Rakastan mittareita ja haluan jakaa joitain henkilökohtaisia ​​viisauksiani niistä muiden kanssa.

Bodyartforms.comilla on erittäin laaja valikoima pistokkeita ja muita lävistyksiä.

Bodyartforms.comilla on erittäin laaja valikoima pistokkeita ja muita lävistyksiä.

Mayan Flare Opalite -liittimet

Minä'ojensin korviani noin 2 vuotta. Viime syyskuussa saavutin alkuperäisen tavoitteeni 1 tuuman. Uusi tavoitteeni on 1 1/2 tuumaa.

Ajattelin, että koska näen niin monien ihmisten pilaavan korvansa (venyttelevän liian nopeasti, puhallevan, käyttämällä vääriä materiaaleja jne.),'d postita minulle hyödyllisiä vinkkejä'kerännyt ajan myötä.

Harkittavia asioita

Se'on tärkeää todella miettiä, haluatko venyttää korviasi vai ei. Ajatella:

 • Tulevia työmahdollisuuksia
 • Kuinka ihmiset näkevät ja kohtelevat sinua
 • Haluatko liittyä armeijaan vai et
 • Terveysriskit.

Jos et'Älä välitä tai olet jo ajatellut seurauksia, sinun pitäisi vain ohittaa tämä melu.

Työmahdollisuuksia

Työmarkkinoiden työnantajat ovat kaikki erilaisia. Jotkut voittivat'Pienillä mittareilla ei ole mitään ongelmia. Jotkut kirjoittavat sinut pois heti, kun astut sisään ovesta. Nyrkkisääntönä on, että mitä suurempia korvia tulee, sitä harvemmat ovat työmahdollisuutesi.

Tuomio muilta

Ihmiset tuomitsevat sinut. Tämä on vain asia, joka pitää mielessä. Ihmiset kysyvät minulta säännöllisesti kysymyksiä mittareistani. Joka toinen kerta, kun menen baariin tai illalliselle, muukalainen lähestyy minua keskustelemaan korvistani. He kysyvät minulta erilaisia ​​kysymyksiä aina, "Sattuuko se?" kohteeseen "Mitä perheesi ajattelee?" kohteeseen "Miten maksat vuokrasi?" Minulla oli jopa mies lähestymässä minua kertoakseen minulle, että jos hänen lastensa korvissa olisi suuria reikiä, hän repäisi ne pois.

Armeija

Ennen kuin ystäväni päätti liittyä armeijaan, hänen korvansa oli venytetty 00 -mittariin. Hän oli antanut korviensa sulkeutua muutama kuukausi ennen kuin puhui rekrytoijalle. Rekrytoija venytti ystävääni'korvalla hieman selvittääkseen, näkeekö hän reiän läpi (ei voinut't). Sitten hän kertoi ystävälleni, että jos valo näkyy reiän läpi sen ollessa'Kun häntä vedetään, hänen korvansa on ommeltava kiinni. Minä en'En tiedä kuinka moni rekrytoija todella saisi sinut ompelemaan korvasi yhteen, mutta ajattelin'jaa tarina joka tapauksessa.

Terveysriskit

Lopuksi korvien venyttämiseen liittyy joitakin terveysriskejä. Joitakin yleisiä ovat puhallukset, kyyneleet ja infektiot, jotka jättävät korvasi epämuodostuneiksi. On myös muutamia harvinaisia ​​riskejä, kuten korvilta leviäviä infektioita, jotka voivat olla hengenvaarallisia, jos niitä ei hoideta.

Jos saat mittarit, päätä, että et'Jos haluat niitä, voit korjata korvanapit kirurgin toimesta. Minulla on't katsoin tarkkoja hintoja, mutta välilehdet kertovat minulle, että sinun pitäisi odottaa maksavan vähintään pari sataa.

Korvien venyttäminen ei ole kilpailu

Virheet huomaan useimmiten ihmisten tekevän yrittäessään nähdä kuinka nopeasti he voivat kasvaa. Jos haluat ohuita lohkoja, jotka näyttävät löysiltä pusaroilta, mene niin nopeasti kuin haluat ja älä'älä viitsi lukea. Jos kuitenkin haluat paksuja, terveen näköisiä lohkoja, niin sinä'Haluan kiinnittää huomiota.

Kaikki'Keho on erilainen, mikä tarkoittaa, että korvien paranemiseen kuluva aika voi olla pidempi tai lyhyempi kuin ystäväsi. Vain siksi, että ystäväsi voi venyttää korviaan nopeammin'se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi yrittää kohdata hänet.

Tämä oli minun ongelmani, kun aloin venyttää. Ystäväni ja minä kohtelimme venyttelyä kuin kilpailua. Halusimme olla isompia nopeammin. Kun pistokkeet eivät ole't korvissani, reiät kutistuvat noin puoli tuumaa ja näyttävät ryppyisiltä. Tämä johtuu siitä, etten tehnyt'Älä anna korvieni parantua kokonaan ennen kuin työnsin uuden pistokkeen sisään. Käytin tätä menetelmää, kunnes olin puoli tuumaa.

Mittarikaaviot ovat hyödyllisiä.

Mittarikaaviot ovat hyödyllisiä.

Mittarikoot (ja korvien venyttäminen)

Luin jostain tieteellisestä paikasta, että joka kerta kun ojennat korviasi, luot "mikrokyyneleet." Tämä tarkoittaa joka kerta, kun nouset kokoa; sattuu tai ei, sinun on annettava korvien parantua tai ainakin sopeutua uuteen mittariin.

Pienemmät mittarit

 • Pienemmillä mittareilla (14 g – noin 7/16 tuumaa) kolme – neljä viikkoa on melko keskimääräinen aika, jonka kehosi tarvitsee parantua.
 • Jotkut ammattilaiset suosittelevat odottamaan venytysten välillä jopa kuusi kuukautta, jotta korvat voivat säilyttää jonkin verran muistia.
 • Jos saat uuden korun sisään pakottamatta sitä, korvasi on valmis.
 • Jos se sattuu, kun yrität laittaa suurempia koruja, lopeta yrittäminen ja odota hetki.
 • Jos sinä'Olen odottanut ikuisesti, ja he silti voittivat'Jos haluat mennä sisään, kokeile teflonnauhaa, joka tunnetaan myös nimellä PTFE -teippi, tai bondage -nauhaa.

Suuremmat mittarit

 • Kun saavutat suuret koot (1/2 tuumaa ja ylöspäin), pistokkeen ja korvan välissä on oltava huomattava tila, kun vedät pistokkeesta.
 • Minun on yleensä käytettävä sidosnauhaa kokojen välillä.

Älä koskaan pakota kartioita/pistokkeita väkisin. Että's miten saat räjähdyksiä (ylimääräisen ihon reuna mittarin ympärillä) ja kyyneleitä. Minä'puhalsin molemmat korvani ulos kahdesti. Ensimmäistä kertaa puhalsin ne ulos, kun venytin 3/4 tuumaa. Pystyin pelastamaan korvani mittaamalla muutaman koon (antamalla puhalluksen imeä itsensä takaisin sisään). Toinen kerta oli, kun laitoin yhden tuuman tulpat sisään. Korvani olivat alle millimetriä liian pieniä (totuus), mutta niiden pakottaminen aiheutti ikäviä asioita.

Tällä sivustolla on lukuisia venytystarvikkeita.

Tällä sivustolla on lukuisia venytystarvikkeita.

Kings Body Korut

Tarvittavat materiaalit

 • Materiaali ruostumatonta terästä tai akryylia: Kirurginen ruostumaton teräs tai 316 litran ruostumaton teräs ovat parhaita materiaaleja. Se'ei huokoinen ja voitti't kiinni korviin, kun ne'parantua uudelleen. Akryyli on myös hyväksyttävä materiaali.
 • Bondage -nauha: Bondage -nauha on myös erittäin hyödyllinen kokojen välisen kuilun kaventamisessa. Pidän parempana sidosnauhaa kuin teflonnauhaa, koska teflonnauha on heikko ja imee kaiken sen lähellä olevan nesteen.
 • Voiteluaine: Sinä'Haluan myös voiteluaineen. Oliiviöljy on yksi suosikeistani (se'halpa ja pehmentää ihoa). Jojobaöljy on toinen suosikki (valitettavasti se'on kallista). Lopuksi tuoksuton E -vitamiiniöljy on myös loistava vaihtoehto (käytä vain oliiviöljyä tai jojobaöljyä).

Älä koskaan käytä muita materiaaleja korvien venyttämiseen tai käytä mitään muuta materiaalia ennen kuin korvasi ovat parantuneet. Puu ja silikoni tarttuvat ihoon, koska materiaalit ovat huokoisia. Joku tyhmä lapsi Facebookissani joutui poistamaan puutulpat kirurgisesti, koska hän laittoi ne venytyksen jälkeisenä päivänä.

Joku, jolla on puiset tulpat. En tiedä miksi kuva on sivuttain.

Joku, jolla on puiset tulpat. Minä en'en tiedä miksi kuva on sivuttain.

Lisää vinkkejä ja suosituksia

 • Don't käytä painoja. Painottaa ohuet korvanipat ulos. Ohuet korvakkeet ovat alttiita kyyneleille.
 • Don't käytä tunneleita tai silmukoita juhlissa. Humalaiset tykkäävät työntää sormensa niiden läpi. Tyhmät humalaiset tykkäävät vetää niitä, kun sormet ovat läpi. Persut tykkää heittää niitä.
 • Öljyn korviani ja hieron jokaista noin 5–10 minuuttia joka päivä, jotta ne pysyvät terveinä. Suosittelen myös sinua tekemään tämän. Se estää ihon kuivumista ja halkeilua.
 • Suosittelen nukkumaan tulpat korvissa. Nukkuminen ilman niitä voi aiheuttaa ärsytystä, kuivuutta ja halkeilua. (Tämä voi olla vain mieltymykseni.)
 • Kun korvasi ovat täysin parantuneet, osta pari tulpat. Puu on hyvin huokoista, mikä antaa korvillesi mahdollisuuden hengittää ja vähentää korvan funkia.
 • Jos lopulta räjäytät korvasi, ota uudet korut pois ja aseta pienempi korumitta. Suosittelen pienentämään noin kahta kokoa. Joten jos yritit laittaa yhden tuuman pistokkeen ja se aiheutti räjähdyksen, pienennä 3/4 tuumaan. Pienentäminen mahdollistaa puhalletun lihan imeytymisen takaisin sinne, missä se on'taisi olla.
 • Puhdistaessasi puhdista korvasi kerran aamulla ja kerran illalla suolavedellä tai millä tahansa mielestäsi parhaalla mahdollisella tavalla. (Minä'En ole lääkäri, mutta se'Mitä tein.) Jotkut ihmiset suosittelevat, että et käytä koruja ennen kuin puhallus on parantunut infektioriskin vähentämiseksi.
 • Don't tuhlaa rahaa joukkoon koruja, ellet aio pysyä siinä koossa. Jos sinä'ole rikas – tee sitten mitä haluat.
 • Ennen kuin tilaat koruja verkossa, varmista, että voit todella käyttää niitä. Ostin muutama kuukausi sitten kolme paria tulppia, jotka sopivat korvani halkaisijaan, mutta puettava alue (pituus) oli liian lyhyt kaikissa. Don'älä tee tätä virhettä. Sinä pystyt't palauttaa kehon koruja. (Jos voit, sinun ei pitäisi'älä osta siitä lähteestä.)

Tämä sisältö on tarkkaa ja todenmukaista tekijän parhaan tietämyksen mukaan, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan pätevän ammattilaisen muodollisia ja yksilöllisiä neuvoja.

© 2012 torgenheimer

Kommentit, kysymykset ja kritiikki ovat tervetulleita.

Kase15 27. kesäkuuta 2014:

1.) korvien teippaus voi olla vaarallista. Se'viralliset lävistimet ovat tarkistaneet sen ja sitä ei ole't ei suositella.

2.) akryyli on erittäin huono sinulle. Se vapauttaa myrkkyjä ihollesi. Miksi käyttää jotain myrkyllistä?

3.) kartiot ovat huonoja sinulle. Käytä kiviä tai painoja.

Minä'olen todella huolissani sinusta'antaa pois "neuvoa" aiheesta, josta et tiedä mitään. 1 vuosi tuuman saavuttamiseen EI ole hidasta. Ruostumaton teräs, mistä ostettu? Kuuma aihe/Spencer's? Ne'on tiedetty myyvän erittäin huonolaatuista materiaalia, joka on vahingollista. Pyydän, kukaan ei kuuntele tätä idioottia.

Tee seuraavalla kerralla läksyt.

Dhgkctjoncg 23. helmikuuta 2014:

Vakavasti? He eivät ole't kutsutaan mittareiksi!

jessidinorawr 13. syyskuuta 2012:

Haluan vain sanoa nopeasti, että kaikki lähteet, joiden avulla voit palauttaa kehon koruja, eivät ole huonoja ja voit silti ostaa heiltä. Olen töissä Spencerissä'ja hyväksymme korujen palautuksen, mutta ne eivät koskaan palaa takaisin myyntipisteelle ja tuhoutuvat. Kaikki myydyt korut ovat turvallisia ja niitä ei koskaan käytetä, joten parempi ehdotus olisi tietää kauppasi käytäntö'ostavat uudelleen ja mitä he tekevät palautettujen kehon korujen kanssa.

malibupinup 17. elokuuta 2012:

Älä käytä kartioita, joiden paino ylittää 00 g! Venytä teipillä. Ei myöskään ole hyvä nukkua pistokkeiden kanssa. Parannat paremmin ilman niitä. Halvat tulpat ovat pahin korville venytyksen aikana. Kivitulpat ovat parhaita. Älä koskaan akryylia tai muovia tai värjättyä metallia. Se on n't paljon enemmän rahaa kivitulppien ostamiseen. Muovi ja akryyli ovat taattu tapa päästä bakteereihin. 🙂 Hitaasti ja vakaasti! Minulla kesti puolitoista vuotta päästä 9/16".