein lausuttu doth riimiin koi kanssa) sijaitsee torni ja korvakäytävän välissä. Se on samanlainen kuin mukava syvyydeltään ja paranemisajaltaan, joka on aluksi 8–16 viikkoa ja jopa yksi vuosi parantua kokonaan.

Helix

guide_to_ear_piercings_definitions__diagrams

Kirjoittanut BrandonEmTee (keskustelu), CC, Wikipedian kautta

Kierre on mikä tahansa lävistys, joka kulkee ruston läpi korvan reunalla. Jos se sijaitsee pään lähimpänä olevassa osassa, sitä kutsutaan joskus eteenpäin kierteeksi tai korvan pään lävistykseksi. Parantuu täysin 2-12 kuukauden kuluessa.

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

© 2007 koska hyödyllistä

Kommentit

Sharon 21. lokakuuta 2019:

Haluan, että Tragus lävistetään, mutta minulle kerrottiin, että se on erittäin tuskallista sekä sen jälkeen että sen jälkeen

Em 30. huhtikuuta 2019:

Minulla on yhteensä 10 lävistystä. Yksi napa, korvanapit kaksinkertaisesti lävistetty, nenän lävistys, daith ja pienet (mielestäni 18 g) ruston lävistykset oikeassa korvassani ja kaksoiskierre vasemmassa korvassa, jotka juuri sain! Daith parani melko nopeasti, joten toivon, että helix-lävistykseni paranevat 2-3 äidin sisällä

Abby 3. tammikuuta 2019:

Minulla on tällä hetkellä 2 lohkon lävistystä molemmissa korvissa. Haluan saada kierukan ja muutaman ruston vasemmalle. Oikealla haluan mahdollisesti saada tragusin ja toisen ruston. Yritän edelleen selvittää, kuinka monta haluan ja missä, mutta mielestäni se on riittävä määrä.

Ellie Lopez 23. syyskuuta 2018:

Vasemmassa korvassa minulla on 4 lohkon lävistystä ja tragus. Oikealla syömisellä minulla on vain yksi kierre. Aion saada paljon kierteitä tuohon korvaan, jotta voin saada yhden korvan yläreunan ja toisen pohjan (jo melkein valmis pohja). Minulla oli molemmat lohkot lävistettyinä lapsena ja annoin niiden parantua. (Joten se on ollut vain 8 kuukautta, sain 4. lohkon ja helixin eilen)

Elis 26. elokuuta 2018:

Onko litteä lävistys turvallinen?

Miika Poika 13. heinäkuuta 2018:

Olen 20 -vuotias mies, minulla on 10 lävistystä kummassakin korvassa. kaksi lohkoa, yksi rataa, yksi kotilo, kolme kierukkaa kaksi rustoa, kaksi korvan edessä ja kaksi sieraimessa.

kaiken tämän lävistin heidät 1 vuoden kuluessa. tämä tuli minulle silloin, kun näin useimpien ihmisten lävistävän ja yrittävän näyttää heiltä. Yleensä katson eri tyyliä kuin naiset kaupungissa ja kun menin kotiin, yritin tehdä oman. tykkään niin paljon.

joku jolla on eri tyyli, päivitä minut

Penny Gillard 30. toukokuuta 2018:

Minä'Minulla on ollut lävistyksiä monien vuosien ajan, ja lapsesta asti, niin minulla'en ole heille vieras. Minulla oli kuitenkin äskettäin teollisia ja daith -lävistyksiä, mutta niitä ei ollut't liian huono mennä sisään, mutta yöllä ne olivat varsin ongelmallisia. Varsinkin teollinen lävistys.

Lopulta googletin ja löysin erityisen tyynyn, joka auttoi paljon. Minä'Käytän todennäköisesti sitä edelleen, kunnes päätän siirtyä tästä erityisestä lävistystyylistä. Tässä jos joku kiinnostaa: https://www.thepillowwithahole.co.uk/pillow-sleepi…

O Munroe Michiganista 12. heinäkuuta 2017:

#SaveForSharingOnFB

Maddie A. 1. kesäkuuta 2017:

Minä'm 14 ja syntymäpäiväni on tänä viikonloppuna, joten vanhempani antavat minun saada nenäni ja daithin lävistetyiksi, minulla on jo kaksi lohkon lävistystä, teollinen oikeassa syömässäni ja huone vasemmalla ja minä'Olen innoissani ja valmis hankkimaan lisää 🙂

Jay 21. toukokuuta 2017:

Olen nyt 18, minulla on nyt 6 lävistystä, mutta haluan lisätä muutaman lisää tulevina vuosina.

Minulla oli 2 lohkoa kumpaankin korvaan, ensimmäinen pari 4 -vuotiaana ja toinen 15 -vuotiaana. Lisäksi sain 2 rustoa (olin 15 ja 16) vasemmassa korvassa, mutta haluan lisätä vielä muutaman ruston ja/ tai Helixes.

Kaikki lävistykset I.'Minut ammuttiin, eikä minulla ole koskaan ollut infektio -ongelmia, mutta pidän itseäni onnekkaana, koska ystäväni joutui poistamaan hänen rustonsa, koska hermo iski ammuntaprosessissa.

Kaikille, jotka haluavat ottaa rustolaukauksen: Kysy aseen haltijalta tietojaan. Jos et'Älä luota ampujaan't tee se. Tein sen apteekissa, jossa he pyysivät yleistä tartuntariskiäni ja antoivat minulle jotain jälkihoitoa varten; Tunsin olevani hyvin hoidettu, tehnyt sen kahdesti eikä minulla ollut ongelmia.

Tällä hetkellä venyttelen kahta lohkoa, mutta vain kolme millimetriä, koska haluan antaa mahdollisuuden antaa sen kutistua uudelleen tarvittaessa.

Kaikki lävistykseni – riippumatta siitä, kuinka kauan sain ne – pyrkivät sulkeutumaan, jos otan korut pois, joten käytän rustoani ja kynsiäni 24/7, koska reikien paranemisen maksaminen maksaa minulle liikaa. Mutta koska tämä ei't laskea lohkoja Olen tottunut tekemään ne itse tähän mennessä, haha. En kuitenkaan suosittelisi tätä lapsille tai muille lävistyksille.

aliciawiler 12. maaliskuuta 2017:

Ensinnäkin minä'Olen RN, joten minun oli otettava tragus -lävistys, koska se häiritsee stetoskooppia, kun käytän sitä. Minulla on yhteensä 13 lävistystä. 2 siitä lähtien, kun olin pieni lapsi, jota en enää käytä, 3 lohkon lävistystä, puoliksi tai puoliksi tiukka, rusto lävistyksiä, helix -lävistyksiä, sieraimen lävistyksiä ja ylävatsan lävistyksiä. Minulla oli molemmat nännit's tehty, mutta ne oli poistettava d/t vasen oli niin tuskallinen, että koko rintani sattui! Mielestäni se oli kaikkien aikojen pahin lävistys kipuun asti. Nukuin nilkkatatuointini ja molemmat yläselkäni Tatt'Tuntui kuin olisin saanut hierontaa !!! LOL. Minä'm toivottavasti saan oikean korvan valmiiksi teollisella/rakennustelineiden lävistyksellä tiistaina, enkä malta odottaa! Mitä tulee infektioon, huono vuoto, punoitus, joka ylittää lävistetyn alueen, ja tai punaiset raidat ovat kaikki merkkejä infektiosta. Sisältää lämpötilan, mutta ei aina. Minä'Olen aina puhdistanut kaivoksen antibakteerisella saippualla, kuivattu paperipyyhkeellä ja levitetty bacitrasiinilla tai kolminkertaisella antibakteerisella voiteella. Ei ongelmia koskaan. Takapotku, jonka saatat saada, on keloidi; traumasta muodostuva arpikudos. Älä vaihda koruja liian aikaisin ja kysy kysymyksiä, kun saat ne valmiiksi !! Mene ammattilaisen luo. Saat mitä maksat!!!

Casey 15. tammikuuta 2017:

Minulla on tällä hetkellä yhteensä 17 lävistystä, ja minulla on ollut 6 muuta, jotka on poistettu vuosien varrella. Tässä's jakautuminen…

3 kummassakin korvanapissa ja 3 jokaisessa kierteessä, 2 eteenpäin heliksiä oikealla (halusi kolminkertaisen, mutta kolmas ei't fit), 1 tragus vasemmalla, nenäni ja viimeksi ja ehdoton suosikkini, dermal rintalastassa. Minulle on tehty vatsapainike (joka repäistiin ulos), tyttäreni ja torni (suljettu, kun otin heidät leikkaukseen), kieleni ja molemmat nännit (otin ne vapaaehtoisesti noin 5 vuoden kuluttua). Vau … minä'en ole koskaan kirjoittanut kaikkea!

Uusin ihoni oli ylivoimaisesti äärimmäisen tuskallinen! Verenvuoto kuin hullu, mutta se parani myös nopeimmin … ja nyt haluan toisen sellaisen, joka on korkeampi kuin minulla. Minä'Tee se uudelleen sydämen lyönnissä! Rakastan sen näyttämistä vain ihmisten reaktion vuoksi!

Kaiken kaikkiaan minulla ei ole koskaan ollut vakavia ongelmia minkään kanssa. Muutama on jouduttu lävistämään siellä täällä, mutta ei mitään pahaa. Rakastan lävistyksiä ja tatuointeja (don't saada minut alkuun noista!), enkä tule koskaan katumaan ja ainoatakaan. Kaikki muistot menneisyydestä.

Sam 8. tammikuuta 2017:

Älä koskaan, koskaan, koskaan hanki lävistyksiä aseella! Ne ovat niin epähygieenisiä ja huonoja sinulle, erityisesti rustoille ja nenälävistyksille. Ne'ovat invasiivisia ja voivat aiheuttaa paljon pysyviä vaurioita. Jos sinä'uudelleen lävistyspaikassa ja he vetävät lävistysaseen, sinun on päästävä pois sieltä. Vain ammattilaiset, joilla on oikea koulutus, sertifikaatit ja neuloja, lävistyvät. Ei lävistäviä aseita!!!

Kelly 5. toukokuuta 2016:

Minulla on yhteensä kahdeksan lävistystä. Suurin osa lävistyksistäni on hyvin vanhoja, yli 20 vuotta. Kaksi kierukkaa samassa korvassa. Sain nämä monta vuotta sitten aseen kanssa ja paraneminen oli tuskaa, mutta nyt ne ovat kunnossa. Voin jättää ne tyhjiksi kuukausiksi ja ne ovat edelleen hyviä, kun laitan lävistykset takaisin sisään. Minulla on kolme lohkon lävistystä toisella puolella ja kaksi toisella puolella. Niitä on hiljattain venytetty. Oikea korva 4G alemmassa lohkossa, 14 seuraava, 6G seuraava ja kaksi 20G kierukkaa. Toisella puolella on 12G, jonka aion venyttää 4G: ksi ja 14G: ksi. Rakastan lävistyksiä, ne ovat harvinaisia, kun asun kaltaiselleni vanhemmalle miehelle. Mutta ne ovat osa elämääni ja ne muistuttavat minua niistä ajoista, joita he edustavat.

Sara Marques Portugalista 21. joulukuuta 2014:

Erittäin informatiivinen! Kiitos

Lisa Vollrath Eulessista, Teksasista 02.10.2014:

Minulla on kahdeksan lävistystä korvissani: seitsemän lohkojen läpi ja yksi ruston kautta. Voin todistaa, että rustolävistykset satuttavat kuin dickens, ja paraneminen kestää kauan!

Kaili Bisson Kanadasta 1. kesäkuuta 2014:

Voisin kuvitella, että lävistävä rusto sattuisi aivan helvetisti. Informatiivinen artikkeli!

sarahhhhhh 5. toukokuuta 2014:

Haluan vain tietää, auttaako torni lävistys hieman korvan taakse ja kuinka paha se sattuu?

Kenneth C Agudo Tiwistä, Filippiineiltä 13. maaliskuuta 2014:

Kiinnostuin, kun kompastuin ja huomasin, että täällä on paljon keskustelua. En olisi koskaan kuvitellut tekeväni tätä, koska se haittaa työnhakua

jane 02.1.2014:

voiko joku auttaa vuosia sitten ostin korvan korvani yläosaan, se oli pieni timantti, jonka asetit tangon korvan reiän läpi ja avasit sen siten, että se makasi korvan takaosaa vasten, eikä se'Älä tartu päähäsi, kun makaat, mutta en muista mikä sen nimi on tai mistä saan sellaisen kiitos Jane

torrilynn 07.12.2013:

Tämä oli todella hyödyllistä. En tiennyt, että joku olisi voinut saada niin paljon korvan lävistyksiä. Äänesti

Kukoistaa Joka tapauksessa Yhdysvalloista 13. lokakuuta 2013:

Voi, voi, voi. En tiennyt, että lävistyksiä oli niin paljon. Herranen aika. Voi, voi, voi. Kun olin teini, sain kaksinkertaisen lävistyksen hieman korvaa ylöspäin ja se satutti kuin paholainen, joten annoin reiän kasvaa ja en koskaan tehnyt sitä uudelleen. Voi, voi, voi.

lupiini Etelä -Kaliforniasta (USA) 26. elokuuta 2013:

Minulla on vain yksi lohko lävistys jokaisessa lohkossa. Että'riittää minulle. Sain lävistykseni, kun olin 8 -vuotias, siskoni (10 vuotta vanhempi kuin minä) kauan, kauan sitten … vanhanaikaisella tavalla, neulalla ja langalla. Laitoin jäätä korvaan, kunnes en voinut'en tunne sitä … ei'ei satuta ollenkaan. Hän kiusasi myös kahta ystävääni sinä päivänä.

Adrian Cloute Cedartownista, GA: sta 26. elokuuta 2013:

Mielestäni tämä on mielenkiintoinen keskus. Minusta pidän vain yhdestä lävistyksestä korvaan. Mielestäni ei liikaa't näyttää hyvältä. Siksi jokaisella on oma mielipiteensä.

Charlotte Savage 25. toukokuuta 2013:

Miksi ikinä … koskaan, kerro ihmisille, kuinka lävistää itsesi ?! Antaa'puhutaan MRSA: sta tai Staph -infektioiden lääkeresistentteistä kannoista …. ja ne eivät ole'ei edes pahinta mitä voi tapahtua. Don't halpaa, maksa ylimääräistä rahaa turvallisuudesta … myös, älä'en saa mitään lävistettyä Clairea's. Rahan säästäminen ei ole't hep C: n arvoinen.

Amaris 4. tammikuuta 2013:

Luin kaikki kommentit ja jotkut olivat informatiivisia, mutta mitä ei, mutta mielestäni kaiken täytyy liittyä siedettävyyteesi kipua ja mentaliteettia kohtaan. Tiesin alusta asti, että halusin lävistyksen, ja sain sen tehtyä. Tällä hetkellä minulla on anti -tragus, daith, napakka ja vatsapainike sekä 2 ylimääräistä rustoa ja 1. ja 3. lohkon reikä. Ne olivat kaikki todella hauskoja saada, enkä malta odottaa, että saan lisää. Itse pidän enemmän neulalävistyksistä kuin pistoolilävistyksistä:/

Tiffany 02.11.2012:

Minulla on nenä lävistetty, vatsapainoni tehtiin kahdesti, mutta annoin yhden parantua, neljä lohkon lävistystä, kaksi rustoa, ja juuri tein torni. Minun piti ottaa torni ulos, koska se muutti ja jakautui (minulla oli siihen paljon painetta, luultavasti syy). Haluan, että daith ja tragus tehdään.

Sydney 02.10.2012:

Haluaisin vain sanoa, että aseita ei ole't huono. Itse työskentelen Clairen palveluksessa'ja minulla ei ole koskaan ollut ongelmia aseiden ja paratiisin kanssa'Asiakkailla ei ollut valituksia. Minulla on 13 lävistystä ja Claire teki niistä 11's/Icings eikä koskaan ollut ongelmia niiden kanssa. Minulla on 7 rustoa, mutta ei't satuttaa, ja parani lyhyemmässä ajassa kuin 8-12 viikkoa.

Ja ihmiset sanovat, että aseet eivät ole't steriloitu, ne ovat. Ja se ei ole't edes ase, joka koskettaa korvaa. Se's esisteriloitu pakkaus, joka pitää korvakkeen. Jos se saa tartunnan, niin ehkä's on henkilöiden vika, koska he eivät ole huolehtineet lävistyksistään tai ovat allergisia käytetylle metallille. Rustolävistykset ovat erityisen varovaisia, koska ne tarttuvat niin helposti. Se'ei ase, se's henkilö.

Zoe 24. elokuuta 2012:

miten sinne'ei ole kiertorataa?

emily kuningas 1. heinäkuuta 2012:

Olen 12 ja minulla on 3 lävistystä kummassakin korvassa! Minulla on myös vatsapainike valmiina ja sain kaiken hoidettua 11 -vuotiaana!: O mutta sain 1. lohkoni valmiiksi 4. vuotiaana. Vanhempani eivät anna minun vielä tehdä kieltäni, mutta kunnioitan sitä, koska minulla ei pitäisi olla puoliakaan ikäni!

Mutta toivottavasti saan kieleni ja teollisuuteni tehtyä tulevaisuudessa ja vatsani pohjan … en ole kuitenkaan 100% varma teollisuudestani, saattaa olla vain vähän liikaa! Haluan tehdä myös huuleni pohjan, mutta en ole varma siitäkään! 🙂

Tuomioistuin 24. toukokuuta 2012:

Tämä oli erittäin hyödyllistä

Jen 16. toukokuuta 2012:

Kaikki näyttävät erittäin valkoisilta. Mutta jos se'ulkonäkö sinä'menossa varten…

Terälehti 8. toukokuuta 2012:

Minulle on tehty torni 3 kuukautta sitten, ja se sattui hieman, kun se tehtiin. tarvitaan ämpäri tavaraa. Minulle käskettiin puhdistaa se normaalilla saippualla ja vedellä, joka toimii. Rakastan lävistystä, mutta pientä koputusta ja se sattuu jälleen kuin se on juuri tehty ja päädyt aloittamaan alusta 🙁 mutta rakastan sitä, joten kestän sen satuttamisen

monique s 7. toukokuuta 2012:

minulla on 7 lävistystä ja im 13 kääntyy 14 minulla on ensimmäinen lohko, toinen lohko, molemmat vaakasuorat tragukset molemmissa korvissa ja kierteeni oikeassa korvassa. ok, joten nanoni vie minut ottamaan toisen vasempaan korvaan, en tiedä mitä haluan vasemmasta korvastani, ei koukkua, ei kierukkaa tai torni

mahdollisimman pian vastaus tähän, tarvitsen apua

Erin 5. toukokuuta 2012:

Kiitos niin avulias 🙂

sam 29. maaliskuuta 2012:

Minulla oli huone ja kotilo tehty samaan aikaan viime viikolla, huone sattui tuolloin enemmän, mutta kotilo sattuu helvetisti nyt. Se'on sietämätöntä nukkua. Torni on erittäin helppohoitoinen ja kivuton!

Lena 28. maaliskuuta 2012:

Hei minä'm aion saada kotini ja tornin lävistetyiksi (kotilo todennäköisesti, koska torni näyttää kivuliaammalta ja vaikeammalta puhdistaa). Minä'm itse oikeastaan ​​pelkään kipua, en ole varma sattuuko se minulle liikaa. Onko neuvoja kaverit? Btw Minulla on 2 lohkoa ja 2 kierrelävistystä kummassakin korvassa. kierteiden lävistyksen aikana ei't satuttaa, mutta ne olivat melko ärsyttäviä ja kipeitä ensimmäisten 2 viikon aikana. Se'on kulunut kuukausi ja lävistimeni sanoi'Olen melkein parantunut, mutta jätän heidät aloituspultteihin vielä kuukaudeksi (: he eivät'en todellakaan satuta nyt enää (; verrattuna helixiin on kotilo paljon kipua? (ymmärrän, että rusto on kuitenkin paksumpi)

Zoe 19. maaliskuuta 2012:

Tietääkö kukaan, sattuuko anti-tragus enemmän kuin torni? Minulla on torni ja nenä lävistetty, eikä kumpikaan satuta ollenkaan. Onko kipu anti-tragusilla jopa verrattavissa torniin?

Danielle 18. maaliskuuta 2012:

Sain eteenpäin heliksin valmiiksi muutama päivä sitten ja se satutti enemmän kuin mikään muu peircing tai tatuointi, jonka olen saanut lol melkein sammuin. En voinut kuvitella saavani joitain muita, jotka näkyvät täällä kuvissa

lolipop 17. maaliskuuta 2012:

haluan tietää sattuuko???

Katie Sue 5. maaliskuuta 2012:

tämä sivusto ei anna tietoja, joita etsin ….. joten kiitos turhasta.

kanava maaliskuuta 03, 2012:

Minä'm 14 ja sain isäni (hän ​​tekee lävistyksiä) lävistämään teollisuuteni, kun olin 13. Mielestäni se näyttää todella hyvältä ja parani vain parissa kuukaudessa (melko nopeasti). Minä'olen melko kipua sietävä. Kun sain teollisuuteni, se ei onnistunut'ei satuta pahasti, mutta minä'm hyvä kipua. Haluan saada 2 teollisuuspalkkia toiseen korvaan, mutta en'et tiedä mitä hankkia? Mitään ehdotuksia?

Siellä'S jotkut ovat 2 suoraa palkkia, jotkut ristissä, jotkut menevät kuin tavallinen teollisuus ja 2 nousevat tangosta, jotkut menevät läpi siitä, missä koirasi on.

Haluan myös simpukan molempiin korviin, jonka aion tehdä pian. Ja haluan torni, trangus ja anti-trangus. Haittaako ne enemmän kuin teollisuus vai eivät?

Tällä ei ole mitään tekemistä korvien kanssa, mutta haluan, että myös kieleni (myrkkyt) ja väliseinä tehdään. voin'älä tee kieltäni ennen kuin minä'm 18 (koska vanhempani eivät halua minun saavan sitä). Tuleeko siitä haittaa? Ja kuinka kauan myrkkyjen parantuminen kestää? En ole kysynyt vanhemmiltani väliseinästäni, mutta sattuuko väliseinä ja kuinka kauan se kestää parantua?

Lena 29. helmikuuta 2012:

Hei jolyjass, minulla oli juuri rustolävistykseni 2 viikkoa sitten, joten en voi sanoa, paraneeko se. Mutta jos se tehdään oikein käyttämällä neulaa tatuointihuoneessa, sen pitäisi tietysti parantua 2 kuukauden kuluessa, mikä tarkoittaa, että sinun on myös pidettävä uudet lävistykset puhtaina infektioiden ja muiden komplikaatioiden välttämiseksi. Don'älä huolestu liikaa ja onnea!

JOly JaSs 28. helmikuuta 2012:

hei jokainen1 ….. em ajattelevat rustoa lävistettäväksi ….. mutta joka kerta kun menen 2 apteekkiin, saan disfoobian … entä jos se ei koskaan parantuisi? n sattuuko ??? Luin yllä … joissakin tapauksissa VARTILA ei koskaan paranna:/ ?

stacy 28. helmikuuta 2012:

Minulla on kaksinkertainen lohko, siitä on nyt 3 viikkoa, kun en ole vielä parantunut. äiti näkee sen kuolleena oh joo im vain 14: X n hän ei välitä lävistyksistä blah

nicki 23. helmikuuta 2012:

Onko haittaa käyttää nappikuulokkeita, kun sinulla on torni lävistys? entä kotilo?

rhian 23. helmikuuta 2012:

olen jo saanut tragusin valmiiksi ja nyt haluan jotain muuta. Haluan joko antitragusta tai heiluttaa tai istua. onko kommentteja kumpi sattuu vähemmän? myös minun pitäisi saada se samaan korvaan kuin tragus tai eri korvaan?

Auttakaa.

Kiitos.

Lena 21. helmikuuta 2012:

Dang Sain juuri 4 rusto lävistystä koruliikkeessä, mutta he eivät't satuttaa aivan kuten tunsin lohkon lävistyksiä. Btw lävistimeni käytti neula -asetta. Ammu, sain ne juuri tänään, mutta en'en tunne mitään, oikea korva on kuitenkin hieman kipeä. Minä'En aio koskea heihin tai soittaa heidän kanssaan, ennen kuin ne paranevat kunnolla. Ostin myös kirurgisen alkoholin, joka desinfioi lävistykseni kun ne ovat parantumassa. Onko syytä huoleen? Vastatkaa joku, kiitos.

Neera 20. helmikuuta 2012:

Keskustelen siitä, hankitaanko teollinen ja/tai tragus. Tiedän, että siitä tulee pitkä toipuminen, mutta en'en tiedä jaksanko kipua. Minä'Olen hieman huolestunut ja tarvitsen jonkun, joka työntää minut päätöksenteon yli. Mikä tahansa apu?

Myös jos joku voi suositella minulle hyviä paikkoja niiden tekemiseen Baltimoren tai Philadelphian alueilla, minä'olisin TODELLA kiitollinen.

cholico 19. helmikuuta 2012:

Hei, sain juuri korvat lävistettyä, onko normaalia saada päänsärkyä lävistyksen jälkeen

LaLaLaLoopsy 17. helmikuuta 2012:

sain kotin valmiiksi viikko sitten ja lävistäjä sanoi, että älä kierrä sitä. Käänsin vahingossa ja nyt se tuntuu huokoiselta ja oudolta. pelkään oikeasti mitä tapahtuu. nyt se ei kuitenkaan satuta. mitään neuvoja?

Stephhhhh;) 14. helmikuuta 2012:

Sain torni lävistetty noin viikko sitten, ja se ei ollut'niin paha kuin luulin sen tulevan. Se'on kipeä koskettaa ja nukkua, mutta en't pahoillani. Se'on niin söpö, jokainen, joka haluaa saada sen valmiiksi … TEE SE! LOL. Saan tragusin tänä viikonloppuna! 🙂 Innostunut!

kaybee 10. helmikuuta 2012:

Minulle tehtiin rusto lävistysaseella ostoskeskuksen korukaupassa hieman yli vuosi sitten. sattui paljon, ja minulla oli kuoppa korvani takana. Minä'd otan sen ulos 2 tunniksi radan tapaamiseen, ja se antaisi minulle paljon ongelmia, kun yritin laittaa sen sisään.'paranee kokonaan 6 kuukaudessa'd ollut yhdeksän.

kileynoel 7. helmikuuta 2012:

Hei, minä'Haluan saada keppini valmiiksi todella pian, ja minä'kysyin jo siskoltani'Ystäväni, joka on lävistäjä tatuointiliikkeessä, aion mennä kysymään paljonko se maksaisi, ts'Mietin, kuinka paha se sattuu ja kuinka kauan kestää ennen kuin voin vaihtaa koruja, ja onko suihkussa suihkussa vaara siitä, että shampoo vahingoittaa sitä, tiedän'Pitää olla varovainen alueella jonkin aikaa, kiitos!

LYNNSI 7. helmikuuta 2012:

Sain ensimmäisen ja toisen lohkon peircings 2 vuoden kuluessa toisistaan. 1. = ase @ ostoskeskus 2. = neula @ tatuointisali. Ei vain, että neula satutti PALJON VÄHEMMÄN, mutta aseen peircing sattui viikkoja! Ei kipua neulan jälkeen!!!!!

cheymarie 6. helmikuuta 2012:

ok, tiedän kaiken lävistysaseista, lävistysneulojen avulla, jne. mutta minun ei koskaan sallittu saada korviani lävistetyiksi, joten teen omat korvakorvakorut … ihmettelin (sain ensimmäisen ja toisen lohkon lävistykset aseella) otin lävistävät korvakorut toisesta lohkosta ja lävistin minun 3 rustoaukkoa, työntämällä korvakorun korvani läpi käsin … desinfioin sen ensin, mutta mietin, onko sen työntäminen vain käden avulla huonompi kuin sen saaminen aseella? Lävistykseni ovat näennäisiä, niissä ei ole kuoppia tai ihoa, mutta 2 tällä hetkellä sattuu niin pahasti, paranemisprosessi on perseestä. ja minulla on luonnoton pehmeä rusto, joten kierrelävistykseni sallivat minun liukua eri mitoitettuja renkaita niiden läpi … esimerkiksi menin mittarista 20-14 ja se vain liukui suoraan läpi…

Megan 4. helmikuuta 2012:

Sain daithin lävistettyä kuukausi sitten. Harldy tunsi sen ja se vuotoi vähän sen jälkeen. Tyttö, joka lävisti sen, otti nämä tikunpään kaltaiset asiat ja puristi verta ulos ja se satutti enemmän kuin koko lävistys. se ei ole ärtynyt tai mitään sen jälkeen, kun olen saanut sen. olen saanut siitä vain pieniä kuoria. ja vicky tee se erikseen, joten korvasi tarvitsee keskittyä vain paranemiseen yksi kerrallaan. ja olen 2 -mittarilla korvakorvoissani, se on kivuliaampaa kuin kaikki lävistykset, joita minulla on ollut, mutta pienet koot satuttavat eniten, kun saat 4 g: n minulle, se ei ollut kovin tuskallista. Jos haluat mitata korviasi, sinun on tiedettävä, että 2 grammaa pidetään "kohta, josta ei ole paluuta" mutta monet ihmiset voivat mennä isäksi ja saada korvat venymään taaksepäin, mutta jos menet 00 g: een ja he eivät mene takaisin, he todennäköisesti palaavat takaisin 14 g: n tms. kohdalle, joten se ei ole niin paha, kun tiedät mitä teet , älä kokoa nopeasti, ja kun ne ovat parantuneet, anna niiden ilmaan ja puhdista ne silloin tällöin, koska silloin ne eivät haise. Toivon, että tämä auttaa ihmisiä, mutta lävistykset ovat kaikille erilaisia, joten en tiedä kuinka paljon lävistys tai venytys satuttaisi muita ihmisiä.

Vicky 31. tammikuuta 2012:

Minä'm suunnittelen ruston lävistystä ja haluan 3 reikää peräkkäin. Ehdotatko kukaan teistä tekevän ne kaikki eri aikoina tai kaikki kerralla? Ehdotuksia kiitos!

Holly 28. tammikuuta 2012:

Hei, halusin mielipiteen siitä, mitkä lävistykset ovat kaikkein ongelmallisimpia korvalle?

Tein juuri teollisen työn ja mm'Olen kuullut, että siellä on sellaisia, jotka aiheuttavat eniten ongelmia, kuten arpia, infektioiden ärsytystä jne.

Minä en't välitä kipusta, koska minun teollinen kirjaimellisesti ei'en satuta ja minulla on korkea kipukynnys, haluan vain tietää, mitkä ovat yleensä helpompia jälkihoidossa ja mitkä paranevat helpoimmin, lukuun ottamatta lohkoja, koska ne ovat melko yksinkertaisia ​​parantaa.

Kiitos 🙂

tammi* 27. tammikuuta 2012:

Sain kaikki kolme rustolävistystäni pistoolilla ja se parani nopeasti eikä parantunut'ei myöskään satuta paljon, minä'Minulla on ollut niitä noin 5 vuotta ja laitoin 14 mittarin tangan yhteen 🙂 nyt se sattui helvetisti lol

Mackenzie: D 25. tammikuuta 2012:

Zomg, minulla on kolme lohkon lävistystä (kolme kummassakin) Mutta yksi on 6 -mittari, sitten 14 -mittari, sitten 18 -mittari. Minulla on kaksi rustolävistystä kummassakin korvassa, molemmat ovat 18 g [mittari] Kumpikaan ei ollut kivulias paitsi korvieni mittaus. Mutta hetken kuluttua kipu lakkasi. Tein omani, suosittelen ammattimaisesti. Olen menossa pian toiseen rustoon, ja pian minä'm saan torni oikealle korvalleni ja tragus vasemmalle: D Toivotan onnea.

Rachel 18. tammikuuta 2012:

voin'En sano varmasti, mutta epäilen vahvasti, että syy siihen, että sieraimen lävistykseni satutti vähemmän kuin heliksii, on se, että tipu, joka teki nenäni, oli niin söpö, että paita oli osittain napitettu ja hänellä oli mukava "määritteet" ja ihana korppi tat hänen rintaansa ja helix lävistäjä oli jätkä, joka, vaikka melko mukava ja pätevä, yksinkertaisesti ei ollut't kuten "häiritsevä".

Bryan 12. tammikuuta 2012:

Daith -lävistys, se on edelleen erittäin riskialtista lävistyksen sijainnin vuoksi. Jokaisella ihmisellä on erilaiset korvat, ja monet eivät ehkä sovi tällaiseen lävistykseen. http://www.whatisall.com/fashion-and-accessories/w…

lilja 9. tammikuuta 2012:

sattuu korvilleni, kun katson näitä.

Dana 9. tammikuuta 2012:

Jatkuu: Halusin myös lävistyksen vasempaan korvaan, joten sain kaksi päivää sitten CBR: llä rustolävistyksen & Rakastan sitä! Se'on vain kaksi päivää, joten voin'en sano paljon, mutta minä'Palataan pian päivittelemään;)

Dana 9. tammikuuta 2012:

Noin 13 kuukautta sitten sain teollisen lävistykseni oikeaan korvaani, ja nyt se'on melko parantunut, rakastan sitä, mutta se'on ollut pitkä matka (arpia, kolhuja jne.), mutta se on ohi ja parantunut, ja se'on todella nätti. Minulla on nyt kaksi pientä tankoa, ja se näyttää hyvältä! Rakastin sitä niin paljon

muisto 4. tammikuuta 2012:

Hei, sain uuden pearcing eilen, ja se ei yllä. Sain sen ammattimaisesti ladyn tehtäväksi ja se näyttää olevan erittäin jännittynyttä, että se on normaalia. minulla on't oli tehnyt lävistyksiä korvaani noin neljä vuotta.

Erikaa 4. tammikuuta 2012:

Haavojen paranemisaika on väärä. Lävistimeni kertoi minulle 9-12 kuukautta. Jokainen toinen puhuttu lävistäjä sanoi sen myös.

Whendee 3. tammikuuta 2012:

Sain juuri Industrial Bar Piercingin ja rakastan sitä! Sain sen tehtyä 12-31-11! Kiitos Tattoo Central vain 35 dollaria!!

Hollz 3. tammikuuta 2012:

Torni lävistettiin lokakuussa 2011 ja minun on sanottava, että en'en tuntenut mitään. se oli melko tuskallista muutaman päivän kuluttua, mutta muutoin se oli kunnossa. Minun oli otettava se viime yönä, koska se on kasvanut vain 2 kuukaudessa. voit nähdä palkin ihon läpi. on tämä on yleinen ongelma torni lävistyksiä tai onko se vain kehoni???

Ana 3. tammikuuta 2012:

Sain halauksen noin neljä päivää sitten. Lävistys itse ei'ei satuta niin pahasti. Mutta minä'm kirjoitan sinulle nyt sykkivällä korvalla, turvonnut ja mahdollinen keloidi alkaa? Minä'm liotus, kirkas antibakteerinen pesu, liikkumatta ja yrittäen olla hyvin varovainen sen kanssa. Se oli hyvä, kunnes noin 36 tuntia sitten. Kunpa tietäisin mitä helvettiä tein! Se'on super söpö, se'nyt on vain kipu perseessä! Tein teollisen teon useita vuosia sitten ja vuoden sen lävistyksen jälkeen baarini putosi unessa ja sulkeutui! Ei ollut vieläkään't täysin parantunut! Minä'Minulla on ollut useita korvan lävistyksiä, mutta mukava on ainoa'minulla on juuri nyt. Tee tietysti tutkimuksesi ennen kuin lävistät tai ainakin varaudu tulevaan huoltoon!

Onko kenelläkään sellaista's hylätty tai aiheuttanut suuren ongelman?

em 31. joulukuuta 2011:

Sain juuri kaksi lävistystä, jotta voisin laittaa rakennustelineen, mutta mielestäni mittaukseni eivät ole kunnossa, mitä minun pitäisi tehdä?.

mertilive (kirjoittaja) N.J. 30. joulukuuta 2011:

Sinä'on varmaan hyvä jos'on kulunut kuukausi eikä sinulla ole ongelmia. Minä'en ole varma, mitä luulet rikkoutuvan? Korut? Minä en'älä ajattele siellä'Onko syytä pelätä niin kauheasti, se kuulostaa siltä'paranee ihan hyvin…?

pyhä… 28. joulukuuta 2011:

pyhä jysäys…

sain ruston lävistyksen lävistysaseella …

Onko se GONNA SHATTER ???? T. T. jos näin, olen pilalla @_ @

mutta siitä on jo kuukausi, joten otin korvakorun ulos ja se näyttää olevan kunnossa…. : O

ja minulla on kysymys

onko ruston korvakoruja erilaisia ​​paksuuksia?

koska katsoin joitain ruston korvakoruja ja jotkut niistä näyttävät paksuilta .. ja kaivokset melko ohuita verrattuna niihin

menin shudveen ammattilaiselle hakemaan rustoani .. menin ostoskeskukseen… ja he lävistivät sen lävistävällä aseella… im pelottaa paskaa riitti nyt…

JanieKay 11. joulukuuta 2011:

Niin minä'Suunnittelen saavani tragusin vasempaan korvaan torstaina enkä valehtele, ravistelen saappaitani luettuani kaikki nämä kommentit. Minulla on 3 lohkon lävistystä kummallakin puolella (kaikki tehty aseella yhtä lukuun ottamatta) ja 1 sylinterilävistys noin puolivälissä vasenta korvaani. Minä'En todellakaan pelkää lävistyksen kipua, koska itse asiassa mieluummin saan korvani lävistetyksi neulalla aseen päälle. Kaikki kertovat minulle, kuinka kauhea kipu tulee olemaan, vaikka en'en tunne ketään, joka olisi henkilökohtaisesti tehnyt sen. Minä'Olen eniten huolissani tartunnoista, minulla ei ollut mitään ongelmia kartonkini kanssa ja pystyin itse lentämään ja lähtemään lomalle alle viikon kuluttua sen tekemisestä. Minä'Olen huolissani, että tragus voitti't parantua näin viimeksi ja voitin'En voi nukkua mukavasti tämän uuden lävistyksen kanssa, näiden kommenttien lukeminen on saanut korvasärkyn vain lukemalla ne! Ekekekekekeke !! = (

Jessica 02.12.2011:

Ei olla narttu tai mitään, mutta ilmeisesti jotkut teistä eivät ole'teit lävistykset erittäin turvallisessa paikassa. Minulla on 7 korvan lävistystä sekä napa, kieli & Olen tehnyt huuleni kahdesti. Joka tapauksessa, korvien suhteen, sain molemmat rustolävistykseni Claireen's (yhden niistä olin tehnyt kahdesti, koska sain ensimmäisen paidastani pukeutumisen aikana & se sai kipeä, joten otin sen vain pois), eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia heidän kanssaan. He parantuivat aikanaan, jolloin nainen sanoi parantavansa & ei ole koskaan saanut tartuntaa tai mitään. Minä'olen tehnyt ne molemmat noin 5 vuotta & Rehellisesti sanottuna en'älä ajattele sitä'On välttämätöntä mennä tatuointipaikkaan tekemään ne. Minulla on myös kotilo, jonka serkkuni teki lävistysaseella. Minä en'En suosittele kenenkään tekemään lävistyksiä itse, mutta minä'minullakaan ei ole koskaan ollut mitään ongelmia sen kanssa & Rakastan sitä ehdottomasti! Minä'en myöskään ole koskaan tuntenut kipua mihinkään lävistyksistäni, kun saan ne valmiiksi (paitsi huuleni, se sattui hieman) & Minulla on hyvin alhainen sietokyky kipua kohtaan.

mle 27. marraskuuta 2011:

minä en'en lukenut kaikkia kommentteja täältä, mutta en lukenut't huomaa ketään mainitsevan daith -lävistyksiä. Sain omani valmiiksi muutama vuosi sitten, ja rakastan sitä todella. Se oli melko tuskallista ja kesti ikuisesti parantua täysin, mutta luultavasti lähinnä siksi, että se on niin hankala ja pieni tila lävistää. Minulla on kehä, mutta siinä ei ole palloa, eikä se koskaan pudonnut.

Minulla on myös teollinen I'minulla on ollut monta vuotta, enkä'en muista, että se oli liian tuskallista saada lävistyksiä, mutta ei voinut sen jälkeen't nukkua sillä puolella pitkään. Minulla on lohkot venytetty 2 grammaan ja aion venyttää 0 grammaan pian

f nukkua 26. marraskuuta 2011:

Sain teollisuuteni valmiiksi muutama päivä sitten ja se oli melko tuskallista. Alempi reikä ei'ei satuttanut pahasti, mutta kun hän teki yläreiän, se oli 5 kertaa huonompi. Pidän siitä todella ja olen iloinen, että tein sen. Vaikka minulla olisi'en ole pystynyt nukkumaan kahden viime päivän aikana kivun vuoksi.

Bex 15. marraskuuta 2011:

Rainie- se'kutsutaan juuri toiseksi lohkon lävistykseksi, sanot vain, voitko lävistää lohkoni ja osoittaa tarkalleen mihin haluat sen tekevän, mikä oli helppoa missä tahansa pehmeällä lihaisella alueella, on lävistys.

Bex 15. marraskuuta 2011:

Hei Georgia-Lee Sanoisin asteikolla 1-10, että tämä on 6 Minulla on oma ja ensimmäinen reikä tuntui paljon paineelta, enkä'en edes tunne toista. Älä vain't ajattele kipua se on ohi toisen kaivoksen maksaa £ 30 ja rakastan sitä'on melko ainutlaatuinen lävistys, joka erottuu siitä'ei mitään suurta'Älä huoli lopulta ihmettelet, mitä olit huolissasi onnellisesta lävistyksestä: D

Georgia-Lee 12. marraskuuta 2011:

Suunnittelen teollisen lävistyksen tekemistä jouluksi, enkä ole varma, onko minulla alhainen tai korkea kiputoleranssi. Kaikki ehdotukset tämän tekemisen aiheuttaman kivun määrästä?

Nikki 07.11.2011:

Olen torni valmis ja se kestää ikuisesti parantua. Kuten 9 kuukautta ja se sattuu edelleen!

Raine 30. lokakuuta 2011:

Edellisessä kommentissani tarkoitin * korvaa * EI syö. [:

Raine 30. lokakuuta 2011:

Okei, joten haluan vain tavallisen ja yksinkertaisen 2. syömisreiän's Lähellä pukeutumistasi normaalisti korvat lävistetään lapsena. Mitä tuo lävistys kutsuisi?

Karkkia 27. lokakuuta 2011:

Minulla oli tragus lävistetty 4 päivää, ja minulla on ollut jatkuva korvakipu ja hellä leuka ja poski noin 3 päivää. Tykkään kuitenkin tietää, että se on yleistä! (: Ja minä rakastan uutta lävistystä, se on niin söpö! Minulla on myös nenä ja korvatulpat

🙂 21. lokakuuta 2011:

Minulla on tragus, rakennustelineet/teollisuus, torni, 2 lohkoa ja yläkorvani. Yhdessä muiden on sanottava, että vatsani satuttaa enemmän !! Jokaisen lävistyksen yhteydessä'Paras on odottaa pahempaa, sitten se sattuu vähemmän 🙂

alexNicole 14. lokakuuta 2011:

nostheboss21 Minulla on tragus lävistetty, mutta se ei koskaan turvonnut. Minulla on kuitenkin mukava lävistys, joka rakastaa saada tartuntaa ja turvota. Joten käytän siihen bc -jauhetta. Se korottuu heti parin päivän käytön jälkeen. Sekoita vain vähän vettä ja anna kuivua tragusillesi ja pese sitten pois vedellä.

21 11. lokakuuta 2011:

kuinka turvoksissa targus -lävistys saa? Lävistin sen 3 päivää sitten ja tänään se on melko kipeä ja turvonnut, onko tämä normaalia??

Evie lokakuuta 03, 2011:

Joie; se'Ei ole hyvä idea kiertää sitä, koska voit muodostaa ruston ruston ja se voitti'älä mene iäksi! Pidä se puhtaana käyttämällä haaleaa suolavettä ja keittiörullaa (don't käytä puuvillahuopapalloja, koska ne voivat hajota ja sotkeutua lävistykseesi) Mielestäni pistoolin käyttäminen sen lävistämiseksi ei olisi'se ei ole paras idea, koska sinulla saattaa olla joitain ongelmia paranemisvaiheessa. Yritä olla nukkumatta sen päällä tai piilottaa sen kanssa liikaa, ja sen pitäisi parantua 1-2 kuukauden kuluessa (:

Minulla on yhteensä kahdeksan lävistystä, neljä kummassakin korvassa. Vasen; kaksi lohkoa, helix & tragus. Oikea; kaksi lohkoa, kotilo & torni. Minulla oli kierre & tragus tehtiin noin kolme viikkoa sitten ja kaikki on kunnossa. Verenvuoto, mikä on normaalia, ja pieni veri kierteessäni, josta olin sen valinnut .. typerä minä. Tragus on parantunut hienosti ja minä'd suosittelen sitä. Minulla oli kotka & torni tehty eilen, ja he're ei ole niin paha – ainoa ongelma on, että torni vuotaa helvetin! Minä'Minulla on nasta koirassa ja rengas torni -automaatissa, mutta ihmettelin, koska haluan renkaan kotiloon ja kaksipäisen nastan torniin, mitä'on paras tyyppi ja koko? & kuinka kauan minun pitäisi odottaa, ennen kuin voin muuttua, & jos ostan korut markkinoilta, miten sitten steriloin ne?

Tiedän paljon kysymyksiä, anteeksi XD

joie 1. lokakuuta 2011:

Sain eilen korvan yläreunan lävistetyksi, mutta ei'satuttaa, kunnes joudun kiertämään sitä. kuinka kauan kestää, että se paranee? Sain sen valmiiksi Walmartissa, joten minun on tiedettävä, oliko sen tekeminen aseella huono idea ja helpoin tapa hoitaa se. mitään ehdotuksia?

Anna 28. syyskuuta 2011:

Haluan, että torni lävistetään, mutta molemmat vanhempani vihaavat lävistyksiä ja tappaisivat minut, jos saisin sen tehtyä. Lisäksi minulla on nolla kiputoleranssia (sain paikallispuudutuksen laukauksen toissapäivänä ja silmäni kastelivat lol). Minulla on korvaniput lävistetty kerran ja melkein itkin, kun sain ne valmiiksi, joten ehkä voitin'en saa enää lävistyksiä 🙂

Ashleigh1994x 19. syyskuuta 2011:

IVE oli minun torni tehty ja olen vain 16, se ei'tuskin sattuu ollenkaan ja olin todella paniikissa turhaan! tee se sen arvoista !! 🙂

WB 16. syyskuuta 2011:

@vain minä:

Sain torni valmiiksi viime vuonna ja kyllä, se oli hellä muutaman päivän. Tunsin myös sykkivän, mutta en'en usko, että se kesti yli viikon. Silti kestää hetki, ennen kuin se paranee kokonaan! En kuitenkaan ole asiantuntija. Jos sinä'olet huolissasi, soita vain tai mene paikkaan, jossa lävistyksesi on tehty. Heidän pitäisi mielellään tarkistaa se.

Vinkki turvotukseen: käytä puhdasta kamomillateetä ja liota lävistyksesi samalla tavalla kuin merisuola. (En ole koskaan tehnyt sitä, mutta se toimii joillakin ihmisillä)

Sara 13. syyskuuta 2011:

No, minulla on 5 lävistystä toisessa korvissani, kaksi toisessa korvassa, kieleni, nänni ja vatsa, pahin oli tragus, mutta en'Älä sano, että se oli kipu, jota et kestä. Kolme näistä korvan lävistyksistä on patruuna, ja se on totta, älä tee sitä aseella! Ystävälläni on lävistysase, joten ajattelin, että mitä ihmettä, ja annoin hänen lävistää korvani yläosan, sanomattakin selvää, että se turvonnut niin suureksi ja oli niin kipeä, kieltäytyin ottamasta sitä pois ja antamaan sen parantua, joten minun täytyi lähteä korvakorun takaosa noin viikon ajan, ennen kuin korvani paisui normaalikokoiseksi, joten pystyin asettamaan sen takaisin paikalleen! palaan varmasti lävistysliikkeeseeni lisää!

Mietin, mitä ihmiset ajattelevat mukavasta lävistyksestä, kuten minä en'En todellakaan näe monia ihmisiä, joilla on tämä, joten harkitsen sen tekemistä melko pian!

Laura 13. syyskuuta 2011:

Minulla on ruston lävistys vasemmassa yläkulmassa, joka tehtiin aseella. Se ei satuttanut yhtään. Tuntui kuin joku olisi koskettanut korvaani hetkeksi. Se ei ollut tuskallista ollenkaan sen jälkeen, eikä minulla ollut mitään ongelmia paranemisen tai muun kanssa !!! rakastan sitä!!!!

Bex 7. syyskuuta 2011:

Minulla oli kierteinen lävistys, jossa oli vanne, mutta muutin sen nastaksi, ja se parani:] mutta nasta upotettiin korvaani ja minun piti mennä lääkäreille kolme päivää peräkkäin kolmantena päivänä [tänään] se poistettiin, se oli tuskallista vakavia injektioita, se vuotaa kuormia ja minulla on nyt side veren peitossa, ja lääkäri on sanonut, että en voi enää saada rustolävistyksiä i'm absolueley tuhoutui vain kerroin sinulle, mitä voi tapahtua.

vain minä 5. syyskuuta 2011:

Sain juuri tornini lävistettyä kuin 6 päivää sitten, rakastan ulkonäköä, se sattui helvetisti. Ja lävistimen piti tehdä poistoaukko hieman korkeammalle kuin keskimääräinen toronlävistys, ja neulan läpivienti kesti noin 3 minuuttia ja vielä kaksi, jotta tanko ja pallot saatiin ja jatkettiin, mikä on pitkä aika lävistystä varten. Kuten sanoin, rakastan sitä, miltä se näyttää, ja se vaatii paljon hoitoa, pehmeät ja hellävaraiset antibakteeriset saippuat, merisuolaliuos kahdesti päivässä, kipu nukkuessa jne. Mutta minulla on kysymys kaikille, joilla on onko lävistyksiä jo, onko tavallista, että korvani torni -lävistyksen ympärillä on punainen ja turvonnut? Se sattuu kosketukseen ja minulla on jatkuva pieni sykkivä kipu, mutta näet selvästi erikokoiset verrattuna muihin, lävistämättömiin korviin. Kaikki vastaukset ja/tai ehdotukset olisivat hyödyllisiä, kiitos x

Sarah 3. syyskuuta 2011:

Sain juuri teollisuuslävistyksen tunti sitten ammattilaiselta. Ollakseni rehellinen, se tuskin satuttaa ollenkaan, kun se on tehty. Mutta nyt sattuu. Lähinnä sykkivä ja kuuma olo. Minulla on myös molemmat korvat tehty tragus -lävistyksillä ja mielestäni ne satuttavat paljon pahempaa, kun ne on tehty.

Lexx (: 3. syyskuuta 2011:

saan ruston valmiiksi viikossa. neulalla salilla. aha. olen 13-vuotias. : D

Bexi 3. syyskuuta 2011:

Minulla on rustolävistys, jossa minulla oli vanne, mutta muutin sen nastaksi, ja se parani, mutta nyt punaisen tuskallisen kohouman ympärillä kasvaa mitään ideoita mitä minun pitäisi tehdä sen poistamiseksi? kaikki apu olisi hienoa kiitos:]