Tämän vuoden hiustrendit koskevat rakennetta, joten aaltoilevat hiukset ovat kohdillaan. Katso nämä kuvat miesten aaltoilevista kampauksista saadaksesi klassisen ulkonäön ja joitain uusimpia tyylejä.

Aaltoilevat hiukset voidaan leikata ja muotoilla minkä tahansa miesten kampaukseksi lyhyestä pitkään. Aallot lisäävät mairittelevaa tekstuuria ja äänenvoimakkuutta suosituista leikkauksista, liukkaista selistä ja pompeista ja jopa piikkeistä.

Lisää häivytys moderniin viimeistelyyn tai käytä kartiota konservatiivisempaan tyyliin.

1. Suositut miesten kampaukset aaltoileville hiuksille

Alessio Bolognesi

Kuvioitu leikkaus on yksi miesten hiusten trendeistä ja loistava vaihtoehto paksulle ja aaltoilevalle hiukselle. Kerrostuminen vähentää painoa ja parantaa aaltoa, kun taas suuri haalistuminen leikkaa sivut ja selkä lyhyinä.

2. Lyhyet aaltoilevat hiukset

Ross Parlane Parturi

Tämä lyhyt miesten hiustenleikkaus aaltoileville hiuksille on juuri niin pitkä, että hiukset aaltoilevat, kun taas suuri haalistuminen pitää sivut ja selän lyhyinä. Saat ilmeen teksturointituotteella, joka on käsitelty lähes kuivilla hiuksilla sormilla.

3. Aaltoilevat hiukset + Mid Fade

Gershwinin parturi

Aaltoileville hiuksille, jotka ovat hienommalla puolella, pidemmät kampaukset voivat tehdä hiuksista hallittavammat. Tämän viileän leikkauksen päällä on runsaasti painoa ja pituutta, joka on helppo muotoilla joustavan tuotteen tai suolasuihkun avulla aaltojen määrittämiseksi ja pitämiseksi. Korkea haalistuminen näyttää viileältä ja lyhentää muotoilua ja kuivumisaikaa.

4. Heavy Crop + High Fade

Fraser Milligan

Tekstuurin lisäksi suositut miesten kampaukset ovat tällä hetkellä pidempiä ja runsaasti virtausta. Tämä leikkaus sopii laskulle, ja sen päällä on pitkät kerrokset, jotka tekevät aaltoilevista hiuksista helpot muotoilla.

5. Paksut aaltoilevat hiukset

Parturi -kampaamo

Toinen tapa käyttää trendikkäitä satoja on runsaasti painoa päällä. Tämä on erinomainen valinta miehille, joilla on sekä aaltoilevat että paksut hiukset. Päälle kerrostaminen kirkastaa hiuksia samalla kun tuo esiin tekstuuria ja pudotushäivytys pitää sivut ja selän siistinä.

6. Pitkät kampaukset aaltoileville hiuksille

Hard Grind

Pitkät päälliset, lyhyet sivut ja selän kampaukset sopivat hyvin aaltoileviin hiuksiin, koska ne tasapainottavat tyyliä ja helppoutta. Tämä pitkä aaltoileva tyyli näyttää hyvältä korkeuden ja pitävyyden tuotteen kanssa, mutta näyttää yhtä hyvältä kuluneena.

7. Aaltoileva isku takaisin

Hard Grind

Tämä korkea tekstuurityyli käyttää pyöreää harjaa aaltoilevien hiusten määrittämiseen ja muotoiluun päivitetyn version klassisesta liukkaasta selästä.

8. Aaltoileva Pomp Fade

Brian Squire Barbershopissa

Pomp fade on suosittu miesten kampaus, jossa on paljon hienoja muunnelmia. Aaltoilevat hiukset auttavat antamaan tälle allekirjoitukselle pompadour -korkeuden ja lisäävät odottamatonta ulottuvuutta. Sinun ei tarvitse puhaltaa kuivia aaltoilevia hiuksia suoraan saadaksesi tämän viileän vintage-inspiroidun tyylin.

9. Natural Flow + ihon haalistuminen

Jaken parturi

Miesten hiustyylit liittyvät tällä hetkellä tekstuuriin ja virtaukseen. Tämä raikas tyyli sisältää sekä aaltoilevat hiukset, jotka on leikattu takaisin mattapintaisella tuotteella. Keskipaljas haalistus täydentää modernin ilmeen.

10. Sivuosan kampaus aaltoileville hiuksille

Matt J..

Kaikki miesten kampaukset toimivat aaltoileville hiuksille, mukaan lukien klassinen sivuosan kampaus. Kyse on siitä, että ylhäällä on tarpeeksi pituutta ulkonäön saamiseksi sekä oikea leikkaus sivujen ja selän ympärille.

11. Pitkät aaltoilevat hiukset + yhdistelmä

Whitney VerMeer

Miehille, joilla on aalto, tekstuuri pyrkii tulemaan ulos, kun hiukset saavat tietyn pituuden. Ota tämä käyttöön pidemmillä kampauksilla ja tuotteilla, jotka määrittävät aaltoilevat hiukset.

12. Aaltoileva Pompadour

Adam O’Callaghan

Hiusten leikkausten ja tyylien tulisi aina toimia hiustyyppisi kanssa sen sijaan, että taistelisimme sitä vastaan. Tämä viileä pompi voidaan lakattua perinteiseen muotoon, mutta näyttää vieläkin viileämmältä luonnollisen aallon kanssa.

13. Pitkät aaltoilevat kampaukset miehille

Alan Beak

Aaltoilevat hiukset näyttävät hyvältä haalistumalla, mutta niiden ei tarvitse olla tyylikkäitä tai helppoja käyttää. Tämä pitkä kampaus aaltoileville hiuksille on kyse luonnollisen tekstuurin näyttämisestä löysällä liukkaalla selällä, jossa on tonnia virtausta. Joustavan tuotteen ansiosta tämä tyyli näyttää paremmalta, kun käytät sormiasi sen läpi.

14. Pitkät aaltoilevat hiukset

Shane Cronin

Himoitut surffaajakarvat ovat luonnollisia aaltoja. Miehillä, joilla on aaltoilevat hiukset, on jo ulkonäkö ja he voivat parantaa sitä pidemmillä aliarvostuksilla ja ripauksella suolaa, jotka määrittävät nämä aallot.

15. Piikikäs aaltoilevat hiukset

Ryan leikkaa hiukset

Piikit kuluneet aaltoilevat hiukset ovat odottamattomia miesten kampauksia, jotka näyttävät upeilta. Siinä on vähän hämmennystä ja paljon viileää. Kyse on joustavasta tuotteesta, joka pitää kiinni

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.