Lange frisyrer for kvinner over 50 år er designet for å passe grått og tynt hår ved å jobbe med tekstur. Vil du ikke gå på den sikre siden med de samme gamle kjedelige korte frisyrene? Fortsett å lese for ditt mest fasjonable alternativ!

Veteran Hollywood -skuespillerne Michelle Pfeiffer, Julianne Moore, Angela Bassett og Sandra Bullock bør tjene som din ultimate inspirasjon etter at de hadde håret langt og flytende og beviste verden hvordan en kvinne over 50 kunne være legemliggjøring av klasse og frekkhet samtidig.

Med moderne styling- og klippeteknikker er det nå enkelt å fjerne flere tiår fra ansiktet ditt. Fra lagdelte kutt til presist plasserte høydepunkter til smell, du kan være elegant, oppdatert og sofistikert selv i din alder!

Arkansas-basert ekspert frisør Kami Cale spesialiserer seg på teksturerte, blandede og fargede snitt som oppgraderer kundenes maner på den sunneste måten. Å ha langt hår kan bety høyt vedlikehold, men nøkkelen er å gi næring til lokkene dine regelmessig ved dyp kondisjonering og trimtilbud en gang i måneden.

Foran er de siste, fagmessig utførte frisyrene som får deg til ikke bare å feire livet, men også din upåklagelige stil! Se disse trendy lange frisyrene for kvinner over 50 år!

Lagdelt hår

lagdelt hår for kvinner over 50 årInstagram @silverbeauty.michelle

Forsterke volum og tekstur med fjærete lag på denne lange boben. Takket være dette kreative og morsomme snittet kan du se forskjellige farger på blondinen.

Enkel frisyre

lett lang frisyre for kvinne over 50 årInstagram @hairxvanessa

Livet er fullt av drama, men frisyren din skal ikke være det. Denne enkle lange frisyren oppnår et glamorøst utfall ved å legge til løse krøller i håret og en fryns som rettet seg så fint. Enten med eller uten utvidelser, holder lange tråder absolutt sin perfeksjon med blonde høydepunkter.

Lang og ungdommelig

lang og ungdommelig frisyre for kvinne over 50 årInstagram @tiffany_link_hair

Å ha lange låser kan få deg til å se mer ungdommelig ut. Langt hårklipp for kvinner i 50 -årene fordeler seg ved å legge til tekstur, krøller og bølger for å etterligne et oppblåst utseende som sier: “Jeg leter etter et eventyr!”

Med sløv smell

lang frisyre med sløv smell for kvinner over 50 årInstagram @jphairdesigns40

Noen ganger er den virkelige glamouren til en kvinne vitne til gjennom et langt hårklipp, så finn en du ikke vil angre på å ha som denne. Dette lange håret stylet med sløv smell og volumiserte krøller er bedre enn det som er enkelt. Høydepunktene på hår som er malt i balayage og ombre fargingsteknikker er en fantastisk hårinspirasjon.

For fint hår

lang frisyre for over 50 kvinner med fint hårInstagram @minhwaleehair

Askblonde babylights og høydepunkter, voluminøst hår og en lang lagdelt hårklipp med smell-hvis alt fusjonert vil resultere i et fullstendig forbløffende utseende perfekt for fint hår til kvinner over 50. Bare ved å trekke av et utseende som dette, kan ingen nekte hvor nydelig en eldre kvinne kan være.

Med briller

lange frisyrer for kvinne over 50 med brillerInstagram @hairtrix_carolina

Kvinner med briller vil drepe dette utseendet som er stylet med volumiserte bølger og brune høydepunkter. Look -skaperen Carolina fra Hairtrix Carolina uttalte: “Mitt mål er å hjelpe deg med å oppnå den ultimate skjønnheten inne og ute.” Dette beviser bare at noen mennesker er født med finesse som løper gjennom venene, og de trenger bare å slå den sammen med en flott lang frisyre.

Lang hestehale

lang hestehale frisyre for kvinne over 50 årInstagram @yamilascalise

Denne lange hestehalefrisyren ser så enkel, men fantastisk og stilig ut på eldre kvinner full av nåde. Med subtile voluminøse bølger på spissene og dimensjonal blond på hele håret laget av frisør Yamila Scalise fra Villa del Parque, CABA, er den ikke bare oppfunnet for å ha på et bryllup, men kan drepe en vanlig dag ut av huset.

Elegant Chignon

lang elegant chignon -frisyre for kvinne over 50 årInstagram @hair_obsessionforboth

En sofistikert kvinne kan enkelt trekke av seg denne elegante chignonen. Denne teksturerte bunken i stil med stil på kvinner over 50 år med langt hår, er til å dø for og kan brukes på spesielle feiringer som et bryllup.

Med krøllete hår

lang frisyre for over 50 kvinner med krøllete hårInstagram @amandawhaley82

Sp&En med stilskaperen, Amanda Skinner

Hair Stylist @ Studio Luxe Salon i Stow, OH

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet ble skapt ved forsiktig å skjære og skjære inn i krøllemønsteret i hennes lange, naturlig krøllete hår. Dette gjør at de kan låse seg sammen og skape en sømløs blanding av lag som gir volum og liv til hennes lange lokker! Jeg elsker at det er veldig lite vedlikehold, men likevel veldig stilig og smigrende for ansiktsformen hennes.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne lange kuttet ville fungere godt med alle som ønsker å omfavne sine naturlige krøller. Det krever bare en håndfull salongkvalitetsprodukter for å oppnå dette resultatet, og starter med en lett leave-in-balsam, krusete gel og en fuktighetsgivende hårspray. Lufttørket eller diffust for mer volum!

📷 Se flere hårklipp for lavt vedlikehold og vask for kvinner over 50 år

For grått hår

lang frisyre for kvinne over 50 år med grått hårInstagram @candace.ellersick

Sp&En med stilskaper, Candace Ellersick

Kosmetolog / makeupartist @ Lavish Salon i Spokane, WA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en veldig naturlig og myk lang frisyre for kvinner over 50. Denne klientens farge er helt naturlig! Jeg elsker den lyse hvite spruten foran! Dette utseendet er bra for en kvinne som har hatt sin naturlige sølvfarge. Det er veldig vanskelig å oppnå denne effekten kunstig.

Noen råd til noen som vurderer det?

Å gå fra farging til naturlig grått er en prosess for kvinner i 50 -årene, men jeg tror at når det er naturlig, er det mye mindre vedlikehold. Lange snitt som dette er lite vedlikehold med myke lag og middels lengde og vokser pent ut. Vi beholder myke lange smell som understreker det hvite foran. På dette bildet stylet jeg håret hennes ved å bruke Living Proof 5-i-ett stylingkrem spredt gjennom fuktig hår. Deretter blåste jeg ut en rund børste for å fullføre. Hun er en nydelig sølvrev!

Med tykt hår

lang frisyre for over 50 kvinner med tykt hårInstagram @stephydoeshair

Sp&En med stilskaperen, Stephanie Daniel

AVEDA Color Coach & Master Stylist @ Stephanie Daniel i Richmond, VA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg liker virkelig denne middels lange frisyren. Jeg synes det er nesten universelt smigrende på enhver ansiktsform og fungerer godt på kvinner over 50 år med tykkere hårtype! Det fungerer så godt med rik, dimensjonal hårfarge og kan styles på en rekke måter. For dette utseendet gjorde vi en enkel blowout med en 1,5 ″ rund børste.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er en stor lengde for aktive kvinner over 50 fordi det hele kan trekkes inn i en bolle eller hestehale når det trengs. Klienter bør ha en vilje og evne til å bruke 2-3 stylingprodukter og en hårføner og en rund børste for å få dette utseendet. Vi brukte en varmebeskyttende, volumiserende spray ved røttene og en lett holdbar stylingkrem for mykhet og krusbeskyttelse. Vedlikehold for lange stiler som dette er 6-8 uker for pynt og hårfarger!

Langt bølget hår

Lang bølget frisyre for kvinne over 50 årInstagram @novaartssalon

Denne lange hårklippet er for Beachy Balayage Babe. Det er en vakker, innlevd lys brunette som får deg til å se ut som om du har vært på stranden hele sommeren og slappet av og fanget de strålene. Min favoritt ting med denne lange stilen er hvor naturlig den er, noe som gjør den lavere vedlikehold for kvinner som får høydepunkter 3-4 ganger i året. (Noen får høydepunkter 1-2 ganger i året!)

Kvinnen på bildet er en naturlig brunette. Hvis du er en naturlig brunette eller mørkere, kan du også oppnå et lignende solkysset utseende som passer håret, hudtonen og øyenfargen din. Jeg elsker også de enkle bølgene som kan opprettes med et 1,25 ″ Babyliss krøllejern ved å bruke store deler vekslende retning.

Dette solbeskinnede utseendet kan oppnås på de fleste hårtyper og farger så lenge høydepunktene holder seg innenfor tre nivåer av din naturlige farge. Hvis du er en mørk brunette, kan det hende at disse høydepunktene ikke ser så innbydende og naturlige ut som en lysere brunettskygge ville se ut. Det er en av mine favorittstiler for travle damer som ikke kommer seg inn i salongen hver 6.-8. uke.

Vedlikeholdet for dette er omtrent 8-12 (så lenge du bruker stylistens anbefalinger hjemme og en god toningssjampo). De beste stylingproduktene for å oppnå disse løse krøllene er en god leave-in-balsam/varmebeskyttelse, volummousse og en havsaltspray til tørking med tekstur og sprett. Avslutt deretter med en teksturspray for å rake gjennom og del ut krøllene for et naturlig, naturlig utseende. Hvis du er en jente som går noen dager uten å vaske, får du nyte krøllene lenger! Jeg anbefaler alltid å vaske håret 2-3 ganger/uke, da det holder håret ditt sunnere og fargen din varer lenger! Vinn, vinn.

Med tynt hår

lang frisyre for over 50 kvinner med tynt hårInstagram @mountainmanesalon

Sp&En med stilskaperen, Krista Johnson

Hair Stylist @ Mountain Mane Hair Salon LLC i West Hartford, CT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne hårklippet for langt hår er fantastisk hvis du fortsatt har sunt, tykkere eller rett og slett tettere hår. Jeg tror ikke bare fordi du er over 50, og du må kutte håret. Hun var klar til å gå over til hennes snødekte hvite natur, så jeg gjorde et fullt, høyt pakket høydepunkt og tonet til et sølv/hvitt som matchet! Hun har vært inne for runde 2 og vil trolig trenge runde 3.

Tålmodighet er nøkkelen for å holde langt hår sunt. Hun vil etter hvert ikke lenger trenge fargetjenester!

Noen råd til noen som vurderer det?

Som nevnt ovenfor, for å holde håret langt og gjøre bølgene, er håret best hvis det er tykkere eller du har mye av det. For dette utseendet brukte jeg Oway Moisturizing Hair Bath (sjampo) og Moisturizing Hair Mask. Til styling brukte jeg Oway Glossy Nectar for å beskytte mot varme og Oway Sea Salt Spray for tekstur! Alle disse kan kjøpes på hjemmesiden min hjemme i bio eller salongen! Og siden håret er utsatt for falming eller misfarging, er lilla sjampo et must! Du kan også finne Oways sølvstålhårbad på nettstedet! Alle produktene dyrkes på en biodynamisk gård i Bologna, Italia, eller er etisk hentet.

Snakk også med meg om ikke å shampoo hver dag i lang levetid. Du kan gjøre det! Jeg vasker og tørker vanligvis den første dagen og krøller den neste. Jeg bruker Original Mineral’s Original Queenie til gull (også tilgjengelig på stedet), og det hjelper til med at røttene ikke blir fet. Vinne!

For svart kvinne

lang frisyre for svart kvinne over 50Instagram @sasshayhair

Hvor frekk kan dine lange låser være? Denne frisyren er den stilen du trenger i livet ditt. Til syvende og sist for en svart kvinne, har dette utseendet vendinger og krøller for å gi deg en uovervinnelig glamour.

Fancy Updo

Fancy UpdoInstagram @lishamishakisha

Hvis du savner gamle dager, kan du alltid trekke av deg denne flotte oppdateringen for langt hår inspirert av en ball fra 1920 -tallet. Med krøller og volum blir du nattens mest sofistikerte femti år gamle kvinne. For et snev av ungdommelighet, legg til lyse røde høydepunkter på mahogni balayage -låsene.