Korte lag på langt hår er et hårklipp som er kuttet med forskjellige lengder for å få inn volum, fjerne vekt, ramme ansiktet og muliggjøre fleksibel styling. Å eie lange låser kan noen ganger være en belastning, men ved å få korte lag kan du faktisk få mer!

Å ha forskjellige lengder forvandler et monotont utseende til et kantigere, mer dynamisk. Hårartist Gabriel DeodatoDe lagdelte hårkreasjonene beviser hvor fenomenal og uanstrengt vakker enhver manke kan være når den styles med lag uansett tekstur.

Stylet med smell, strandbølger, høydepunkter eller en shag-korte lag på langt hår er nøkkelen til å klekke ut det moderne rotete, innlevde utseendet som alle er gale etter. Med de riktige hårstylingproduktene kan du gjenskape utallige utseende hjemme og fremdeles se frisk og unik ut hver dag.

Denne hårklippingen passer for enhver personlighet og krever hyppige besøk til frisøren din fordi det generelle utseendet først og fremst avhenger av hårets lengder. Hvis du trenger mer overbevisende, ta inspirasjon fra det nydelige Boho -utseendet til Hollywood -jentene Amanda Seyfried, Dakota Johnson og Elizabeth Olsen!

Fortsett å lese nedenfor for det mest populære utseendet og flere detaljer om hvordan du gjør langt hår med korte lag!

Korte lag for tynt hår

korte lag for langt tynt hårInstagram @hair_salon_by_hadis

De små, graduerte lagene bidrar til å volumisere rett, fint hår.

Korte lag

Veldig korte lag på langt hårInstagram @stylistkaitrose

Noen mennesker vil virkelig ha håret lenge nok til å lage komplette lag av det. Et volum som skiller seg ut i alle vinkler!

Kortere lag på veldig langt hår

Korte lag på veldig langt hårInstagram @l.bass_beauty

Å lage flere kortere lag på hårlengde gir et strukturert utseende. Hvis du ønsker et mer robust utseende, bør du prøve dette.

Lagdelt mellomlangt til langt hår

Korte lag på middels til langt hårInstagram @lsmobilehairstylist

Hvis du klipper flere lag i et skulderlangt snitt, skaper du flere utfelte ender. Å holde lagene til et minimum ville ha et mer organisert utseende.

Korte lag på rett hår

Korte lag på langt, rett hårInstagram @beautybyheatherkristy

Start med å dele håret horisontalt, lag lag som skal klippes. Skjær deretter gradvis per lag. Føns og børst ut for maksimalt volum.

Korte lag for fint hår

Langt hår med korte lag for fint hårInstagram @sierracole96

Klipp lagene forsiktig ned på håret for å skape volum og kropp for fint hår. Ha de flytende låsene mens du beholder litt teft i endene.

Korte frontlag

Korte frontlag på langt hårInstagram @kylieelizabeth_hairartist

Å gi langt hår de trengte korte lagene kan ekstremt endre utseendet ditt, selvfølgelig på en god måte. Sett ut for det mykede utseendet mens du beholder lengden.

Langt hår med smell

langt shaggy hår med smellInstagram @stebunovhair

Hold det enkelt og naturlig med noen myke frynser og lange, lagdelte låser. Står ikke denne svarte, hårete håret?

Lagdelt krøllete hår

Korte lag på langt krøllete hårInstagram @hairondisplay

Hva skal jeg gjøre når du har volumert krøllete hår? Legg til mer volum! Lagene gir liv til krøllene som kan revolusjonere utseendet ditt.

Korte fjærlag

Langt hår med korte fjærlagInstagram @colorme512

Dette er flott for de som har tykt hår og foretrekker å balansere hårkroppen.

Sp&En med stilskaperen, Kelly Magee

Master Colorist @ Salon Sovay i Austin, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en av mine favoritter. Dette er en vakker gylden beige balayage over en lys sjokoladebunn. Det er et godt kompromiss for noen som ønsker å bli lysere eller mer blonde uten å gå helt over til den blonde siden.

Vedlikehold av dybden ved roten/basen og gjennom det hele skaper et mye mykere utseende og mye mykere vokser ut også. Dette snittet holder lengden intakt samtidig som den gir bevegelse, volum og tekstur med et moderne inntrykk av Farrah -lag.

Noen råd til noen som vurderer det?

Alle som vurderer dette utseendet må først vurdere hva de starter med. En av de største kampene i vår bransje er å få kvinner til å forstå at det å gå lettere er en prosess. Vi ønsker å opprettholde hårets integritet gjennom prosessen for å sikre en sunn, vakker farge.

Avhengig av utgangspunktet, kan dette ta alt fra en til så mange som fire eller fem økter i stolen min. Å bygge letthet over tid er den beste ruten. Dette krever tålmodighet og vil koste full pris per økt.

Dette er en så lav vedlikeholdsfarge når ønsket utseende er oppnådd. Noen av kundene mine tar bare kontakt en eller to ganger i året. Den vokser sømløst ut. Denne hårklippsstilen er veldig allsidig for daglig styling og kan arbeides utblåst, krøllet eller rettet ut og fremdeles vise bevegelsen i lagdelingen.

På grunn av de kortere topplagene blir volumet lettere oppnådd hvis toppen har en tendens til å være tung og flat. Det er fantastisk å gi liv og stil til fint strukturert hår også. Hvis man har naturlig bølget hår, synes jeg at et godt leave-in produkt som lar håret lufttørke gjør det veldig bra og ser vakkert strandaktig ut. Siden fargen er lite vedlikeholdende, er den lengste jeg foreslår mellom å forme kuttet 12 uker.

Hakkete lag

Hakkete lagInstagram @casey.miller6

Sp&En med stilskaperen, Casey Miller

Frisør @ Trichology Salon i Oklahoma City, OK

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en velbalansert blanding av moderne og klassisk, og det er det jeg liker så godt med det. Tenk Brigette Bardot møter den moderne mannen eller kvinnen.

Vi har sett en pågående trend for langt hår, og å inkorporere kortere lengder rundt ansiktet og på toppen er en fin måte å tilføre håret litt liv og samtidig beholde lengden som kundene elsker.

Med et utseende som har så mye som foregår strukturelt innenfor hårklippet, er fargevalg og plassering noe å vurdere. Jeg prøver alltid å oppnå et komplementært, sammenhengende utseende mellom hårklippet og fargen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette hårklippet er definitivt et som fungerer godt med alle hårtyper og teksturer, så vel som ansiktsformer. Nøkkelen til å understreke eller dempe vekt på ansiktstrekk er plassering av lagdeling.

Kunder elsker det ugjort, “less is more” -utseendet. Denne stilen er flott for de som ønsker lite vedlikehold om morgenen. Et flott tekstureringsprodukt gir håret det livet det trenger.

Allsidigheten i dette snittet skaper uendelige muligheter for å endre utseendet basert på hvor mange lag og hvor korte du velger å ta dem. Du kan velge et mer dramatisk utseende ved å skape mer tekstur i håret med varierende lengder eller gå med noe mer konservativt ved å holde lagene på en lengre lengde.

Som stylist elsker jeg når kunder tar med bilder! Når du undersøker kutt som disse, søker du etter ord som “shag” eller “modern shag”.

Lagdelt langt bølget hår

Lagdelt langt bølget hårInstagram @sopistarhair

Sp&En med stilskaperen, Ratana Sopi Sornbutnark

Colorist @ Salon Ambiance i Huntington Beach, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Den lange lagdelte hårklippingen gir deg mangfoldet til å være kreativ med håret ditt. Du kan style håret rett eller mykt krøllete eller veldig bølget.

Dette er et hårklipp for enhver kvinne som elsker å ha langt hår kombinert med høydepunkter fra brun til kul blond.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det er et friskt, ungt sexy utseende. Det er flott fordi snittet kan justeres for å ramme enhver ansiktsform.

På vått hår elsker jeg å bruke Seven Second Detangler Leave-in Conditioner av Unite Hair Care etterfulgt av Unite Boosta Volumizing Spray for å skape rotvolum.

Etter å ha tørket håret krøller jeg det, rister ut krøllene og avslutter med å spraye Unite Argon Oil for volum, fylde og tekstur.

Langt hår med korte lag på toppen

Langt hår med korte lag på toppenInstagram @houstonhairlife

Sp&En med stilskaperen, Patty Valle

Hair Artist / Colorist @ Locale Hair Studio i Webster, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsker å gjøre dette snittet! Dette er et langt hår over et lagdelt snitt. Den består av lag med ansiktsramme, lange lag og korte lag.

Styling av dette snittet er superenkelt. Det ser flott ut når du stryker det flatt, blåser det ut, krølles eller til og med lufttørkes. Bare sørg for at du har det riktige produktet for riktig stil.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne kuttet tar mye vekt ut av håret. Av den grunn er det best for noen som har langt tykt hår. Hvis du har fint hår, kan du få dette utseendet, men med en mindre mengde lag.