Tämä on paras kokoelma moderneja aliarvostettuja aliarvostuksia ja myös viileitä klassisia aliarvostustyylejä.

Alta löydät monia eri versioita alihinnasta, joita voit kokeilla.

Jokainen osoittaa modernin käänteen tähän klassiseen miesten leikkaukseen.

Joten mikä on aliarvostettu leikkaus / kampaus tarkalleen?

Aiemmin nämä miesten hiustenleikkaukset olivat hyvin yksinkertaisia ​​ja olivat enemmän DIY kotona -tyyppisiä kampauksia. Tämä klassinen miesten aliarvostettu aliarvostus saavutetaan yksinkertaisesti sumuttamalla sivut ja selkä yhdellä (hyvin lyhyellä) pituudella leikkureilla. Leikkaa sitten hiukset saksilla haluttuun pituuteen ja liu’uta ne takaisin.

Tämä on yksi parhaista ja helpoimmista hiustenleikkauksista, joita voit tehdä itsellesi. Jos uskallat yrittää, haha. Vaikka se voidaan tehdä kotona, suosittelemme lämpimästi ystävän apua tai parturin suorittamaa turvallisuutta.

Nykyään tästä suositusta miesten hiustenleikkauksesta on monia erilaisia ​​ja erittäin hienon näköisiä muunnelmia.

Olipa sinulla kiharat hiukset, aaltoilevat hiukset, paksut hiukset tai suorat hiukset, on varmasti joitain aliarvostettuja malleja, jotka toimivat sinulle.

1) Klassinen Undercut + Slick Back

Aliarvostetut kampaukset miehille, joilla on pitkät hiukset

Hiustenleikkaus Keller

Tämä on erittäin viileän näköinen pitkä aliarvostettu kampaus miehille, joka on leikattu takaisin pitkillä aalloilla. Saadaksesi tämän ilmeen, käytä hiukan kiiltävää pomadia, levitä se tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja puhalla sitten kuivaksi sormillasi muotoillaksesi.

2) Pitkien hiusten aliarvostus miehille + kalju haalistuminen + irrotettu parta

Pitkät hiukset leikattu takaisin alle, ihon korkea haalistuminen ja parta

Tämä haalistunut alileikkaus osoittaa pitkät hiukset, jotka on muotoiltu osittain taakse ja sivulle. Täysin siistiä.

Pitkät hiukset alasleikattu takaa

Hiustenleikkaus ambarberia

Tässä katsaus taaksepäin. Erittäin siistin näköinen hiustenleikkaus, jossa ihon haalistuminen ja parta.

3) Miesten Undercut Fade: tyyliä kahdella tavalla

Piikikäs kuvioitu aliarvostettu aliarvostus, joka on muotoiltu kahdella tavalla

Hiustenleikkaus Braid Parturit

Täydellinen osoitus siitä, kuinka monipuolinen tämä hiustenleikkaus voi olla muotoilussa. Tässä meillä on yksi hiustenleikkaus, joka on muotoiltu kahdella hyvin eri tavalla. Vasemmalla hiuksilla on runsaasti hiustenkuivaajan luomaa volyymia. Jos sinulla on paksut hiukset, kuten tällä kaverilla, käytä vahvempaa pitopomadia ja muotoile hiukset edestä taaksepäin leikkautuneeksi. Oikealla puolella kuvioidut hiukset on muotoiltu edestä taaksepäin sotkuiseksi. Kaksi upeaa kampausta miehille! Tätä modernia otosta kutsutaan aliarvostetuksi häivytykseksi.

4. Undercut parta + keskipitkät hiukset + riviin

Alaleikkaus paksulle tai aaltoilevalle hiukselle

Hiustenleikkaus Andy Aito

Tämä on loistava leikkaus kavereille, joilla on keskipitkät hiukset. Levitä vahvaa mattapintaista pomadetta kosteisiin hiuksiin ja yksinkertaisesti kampaa paikalleen.

5. Undercut for Curly Hair

Miesten aliarvostettu kihara tukka

Hiustenleikkaus Braid Parturit

Toinen kauneus, mutta kiharat hiukset ja parta. Meillä on korkea ihon haalistuminen, joka luo terävän kontrastin paksujen kiharoiden hiusten kanssa. Käytä keskipitkää pomadia, jotta kiharat saavat lisää pomppia ja elämää.

6. Undercut Short Hair + Ajeltu osa

Miesten lyhyet hiukset, joissa on kalju haalistuminen

Hiustenleikkaus Kev

Upean näköinen lyhyt tukka. Tämä hiustenleikkaus on muotoiltu klassiseksi kampauksen mini -pompadour -kampaukseksi, ja se on irrotettu kovasta osasta.

7. High Fade Undercut ja paksut aallot

Lyhyiden hiusten aliarvostus miehille, joilla on matala kalju haalistua

Hiustenleikkaus Keller

Korkea kalju ihon haalistuminen näyttää paksut mustat hiukset päällä, joka on muotoiltu viileän näköisiksi aalloiksi tai versio yhdistetyn quiff -kampauksen.

8. Undercut Long Fringe

Alleleikattu kampaus miehille, joilla on pitkät sivuttaiset reunat

Hiustenleikkaus Miesten World Herenkappers

Sivut ovat lyhyet, mutta ei ajeltu iholle, ja hapsut pidetään pidempään, mikä roikkuu edessä. Tämä on luonnollisemman näköinen sivuttainen pyyhkäisy, joka on muotoiltu vähemmän tuotteella ja myös enemmän sivulle.

9. Kova osa Pompadour Undercut

Kova osa pompadour -aliarvostusta miehille

Hiustenleikkaus ambarberia

Toinen irrotettu aliarvostettu kampaus, jossa on kova osa. Pitkät hiukset päältä puhalletaan kuivana, jotta ne saavat mukavan luonnollisen näköisen virtauksen.

10. Spiky Messy Undercut Hairstyle + Low Fade

Piikikäs miesten aliarvostettu kampaus

Hiustenleikkaus Miesten World Herenkappers

Super siisti hiustenleikkaus. Tämä uusi miesten kampaus on mashup useista erilaisista ulkonäöistä. Tämän hiusten leikkauksen päällä on pidemmät kuvioidut hiukset, jotka antavat sille piikkisen sotkuisen ilmeen ja muotoiltu edestäpäin leikkaavaksi kampaukseksi, jossa on pidemmät reunat. Käytä vahvaa pitopomadia hieman kosteissa hiuksissa, jotta katkeavat tekstuurit pysyvät ehjinä koko päivän. Sotkuinen alileikkaus on ollut erittäin suosittu valinta.

11. Viileä Pompadour Undercut

Miesten pitkät aaltoilevat hiukset

Hiustenleikkaus Chris Graham

Toinen moderni hiustenleikkaus, joka on sekoitus pompadourista (edestä) ja hiuksista, jotka ovat hyvin pitkät takana ja leikattu V -muotoon. Saadaksesi tämän ilmeen, puhalla hiukset vain kuivaksi ja käytä kevyttä pitopommia.

12. Pitkät hiukset, joissa on parta

Aliarvostettu leikkaus miehille, joilla on pitkät hiukset ja irrotettu täysi parta

Hiustenleikkaus ambarberia

Harjattu sivuosa, alleleikattu, erittäin pitkä hapsu (otsatukka) edessä ja iso parta. Ihon haalistuminen korostaa pidempää hiusten pituutta ja irrottaa parran. Todella siistiä.

13. High Fade Undercut, jossa keskikokoiset hiukset + Line Up

Korkea ihon haalistuminen, leikkaus ja kuvioidut hiukset harjattu takaisin

Hiustenleikkaus Parturi Javi

Haalistus on otettu hyvin korkealle otsaan asti. Keskipitkät hiukset muotoillaan takaisin paikalleen hiustenkuivaajalla luonnollisen virtauksen saavuttamiseksi. Tämä on korkea haalistuminen.

14. Yksi hiustenleikkaus + kaksi tyyliä

Undercut on muotoiltu kahdella tavalla - suora selkä - ja piikikäs

Hiustenleikkaus Miesten World Herenkappers

Toinen loistava esimerkki siitä, kuinka muotoilla yksi hiustenleikkaus kahdella täysin eri tavalla. Yläosassa hiukset puhalletaan kuiviksi ja takaisin. Se pidetään paikallaan keskipitkällä pomadilla. Tai käytä vahvempaa pitopomadia ja herätä pitkät tekstuurit elämään sotkuisella, epätasaisella ilmeellä. Yksi hiustenleikkaus voidaan muotoilla koko liike- tai juhla -ajaksi, valitse mieleisesi!

15. Piilotettu aliarvostus + pitkät hiukset

Pidemmät aaltoilevat hiukset, jotka on muotoiltu takaisin aliarvostettuna miehille, joilla on korkea kalju haalistuminen

Hiustenleikkaus Parturi Javi

Erittäin korkea kalju haalistuminen, joka katkaisee jyrkästi pitkät juoksevat hiukset. Saadaksesi tämän ilmeen joko pyyhekuivaksi tai puhaltaa kuivaksi ja harjaa hiukset takaisin kasvoilta. Loistava esimerkki miesten pitkien hiusten aliarvostamisesta, jonka voit saada, jos haluat pidemmät hiukset.

16. Cool Disconnected Style + Long Fringe

Viileä alusleikkaus miehille, joilla on pitkä hapsu

Hiustenleikkaus Mikey

Tämä hiustenleikkaus on 100% COOL. Rakasta tätä Mikeyn kampausta, joka on yksi luovimmista parturista/stylisteista. Keskipitkät paksut aaltoilevat hiukset, jotka on muotoiltu siististi päälle ja hapsut riippuvat silmiin. Irrotettu hyvin hoidettu parta näyttää hämmästyttävältä tämän erittäin siistin miesten kampauksen kanssa. Hiukset on muotoiltu toiselle puolelle ja ne ovat upean näköinen moderni kampa kampauksen päälle.

 Ehdottomasti ykkösvalinta joukosta.

17. Under-Hawk

Alhaalla aliarvostettu kampaus miehille

Hiustenleikkaus Andy FadeMaster

Erittäin korkea haalistuminen ja kova osa antavat mohawk -vaikutelman.

18. Pitkä alleleikattu parta

Pitkät hiukset, joissa on parta

Hiustenleikkaus ambarberia

Pitkä aliarvostus. Pitkät hiukset toimivat niin hyvin tämän leikkauksen kanssa. Jälleen lyhyet sivut on otettu melko korkealle, mikä antaa pitkille hiuksille paljon liikettä. Muotoile tämä hiustenleikkaus käyttämällä hiustenkuivaajaa hiusten asettamiseksi takaisin. Kun hiukset ovat kuivuneet, ota pieni määrä vaaleaa tai keskipitkäpitoista pomadia ja levitä hiuksiin taaksepäin ja myös sivuttain.

19. Keskipitkät hiukset

Lyhyiden ja keskipitkien hiusten aliarvostettu leikkaus miehille

Hiustenleikkaus Keller

Tämä lyhyt aliarvostus ja korkea ihon haalistuminen näyttää mahtavalta. Yksinkertaisesti puhalla hiukset takaisin saadaksesi tämän ilmeen. Klassinen ulkonäkö, mutta niin siisti miesten leikkaus.

20. Irrotettu aliarvostus

Irrotettu alaleikkaus kovalla osalla

Hiustenleikkaus Braid Parturit

Korkea kalju haalistuminen ja kova osa irrottavat sekä parran että pidemmät hiukset. Hiukset on muotoiltu pois kasvoilta eräänlaiseksi pompadour -kampaksi kampauksen päälle.

21. Sivulla pyyhkäistyt hiustyylit

Sivulla pyyhkäistyt kampaukset viileille kavereille

Hiustenleikkaus Parturi Javi

Pidemmät luonnolliset hiukset harjataan sivulle. Saat lisää volyymia levittämällä tasaisesti kosteisiin hiuksiin keskipitkän pitoisen pomadan ja käyttämällä sitten hiustenkuivaajaa. Harjaa hiukset paikoilleen. Täysin siisti aliarvostettu leikkaus.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.