Jos luulet vihaavasi kiharat hiuksesi, mieti uudelleen. Se on luultavasti hiustenleikkaus. Kiharat hiukset miehillä on erilaiset leikkaus- ja muotoiluvaatimukset kuin suorilla tai jopa aaltoilevilla hiuksilla.

Tästä oppaasta löydät 77 parhaita miesten hiustenleikkauksia lyhyille, keskipitkille ja pitkille hiuksille. Vieritä alas päästäksesi suoraan hiustenleikkauksiin ja kampauksiin!

Jaamme myös erittäin hyödyllisiä muotoiluvinkkejä ja parhaita tuotteita, joita voit käyttää kiharoille hiuksillesi.

Erilaiset hiustenleikkaukset miehille, joilla on kiharat hiukset

On kolme tapaa hoitaa kiharat hiukset. Ensimmäinen poistaa tekstuurin ja pörröisyyden erittäin lyhyellä leikkauksella. Toinen on suoristaa hiukset tuotteella, lämpömuovauksella tai rentouttajalla. Viimeinen on ottaa kaikki irti hiustyypistäsi. Sitä varten me olemme täällä.

Ei ole kuvia kiharoista surinaleikkauksista, miehistön leikkauksista ja muista äärimmäisen rajatuista ulkonäöistä, koska hiukset ovat liian lyhyitä paljastaakseen tekstuurin ja näyttävät suorilta. Sen sijaan meillä on lyhyet, keskipitkät ja pitkät aliarvostukset, joissa on haalistumista, kapenevuutta ja aliarvostusta, jotka korostavat kiharaisia ​​lukkoja ja ovat helppoja käyttää.

Viileitä hiustenleikkauksia miehille, joilla on kiharat hiukset

Joten mitä ovat viileät näyttää kiharat hiukset? Kaikki, mikä toimii luonnollisen tekstuurisi kanssa. Rakenteelliset tyylit ovat yksi parhaista miesten hiusten trendeistä tällä hetkellä, eikä sinun tarvitse leikata tai käyttää erityistä tuotetta saadaksesi ne. Suosittujen kiharoiden haalistuneiden aliarvostusten lisäksi meillä on trendikkäitä ulkonäköä, kuten ranskalaisia ​​kasveja, kiharoita mohawkeja ja liukkaita tyylejä.

Kuinka säilyttää kiharat hiukset

Jokainen leikkaus kaikilla pituuksilla on hyvä leikkaus oikealla hoidolla. Kiharat kelat ja muoto tekevät niistä kuiville ja rikkoutuvammalle kuin muut hiustyypit. Paljon hoitoa tekee hiuksista pehmeämmät ja hallittavammat. Tässä on kiharat hiukset hoidon perusteet:

Shampoo Vähemmän

Enintään shampoo joka toinen päivä, mutta vähemmän on vielä parempi. Voit silti käydä suihkussa joka päivä. Murskaa kaikki lika hieromalla päänahkaa perusteellisesti. Hoito hiukset joka päivä. Jos hiukset näyttävät tai tuntuvat rasvaisilta välissä, suihkuta hiuksiin kuivaa shampoota ja levitä se.

Kunto Lisää

Päivittäinen hoitoaine ei aina riitä pitämään kiharat hiukset parhaina. Jätämätön hoitoaine tai muutama tippa öljyä suihkun jälkeen lukitsevat kosteuden ja auttavat torjumaan pörröisyyttä. Käytä syvää hoitoa tai hiusnaamaria kerran viikossa tai vähintään kerran kuukaudessa. Mitä kiharammat hiukset, sitä enemmän kosteutta ne tarvitsevat.

Kiharat hiukset

Päivinä, jolloin et pese hiuksiasi, käytä kuivaa shampoota öljyn imeyttämiseen juuriin. Lisää sitten tuotteita, mutta vähemmän kuin käytät juuri pestyihin hiuksiin.

Kiharat miehet - parhaat hiustenleikkaukset ja kampaukset kiharoille hiuksille

Kiharat hiukset

On olemassa virallinen tapa luokitella kiharat hiukset sen mukaan, kuinka paljon hiuksia muodostuu. Tyypin 1 hiukset ovat suorat, tyyppi 2 on aaltoileva, tyyppi 3 on kihara ja tyyppi 4 on kinky. Kelatut hiukset voivat olla tyyppiä 3 tai 4. Yleensä useimmat ihmiset, joilla on pörröiset ja mutkikkaat hiukset, ovat afrikkalaista alkuperää, mutta eivät aina. Mustilla ihmisillä voi olla löysemmät kiharat, valkoisilla voi olla tiukemmat kiharat, ja kiharat hiukset ovat kaikissa geneettisissä altaissa, myös latinalaisamerikkalaisissa ja aasialaisissa sukuissa.

Näiden luokitusten sijasta tarkastelemme erilaisia ​​hiuksia, jotka vaativat eri hoitoa ja tuotteita:

Paksut + karkeat kiharat hiukset

Joskus paksut ja karkeat kiharat hiukset voivat olla liikaa hyvää. Avain pehmeisiin, hallittaviin hiuksiin on hoitoaine ja paljon sitä. Hanki hiuksiin ylimääräistä kosteusvoidetta joka kerta kosteuttavalla shampoolla, päivittäisellä hoitoaineella, jätettävällä hoitoaineella ja jopa syvähoitohoidoilla, kuten. Kiharoille tarkoitetut hiustuotteet, kuten voiteet ja pomadit, pitävät hiukset ja kosteuden.

Ohuet + hienot kiharat hiukset

Haasteena ohuille ja ohuille kiharoille hiuksille on välttää putoamista. Jopa kihara volyymi, hiustuotteet voivat painaa hiuksia. Käytä curl -tyypillesi sopivan pituuden ja kerrosten lisäksi kevyitä tuotteita, jotka määrittelevät käpristymistä ja taistelevat pörröisyyttä vastaan, kuten mousses ja curl voiteet.

Kiharat kiharat hiukset

Frizz ei ole curl -tyyppi. Karvaiset hiukset poikkeavat ympäröivästä tekstuurista, nousemalla seisomaan tai käpertymällä itsestään. Kiharoille hiuksille on kaksi pääasiallista syytä. Toista voit hallita ja toista et. Ensimmäinen on kuuma ja kostea sää, myöhempi on kuivuminen ja vauriot. Hyvä uutinen on, että molempia voidaan torjua huolellisesti ja tuotteilla.

Ensinnäkin pyyhekuivaavat hiukset todellisella pyyhkeellä voivat aiheuttaa pörröisyyttä. Omista vanha t-paita asian puolesta tai kokeile mikrokuitupyyhettä. Toiseksi, älä leiki hiuksillasi päivän aikana. Mitä enemmän kosketat sitä, sitä enemmän se rypistyy.

Mitä tulee tuotteisiin, taistele kiharoita vastaan ​​lisää kosteutta ja hoitoa. Kuumuudessa ja kosteudessa öljyt ja vahat määrittelevät kiharaisen rakenteen ja pitävät poissa kesästä.

Tiukka + pörröinen tukka

Kinky curls ovat tiukimpia kiharoita. Riippuen siitä, ovatko ne tyypin 4a, 4b tai 4c kiharat, hiukset muodostavat tiukat kelat S-, Z-kuviossa tai ilman määriteltyä kiharakuviota. Tämäntyyppiset tiukat, mutkikkaat kiharat ovat alttiimpia kuivuudelle ja rikkoutumiselle.

Tämän luonnollisen koostumuksen nopeat säännöt ovat pesu vähemmän, kosteus, enemmän silikonien ja mineraaliöljyn välttäminen hiustuotteissa, syvä kunto, älä harjaa kuivia hiuksia ja käytä suojaavia tyylejä, erityisesti ylhäällä.

Katsotaanpa nyt viimeisimpiä kiharoiden hiusten leikkauksia ja kampauksia. Vieritä alas valitaksesi haluamasi hiusten pituus ja valitse sitten uusi viileä ilme.

Lyhyet aliarvostus ja kampaukset kiharoille hiuksille

1. Undercut lyhyille kiharoille hiuksille

alileikattu lyhyille kiharoille hiuksilleAnthony Giannotti

Viileä ilme, joka näyttää lyhyet sivut ja pidemmät kiharat päällä. Katkaistu katkaisulla.

2. Kiharat hiukset + 360 aallot + lyhyt leikkaus

kiharat hiukset 360 aallot lyhyt leikkausDarius Blendz

Erittäin tyylikäs lyhyt leikkaus mustille miehille. 360 aallot lisäävät määritelmää lyhyille hiuksille.

3. Klassinen lyhyt leikkaus kiharoille hiuksille

Klassinen lyhyt leikkaus kiharoille hiuksilleParturi -kampaamo

Yksinkertainen klassinen miesten hiustenleikkaus kiharoille hiuksille. Upea ammattimainen ilme toimistolle, jota voidaan käyttää myös rentoina viikonloppuna.

4. Lyhyt kartiomainen hiustenleikkaus kiharoille hiuksille

lyhyet suippenevat aliarvostus kiharat hiuksetVic -sekoitukset

Toinen mahtava klassinen miesten hiustenleikkaus, kartio osoittaa puhtaan haalistumisen temppeleissä ja pääntiessä.

5. Klassinen ihon haalistuminen + lyhyet kiharat hiukset

klassinen iho haalistuu lyhyet kiharat hiuksetCriztofferson

Tämä on upean näköinen puolivälissä oleva kalju haalistuva leikkaus kiharoille hiuksille, jotka eivät ole yhtä irti kuin aliarvostus. Linja edessä on erittäin raikas.

6. Low Fade Haircuts lyhyille kiharoille hiuksille

vähän haalistuvat aliarvostus lyhyille kiharoille hiuksilleRaymond Roldán

Täällä meillä on matala haalistuva lyhyt leikkaus kiharoille hiuksille, joka on hienosti sekoitettu ja jossa haalistuminen kohtaa hiuksen päälle.

7. Mid Fade Haircuts lyhyille kiharoille hiuksille

keskihaalistuneet aliarvostus lyhyille kiharoille hiuksilleEmmett Tuff

Viileä puolivälissä oleva hiustenleikkaus kiharoille hiuksille, joiden etupuolella on löysä reuna.

8. High Fade Haircuts Curly Hairille

voimakkaasti haalistuvat aliarvostus kiharat hiuksetDavid Vetter

Tämä ilme sisältää korkean haalistumisen, joka on sekoitettu lyhyempiin kiharoihin päälle.

9. Pudota haalistuvat ja kiharat hiukset muotoilulla

pudota haalistuvat ja kiharat hiuksetVictor Hugo

Haluatko trendikkään viileän ilmeen? Hanki sitten hiusten muotoilu, joka lisätään haalistumiseen sivuilla. Tässä muotoilu erottaa kaljuun haalistumisen korkeasta haalistumisesta.

10. Kalju haalistu ja lyhyet kiharat hiukset

kalju haalistua ja lyhyet kiharat hiuksetMENSPIRE mieskuva & Hoito

Toinen tyylikäs look kiharoille hiuksille, joiden sivuilla on hiustyyli.

11. Lyhyet kiharat hiukset + Mohawk Fade Haircut

kiharat hiukset mohawk haalistuvat leikkauksetPetey Rock parturi

Okei, aika nostaa viileä tekijä entisestään mohawk -haalistumalla kiharoille hiuksille.

12. Lyhyt kihara leikkaus paksuille hiuksille, joiden varjo häivyttää

lyhyt kihara hiustenleikkaus varjollaVictor Cruz

Viileä lyhyt leikkaus miehille, joilla on paksut kiharat hiukset.

13. Temppelin haalistuminen + lyhyt kihara leikkaus

temppelin haalistuminen + lyhyt kihara -leikkausAlvaro Vargas Roso

Pidä hieman pituutta sivuilla ja siisti ulkoasu temppelin haalistumalla, joka irrottaa parran.

14. Lämpötilahäivytys

lämpötila haalistuuI Tyyli I Leikkaa

Erittäin puhtaan näköinen lämpöhäivytys mustille miehille.

15. Lyhyt leikkaus, jossa on haalistuneita haalistumisia ja kiharat hiukset

lyhyt leikkaus, jossa on haalistumista ja kiharat hiuksetRandy Gordon

Toinen hiustenleikkaus, joka saa kiharat hiukset näyttämään upeilta. Tämä ilme sisältää purskeen haalistumisen ja rivin edessä, joka näyttää raikkaalta ja raikkaalta.

16. Lyhyet kiharat hiukset + Box Fade Haircut

lyhyet kiharat hiukset laatikko häivyttää hiustenleikkausRaakakuvan parturi

Hienosti muotoiltu laatikko häivyttää hiustenleikkauksen lyhyissä, melkein keskipitkissä hiuksissa.

17. Southside Fade Haircut

eteläpuolen haalistuminenFuss Parturi

Tämä on lyhyt, ainutlaatuinen ulkoasu, joka sopii täydellisesti kesään tai kuumaan ilmastoon.

18. Fade Haircut hiusten muotoilulla

haalistu hiustenleikkaus hiusten muotoilullaJordan Rutledge

Tämä on yksi hienoimmista lyhyistä hiustenleikkauksista miehille, joita olemme nähneet viime aikoina. Sen yläpuolella on korkea haalistuminen ja lyhyet kuvioidut hiukset.

19. Tyylikkäät ja viileät aliarvostus lyhyille kiharoille hiuksille

tyylikäs aliarvostus lyhyet kiharat hiuksetRaymond Roldán

Viileä haalistuminen, joka erottaa korkean matalasta haalistumisesta.

20. Hiustenleikkaukset oheneville kiharoille hiuksille

aliarvostus kiharat hiuksetMario Escajeda

Jos sinulla on ohentavia hiuksia, voit kokeilla lyhyitä kuvioituja leikkauksia, kuten tämä. Siinä on lyhyt hapsut edessä ja suuri haalistuminen sivuilla.

21. Fringe Haircut kiharoille hiuksille kaljuun haalistumalla

hapsun leikkausEgo -parturit

Yksinkertainen hiustenleikkaus kiharoille hiuksille, jossa on pidempi hapsut edessä ja keskellä kalju haalistumista sivuilla.

22. Lyhyet kiharat hiukset leikkaus

lyhyet kiharat hiukset leikkausMichael Kelly

Tämä leikkaus leikkaus on kaikki siisti ja siisti, edessä viiva ja mahtava haalistuminen sivuilla, jossa on viiva.

23. Quiff Haircut lyhyille kiharoille hiuksille

quiff -leikkaus lyhyille kiharoille hiuksilleMatt J..

Tämä on suosittu tyyli, jonka olemme nähneet viime aikoina. Kihara leikkaus kiharoille hiuksille ja matala kalju haalistuminen sivuilla, joka irrottaa parran.

24. Lyhyt kuvioitu miesten hiustenleikkaus kiharoille hiuksille, joilla on kalju pudotus ja otsatukka

Dmitri Kosterin

Esittele kiharat hiuksesi kaljuun pisaraan haalistumalla sivuilla ja takana. Tämä erottaa kiharat päälle ja tekee niistä pop.

25. Viileä Pompadour -leikkaus lyhyille kiharoille hiuksille

viileä pompadour -leikkaus lyhyille kiharoille hiuksilleSur -Parturit

Klassinen ja puhdas ulkonäkö kiharoille hiuksille, joilla on korkea haalistuminen sivuilla.

26. Slicked Back Hairstyle lyhyille kiharoille hiuksille

hiottu hiustyyli lyhyille kiharoille hiuksilleHairsoda

Tee kiharat näyttävät liukkailta tekemällä pomadetta kosteisiin tai märkiin hiuksiin. Tai käytä loistavaa pomadia.

27. Lyhyt leikkaus, ajeltu puoli ja kiharat hiukset päällä

lyhyt leikkaus, ajeltu puoli ja kiharat hiuksetTalitha Madison

Tämä on moderni versio korkeasta ja tiukasta lyhyille kiharoille hiuksille.

28. Lyhyt kesäleikkaus miehille, joilla on kiharat hiukset

lyhyt kesäleikkaus miehille, joilla on kiharat hiuksetDavid Vetter

Tämä lyhyt miesten hiustenleikkaus kiharoille hiuksille korostaa kiharoitasi. Siinä on kalju haalistuminen, joka on täydellinen pysymään viileänä koko kesän tai kuumemmassa ilmastossa.

29. Lyhyt miesten kihara hiustenleikkaus, jossa on kova osa

Ryan Cullen

Korkea haalistuminen ja kova ajeltu viiva luovat mukavan laatikkohäivytyksen.

30. Lyhyt katkera leikkaus + kiharat hiukset

lyhyet katkeavat aliarvostus kiharat hiuksetAnthony Giannotti

Jos haluat siistin näköisen tyylikkään ilmeen, valitse tämänkaltainen kuvioitu leikkaus.

Keskipitkät kiharat kampaukset

31. Lyhyet sivut + keskipitkät kiharat hiukset päällä

lyhyet sivut keskipitkät kiharat hiukset päälläVictor Hugo

Tämä on erittäin tiukka ulkoasu. Keskellä löysät kiharat päällä. Ja mahtava matala kalju haalistuminen sivuilla ja takana, jossa on linja, jotta asiat näyttävät mukavalta ja siistiltä.

32. Keskipitkät sotkuiset kiharat hiukset, joissa on pidempi haara

sotkuiset kiharat hiukset keskipitkätJohnny Snips

Tämä on hieno hiustenleikkaus, jossa on pidempi hapsu edessä. Tämä on moderni otos klassisesta 80 -luvun luistelijan hiuksista.

33. Klassinen kapeneva hiustenleikkaus keskipitkille kiharoille

klassinen leikkaus keskikokoisille hiuksilleJordan – Roots Barber Co..

Etkö halua haalistumista? Siirry sitten klassiseen miesten kapenevaan saksileikkaukseen.

34. Moderni tukkaleikkaus keskikokoisille hiuksille

Flow Haircut keskikokoisille hiuksilleGlenn McGoldrick

Haluatko erottua pakkauksesta. Pidä juhlat takana ja kaikki asiat edessä. Tämä on moderni mullet -leikkaus kiharoille hiuksille.

35. Kerroksellinen hiustenleikkaus keskipitkille kiharoille hiuksille

kerrostettu leikkaus keskikokoisille hiuksilleAlex Palov

Toinen hyvännäköinen moderni kapeneva leikkaus miehille, joilla on kiharat hiukset.

36. Undercut keskipitkille kiharoille hiuksille

alileikattu keskipitkille kiharoille hiuksilleRaymond Roldán

Tämä on hieno ulkoasu mustille miehille. Punottu aliarvostettu aliarvostus.

37. Blowout Haircut keskikokoisille hiuksille

Barbearia Th Do Corte

Hiustenleikkaus ei koskaan mene pois muodista. Se näyttää upealta keskipitkien paksujen kiharoiden kanssa.

38. Keskipitkät kartiomaiset aliarvostus kiharoille hiuksille

keskipitkät kartiomaiset aliarvostus kiharoille hiuksilleJohnny Snips

Täällä meillä on hieno hiustenleikkaus keskikokoisilla rajapituuksilla pidemmillä kiharoilla hiuksilla. Se pidetään puhtaana pienellä temppelin haalistumisella. Pidempi hapsu on muotoiltu taakse ja sivulle.

39. Alhaiset haalistumiset keskipitkille kiharoille

vähän haalistuvat aliarvostus keskipitkille kiharoille hiuksilleDmitri Kosterin

Toinen hieno leikkaus miehille, joilla on kiharat hiukset ja jotka haluavat keskipitkän päälle. Siinä on vähäinen haalistuminen, ja sen päällä olevat hiukset ovat kuvioituja ja ohennettuja.

40. Mid Fade Haircuts keskipitkille kiharoille hiuksille

keskihaalistuneet aliarvostus keskipitkille kiharoille hiuksilleBrian Gutierrez

Haluatko pitää tiukan lyhyen tunteen sivuilla ja takana. Tämä leikkaus tekee sen. Kiharat edessä ja päällä pidetään paksuina ja täynnä.

41. High Fade Haircuts keskipitkille hiuksille, tuore rivi edessä

voimakkaasti haalistuvat aliarvostus keskipitkille hiuksillePetey Rock parturi

Tämä on viileä leikkaus, joka on melkein kuin korkea yläosa. Korkea haalistuminen ja linja irrottaa korkeat hiukset päältä.

42. Keskipitkät löysät kiharat kampaukset

keskipitkät löysät kiharat kampauksetGlenn Blackburn

Toinen 80 -luvun luistelijan inspiroima leikkaus pitää pitkät löysät kiharat hapsut edessä.

43. Slicked Back Curly Hair Hairstyle keskipitkä

hapsuinen leikkaus keskikokoisille hiuksilleWade Blaauboer

Toinen hyvä leikkaus, jos et halua lyhyitä haalistuneita sivuja. Tämä on pidempi leikkaava leikkaus miehille, joilla on kiharat hiukset.

44. Tyylikäs aliarvostus keskipitkille kiharoille hiuksille

Parturi Alvaro

Keskipitkät kiharat päällä, keskipitkät hapsut edessä ja keskihaalistuminen sivuilla.

45. Värjätyt kiharat hiukset

värjätyt kiharat hiuksetJordan – Roots Barber Co..

Lisää hiuksen väriä muuttaaksesi ulkonäköäsi. Täysin siistiä ja täysin hauskaa.

46. ​​Shag Haircut + Kiharat hiukset

shag haircut kiharat hiuksetTravis Briggs

Kiharat hiukset sopivat täydellisesti tukkaleikkaukseen.

47. Kiharat hiukset Mullet Haircut

kiharat hiukset mullet -leikkausUredništvo Pričesk Robert

Mulletsit ovat olleet suosittuja hiustenleikkauksia viime vuosina. Pidä virtaus takana ja pidä se puhtaana edestä ja sivuilta. Näyttää hyvältä myös baseball -hatun kanssa.

48. Ajeltu puoli + keskikokoinen päällä

ajelut sivut keskikokoiset ylhäältäWade Blaauboer

Tämä miesten kihara aliarvostus sisältää temppelin haalistumisen ja löysät otsatukka edessä.

49. Pudota haalistuvat ja kiharat hiukset

pudota haalistuvat ja kiharat hiuksetVic -sekoitukset

Rivileikkaukset näyttävät todella hyviltä kiharat hiukset. Molempien maailmojen parhaat puolet, keskipitkät hiukset päällä, lyhyet kaikkialla muualla.

50. Keskipitkä kalju haalistuva leikkaus kiharoille hiuksille

keskipitkän kalju haalistuva leikkaus kiharoille hiuksilleSmash Tha Legend

Erittäin viileä kihara tukka korkea alkuun leikkaus kalju haalistua ja riviin. Tiukka.

51. Mohawk Fade, jossa keskipitkät kiharat hiukset

mohawk haalistuu keskipitkillä kiharoilla hiuksillaJose Crespo

Tämä on mahtava leikkaus, kiharat hiukset mohawk haalistuvat.

52. Varjon haalistuminen ja keskipitkät kiharat hiukset

varjo haalistuu ja keskipitkät kiharat hiuksetCole Buerkle

Tämä leikkaus pitää hiukset hyvin lyhyinä takana ja sivuilla, keskipitkät kiharat päällä ja löysä pidempi hapsu edessä. Voit myös muotoilla nämä hiukset takaisin viiltoisen ilmeen kanssa muodollisempiin tilaisuuksiin.

53. Temppelin haalistuminen ja keskipitkät kiharat hiukset

Travis Hill

Tämä yksinkertainen minimalistinen temppelin haalistus antaa tälle keskipitkälle kiharalle hiukselle puhtaan ulkonäön.

54. Väliaikainen haalistuminen ja keskipitkät kiharat hiukset

haalistuvat ja keskipitkät kiharat hiuksetFran Aranda

Miesten keskipitkät ja pitkät kiharat hiukset. Super pitkä ylhäältä näyttää niin siistiltä.

55. Burst Fade ja keskipitkät kiharat hiukset

haalistumista ja keskipitkät kiharat hiuksetPetey Rock parturi

Haluatko erottua? Hanki räjähtävä haalistuminen hiusten muotoilulla.

56. Tyylikäs aliarvostus keskikokoisille hiuksille

tyylikäs aliarvostus keskipitkät kiharat hiuksetCurl Ninja

Moderni ote klassiseen hiustenleikkaukseen. Yläpuolella olevat kiharat leikataan enimmäkseen yhdeltä pituudelta, mikä antaa tästä yhtenäisen ilmeen.

57. Fringe Haircut keskikokoisille hiuksille

hapsuinen leikkaus keskikokoisille hiuksilleWhitney VerMeer

Keskipitkä kihara miesten hiustenleikkaus hapsuilla. Pohjimmiltaan keskipitkä leikkaus hiuksille.

58. Rajausleikkaus keskipitkille kiharoille hiuksille

hiusten leikkaus keskipitkille kiharoille hiuksilleJohnny Snips

Toinen versio miesten kiharasta leikkauksesta.

59. Kuvioitu hiustenleikkaus keskikokoisille hiuksille

kuvioitu leikkaus keskikokoisille hiuksilleBrian Gutierrez

Erittäin viileä keskipitkä miesten hiustenleikkaus kiharoille hiuksille, jossa on pitkät hapsut ja päällepäin kuvioidut hiukset, jotka on muotoiltu eteenpäin.

60. Keskipitkät kiharat hiukset

keskipitkät kiharat hiukset sivuttainEddie Rosado

Kiharat hiukset on vaikea pitää erossa. Voittaa tämän kovalla osalla, joka on ajettu korkean haalistumisen yläpuolelle.

61. Kampaa yli hiusten leikkaus Keskikokoisille hiuksille

kampaa hiuksen päälle keskipitkät kiharat hiuksetSytytä mallit

Yksi parhaista ja tyylikkäimmistä miesten hiustenleikkauksista kiharoille hiuksille, joita olemme nähneet vuosien varrella. Mukava siisti keskihaalistus, joka ei ole lähellä ihoa, löysät kiharat siististi muotoiltu eteenpäin hapsuilla.

62. Pompadour -leikkaus keskikokoisille hiuksille

pompadour -leikkaus keskikokoisille hiuksilleGlenn Blackburn

Viileän näköinen pompadour -leikkaus kiharoille hiuksille, joilla on korkea haalistuminen.

63. Keskipitkät, kiharat ja kiharat hiukset

Ramses

Erittäin tiukat pidemmät kiharat jätetään tekemään mitä parhaiten – ole vain luonnollinen. Pariksi matala kalju haalistua.

64. Keskipitkät kiharat hiukset, joissa on ajeltu puoli

keskipitkät kiharat hiukset, ajeltu puoliMohammad Hamze

Viileä korkea haalistuva hiustenleikkaus, jonka päällä on pidemmät kiharat.

65. Kerroksellinen hiustenleikkaus keskipitkille kiharoille hiuksille

Kerroksellinen hiustenleikkaus keskipitkille kiharoille hiuksilleCharlie Cullen

Ohita haalistuminen ja pidä kiharat pidempään. Tämä on upean näköinen kerroksellinen hiustenleikkaus miehille, joilla on kiharat hiukset.

66. Leikkaus keskipitkille kiharoille

katkera leikkaus keskikokoisille hiuksilleRuss parturi

Katkera sotkuinen kihara kampaus.

67. Temp Fade + keskipitkät kiharat hiukset

Temp Fade + keskipitkät kiharat hiuksetWhitney VerMeer

Toinen mahtava hiustenleikkaus Whitney VerMeerilta, jonka avulla luonnolliset kiharat päälle tekevät taikuutensa.

68. Kartiomainen hiustenleikkaus kiharoille hiuksille

Nomad Parturi LDN

Puhdas kapeneva leikkaus kiharoille hiuksille.

Pitkät kiharat kampaukset miehille

69. Alleleikattu + pitkät kiharat hiukset

aliarvostetut pitkät kiharat hiuksetKen Nguyen

Pitkät kiharat hiukset aliarvostetun leikkauksen päällä.

70. Cool Fade pitkillä hiuksilla

viileä haalistus pitkillä hiuksillaA Barb

Viileä matalan haalistumisen leikkaus, jonka pitkät kiharat seisovat päällä.

71. Sotkuiset kiharat hiukset + pitkä pituus

sotkuiset kiharat hiukset pitkä pituusCurl Ninja

Toinen aliarvostus kiharoille hiuksille, joka näyttää viileältä ja tyylikkäältä samanaikaisesti.

72. Pitkät löysät kiharat kampaukset

pitkät löysät kiharat kampauksetMax Dos Santos

Päällä pitkät, tiukat kiharat, joiden parta on irrotettu. Super siisti.

73. Pitkäkerroksinen hiustenleikkaus kiharoille hiuksille

pitkä kerrostettu kihara tukkaFede Hair

Erittäin pitkä kihara kampaus miehille. Erittäin muodikas ja trendikäs partan kanssa.

74. Pitkät viipaloidut kiharat hiukset

pitkät viipaloidut kiharat hiuksetMatthew Conrad

Pidempi tapa kiharat hiukset leikata takaisin päälle ja korkea haalistuminen sivuilla.

75. Kiharat pitkät hiukset ylhäällä + lyhyemmät sivuhaarukat

ajelut sivut pitkät ylhäältäFran Aranda

Hyvä ulkonäkö, jos haluat pitää kiharat hiukset päällä pitkiä ja lyhyempiä sivuilla.

76. Bob -leikkaus pitkille kiharoille hiuksille

bob -leikkaus pitkille kiharoille hiuksilleFran Caruso

Kasvaa pitkät kiharat hiukset ja siirry bob -kampaukseen. Voit käyttää sitä alaspäin tai vetää sen takaisin poninhäntäyn tai yläsolmuun.

77. Olkapään pituiset kiharat hiukset

hartiat hiuksiin astiFede Hair

Kasvata kaikki ja rokkia. Tämä on hyvännäköinen pitkien hiusten leikkaus kiharoille hiuksille.

Parhaat kiharat hiukset miehille

Olemme jo puhuneet siitä, miten käsitellä kiharat hiukset. Hyödynnä viileä kihara leikkaus käyttämällä oikeaa tuotetta. Tässä on muutamia parhaista hiustenhoitotuotteista miehille, joilla on kiharat hiukset korkeimman ja pienimmän pidon järjestyksessä.

Paras pomade kiharoille hiuksille

 • Sileä Viking -hiussavi -Lyhyille kiharoille kampauksille tämä erittäin pitävä, mattapomade vahvistaa tekstuuria. Se sopii erinomaisesti satoihin, kartioihin ja haalistumiseen.
 • Hair Craft Co. Pomade -Tämä vahva pito, puolikiiltävä tuote korvaa hiusgeelin, joka on yksi helpoimmista käyttää tuotteita kiharoille hiuksille. Se sopii erinomaisesti kiharoiden määrittämiseen ja pitämiseen paikoillaan pään päällä tai sivulle.
 • OSiS+ THRILL -kuitukumi – Tekstuurin ja pidon saavuttamiseksi joustavat kuidut mahdollistavat joustavan ja muovattavan ulkonäön sekä kiillon ja erottumisen. Tämäntyyppinen tuote sopii erinomaisesti kiharoille hiuksille, erityisesti lämmössä tai liikunnan aikana.

Paras geeli kiharat hiukset

Hiusgeeli on yllättävän kiistanalainen tuote. Kaikki hiusgeelit eivät ole hyviä, mutta eivät myöskään kaikki huonoja. Geelit toimivat hyvin kiharoille hiuksille, koska ne lukitsevat tekstuurin ilman pörröisyyttä. Käytä geeliä hiusten muotoiluun tai luo geelivalu. Valele menetelmää varten, hankaa geeli kevyesti lähes kuivien hiusten läpi ja anna sen kuivua kokonaan. Poista sitten geeli hankaamalla hiukset uudelleen. Sinun pitäisi jättää hyvin määritellyt ja karheat kiharat.

 • Bumble and Bumble -kosteusgeeliöljy Tämä tuote on erityisesti suunniteltu vastaamaan kiharaiden, rypytettyjen ja pörröisten sekä paksujen hiusten tarpeisiin. Tämä tuote yhdistää geelin pidon ja hoitavat öljyt. Se auttaa myös pidentämään kiharoita, mikä auttaa, jos kasvatat hiuksia.
 • SexyHair Hard Up Hard Holding -geeli Tämä erittäin vahva pitovoide toimii hyvin geelivalumenetelmään tai muotoiluun.
 • Keisarillinen geelipommi – Toinen hybridihiustuote, tämä ainutlaatuinen kaava yhdistää geelin pidon ja pomaden kosteutuksen. Se toimii hyvin paksuimmille ja kiharoimmille hiuksille.

Paras hiusvoide kiharoille hiuksille

Hiusvoiteet on tehty kiharoille hiuksille, koska ne on helppo levittää ja hoitaa hiuksia. Kaavojen vahvuus vaihtelee, joten käytä kevyttä kaavaa, jossa on pomade tai vahvempi pito. Katso suosituksia hiusvoiteesta.

 • Redken Frizz Dismiss Rebel Tame Control Cream Tämä kerma tekee kaiken. Levitä sitä kosteisiin hiuksiin, jotta se pysyy kunnossa koko päivän, tasoittaa pörröisyyttä ja suojaa kuumuudelta tai auringolta. Amerikan kosteuspääkaupungista Floridasta tulevien arvostelijoiden määrän perusteella tämä on todellinen juttu.

Paras öljy kiharoille hiuksille

Paras shampoo kiharoille hiuksille

Suurimmaksi osaksi et voi mennä vikaan kiharoille tarkoitetulla shampoolla. Etsi aina sulfaatittomia kaavoja, jotka eivät kuivaa hiuksia.

Paras hoitoaine kiharoille hiuksille

Olemme puhuneet ja puhuneet ja puhuneet kiharat hiukset. Tässä on kolme suurta tuotetta alhaisilla, keski- ja korkeammilla hinnoilla. Jätä hoitoaine mahdollisimman pitkään suihkussa.

Paras hiuksiin jätettävä hoitoaine kiharoille hiuksille

Jätä hoitoaine voidaan käyttää tavallisen hoitoaineen jälkeen tai omistaa sen. Se auttaa lukitsemaan kosteuden suihkusta ja torjumaan pörröisyyttä.

Paras harja kiharoille hiuksille

Harjaa kiharat hiukset käyttämällä irrotusharjaa tai melaharjaa, jossa on leveät harjakset. Kosteiden tai märien hiusten harjaaminen auttaa estämään niiden rikkoutumisen. Jos haluat kamman, käytä leveää hammastettua kampaa. Jotkut vannovat, että puu on lempeämpää hiuksille, mutta tietysti muovi on halvempaa.

Hiusten suoristustuotteet

Kiharat hiukset voi suoristaa useilla eri tavoilla. Mikä tahansa pysyvä menetelmä on vahingollinen, joten aiomme puhua väliaikaisista menetelmistä. Helpoin tapa suoristaa kiharat hiukset on vahva pomade, kuten Suavecito, ja muotoile hiukset pompadour- tai combover -tyyliin. Jos tämä ei riitä, käytä myös hiustenkuivaajaa. Käytä aina a lämpöä suojaava spray vaurioiden ja pörröisyyden estämiseksi. Siitä lisää alla.

Hiusten väri kiharoille hiuksille

Mikä tahansa hiusväri sopii kiharoille hiuksille riippumatta siitä, haluatko lisätä kohokohtia, vaalentaa tummia hiuksia, tummentaa vaaleita hiuksia tai maistaa sateenkaaren punaisilla, sinisillä tai vihreillä hiuksilla. Kaikki tämäntyyppiset värivauriot ja kuivattavat hiukset, joten shampoota vielä vähemmän tai käytä kosteuttavaa shampoota ja hoitoa enemmän, erityisesti naamion, syvähoitokäsittelyn tai hiuksiin jätettävän hoitoaineen kanssa.

Kuinka muotoilla kiharat hiukset

Miesten kiharoiden muotoilu on todella helppoa. Jos haluat kammata tai harjata märkiä hiuksia, käytä laajahampaista kampaa tai irrotusharjaa, joka ei vahingoita hiuksia. Kun hiukset ovat kuivemmat kuin kosteat, käytä suosikkivoidetta, pomadetta tai geeliä. Kuori sitten hiukset sormilla tuotteiden jakamiseksi ja kihara. Pidemmät hiukset tarkoittavat enemmän rypistymistä, mutta tee sitä vain, kunnes pidät ulkonäöstä. Anna nyt hiusten kuivua loppuun.

Kuinka puhaltaa kuivat kiharat hiukset

Jos et halua odottaa, että kiharat hiukset kuivuvat ilmassa, ota käyttöön hiustenkuivaaja. Jos haluat säilyttää kiharat ja torjua pörröisyyttä, käytä hiustenkuivaajan mukana toimitettua hajotinta tai osta se, jos sinulla ei ole sitä. Se näyttää pyöreältä piikkikammalta.

 • Kuivaa hiukset varovasti pyyhkeellä (ei pyyhkeellä) kosteaksi
 • Levitä lämpösuojaa ja hankaa hiukset
 • Kerää hiusosa hajottimeen ja paina se päänahkaa vasten. Pidä sitä sitten vain minuutin tai 3 minuutin ajan, kunnes hiukset ovat enimmäkseen, mutta eivät kokonaan kuivia. Käytä matalaa ja keskikokoista, mutta korkea ilma on hyvä.
 • Jatka kunnes hiukset ovat noin 80% kuivia
 • Lisää pomade, kerma tai geeli ja hankaa hiukset paikoilleen
 • Anna sen kuivua ilmassa

Kuinka kuivata kiharat hiukset suoraan

Kiharat hiukset ovat hienoja, mutta joskus haluat erilaisen ilmeen. Anna kuivausrummun uudelleen. Tällä kertaa haluat hajottimen, rikastimen, vastakohdan. Se on laaja kanava, joka ohjaa hiukset yhteen paikkaan ja auttaa suoristamaan hiuksia ja lisäämään kiiltoa. Voit käyttää vain sormia puhaltaaksesi kiharat hiukset suoraan, mutta jos haluat tiukemmat kiharat tai erittäin suorat hiukset, käytä tuuletettua harjaa vetääksesi hiukset todella tiukalle.

 • Kuivaa hiukset varovasti pyyhkeellä (ei pyyhkeellä) kosteaksi
 • Levitä lämpösuojaa ja hankaa hiukset
 • Tartu osaan hiuksista edestä sormilla tai harjalla, vedä se suoraan ja puhalla ilmaa juurista latvoihin. Pidä kiinni keskikorkeasta tai matalammasta korkeudesta hiusten vaurioiden minimoimiseksi.
 • Toista kunnes hiukset ovat kuivat.
 • Jos haluat itsepäiset hiukset, viimeistele litteällä raudalla.
 • Varmista, että hiukset pysyvät suorina työskentelemällä keskipitkän tai vahvan pidon tuotteessa. Hiukset, jotka kestävät joka säästä kosteudesta tuuleen, viimeistele hiuksilla.

Kasvavat kiharat hiukset

Kiharat hiukset kasvavat samaan tahtiin kuin suorat hiukset, noin puoli tuumaa kuukaudessa. Mutta koska se kasvaa rullina suoran sijaan, se voi näyttää ja tuntua siltä, ​​että pituuden saaminen kestää kauemmin. Jos haluat kasvattaa kiharat hiukset, voit pitää hiukset terveinä ja näyttää parhaalta.

1. Ole lempeä Kiharat hiukset ovat hajottavampia kuin muut hiustyypit. Harjaa märät hiukset laajahampaisella kammalla tai irrotettavalla pensaalla suojaamaan kiharoita vaurioilta.

2. Ei Poo Se toistuu myös meille, mutta se on sanottava. Kiharat hiukset tulee pestä mahdollisimman vähän shampoolla. Tavoittele kerran viikossa, jos voit, mutta joka toinen päivä toimii.

3. Kunto Kiharat hiukset janoavat lisää kosteutta. Sen lisäksi, että hiukset näyttävät ja tuntuvat paremmilta, lisähoito auttaa estämään rikkoutumista. Paras tapa hoitaa kiharat hiukset on shampoo tai muu kuin saippua, hoitoaine jokaisessa suihkussa ja syvä hoitoaine vähintään kerran kuukaudessa.

4. Ojenna se ulos Erilaiset käpristystyypit kutistuvat jopa 30-75% niiden suorasta pituudesta. Jotta hiukset näyttäisivät pidemmiltä, ​​käytä kiharoja pidentäviä tuotteita, kuten Ouidad Curl Cream. Se on väliaikainen korjaus, mutta näyttää myös miltä pidemmät lukot näyttävät.

5. Aliarvostus Saattaa tuntua järjenvastaiselta leikata hiuksiasi kasvattaessasi niitä, mutta kyse on loppupelistä. Erityisesti kiharat hiukset, houkuttelevan muodon säilyttäminen on välttämätöntä, jotta voit jatkaa. Kerro parturillesi tai stylistillesi, että haluat kasvattaa hiuksiasi. Epämiellyttävien vaiheiden välttäminen tekee hiusten kasvattamisesta pidemmän ja palkitsevamman joka askeleella.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.