Tärkein asia, joka sinun on tiedettävä kiharoista hiuksista, on se, että ihmisillä, joilla on tällaisia ​​hiuksia, on yleensä paljon lautasillaan. Kun näet erilaisia ​​malleja tai elokuvan tähdet lyhyillä kiharoilla hiuksilla, älä edes ajattele, että heidän luonnolliset hiuksensa näyttävät tältä. Itse asiassa ihmiset, joilla on kiharat lyhyet hiukset on ainutlaatuinen ulkonäkö kapinallisten kiharoidensa ansiosta. Hankala osa näyttää todella hyvältä lyhyillä kiharoilla hiuksilla tulee aamulla, kun sinun on muotoiltava ne. Useimmiten ihmiset, joilla on lyhyet kiharat hiukset herää mielenkiintoisella ilmeellä ja karheilla hiuksilla, jotka eivät halua kesyttää. Onneksi on olemassa kaikenlaisia ​​muotoilutuotteita ja -työkaluja, jotka voivat auttaa paljon enemmän kuin luulet. Joten jos olet valmis saamaan kiharoita, jotka näyttävät aikakauslehtien kansista, sinun tarvitsee vain selata näitä kuvia ja valita suosikkisi.

Yksinkertaiset kiharat lyhyet hiukset

Kun haluat varmistaa, että hiuksesi sopivat täydellisesti mihin tahansa tapahtumaan, käytä vain curling -rautaasi ja taivuta muutamia hiuksia. Laita jotain tuotetta ja levitä sitten sormillasi. Voila!

Yksinkertaiset lyhyet hiukset

Lyhyet mustat kiharat hiukset

Vaikka hiuksesi voivat olla todella lyhyet, se ei tarkoita sitä, ettet voisi nauttia joitain upeita kiharoita. Anna hiustesi vaikuttaa vain vähän ja käytä sitten jotain tuotetta niiden kesyttämiseen. Se on siinä!

Lyhyet mustat kiharat hiukset

Käyristynyt Bob

Saatat uskoa, että tätä on vaikea saavuttaa, mutta se on itse asiassa yksinkertaisempaa kuin voit kuvitella. Jos sinulla on bob -leikkaus ja omista curling -rauta, varmista, että asetat sen matalampaan lämpötilaan ja pidät sitä pidempään.

Suloiset lyhyet kiharat hiukset

Punainen äänenvoimakkuus

Tätä kampausta voidaan todella luonnehtia kahdella tavalla: punaiset hiukset ja paljon volyymia. Hyvä uutinen on, että jos sinulla on lyhyet ja punaiset hiukset, voit helposti saavuttaa oikean äänenvoimakkuuden oikealla leikkauksella. Leikkaa se lyhyeksi!

Punainen äänenvoimakkuus

Lyhyt Bob

Nyt, koska sinulla on lyhyet hiukset ja otsat, jotka peittävät koko otsasi, saattaa olla vaikeaa tehdä kampauksestasi mielenkiintoinen. Suorista vain kerros otsatukkaasi ja jätä loput käpertyneinä.

Lyhyet kiharat bob -hiukset, joissa otsatukka

Lyhyet tummanpunaiset hiukset

Tämä on sellainen kuva, joka kertoo kaiken voimakkaan punaisen värin, mielenkiintoisen äänenvoimakkuuden ja sen perusteella, että kampaus näyttää erittäin yksinkertaiselta. Itse asiassa se on yksinkertainen ja helppo saavuttaa. Käytä vain oikeaa tuotetta!

Lyhyet tummanpunaiset hiukset

Poikamainen Pixie

Vaikka et uskonut, että tällainen pixie -leikkaus voisi olla olemassa, näet tässä kuvitettu poikamainen pixie. Sinun on vain annettava hiusten vaikuttaa ja se on siinä. Muotoile se toiselta puolelta ja anna kiharoidesi valloittaa.

Poikamainen kihara Pixie

Kaksi sävyä kiharat

Vaikka sinusta saattaa tuntua, että hiusten värjäys kahdella eri punaisella sävyllä saattaa olla vaikeaa, sinun on vain varmistettava, että sinulla on hyvä stylisti. Sitten sinun pitäisi vain nauttia upeista kiharoistasi.

Kaksi sävyä kiharat

Tyylikäs Pixie

Tämä on itse asiassa yhdistelmä pixie -ilmeen ja todella lyhyen bobin välillä. Jos valitset isot kiharat ja jätät muut hiuksesi erittäin lyhyiksi, voit varmasti tehdä vaikutuksen muihin alkuperäisellä ilmeellä!

Tyylikäs Pixie

Punaiset lyhyet kiharat

On tunnettu tosiasia, että punaiset hiukset ovat erittäin kuumia, puhumattakaan siitä, että ne voivat näyttää hyvältä kampauksestasi riippumatta. Kuitenkin, jos sinulla on punaiset kiharat, niin jokainen mies on jalkojesi juuressa ja ihailee sinua!

Punaiset lyhyet kiharat

Epäsymmetrinen Bob

Vaikka tämä on sellainen ulkonäkö, joka saa hiuksesi näyttämään paljon pidemmiltä, ​​jos käännät ne ylös, voit muuttaa ne erittäin tyylikkäiksi ja seksikkäiksi. Pelaa hiuksillasi ja näytä mielenkiintoiset kiharat!

Epäsymmetrinen kihara Bob

Käyristynyt Pixie

Tämä on todella ja alkuperäinen ulkonäkö paitsi siksi, että käpristynyt sivu näyttää siltä, ​​että se ei todellakaan kuulu sinne, vaan siksi, että näet, että on olemassa kaikenlaisia ​​elementtejä yhdessä!

Käyristynyt Pixie

Vintage -ilme

Nämä kiharat saavat sinut varmasti ajattelemaan aikaa, jolloin naisilla oli aiemmin pidemmät hiukset, jotka olivat käpristyneet eri tavalla kuin me teemme sen tänään. Nämä erottuvat aallot saavat sinut ajattelemaan upeaa naista!

Vintage -ilme

Tiukat kiharat

Vaikka kiharat hiukset eivät ole niin helppoja työskennellä, jos hiuksesi ovat luonnollisesti kiharat, sinun on varmistettava, että valitset hyvän bobin. Älä leikkaa hiuksiasi liian lyhyiksi, jotta voit silti pitää bob -ilmeen!

Lyhyet tiukat kiharat

Alkuperäinen ilme

Katsokaa nyt kaikkia näitä elementtejä yhdessä. Suorat lyhyet hiukset, aaltoilevat hiukset ja kiharat samoin paljon volyymia. Jos lisäät siihen pidemmän hiuslangan ja sen, että kaikki väri on punainen, saat alkuperäisen ilmeen!

Lyhyet kiharat punaiset hiukset