Svarte kvinner hår er vanligvis unikt med de naturlige krøllene og teksturene. Likevel er denne særegenheten utrolig flott og nydelig å style. Hvis du har naturlig krøll av håret til en svart kvinne, her er noen av mest trendy korte hårklipp du kan velge mellom å style håret ditt.

The Cute Voluminous Kinky Hairstyle

Se på volumet på dette kinky håret: det er utrolig fascinerende og nydelig. Det krøllete håret eksploderer på en slik måte at ansiktet ditt er tydelig sett. Du innrømmer det kanskje ikke, men dette kort frisyre er definitivt fortryllende og nydelig i sin naturlige enkelhet.

Søt voluminøs, kinky frisyre

Den overveldende kortlagede frisyren med svarte striper

Denne fantastiske frisyren er veldig unik og nydelig. Se på flyve -utkantene som gir ansiktet ditt et fantastisk utseende. På samme måte forbedrer stripene med svart foran hårfarge gir det et veldig fascinerende og glamorøst utseende som er ganske vanskelig å ignorere.

Fantastisk kort lagdelt frisyre

Den stilige penselklippet kort frisyre

Tør å være annerledes og alltid i stil med denne veldig korte, børstet frisyren. Det er nydelig og sjarmerende. Det børstelignende, veldig tynne håret avgrenser den naturlige formen på hodet ditt og gir et fantastisk blikk på det vakre ansiktet ditt. Det er veldig spennende og kult å se på.

Stilig børstesnitt kort frisyre

Den fantastiske rotete frisyren

Denne elegante frisyren er en sikker hit i 2013. Den litt trimmede ryggen og sidene kulminerer med det emanerende svampete og slitte håret foran. Kult og trollbindende, denne nydelige frisyren er definitivt en fortryllende frisyre.

Fantastisk rotete frisyre foran

The Twist-out Short Hairstyle

Jeg elsker denne frisyren med sine vridbare utkantene og det kule naturlige utseendet. Det får deg til å se upretensiøs og naiv ut, men den generelle virkningen er kul og naturlig. Du vil sikkert elske å ha denne nydelige frisyren.

Twist-out kort frisyre

The Short Sassy Hairstyle

Denne veldig korte frisyren er ekstremt kul og nydelig. Det skisserer definitivt selve konturen i hodet og manifesterer utmerket sin naturlige skjønnhet. Kult og naturlig, du vil definitivt synes det er glamorøst fantastisk.

Kort Sassy frisyre

Short Cut Cap Weave Hairstyle

Bli fascinert av denne nydelige frisyren. Det myke, forsiktig flytende håret er gjennomsyret av blonde og svarte farger. Kult og sjarmerende, du vil definitivt føle deg elegant med denne frisyren. På samme måte er det fantastiske utseendet det vil gi deg veldig fristende og forlokkende.

Short Cut Cap Weave Hairstyle

Kort og Sassy Kinky frisyre

Denne fantastiske frisyren er veldig naturlig og kul. Den naturlige kinky frisyren får dekke hodet ditt og gir den en nydelig avrundet form som er veldig attraktiv å se på. På samme måte er det krøllete håret så naturlig og gir et klart blikk inn i det vakre ansiktet ditt.

Kort og Sassy Kinky frisyre

The Short Straight Boyish Hairstyle

Det forfriskende utseendet skapt av denne korte frisyren er forlokkende og sjarmerende. Selv om det kan se guttaktig ut, gir enkelheten det et engasjerende utseende som er ganske interessant. Du kan definitivt prøve denne nydelige frisyren.

Kort rett guttaktig frisyre

Uteksaminert Bob frisyre

Denne typen frisyre er veldig klassisk, og den kommer aldri til å gå av moten. Det asymmetriske snittet er utrolig deilig og sjarmerende. På samme måte er denne rette bob -frisyren forlokkende attraktiv og tiltalende. Du vil definitivt elske denne frisyren.

Uteksaminert Bob frisyre

Kort bølget farget frisyre

Dette elegant frisyre er definitivt attraktiv. Nyanser av brun og blond kombinasjon er sikkert en fantastisk blanding av farger. Fargekontrasten skaper en forbausende sjarmerende frisyre som er ganske vanskelig å ignorere.

Kort bølget farget frisyre

The Short Buzz Cut Black Hairstyle

Dette fantastisk frisyre er virkelig fasjonable og attraktive. Det myke, svarte håret er tegnet av de kule rette smellene. Baksiden er litt trimmet med lagdelte frynser. Du kommer garantert til å like denne sjarmerende og glamorøse frisyren.

Short Buzz Cut Black Hairstyle

Den sjarmerende asymmetriske korte bobfrisyren

Sjarmerende og attraktiv, denne fantastiske frisyren vil sikkert få deg til å se veldig tiltalende ut. Dette myke bob frisyre er definitivt veldig trendy og kommer aldri til å gå av moten. De nydelig smell punkter det forlokkende elegante utseendet skapt av denne frisyren.

Sjarmerende asymmetrisk kort Bob frisyre

The Lovely Short Sassy Hairstyle

Dette en sidelagt frisyre med en lengde er forbausende sjarmerende og forlokkende. Denne fantastiske frisyren er sexy og forførende og får frem et fortryllende og fengende utseende som sikkert er iøynefallende. Utrolig spennende, denne frisyren er fantastisk attraktiv.

Nydelig kort sassy frisyre

Den pent trimmede, krøllete frisyren

Kult og naturlig, denne enkle frisyren er ukonvensjonelt sjarmerende og attraktiv. De pent trimmede krøllene gir et klart blikk inn i ansiktet ditt. Enkelt og rent, dette fantastisk frisyre er ikke vanskelig å vedlikeholde og perfekt kul å ha på.

Pent trimmet krøllete frisyre