Det er tatoveringer å glede seg over, og så er det tatoveringer å begjære. Denne listen er full av sistnevnte. Ikke la sommeren gli forbi i år uten å tenke litt på blekket. Nedenfor er 40 av våre favoritt tatoveringsdesigner som uten tvil vil få mye Instagram -eksponering i sommer.

Denne røde rosen.

av Nando

(Foto: Nando)

Skjønnheten til en rose kan aldri overvurderes. Et enkelt glimt av naturens mest berømte blomst er vanligvis nok til å roe nervene. Derfor er det alltid en god idé å ha en permanent tatovering i huden din.

Dette utsmykkede lårstykket.

av Yintat

(Foto: Yintat)

Dekorative rammer er det i år. Ja, jeg har med vilje utelatt et eksakt år for å understreke den eviggrønne karakteren av denne uttalelsen. Og mens vi er på temaet trender, er alt som er høyt på låret også inne.

Dette lille stykke paradis.

av Eunyu

(Foto: Eunyu)

Det er ingenting som får deg til å hate din nåværende situasjon mer enn en tropisk solnedgang innrammet av svaiende palmer. Det er det universelle symbolet på ferie. Tiltrekningen til en solnedgang skyldes utelukkende fargen den har, og det er derfor den gir så godt blekk.

Denne blomster lynet.

av Bryan Gutierrez

(Foto: Bryan Gutierrez)

Hvis dette designet ser kjent ut, er det fordi det er det. Da denne tatoveringen først debuterte for noen år siden, kunne ikke folk slutte å sende oss en e -post om det. Og med den slags hype, syntes jeg det var passende å vise den minst en gang til på siden. Vi har vist Bryans arbeid i årevis, og med design som den ovenfor er det lett å se hvorfor.

Denne vakre buketten.

Blomsterbukett av Eva Krbdk

(Foto: Eva Krbdk)

Ingenting skriker sommer som en bukett med ferske blomster. Og kanskje er ingen blomst så nært knyttet til sommeren som den vakre solsikken. Eva Krbdk er en av de mest kjente tatoveringene i verden. Og selv om det er mest kjent for landskapet hennes, er de andre verkene like imponerende.

Denne røntgenblomsten.

av Fatih Odabas

(Foto: Fatih Odabas)

Røntgenblomster er trenden som aldri stopper. Egentlig har de vært så populære så lenge at jeg synes det er rimelig å si at de har klart å slippe sin “trend” -status. Røntgendesign har en høy vanskelighetsgrad-noe som gjør dem noe unike og svært ettertraktede.

Denne fjelltoppen.

av Visota

(Foto: Visota)

Unike steder er alltid spennende. Sternum tats vil alltid være en av mine favorittsteder. Denne litt lavere versjonen av tatoveringen på brystbenet er min nye syltetøy. Jeg er ikke engang sikker på hva jeg skal kalle det?

Disse enkeltlinjens hjerter.

av Nemo

(Foto: Nemo)

Tatoveringer som ser enkle ut, men egentlig ikke er, er der den er. Denne serien med hjerter trukket til å se ut som om de ble fullført uten å løfte pennen, er vakker i seg selv, men når du legger til en elegant fargegradient i blandingen, blir ting hevet til et helt annet nivå.

Denne sommerfuglen.

av Svetlana Liubchenko

(Foto: Svetlana Liubchenko)

Sommerfugletatoveringer har sikkert kommet langt siden dagene for tantens ankeltatovering. Sommerfugler kommer i alle forskjellige former og størrelser, som i en nå detaljert fokusert industri gjør dem til perfekte designvalg for artister som ønsker å vise frem sine ferdigheter. Denne sommerfuglen ser ut til å ha blitt lagt til på et senere tidspunkt for å komplimentere blomstersammensetningen.

Denne stammen full av blomster.

av Sol

(Foto: Sol)

Jeg tror dette designet refererer til en K-pop-sang, men jeg kan ikke være sikker. Imidlertid er det en stamme full av blomster med en vakker illustrert følelse som i seg selv gjør det fantastisk i boken min.