Hvis du vil ha den søte og enkle frisyren, er lagdelt kort hårklipp veien å gå. Denne frisyren er en av de beste, og den krever lite vedlikehold, noe som betyr at du bare bruker kort tid på å fikse den i speilet og bruker færre produkter. Lagdelte korte hårklipp er veldig varme og trendy i den nåværende skjønnhetsindustrien, og hver dame drømmer om å ha disse nydelige frisyrene. Når du har en god frisør som kan gjøre alle finere innslag i håret ditt, kan du være sikker på å fange det flotte elegante utseendet. Frisyrene kan være stilige, sassige, søte og sultne, og hvis du vil bekrefte, kom og bestill hos frisørene våre, og du blir ikke skuffet. En annen ting å merke seg med disse hårklippene er at lagene forbedrer teksturen og volumet på beskårte låser. Derfor tilfører det en ekstra mengde sass til håret ditt. Vi har derfor besluttet å gi deg et innblikk i de forskjellige variantene av disse korte frisyrer som for tiden er trendy. Så bli inspirert av dem, og vi håper du får en mangfoldig måte å endre ditt nåværende hårklipp.

1. Short Layered Tousled Bob med smell

Denne frisyren har en stor fordel når du har kort hår siden den vil gi et inntrykk av et voluminøst og sexy hår. En mengde håndflatestørrelse mousse som tjener til å voluminere det fuktige håret brukes for å gi det inntrykket. Ta en titt på denne inspirerende samlingen og det er kjempegøy.

Kortlagede hårklipp

Kilde

2. Kortlagret hår 2018

Dette hårklippet er veldig søtt, stilig, sassy og elegant på grunn av dets evne til å øke volumet på låsene dine ved hjelp av lagene. Dette utseendet er virkelig perfekt for enhver anledning og i tillegg flott for enhver ansiktsform. Det kan også bidra til å forhindre splittede ender.

Kortlagret hår

3. Lagdelt Bob Haircut

Denne frisyren har lange feiende lag som gir den muligheten til å være utrolig bærbar for mange damer. Ta en titt på denne samlingen, så håper vi at du blir inspirert til å prøve den med oss.

Layered Short Haircuts

4. Best Side Parted Layered Short Hair

Lagdelt kort hår

5. Layered Long Pixie Haircut

Kortlaget hårklipp

Kilde

6. Blonde Longer Pixie

Kortlagede hårklipp-6

7. Lagdelt Bob med smell

Kortlagede hårklipp-7

8. Hårklipp og fargeidé

Kortlagede hårklipp-8

9. Søte Pixie

Kortlagede hårklipp-9

10. Gradueringslag

Kortlagede hårklipp-10

11. Jessica Rowe Layered Short Pixie

Kortlagede hårklipp-11

12. Blond Pixie Cut

Kortlagede hårklipp-12

13. Ruby Rose Short Hair

Kortlagede hårklipp-13

14. Layered Bangs Pixie

Kortlagede hårklipp-14

15. Pixie Short Haircut

15. kort lagdelt hårklipp