Enten du er ute etter et nytt tatoveringsdesign eller bare setter pris på vakre kunstverk, tro meg når jeg sier at du vil ta de neste ti minuttene til å bla gjennom denne listen med fantastiske og fantastiske tatoveringsdesigner for kvinner. Tenk på det som 10 minutter av livet ditt du aldri vil ha tilbake. Rull ned for flotte blomsterdesigner, lekende kreative brikker og alt annet du aldri visste at du trengte.

Denne sommerfuglvingen.

Sommerfuglvinge av Michele Volpi

(Foto: Michele Volpi)

Det kan ikke nektes at tatoveringer med dobbel eksponering har evnen til å ta pusten fra deg på en måte som få andre tatoveringsdesigner kan. Detaljene, de uendelige konseptmulighetene, den store mengden ting som skjer, gjør tatoveringen med dobbel eksponering like fengende som alle andre. Denne sommerfuglen, eller kanskje møllvingen, har insektets naturlige miljø.

Dette blomsterlårstykket.

Blomstret lårstykke av Nando

(Foto: Nando)

Noen ganger kommer det en blomstertatovering som er så vakker at du får lyst til å ramme den og montere den på veggen. Dette er en av disse designene. Nandos blomsterkunstverk har alltid vært nettopp det – kunstverk. Og til alle dere som sier at buketter ikke er like vakre som frittstående blomster, har dette designet en tendens til å være uenig.

Disse nydelige fuchsia -blomstene.

Nydelige fuchsia blomster av Joice Wang

(Foto: Joice Wang)

Jeg har bare sett noen få fuchsia -design, men etterpå Nandos fantastiske fuchsia -stykke for noen uker siden kan jeg med all sikkerhet si at de raskt blir en favoritt av meg. Måten fuchsiablomster henger på stilkene deres, gjør dem til fantastiske motiver for underarmsdesign.

Dette akvareltreet i livet.

Akvarelltre av LUNA

(Foto: Luna)

Av alle Lunas fantastiske verk er dette designet definitivt min favoritt. Livets tre -symbol var tidligere et ekstremt populært design, som siden har blitt noe av et sjeldent syn. Imidlertid, når denne listen kommer live, er jeg sikker på at det vil komme en gjenoppblomstring, hvis den er noe liten;).

Denne blomstrete trekanten.

Blomstret trekant av Gabriela Blaezer

(Foto: Gabriela Blaezer)

Denne blomstrete trekantede glyfen bringer tilbake gode minner fra den gangen vi postet det mesterverket av Felipe Kross tilbake i 2016. Det var et design som lignet på dette, men inneholdt hibiskusblomster der dette designet prøver tre forskjellige varianter.

Denne halvmånen.

Halvmåne av Ghinko

(Foto: Ghinko)

Floral halvmåne tatoveringer er en krone et dusin i disse dager. Vi ser dem bokstavelig talt i hver sving, men av en eller annen grunn blir vi aldri lei av dem. Sammensetningen av dette designet, hvordan tatoveringen er synlig gjennom en tunnel av laken eller gardiner, bruker en kreativ innrammingseffekt for å gi designet større betydning.

En solsikke.

En solsikke av Dragon

(Foto: Dragon)

Solsikke tatoveringer handler om sommer. Roser, peoner og tulipaner er alle fine og dandy, men ingen av dem skriker egentlig sesongmessig mer enn solsikker. Vel, nå som jeg tenker på det, er tulipaner ganske så vårlige som våren blir, men du skjønner poenget.

Denne skateren.

Rulleskøyter fra Jefree

(Foto: Jefree)

Når det gjelder innvirkning og den “wow” -faktoren, er det ingenting som slår et godt utført realismedesign. Når det er sagt, må du ha en helvetes artist for å trekke et realistisk verk effektivt ut. Fordi ingenting ser verre ut enn et realistisk stykke som bare er litt av. Fotorealisme er nøkkelen. Som i, skal verket nesten ikke skilles fra det på et foto.

Denne akvarellboken.

Akvarellbok av Ondrash

(Foto: Ondrash)

Boktatoveringer er et populært konsept fordi, vel, hvem liker ikke å lese? Tidligere har vi satt sammen en liste over boktatoveringer som ble møtt med relativt gode anmeldelser og et anstendig antall delinger og visninger. Dette designet er en av mine favoritter, og hvis jeg hadde det helt tilbake da, kan du satse på at det ville ha laget den listen.

Disse leggen.

Benetatoveringer av Lil Castle

(Foto: Lil Castle)

Akkurat når du tror du har sett alt, kommer det et design som er så vakkert, så innovativt og så dristig at det tar pusten fra deg. Disse designene gjengir utseendet på leggings og gjør det nesten absolutt nødvendig at du bruker shorts uansett temperaturen ute.