Keskipitkät shag -aliarvostelut liittyvät kerrosten ja tekstuurin yhdistämiseen muodostaen trendikkään, sotkuisen kampauksen.

Shagin loi parturi Paul McGregor 70 -luvulta. Keskipitkän shagin saaminen on paras tapa saada vähän huoltoa vaativa, kerroksellinen ulkoasu. Tämän keskipitkän leikkauksen tarkoituksena on lisätä eri pituisia pehmeitä kerroksia ja olla hyvin muokattavissa minkä tahansa hyvin koulutetun stylistin toimesta. Shag on loistava tapa lisätä hiuksiin tilavuutta, rakennetta ja syvyyttä.

Olkapäähän ulottuva shag sopii useimpiin kasvomuotoihin. Jos kasvosi ovat kuitenkin pyöreät, reunojen lisääminen ei ehkä ole yhtä imartelevaa. Jos sinulla on pitkät kasvot tai kulmikkaampi leuka, se voi toimia hyvin sinulle.

Hiustyypeille keskipitkän shag sopii parhaiten naisille, joilla on aaltoilevat tai kiharat hiukset, koska se mahdollistaa luonnollisemman liikkeen. Naiset, joilla on suorat hiukset, voivat vetää ne pois myös käyttämällä lämpövälineitä tai yhdistämällä oikeat tuotteet ja rypistämällä kosteat hiukset.

Tämän saamisessa on joitain haittapuolia Gypsy cut, hiustesi tiheydestä riippuen. Naiset, joilla on paksut, kiharat hiukset, saattavat vaatia enemmän painoa luonnollisista kiharoistaan ​​saadakseen sileän, suoran ilmeen. Naisten, joilla on hienot hiukset, stylistien on mukautettava tekniikkaa siten, että kerrokset sijoitetaan pään etuosaan ja vähemmän taaksepäin.

Aika lyhyt aamulla?

Keskipitkän hiuksen leikkaaminen on helpompaa, ei vaadi lämpövälineitä ja toimii hyvin kaikille hiustyypeille, myös ohuille hiuksille.

On olemassa monia erilaisia ​​keskipitkän takkuisia leikkauksia, jotka tekevät niistä trendikkäitä. Voit kallistaa niitä, lisätä otsatukka tai partaveitsi leikataksesi syvyyttä. Näet paljon esimerkkejä alla olevasta galleriastamme.

Oletko valmis inspiraatioon ennen kuin näet kampaajan kampaajalla? Tässä on kuvia tämän kauden parhaista keskipitkän hiusten leikkausideoista!

#1. Moderni keskipitkä tukkainen hiustenleikkaus löysillä aalloilla

Moderni keskipitkän muotoinen hiustenleikkaus löysillä aalloillaInstagram @hirohair

Tämä vaalea tukka on nykyaikaisempi versio klassisesta shagista. Parasta keskipitkien hiusten shag-leikkauksissa on, että ne ovat melko imartelevia kaikissa kasvomuodoissa ja kaiken ikäisissä.

Tämä on niin helppo takkuinen hiukset, joka on leikattu tyyliin löysillä aalloilla ja näyttää erittäin söpöltä, jos vain ilmatyylinen hieman moussea.

Jos haluat tämän leikkauksen, ota aina huomioon, kuinka paljon kerrostumista olet tyytyväinen. Voit aina kokeilla hillitympää versiota aluksi ja lisätä vähitellen lisää kerroksia, jos epäröit.

Ilmamuotoilu teksturoivalla vaahdolla (kuten Kerastase Mousse Bouffant) on nopea ja vähän huoltoa vaativa tapa shag-hiustyyleille. Se on loistava leikkaus naisille liikkeellä.

#2. Shag päivitetty särkyneillä kerroksilla

Shag päivitetty särkyneillä kerroksillaInstagram @modestspotcarrillo

Shaggy -kampauksissa on irrotettu kerros, mikä on loistava tapa parantaa paksujen hiusten liikettä.

Kuinka muotoilla keskikokoinen kampaus:

  1. Hiustenkuivaus suurella pyöreällä harjalla, joka pitää hiukset suorina ja sileinä.
  2. Rake sormet säikeiden läpi palasen erottamiseksi.
  3. Viimeistele keskipitkällä hiuslakalla.

Jos haluat saada tämän Joan Jettin inspiroiman kampauksen, käytä Kevin Murphy HAIR.RESORT -suihke lisätty tekstuuri ja hyvä pito. Tämä keskipitkä shag-leikkaus sopii pyöreille, sydämen tai neliön muotoisille kasvoille. Tämä leikkaus toimii parhaiten paksummilla hiuksilla.

#3. Täydellinen keskipitkä aaltoileva shag hienoille hiuksille

Täydellinen keskipitkä aaltoileva shag hienoille hiuksilleInstagram @belximenes

Täydellinen keskipitkä aaltoileva shag hienoille hiuksille voi olla aaltoileva tai tyylikäs. Keskikokoiset hiustenleikkaukset ovat loistava tapa naisille kokeilla kuvioitua ulkoasua ilman tällaisia ​​ilmeisiä kerroksia.

#4. Viileä keskiosa Shag, jossa on Choppy Layers ja Platinum Hue

Viileä keskiosa Shag, jossa on Choppy Layers ja Platinum HueInstagram @rachelhowellhair

Viileä keskiosa shag ja katkeavat kerrokset näyttävät kauniilta pitkänomaisilla kasvomuodoilla, koska se lisää täyteläisyyttä ja pituutta. Tämä keskellä erotettu kampaus säilyttää muotonsa kasvaessaan ja saattaa näyttää parhaalta kuvioiduilla, luonnollisesti aaltoilevilla hiuksilla. Ehkä lisää platina blondi sävy tai mikä tahansa vaaleampi sävy kirkastamaan myös kasvojen aluetta!

#5. Keskikokoinen partaveitsileikattu shag verhoilla

Keskikokoinen partaveitsileikattu shag verhoillaInstagram @skipdoeshair

Tämä takkuinen kuvioitu ja kerroksittain leikatut hiukset antavat hiuksille uskomattoman 80-luvun tunnelman sekä naiselliset verhot. Olkapäähän ulottuvat shag-leikkaukset toimivat hyvin hiuksilla, joiden tiheys ja pieni aalto helpottavat muotoilua.

#6. Fantastinen hartiapituinen shag, jossa täysi otsatukka

Fantastinen hartiapituinen shag, jossa täysi otsatukkaInstagram @bescene

Pehmeät tuliset aallot ja romanttiset, mutta ärsyttävät kerrokset tekevät tästä modernin otteen klassisesta 80-luvun olkapäähän. Mikä tahansa ihonväri voi rokata niin rohkean sävyisen vintage -vaalean hiusvärin, kun taas ne pitkät täyteiset otsat täydentävät parhaiten pitkiä kasvoja.

#7. Keskikokoinen takkuinen A-linjainen Bob-kerroksinen kampaus

Keskikokoinen takkuinen A-linjainen Bob-kerroksinen kampausInstagram @yukistylist

Keskikokoinen takkuinen kerroksinen a-line bob-kampaus toimii hyvin naisilla, joilla on lyhyet, ohuet hiukset tai joilla on ohuet hiukset ja jotka haluavat mennä lyhyemmiksi. Se käsittelee kehon ja liikkeen puutetta tekemällä hienovaraisia ​​kerroksia ja luomalla tekstuuria lisäämällä sisäkerroksia. Äänenvoimakkuuden ja aaltojen luomiseksi a hajotin ja a kihara kerma tai mousse voi auttaa tätä rypytettyä takkuista lohkoa luomaan hiuksiin jonkinlaista tyyliä.

#8. Choppy Shag syvällä sivulla

Choppy Shag syvällä sivullaInstagram @belximenes

Paras shag-aliarvostus keskipitkille hiuksille on rypytetty ja muotoiltu syvällä sivuosalla näyttää jo seksikkäältä, mutta lisää ranta-aaltoja, jotta se olisi tilava. Tämä takkuinen aaltoileva kampaus keskipitkälle leikkaukselle on täydellinen paksulle hiukselle, koska sen rakenne näyttää hohtavalta ja leikkaus poistaa painon latvoistasi menettämättä pituutta.

#9. Keskipitkät kuvioidut shag-leikkaukset, joissa on katkaisevat päät

Keskipitkä kuvioitu shag-leikkaus, jossa on katkoviivat päätInstagram @tyler_the_hairstylist

Tuore katkeava tekstuuri keskipitkän hiuksen leikkaus kiiltäville luonnollisille hiuksille on helpoin asia, jonka voit saada, jos haluat valtavan muutoksen – paitsi ulkonäössäsi myös elämäntavoissasi! Tämä shag keskipitkille hiuksille on erottuva tyyli, joka on helppo ylläpitää ja muotoilla kotona!

#10. Shag ohuille keskipitkille hiuksille kasvojen kehystyskerroksilla

shag ohuille keskipitkille hiuksille kerroksilla ja otsatukkaInstagram @yukistylist

Tämän pörröisen hiusten leikkauksen reunat ja päälliset hiukset luovat illuusion volyymista koko kampauksessa, joka sopii täydellisesti ohuille ja keskikokoisille hiuksille. Tämä erittäin kuvioitu leikkaus ja kasvojen kehystys täydentää naisia, joilla on korkeat poskipäät.

#11. Curly Shag keskikokoisille hiuksille

Keskipitkä kihara hiustyyliInstagram @raenikole

Keskipitkät shag-leikkaukset vaativat hoitoa, varsinkin jos sinulla on hämmästyttäviä, hyvin määriteltyjä kiharoita, jos haluat käyttää shagia. Valitse lyhyt tai keskipitkä leikkaus tällä tavalla, jos haluat elvyttää luonnollisen tekstuurisi. Valitse tämä kihara pörröinen, jossa on takkuiset kerrokset, ja jätä luonnollinen väri päälle terveellisemmiksi kiharoiksi.

#12. Edgy Shag yli 50 -vuotiaille naisille

Keskipitkä shakki yli 50-vuotiaille naisilleInstagram @karissabain

Tämä yli 50 -vuotiaiden naisten ärsyttävä shag näyttää hämmästyttävältä, koska reunat erottuvat.

Ole avoin pidemmille hapsuille äläkä ajattele liikaa leikkauksen muotoilua. Anna hiuksille muutama aalto käyttämällä tasaista rautaa rokkaavalla liikkeellä satunnaisissa osissa pois sisätiloista. Se poistaa 70-luvun keskipitkät shag-leikkaukset, jos otsatukka on liian tarkka ja runko ja rakenne ovat liian yhtenäiset.

#13. Keskikokoinen shaggy Bob ja otsatukka

Keskikokoinen shaggy Bob ja otsatukkaInstagram @waxxamsterdam

Keskikokoinen takkuinen bob ja otsatukka on täydellinen hienoille hiuksille. Ylimääräiset kerrokset lisäävät tiheyttä kiharaan hiuksiin keskikokoisille hiuksille.

👉 Katso lisää upeita takkuisia rintoja tai takkuja, joissa on otsatukka

#14. Keskikokoinen takkuinen leikkaus, jossa on razored Layers

keskipitkän karvainen leikkaus razored kerroksetInstagram @artistrybyjennifer

Kuvioidun, leikkautuneen bobin olkapäähän ulottuvassa leikkauksessa tulisi poistaa paino niska-luun alapuolelta liikkeen edistämiseksi kehällä.

Jos harkitset partaa, jossa on partaterät, on tärkeää kuulla stylistisi kanssa. Jos sinulla ei ole hyvä hiusten tiheys, aliarvostus ei sovi hyvin. Voit luoda saman leikkauksen ilman aliarvostettua osaa. Lisäksi, jos rakenne on liian pörröinen, älä tee sitä partakoneella. Valitse sakset sen sijaan.

Käytä muotoilutuotteissa jotain, joka voi hallita hiuksia ja erottaa toisistaan, kuten hiuksiin jätettävät hoitoaineet, kuivashampoot, muotoiluvoide. ”

Kasvojen muodon vuoksi naisen, jolla on todella pienet kasvot tai pieni otsa, tulisi välttää hapsut, koska se pienentäisi kasvoja entisestään. Muut muodot sopivat todella hyvin leikkaukseen.

#15. Ombre keskipitkä shag ja otsatukka

ombre keskipitkä shag ja otsatukkaInstagram @hairbyelvisp

Tämä partaveitsileikattu shag keskikokoisille hiuksille, joissa on täysi hapsut, on pehmeä ja luonnollinen. Keskikokoisilla hiuksilla on vaivattoman viileä tunnelma.

Tämä takkuinen hiustenleikkaus näyttää parhaiten aaltoilevista kiharoihin hiuksiin, joiden paksuus on keskipitkä tai hieno.

Se on vähän huoltoa vaativa leikkaus. Käytä vaahtoa tai kermageeliä hiusten kuivaamiseen tai hajottamiseen, kun työskentelet luonnollisen tekstuurin kanssa.

#16. Pakollinen kokki keskipitkille ohuille hiuksille

shag keskipitkille ohuille hiuksilleInstagram @rachelwstylist

Valitse keskipitkä shag verhoilla, jos sinulla on ohuet hiukset. Ulkonäkö saavutettiin sekä leikkaamalla että suoralla partaterällä tekstuurin korostamiseksi.

Suurin osa tästä muodosta on se, että useimmat naiset, joilla on aaltoilevat hiukset ja/tai rakkausvolyymi, pitävät tätä ulkonäköä erittäin imartelevana. Tällaiset keskipitkät kampaukset on yleensä helppo muotoilla aalto- tai suolasuihkulla, ja ne voidaan kuivata ilmassa upean vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Myös keskikokoinen tukka, jossa on otsatukka, kasvaa melko hyvin ja muuttuu hauskaksi uusiksi, kun se pitenee. Reunan ylläpitoa voidaan käyttää pidempään, kun se kasvaa.

#17. Kulmikas, keskipitkä tukkainen leikkaus, jossa on rosoisia kerroksia

Kulmikas keskipitkä shag-leikkausInstagram @bekikeralyhair

Kokeile takkuista ja rypistynyttä keskipituista leikkausta, jossa on rosoisia kerroksia. Se on suosikki, koska sen vaivaton tuntuma ja tekemätön rakenne korostavat viileää tekijää keskipitkän leikkauksessa.

Keskipitkä shag-leikkaus luodaan usein käyttämällä Sam Villa 7 tuuman kuivaleikkurit veistää hiukset ja luoda tekstuuri. Sitten käyttämällä Sam Villa 2-in-1 Marcel Iron and Wand, voit käyttää a laiska kääri sauvan ympärille saavuttaa löysä aalto hiuksiin. Lopeta se Redken -vahapuhallus 10 määritelmää varten ja pidä.

sopii kaikille kasvojen muodoille riippuen siitä, missä jaat hiukset ja mihin kerrokset on sijoitettu. Tämä hiustenleikkaus toimii hyvin naisilla, joilla on luonnollinen kihara tai rakenne hiuksiin. Kun kiharat hiuksiasi, pidä ne hyvin rentoina äläkä yritä liikaa. Käytä koostumussuihketta sen toistamiseen ja äänenvoimakkuuden ja tekstuurin saamiseen.

#18. Shaggy Blunt Bob Cut paksuille hiuksille

takkuinen tylppä bob -leikkaus paksuille hiuksilleInstagram @mastersofbalayage

Tämä takkuinen tylppä bob -leikkaus paksuille hiuksille on paljon harkittavaa. Kerroksia, otsatukka, kovera tai tylppä vaihtoehtoja on saatavilla, kun on kyse keskipitkistä shag-kampauksista.

Jos olet joku, joka vihaa sitä, ettei pysty saamaan hiuksiaan kokonaan ylös, et todennäköisesti ole valmis bobiin. Mutta jos voit tyytyä söpöyn puolisolmuun, olet onnekas!

#19. 70-luvun takkuinen leikkaus olkapäähän

70 -luvun takkuinen leikkaus olkapään pituisille hiuksilleInstagram @petercutshair

Shag-lob-leikkaus olkapäähän ulottuville hiuksille, koska se on loistava leikkaus naisille, jotka kasvavat hiuksistaan ​​ja tarvitsevat hieman tyyliä. Tällaisen bob -leikkauksen pitkien shagien vuoksi verhojen otsat auttavat tuomaan esiin 70 -luvun tunnelman.

Tasojen teksturointi auttaa lisäämään elävämpää ulkoasua. Käytä viimeistelyyn tekstuuritahnamaista Evo Box tai Bollox saavuttaa tämä elävä tunne.

#20. Kultainen aaltoileva shag, jossa pitkät otsat

kultainen aaltoileva shag -kampausInstagram @bareeminimum

Tämä aaltoileva shag, jossa on pitkät otsatukka, toimii kaikilla lukkojen sävyillä, joten se sopii kaikenikäisille naisille. Tämä keskipitkä shag ja pitkät otsatukka on ihanteellinen korostamaan myös kaunista silmien väriä! Jos haluat jotain vastaavaa, mutta lyhyempää, tutustu näihin trendikkäisiin lyhyisiin shag -leikkauksiin.

#21. Flattering Shaggy Hair pyöreille kasvoille

imarteleva shag -leikkaus pyöreille kasvoilleInstagram @margostyles.mpls

Tämä pitkä takkuinen pyöreä kasvot on tarkoitettu tytölle, joka tarvitsee vähän huoltoa, mutta haluaa tyyliä. Ja leikkaus sopii erinomaisesti pyöreille kasvoille.

Jos haluat muotoilla leikkauksia tällä tavalla, puhalla ne kuivaksi a tuuletusharja ja laittaa pari löysää aaltoa. Paras tapa saavuttaa sotkuinen aalto on käpristyä vain keskeltä ja jättää päät suoriksi. Joskus käpristyy keskelle ja suoristaa tasaisen raudan suoristaaksesi päät, jotta saataisiin sotkuisempi, kuvioitu vaikutus.

#22. Keskiosa Keskipituinen aaltoileva moderni shag

Aaltoileva moderni shag keskelläInstagram @chelsea.nineteenseventy_seven

Tämä keskipitkä aaltoileva moderni shag-kampaus on erittäin trendikäs.

Terveet hiukset, kärsivällisyys, tuotteet ja konsultointi stylistisi kanssa on parasta mitä voit tehdä.

Tässä kuvassa olevassa modernissa shag -leikkauksessa on paljon tekstuuria ja liikettä edessä pitäen kerrokset takana hieman pidempään.

Hienoa tässä ulkoasussa on, että kun hiukset alkavat pidentyä, väri näyttää silti hyvältä kaiken ulottuvuuden vuoksi. Tämän ilmeen ylläpito on vähäistä.

#23. Sotkuinen shag lyhyillä kerroksilla ja otsatukka

Sotkuinen shag lyhyillä kerroksilla ja otsatukkaInstagram @stebunovhair

Sotkuinen shag, jossa on lyhyet kerrokset ja otsatukka, on ihanteellinen naisille, joilla on kiharat tai aaltoilevat hiukset. Ne voivat heiluttaa takkuisia kerroksia paksulla otsalla korostaen herkkiä piirteitä. Moussen kaltainen MacGyver Evolta voi korostaa aaltoja ja tekstuuria.

#24. Nykyaikainen keskipitkä shag-leikkaus

Nykyaikainen keskipitkä shag-leikkausInstagram @anhcotran

Keskipitkä shag on nykyaikainen rantaviiva, jossa on kuvioituja shag-kaltaisia ​​kerroksia ja kuvioitu reunus. Pituutta itsessään leikataan hieman lyhyestä pitkäksi, ja edessä on jonkin verran katkaisua, jolloin kaksi etunurkkaa näyttävät pidemmiltä ”, hän lisää.

kun otetaan huomioon tämä leikkaus, sinun pitäisi tietää, että se vie tyylin ja tuotteen saavuttaaksesi rantakaarevan ilmeen. Hapsut vaativat myös ylläpitoa, kuten säännöllistä paukun leikkausta ja muotoilua aamulla. Mutta hienoa tässä ulkoasussa on, että se on monipuolinen. Se voi olla kiillotettu tai sotkuinen ja kerran muotoiltu, ja joka päivä sen jälkeen pesemättömistä hiuksista se vain paranee! Jos sitä käytetään suoraan, tämä ilme näyttää enemmän pörröiseltä kuvioidulta tunteelta.

#25. Pehmeät takkuiset kerrokset, joissa on liike

pehmeät pörröiset kerrokset, joissa on liikettäInstagram @nothingobvious

Valitse pehmeät pörröiset kerrokset, joissa on paljon liikettä. Kaikissa shakeissa on käytettävyys. Ne kasvavat edelleen upeilta ja antavat ihmisille myös ylimääräisen äänenvoimakkuuden kruunussa ja kasvojen ympärillä, jota he aina etsivät.

Shags sopii erinomaisesti kaikille eri kasvotyypeille. Pyydä stylistiasi säätämään kerrosten pituutta ja lisää halutessasi hapsut.

Se on myös erittäin helppo muotoilla. Lisää vain muutama merisuolasuihke ja hyvä on mennä! Tämä ulkoasu on täydellinen naisille, jotka haluavat tyylikkään ulkonäön, mutta haluavat myös olla vähän huoltoa vaativia.

#26. Vaivaton kuvioitu Shag Haircut

vaivaton kuvioitu shag -leikkaus

Tämä vaivaton kuvioitu shag on kyse puettavasta tekstuurista. Pidemmällä, pörröisellä reunalla on vähäinen sitoutuminen ja vähäinen huolto, joka sopii kaikille, jotka haluavat harrastaa hapsuja.

Se on pehmeä ote shagille, jolla on vahva kehä ja löysät, takkuiset pintakerrokset ja rikkoutunut kasvokehys.

Se on myös täydellinen niille, jotka ovat kasvaneet punaiseksi, mutta haluavat muuttaa muotoaan, kun se kasvaa pitkään. Tämä sopii myös niille, jotka haluavat keskipitkän leikkauksen, mutta joiden muoto on täysin erilainen ja monipuolinen. Tämä leikkaus sopii kaikille tekstuureille, koska se on vaivattoman näköinen tyyli. Voit muuttaa reunan ollaksesi enemmän Brigitte Bardotin inspiroima tai jopa pidempi kuin tässä kuvassa.

#27. Moderni suklaanruskea shag paksulle hiukselle

Moderni suklaanruskea shag paksulle hiukselleInstagram @tampere

Tämän modernin ruskean shagin loi stylisti Ping Muangmingsuk yrityksestä Indianapolis, IN. ”Kerrokset ovat juoksevampia ja vähemmän määriteltyjä ja kokonaisnäkymä on vähemmän mulletin kaltainen. Lempini tässä ulkoasussa on se, että se on erittäin monipuolinen ”, hän lisää.

Ping selittää: “Tämä shag -ilme on hyvin erilainen käpristynyt verrattuna suoraan. Minusta tuntuu, että se voidaan räätälöidä eri kasvomuodoille, joten ei todellakaan ole ketään, jolla ei olisi tätä leikkausta. On vähän vaikea laittaa poninhäntäyn kaikilla kasvojen kehystyskerroksilla, joten naiset, jotka tarvitsevat ruskeat hiuksensa kasvoistaan, eivät ehkä halua mennä näin takkuiseksi. ”

#28. Keskikokoinen shag ja vaaleat kohokohdat

Keskikokoinen shag ja vaaleat kohokohdatInstagram @tharapiirainen

Omistaja ja stylisti ovat luoneet tämän keskipitkän kerroksen, jossa on vaaleat kohokohdat Heather Mancias-Wright Round Rock, TX. “Kuvailisin tätä ulkoasua nykyaikaiseksi shagiksi. Pidän siitä, että se on hauska, leikkisä ja helppo käyttää ”, Heather toteaa.

“Tämä leikkaus on täydellinen hienoille hiuksille, jotka etsivät volyymia lyhyemmillä kerroksilla”, hän selittää. “Voit käyttää tätä leikkausta pehmeämpänä pesuna ja kulumisena tai leikata sen käyttämällä tuotetta, kuten tein täällä. Lisäksi käytin Lanza Healing Hair Plumper ja Lanzan parantava loistava rakenne.”

#29. Piecey Shag soikealle kasvomuodolle

Piecey Medium shag, jossa otsatukka soikeille kasvoilleInstagram @hirohair

Tämä paksu keskipitkä shak soikeille kasvomuodoille on luonut ja muotoillut hiustaiteilija Hiro Los Angelesista, Kaliforniasta. Tämän leikkauksen kerrostus lisää pehmeyttä, joka toimii hyvin kaikissa kasvomuodoissa. ”Tässä näkyvä leikkauksen pituus on suuri pyöreälle tai soikealle kasvomuodolle. Jos sinulla on pidempi kasvomuoto, tee leikkaus hieman lyhyemmäksi. ”

Suuri asia tässä takkuisessa ulkonäössä on se, että sen on tarkoitus näyttää tekemättömältä ja vaivattomalta, joten se on täydellinen naisille, joilla on aaltoilevat/kiharat hiukset, jos he haluavat kuivua ilmassa ja mennä, tai suorahiuksinen tyttö, joka ei välitä karkeasta kuivumisesta ja lisäämällä hieman taivutusta ja tekstuuria kiharrusraudalla.

Hiusten kerrostaminen poistaa painoa, joten en suosittele tätä leikkausta hienoille hiuksille.

#30. Chic Shag, jossa on Wispy Bangs ja Shaggy Layers

tyylikäs shag, jossa on haisevat otsat ja takkuiset kerroksetInstagram @pollymerkins

Tämä kampaus on täynnä kuvioituja pitkiä kerroksia, jotka lisäävät volyymia ja liikettä, kun taas hiusten päät ovat pisteen leikkaus näyttää epätasaisemmalta eikä liian yhtenäiseltä.

Jos haluat luoda uudelleen keskipitkät hiukset, aloita käyttämällä Redken’s Beach Envy Volume teksturoiva shampoo ja hoitoaine. Käytä Pureology’s Color Fanatic hiuksiin kosteina, jotta ne voivat irrota ja suojata kuumuudelta.

Muotoile hapsut ensin haluamallasi tavalla ja kuivaa hiukset sitten suurella pyöreällä harjalla, jotta kruunun alue on mahdollisimman suuri. Kevyesti sumua Redkenin muotiaallot hiuksiin, kun ne on puhallettu kuivaksi, jolloin muodostuu tekstuuri muotoilun aikana. Käytä 1 1/2 tuuman curling-rauta aaltojen lisäämiseksi hiuksiin vaihtamalla suuntaa kussakin osassa ja jättäen hiusten päät pois.

Kun hiukset ovat käpristyneet, aja sormesi aaltojen läpi luodaksesi sotkuisen bedhead -ilme. Muista, että tämän pitäisi näyttää vaivattomalta ja kumotulta! Viimeistele tyyli käyttämällä Redkenin muotityö #12 hiuslakka kevyttä pitoa varten.

#31. Collarbone-pituus suora shag leikkaus juurtunut blondi

Collarbone-pituus suora shag leikkaus juurtunut blondiInstagram @kaleighmoriahhair

“Kuvailisin tätä ulkoasua takkuiseksi juurtuneeksi blondiksi”, sanoo tyylin luoja Caleigh Giarra Nashville, TN. “Rakastan pitää syvyyttä kirkkaassa vaaleassa shagissa, joten pienen varjon juuren tekeminen on minulle ehdotonta.”

Tällaisten keskipitkien shag -leikkausten muotoiluun Giarra suosittelee “tekstuurisuihketta ja/tai mattapomadia. Erityisesti tuotteet, joita käytin muotoilemaan tätä ulkoasua, olivat Kevin Murphyn makuuhuone. Hiusten koostumus ja Nightrider -pomade.”

“Suosittelen tätä tyyliä niille, joilla on keskipitkät tai paksut hiukset, koska se ei aiheuttaisi vaikeiden osien ottamista otsatukkaille/lyhyemmille kerroksille”, hän selittää.

#32. Kasvokehys shagille suorille hiuksille

Kehystyspuikko suorille hiuksilleInstagram @pekkanen

Tämä muotoilija, joka on muotoillut suorat hiukset, on muotoilija Rebekah Cunningham Fairhope, AL. “Shag on leikkausten kameleontti, joka siirtyy saumattomasti työstä leikkiin ja on samalla yleisesti imarteleva. Tämä vähän huoltoa vaativa leikkaus näyttää aina hyvältä ”, hän selittää.

Tämä kaunis leikkaus on suunniteltu näyttämään luonnollinen hiusten rakenne ja kasvattamaan lyhyet hiukset. Se huokuu vaivatonta tyyliä ja reunaa kasvoja kehystävillä reunoillaan ja vapaasti putoavilla kerroksilla. Se on tarkoitettu niille, jotka etsivät vähän vaivannäköä, tyylikästä ulkoasua.

Sen määräävät sen vahvat kehät ja vapaat liikekerrokset. Niille, joilla on suorat hiukset, tämä on loistava vaihtoehto. Volyymia ja tekstuuria määrittelevien tuotteiden ansiosta hiuksistasi tuntuu vihdoin persoonalliselta, eikä niiden tarvitse enää roikkua siellä!

Muotoilutuotteista Cunningham sanoo: ”Rakastan todella R+Co hiustenhoito tällä hetkellä. Käyttää Mannekiinitahna keskipitkille hiuksille pyyhekuivattuihin tekstuureihin. Badlands kuiva shampoo on fantastinen viimeistelijä, joka luo suuren nosteen juurille samalla kun torjuu tylsät, litteät ja likaiset hiukset. ”

“Tämä leikkaus on loistava valinta useimmille hiustyypeille. Shag vapauttaa painon sisätiloista kerroksilla, jotka luovat liikettä ja volyymia, samalla kun ne lisäävät painoa kasvojen ympärille ja luovat kehyksen ”, hän sanoo. “Tämän kehyksen saaminen kasvojen ympärille luo mahdollisuuden räätälöidä tämä leikkaus kullekin kasvomuodolle.”

#33. Kasvojen muotoilu Shag ja otsatukka

Kasvojen muotoilu Shag ja otsatukkaInstagram @hirohair

Keskipitkät shag -leikkaukset voivat näyttää upeilta otsatukkailla. Olipa ne vihertäviä tai verhoja, lyhyitä tai pitkiä, heillä on tapana muodostaa pari kauniisti.

Otsatukkainen kasvoja muotoileva shag näyttää upealta sydämenmuotoisilla kasvoilla. Keskipitkä shag-hiustenleikkaus, jossa on höyhenpeitteiset kerrokset, jotka sulkeutuvat alas, luovat täyteläisyyttä kaikkialla ja voidaan käyttää suoraan tai kiharaisesti. Tämä on söpö silloinkin, kun se kasvaa pitkiksi hiuksiksi, ja kun se tapahtuu, tutustu näihin mahtaviin pitkiin tukkoihin.

#34. Olkapään pituus Shag Layered Cut

Olkapään pituus Shag Layered CutInstagram @yukistylist

Olkapäähän ulottuva takkuinen kerrostettu leikkaus voidaan muotoilla monella tavalla. Tämä ranta -aaltoilla varustettu shag voidaan muotoilla suoraan tai kiharaksi hieman kokemuksella curling -sauvasta. Varmista, että lisäät tekstuuria sisältävää suihketta tai viimeistelysuihketta muotoillessasi näitä hiuksia saadaksesi lisää karkeutta.

#35. Wispy Shag syvällä sivulla

Wispy Shag syvällä sivullaInstagram @hirohair

Viisas shag, jossa on syvä sivuosa, joka on raskas toiselta puolelta, on ihanteellinen naisille, jotka haluavat mennä edestakaisin erottaessaan tai joilla on erityisesti sivuosa.

Painon poistaminen kruunun ympäriltä on välttämätöntä, jotta saavutetaan keskipitkät, takkuiset ja karvaiset aliarvostus, ja siten lyhin kerros voi liikkua vapaasti ilman, että se näyttää liian tylsältä ja luo hyvän tasapainon.

#36. Villit pörröiset keskipitkät hiukset

Villit pörröiset keskipitkät hiuksetInstagram @ernestomeneses

Villi takkuinen keskipitkä hiustenleikkaus, jossa on erilaisia ​​kerroksia, antaa rockstar-ilmeen. Keskipitkä shag auttaa pitämään pituutesi ja tiheytesi samalla lisäämällä nostoa.

#37. Höyhenpeite

HöyhenpeiteInstagram @sharonmsds

Saavuta höyhenpeite leikkaamalla pistettä leikkaamalla ja lisäämällä liikettä teksturoimalla. Tämä takkuinen hiustenleikkaus on hartioihin ulottuva ja kerrostettu, ja sen loi Illinois-pohjainen stylisti, Sharon McReynolds.

“Tämä höyhenpeiteinen hiustenleikkaus sopii kaikille kasvomuodoille ja hiustyypeille, paitsi luonnollisesti kiharat hiukset”, McReynolds sanoo. “Muoto antaa vaivattoman ja huolettoman tunnelman, ihanteellinen naisille, jotka haluavat sotkuisen tyylin.”

#38. Kaulusluun pituus Shag

Kaulusluun pituus ShagInstagram @yukistylist

Jotta nykyaikainen solisluun pituinen shag saavuttaa täyden potentiaalinsa, katkeavat päät ja lisätty rakenne ovat välttämättömiä. Jos haluat leikata pitkät hiukset, tämä pituus on täydellinen, jos pelkäät mennä liian lyhyeksi. Muotoilevat keskipitkät takkuiset hiustenleikkaukset ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kiharoina, aaltoilevina tai suorina.

#39. Keskiosa Shag kerroksilla

Tummat vaaleat hiukset, joissa on keskiosa Shag kerroksillaInstagram @hirohair

Keskiosan shag kerroksilla mahdollistaa tasaisen äänenvoimakkuuden ympäri. Lyhyt, pörröinen kerros sopii erinomaisesti pidemmille, keskipitkille hiuksille, varsinkin jos muotoilu on aaltoileva. Jos haluat julkkiksen, tämä on se.

#40. Aaltoileva shag, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka

Aaltoileva keskipitkä, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukkaInstagram @dane_edwardsandco

Naisille, joilla on ohuet tai ohuet hiukset, aaltoileva keskipitkä, jossa on sivuttain pyyhkäiset otsatukka, auttaa tuomaan täyteyden kaikkiin hiuksiin. Varsinkin jos hiukset ovat ohuet tai ohuet.

Sivulla pyyhkäiset otsat toimivat, jos ne teksturoidaan pehmeästi säikeiden lopussa pehmeän mutkan luomiseksi. Kokeile muuttaa tämä aaltoilevaksi kerrokselliseksi leikkaukseksi a suuri tynnyrin curling -rauta näyttämään liikettä.

#41. Fluffy Shaggy Bob yli 60 -vuotiaille naisille

Fluffy Medium Shag Bob yli 60 -vuotiaille naisille, joilla on hopeat hiuksetInstagram @terrywhiddon

Käytä keskikokoista nuottia yli 60-vuotiaille naisille, jotta ilma kuivuu helposti tai leviämisaika lyhenee. Teksasilainen kampaaja Terry Whiddon loi tämän shagin avoimella curl -järjestelmällä. “Sen perusasiat ovat kuperan ja koveran kerroksen käytön maksimointi”, Whiddon selittää.

Hän jatkaa: “Tämä olkapäähän ulottuva keskipitkän hiuksenleikkaus on niin monipuolinen ja vähän huoltoa vaativa. Se voi olla yhtä helppoa kuin hiusten peseminen hoitoaineella ja hiukan kiharatuotteella, sitten lähdet. ”

Liittyy: Katso lisää bob -leikkauksia yli 60 -vuotiaille naisille.

#42. Voimakkaasti kerrostuneet takkuiset hiukset

Voimakkaasti kerrostuneet takkuiset hiuksetInstagram @rachelhowellhair

Voimakkaasti kerrostunut takkuinen leikkaus verhoilla on täydellinen naisille, joilla on kuvioitu hiusten himo. Hiukset, joissa on takkuiset kerrokset, toimivat parhaiten keskipitkillä hiuksilla.

#43. Moderni Blonde Shaggy Cut

Moderni Blonde Shaggy CutInstagram @salsalhair

Tee moderni vaalea takkuinen leikkaus elävöittääksesi litteät, elottomat hiukset. Keskipitkällä shag-leikkauksella on runsaasti kerroksia, jotka täyttävät tasaisemmat hiustyypit. Viimeistele kerrosten muotoilu kuivalla shampoolla lisätäksesi tekstuuria.

#44. Androgyyninen musta shag ja reunus

Androgyyninen musta shag ja reunusInstagram @alchemy_hair_boston

Täysi hapsut lisää hienoa kontrastia tähän kevyesti kerrokselliseen hiustenleikkaukseen Jane Fondan innoittamana.

Tämä keskipitkän shag -tyyli toimii parhaiten hienoille ja keskipitkille hiuksille. Lukot näyttävät täydellisemmiltä, ​​etenkin mustan hiusvärin kanssa.

#45. Tumma takkuinen kampaus kohokohdilla

Tumma keskikokoinen takkuinen kampaus kohokohdillaInstagram @hirohair

Uudista tummat hiuksesi keskikokoisella takkuisella kampauksella, jossa on kohokohtia ja lisää tekstuuria ja liikettä litteisiin hiuksiisi. Shaggy -kerrokset lisäävät hiustesi leveyttä tuomalla muotoiluliikkeen tavallisia kerrostekniikoita korkeammalle.

Lisää pehmeitä karamelliblondin kohokohtia korostaaksesi hiustesi ylimääräistä muotoa ja luodaksesi enemmän tekstuuria monisävyisen vaikutuksen ansiosta.

#46. Täydellinen shag neliömäisille kasvoille

Täydellinen keskikokoinen shag neliömäisille kasvoilleInstagram @yukistylist

Tämä on täydellinen keskikokoinen shag neliömäisille kasvoille. Keskipitkä shag-hiusten leikkaus toimii parhaiten, jos hiukset ovat jo keskipitkät tai pidemmät ja toimivat ohuille ja paksuille hiuksille ja näyttävät parhaiten kuluneilta kiharat tai suorat. Tämä radikaali tyylikäs leikkaus luo tekstuurin helppoa ja vaivatonta muotoilua varten.

#47. Kasvokehykset Vaalea vaalea shag olkapäähän ulottuville hiuksille

Kasvokehykset Vaalea vaalea shag olkapäähän ulottuville hiuksilleInstagram @hairbyelvisp

Kasvokehykset olkapäälle ulottuville hiuksille sopivat täydellisesti sileään tai aaltoilevaan rakenteeseen sekä vaalean vaaleaan sävyyn. Kalifornialainen stylisti Elvis Pesqueira neuvoo, että tämä leikkaus lisää vartaloa lukkoihisi. Hän toteaa: “Tämä antaa sinulle varmasti volyymia ja erottelua.”

Pesqueira kertoo, kuinka hän loi tämän suuren, pörröisen lohkon. -Aloitin lyhyemmillä kappaleilla ja rakensin sitten kasvokehyksen. Käytin kasvokehystä oppaana muun leikkuun tekemiseen ”, hän selitti.

#48. Super Shaggy Layered Hair

Super Shaggy Layered HairInstagram @rachelwstylist

Erittäin takkuinen kerroksellinen hiustenleikkaus tekee retro -tyylin, jolloin hiukset näyttävät täydellisemmiltä kruunun ympäriltä säilyttäen pituuden menettämättä volyymia. Lisäämällä viisaita otsatukkaja keskikokoisiin hiustyyleihin auttaa pitämään muodosi ympärilläsi.

#49. Sassy Shaggy Cut vanhemmille naisille

sassy shaggy haircut vanhemmille naisilleInstagram @swankyhairdesign

Tämä leikkaus on sassy moderni shag vanhemmille naisille. Siinä on paljon tekstuuria ja liikettä. Kohokohdat lisäävät ulottuvuutta ja kiinnittävät huomionne hiusten leikkaukseen. Se varmasti toimii myös luonnollisilla hopeisilla tai harmailla hiuksilla!

Se vaatii huoltoa kuten muotoilu ja tuotteet. Yrittää kuivan koostumuksen spray marokkolaisella öljyllä. Tämä leikkaus toimisi parhaiten niille, joilla on hienot tai keskipitkät hiukset. ”

#50. Trendikäs shag Piece-y Balayage yli 40-vuotiaille naisille

trendikäs takkuinen leikkaus yli 40 -vuotiaille naisilleInstagram @hirohair

Trendikäs shag, jossa on kappaletta y-kerroksia, imartelee yli 40-vuotiaita naisia. Se on moderni ote tähän pään kääntävään 70-luvun aliarvosteluun, jossa on kappale-y balayagea ja kevyt verho. Tämän valokuvan tyyli voi viedä vuosia keneltä tahansa raikkaalla ja trendikkäällä tunnelmallaan.

#51. Sassy Medium Layers kanssa Razored Bangs

Sassy Medium Shag ja FringeInstagram @rachelwstylist

Tasainen keskipitkä, jossa on otsatukka, luodaan lyhyemmillä kerroksilla, jotka yhdistyvät reunaan. 90 asteen leikkaus tarjoaa tarpeeksi äänenvoimakkuutta ja täyteläisyyttä luoden korkeamman ja ohuemman ulkonäön. Saat luonnollisen lopputuloksen käyttämällä sauvaa, joka jättää pohjan ulos, ja erota ne sitten sormillasi.

Keskipitkä shag lyhyillä tylpäillä otsatukkailla

keskipitkä shag ja lyhyet tylpät otsatukkaInstagram @stylebypyle