A világ egyik leggyakoribb arctípusa a kerek arcforma. Sok hölgy keresi a megfelelő frizurát az ilyen típusú arcokhoz, és ha szereti a rövid hajat, és ki szeretné próbálni, feltétlenül nézze meg ezeket a csodálatos rövid frizurák kerek arcokra szorgalmasan összehoztuk az Ön számára.

A divat és a trendek olyan gyorsan változtak, elkezdődtek a 2018 -as új frizurák meghatározása. És rövid hajvágás idén is mindig divatosak. Sőt, ezek az ötletek olyan sokféle stílust hoznak létre, hogy megtalálhatja a megfelelő frizurát. Két fontos pont van az új tökéletes megtalálásához rövid hajvágás, a haj típusát és az arcformáját. Ha kerek arca van, próbálja meg a réteges rövid hajvágásokat, az aszimmetrikus hosszú frufru pixie stílusokat vagy a hosszú fordított bob stílusokat. Nézzük meg ezeket a csodálatos ötleteket. Ha még mindig nem találja a legjobb rövid hajat magának, kattintson itt és nézzen meg más kerek arcú fodrászcikkeket.

1. Emily Browning rövid hajvágás kerek arcokhoz

Elképesztően aranyos kerek arccal rendelkezik, és ő mindig inkább hullámzó réteges a hajvágásain. Ő is kipróbálta a bozontos tincset, de ezzel a hosszú, szaggatott rétegű bob vágással igazán lenyűgöző és nagyon jó lehetőség, ha először szeretne rövid hajvágást kipróbálni.

Rövid hajvágás kerek arcokhoz

2. Göndör rövid haj kerek arcformához

Göndör hajú hölgyek, ezen az oldalon szétnyíló ujj göndör bob nagyszerű lesz rajtad! Ha tetszik az ágyfej stílus, ez a rövid frizura remek példa lesz az Ön számára. A göndör haj azt mutatja, hogy nagyon szerencsés vagy. És ne feledje, hogy az arcának megfelelő módon vágja le a haját, és tökéletes stílust kaphat.

Rövid haj kerek arcokhoz

3. 2018 Rövid szőke haj

Az utóbbi napok egyik legtrendibb hajvágása a tollas réteges, hullámos bob vágás haj modellek. És az aszimmetrikus oldalt elválasztott stílusok csodálatosak lesznek a lekerekített arcú hölgyek számára, mint ez a példa:

Rövid haj kerek arcra

Forrás

4. Szuper rövid hajvágás kerek arcra

Ha aranyos kerek arca van, feltétlenül próbálja ki rövid pixie! Csodálatos finom szőke rövid haj itt a lekerekített arc szépségei számára:

Rövid hajvágás kerek arcra

5. Eva Fernandez Rövid haj

Abszolút modern, stílusos és elegáns hajvágás. Különösen az üzleti nők fogják szeretni ezt a hajvágást. Ideje kipróbálni valami új hölgyet! Kifinomultnak és feltűnőnek fog tűnni ezzel a tökéletesen egyenes bob hajvágással.

Rövid hajú, kerek arc

6. Vállig érő hullámos haj

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-6

Forrás

7. Aszimmetrikus göndör haj

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-7

8. Melissa Chaty

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-8

9. Rendetlen állhosszú Bob

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-9

10. Agyness Deyn

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-10

11. Suede Brooks

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-11

12. Hosszú aszimmetrikus Bob

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-12

13. Szuper rövid szőke Pixie Cut

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-13

14. Aranyos alkalmi Bob

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-14

15. Szőke hosszabb Pixie

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-15

16. Selena Gomez rövid haj

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-16

17. Rövid Bob hajvágás rendetlen rétegekkel

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-17

18. Rövid hajvágás frufruval

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-18

19. Modern rövid frizura nőknek

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-19

20. Szőke hullámos Bob sötét gyökerekkel

Rövid hajvágás kerek arcokhoz-20