Litteä yläosa viittaa kahden tyyppisiin aliarvostuksiin: lyhyt armeijan innoittama tasainen toppi suorille hiuksille ja pidempi korkea haalistuminen tiheille kiharoille ja mustille hiuksille. Molemmat ovat retrotyylejä, joita Rocky IV’s edustaa 90 -luvun populaarikulttuurissa Ivan Drago ja Lapsi Kid ‘n Playsta. Tämä geometrinen leikkaus erottuu aina joukosta, merkitse se sitten sotilaallista taustaa tai hip hop -juuria.

Tasainen aliarvostus vastaa nimeään. Hiukset leikataan ja muotoillaan seisomaan pystysuoraan ja muodostamaan tasaisen kannen suorassa linjassa. Kansi voi olla vaakasuora, kalteva ylös- tai alaspäin, tai siinä voi olla kaksi tasoa. Tasainen yläosa voi olla suoria sivuja, kulmikkaita sivuja tai jopa pyöristettyjä reunoja.

Alkuperäinen tasainen yläosa on lyhyt armeijan innoittama hiustenleikkaus, joka oli suosittu 1950-luvulla. On myös hi-top-häivytys, jota yleisesti kutsutaan litteäksi tai tasomaiseksi mustille miehille. Teknisesti se on muunnelma armeijan leikkauksesta, jossa on lyhyet sivut ja pitkät tai erittäin pitkät hiukset päällä. Hi-top oli trendi hip hopin kulta-aikana 1980-luvulla ja 1990-luvun alussa, mutta se ei ole koskaan mennyt kokonaan muodista. 

Millä tahansa tavalla käytätkin, se on klassinen mutta ajaton leikkaus, joka näyttää aina hyvältä. Katso nämä kuvat tasaisista aliarvostuksista tältä päivältä..

Flat Top Haircuts

Litteät aliarvostus ja tyylit ovat erilaisia ​​mustille hiuksille ja valkoisille hiuksille. Tasainen yläosa voi olla tämä pilvenpiirtävä punainen leikkaus viivoilla.

Moderni litteä toppi mustille miehilleKen Nguyen

Tai tämä moderni tyyli, joka päättyy V: hen pään takaosassa.

Sotilaallinen tasainen yläosa, jossa ihon haalistuminenLuther Parturi

Tai tämä liian viileä korkean tason haalistuminen kahdella askeleella.

Tasainen toppi mustille miehilleVictor Kanavarro

Tai tuo kulmikas litteä yläosa, joka alkaa korkealta otsasta ja kapenee alaspäin.

Kulmikas litteä yläosa valkoisille miehilleRay DeCandia

Tai tämä raikas ilme litteällä kannella ja kihara rakenne.

Vanhan koulun tasainen aliarvostus mustille miehilleKen Nguyen

Tai tämä klassinen tyyli, jossa on mattapinta ja purskeen haalistuminen.

Retro tasainen toppi valkoisille miehilleFede Hair

Musta tasainen aliarvostus

Ei ole vain yhtä tapaa käyttää tasaista aluetta. Korkeampi ulkonäkö erottuu joukosta kirjaimellisesti. Lyhyemmät versiot toimivat yritysympäristössä.

Tiukemmat kiharat tekevät tiheämmästä litteästä yläosasta, kun taas löysemmillä kiharoilla on enemmän tilaa. Näin sivut voivat kääntyä ulos tai pystysuoraan ja reunat voivat olla suoria tai pyöristettyjä.

1. Victor Kanavarro 2. Aaron Sanders/Frost Isä 3. Mateus Gomez 4. Raul Parturi 5. Sidiclei Tyska 6. Chris Green 7. Victor Kanavarro

Kiharat tasaiset aliarvostus

Jokainen, jolla on tiukat kiharat, voi käyttää tasaista yläosaa. Se ei ehkä ole yhtä neliömäinen, mutta se voi saada kaiken korkeuden.

Tasainen aliarvostus sekaisin kiharat hiuksetPhillip Herman

Kuinka valita tasainen yläosa

Jos haluat muotoilla tasaisen yläosan, aloita kosteilla hiuksilla. Levitä sitten valitsemasi tuote ja päällystä hiukset perusteellisesti. Jotkut kaverit pitävät hiusvedestä, toiset mieluummin öljystä.

Nämä tuotteet lisäävät kosteutta ja auttavat kampa liukumaan hiusten läpi. Toinen vaihtoehto ei ole tuote ollenkaan, mutta kampaaminen voi kestää kauemmin.

Odota 5-15 minuuttia, kunnes voide tai öljy imeytyy. Nyt on aika valita hiukset.

Aloita läheltä päänahkaa, jossa hiukset ovat rasvaisempia ja sotkeutuneempia. Käytä lyhyitä lyöntejä, kunnes hiukset kampa voi mennä aina juurista latvoihin. Työnnä koko pään ympäri, kunnes hiukset ovat korkeita.

Varmista, että yläosa on tasainen kiinnittämällä pään yläosaan paljon huomiota. Sivut on helpompi kammata, mutta keskikohdan jättäminen jättää pinnan suoran tason sijaan.

Lopuksi harjaa sivut harjasharjalla alaspäin.

Lopuksi muotoile hiukset käsillä. Varmista, että sivut ovat tasaiset ja tasapainotetut. Lukitse sitten kaikki kosteuttava suihke tai pomade.

Kuinka kauan tämä kestää, riippuu hiusten pituudesta. Pidä se lyhyenä käyttämällä oikeaa poiminta tai kampa. Mitä pidemmät hiukset, sitä pidempi hampaiden on oltava.

90 -luvun flat topit

Yhdeksäntoista-yhdeksänkymmentäluvun tyylit ovat palanneet suurella tavalla ja sisältävät suuria ja vastuullisia litteitä yläosia, joissa on korkeus, väri, mallit, askeleet ja paljon muuta.

1. Jeremias Musta 2. Victor Kanavarro 3. Glauber Godinho 4. Ken Nguyen Tasainen aliarvostus portaillaTizz tekee hiuksia

Poikien tasaiset topit

Et ole koskaan liian nuori tämän viileän pojan kampaukseen. Ulkonäkö voi olla klassinen, moderni tai retro.

Tasainen aliarvostus mustille pojilleVictor Kanavarro

1. Tigrão Stylus Parturi 2. Junior Oliveira 3. East Barber 4. Peter Tran 5. Curso de Barbeiro 6. Jeremias Musta

Litteät suorat suorat hiukset

Nämä litteät topit valkoisille kavereille perustuvat 1950- ja 1960 -luvun tyyleihin. Tukea heitä, tämä ilme tekisi sinusta “neliön”, mutta tänään tasainen yläosa on rohkea. Tyyli voi olla retro, moderni, psychobilly tai jopa maa, jossa on mullet takana.

1. Ray DeCandia 2. Ray DeCandia 3. Parturi -erä 4. Suoraan parturi 5. No Peigne No Gain 6. Parturi Greg 7. Victor Berckmoes

Täyden parran ja joidenkin tatuointien lisääminen vie tämän lyhyen tasaisen yläosan konservatiivisesta vaihtoehtoon.

Tai tee siitä allekirjoituksesi, kuten herra B Smooth alla.

Litteä aliarvostus aasialainenKenny B Sileä

Kuinka muotoilla litteä yläosa

Litteä aliarvostus tekee suurimman osan työstä puolestasi, mutta ei kaikkea. Sitten on kyse siitä, millaisen viimeistelyn haluat. Se on tuote. Pomades ja geelit pitävät hiukset täysin pystysuorassa ja lisäävät kiiltävän, kuvioidun tai mattapinnan.

Hiero kostealla hiuksella tuotetta käsien väliin, kunnes kämmenet ovat päällystetyt. Työnnä sitten hiuksiin kiinnittäen erityistä huomiota sivuihin ja yläosaan.

Jotkut tyylit hyötyvät lämmöstä, varsinkin kun hiukset ovat pidempiä kuin noin tuuma. Suuntaa tällöin hiustenkuivaaja ylöspäin samalla kun kammat ylös. Tämä harjoittelee hiuksia ylöspäin eikä alaspäin.

Työskentele jälleen suosikkipomadissasi. Erotuksen saamiseksi kampaa hiusten etuosa leveällä hammaskammalla. Tässä vaiheessa hiukset voidaan vetää suoraan ylös tai taivuttaa reunoja käsilläsi ja kampaasi.

Sotilasasusteet

Litteä laatikko on ollut sotilaallinen tyyli 1900 -luvun alusta. Jotkut kaverit nauttivat edelleen kovasta ulkonäöstä erittäin lyhyillä armeijan litteillä yläosilla.

1. Phúc Thiện 2. Parturi Greg 3. Parturi Greg

Pidä tasokannen viivain suorana säännöllisillä aliarvostuksilla. Parin viikon välein voit työskennellä näiden lyhyiden hiustenleikkausten parissa tai käydä parturissasi joka viikko pitääksesi tämän erittäin lyhyen hevosenkengän litteän yläosan, jonka kalju haalistuminen ei kasva..

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.