Faux hawk aliarvostus ja tyyli, lausuttu fohawk, on väärennetty mohawk. Miksi et mene oikeaan asiaan? Mohawk on mahtava, mutta ehkä ei sellainen, jota voit tai haluat rokkia koko ajan. Keinotekoinen haukka ei ole aivan punk, mutta se on siistiä.

Tämä suosittu miesten ilme koskee hiustenleikkausta ja tyyliä. Saadaksesi terävän piikin otsaan, hiuksilla on oltava jonkin verran pituutta. Se on kuitenkin ainoa vaatimus. Sivut voivat olla haalistuneet, kapenevat tai sakset. Hiukset voivat olla lyhyet, keskipitkät tai kiharat.

Valitse takana mikä tahansa pääntie kapenevasta haalistumisesta, alimittaisesta, sotkuisesta, mohawk-inspiroimasta tai jopa mulletista.

Katso nämä kuvat 15 viileää tapaa käyttää faux hawk aliarvostus. Luo oma tyylisi valitsemalla eri tyyleistä, sivuista ja pääntieistä.

Faux Hawk

Faux HawkAndrew tekee hiuksia

Tässä vaiheessa faux hawk on käytännössä klassinen miesten kampaus. Leikkaus ja tyyli ovat kestäneet vuosikymmenten ajan ja näyttävät hyvältä kaikissa kasvomuodoissa ja hiustyypeissä. Tämä versio on nykyinen trendi, jossa on lyhyet sivut, pidempi aliarvostus ja kuvioitu muotoilu.

Tämä vähän haalistuva hiustenleikkaus voidaan myös muotoilla pompadouriksi, sivuosaksi tai leikatuksi takaisin, jotta asiat pysyvät tuoreina. Hanki jokin näistä tyyleistä mattapomadilla, kuten hiusvahalla tai savella.

Faux Hawk + Fade

Faux Hawk FadeMINIMAL Parturi

Häivytys on toinen klassinen ulkoasu miehille, joka ei koskaan mene pois muodista ja jota voidaan käyttää minkä tahansa leikkauksen kanssa. Tämä tuore versio on korkea kartion haalistuminen, suuri temppelin haalistuminen ja kohtalainen kaulan kartio. Pehmeät piikit ja tekstuuri pitävät ulkoasun modernina. Tämä on viileä leikkaus kavereille, joilla on paksut ja/tai aaltoilevat hiukset.

Sotkuinen Faux Hawk kampaus

Sotkuinen Faux Hawk kampausAndrew tekee hiuksia

On monia faux hawk aliarvostus ja tyylejä. Tällä herralla on klassinen lyhyt leikkaus ja parta. Sotkuinen muotoilu on ristiriidassa muuten puhtaan ilmeen kanssa. Ja tämä on vain yksi tapa muotoilla fohawk.

Jälleen tämä leikkaus voidaan muotoilla monella muulla tavalla, mutta tämä on loistava sunnuntaibrunssityyppi kavereille, joiden on näytettävä suurimman osan ajasta ammattimaisesti.

Lyhyt Faux Hawk Haircut

Lyhyt Faux Hawk HaircutCarlin Cuts

Kuinka lyhyt voi olla haukkahaukka? Mohawkin huippu voidaan muotoilla tätä lyhyemmillä hiuksilla, samoin kuin tämä monipuolinen lyhyt leikkaus, jolla on alhainen haalistuminen. Etuosassa tarvitaan vain pidempiä hiuksia, kuten Ivy League tai pidempiä ja tiukkoja hiuksia. Löysät, sotkuiset puolet ovat toinen tapa muotoilla fohawk.

Lyhyt Faux Hawk kampaus

Lyhyt Faux Hawk kampausCarlin Cuts

Tässä on sama lyhyt faux haukka edestä katsottuna. Älä huolehdi siitä, että huippu on keskellä. Epäsymmetria toimii löysällä, sotkuisella tyylillä.

Fohawk Fade

Fohawk FadeMikey Teeze

Tämä leveä mohawk-haalistus, jossa on V-muotoinen pääntie, on enemmän kuin faux, mutta sallimme sen. Takapuolelta leikkauksesi voi tehdä ulkonäöstä ärtyneemmän, kuten yllä, tai enemmän valtavirtaa.

Näkymä takaa + sivulta

Divine Hue Hair Studio

On olemassa monia tapoja käyttää faux haukkaa ja tämä on mielenkiintoinen yhdistelmä. Takaapäin korkea haalistuminen toimii kruunun kanssa ja näyttää siltä, ​​että se voisi olla pompadour tai sivuttainen kampaus.

Sitten yllätys, sivut ajellaan aina ylöspäin, jotta saat viileän ilmeen, joka on helppo muotoilla mohawk-innoittamana. Tämä leikkaus voidaan myös muotoilla kampaksi haalistumisen tai loiston yli.

Faux Hawk + Mullet

Faux Hawk MulletHerra Hiusasiantuntijat

Tämä mullet-haukka on trendikästä leikkausta juuri nyt, ja olemme täällä juhlien edessä, juhlien takana. Temppelin haalistuminen luo laajan mohawk -muodon, jota korostaa piikikäs muotoilu. Selkä jatkuu ja paranee vain, kun se kasvaa.

Kihara Faux Hawk

Jessica Lynn

Kutsu sitä frohawkiksi, jos haluat, mutta kiharat hiukset tuovat omaa tilavuuttaan ja tekstuuriaan. Mitä kiharammat hiukset, sitä korkeampi mohawk.

Nämä kiharat ovat pysyviä, niin mahtava kihara faux haukka on. Kihara hapsut näyttävät hyviltä tai vahvistavat niitä jonkin verran korkeudelta pomadesta.

Viileitä hiustenleikkauksia teini -ikäisille

Viileitä hiustenleikkauksia teini -ikäisilleCarlin Cuts

Tämä on kaikenikäinen kampaus. Tämä versio osoittaa myös kuinka faux hawk toimii kaikille hiustyypeille. Piikkinen rakenne auttaa hienoja hiuksia näyttämään paksummilta.

Faux Hawk pojille

Deissy FloresWhistle Stop SalonRon CarringtonRon Carrington

Kaiken ikäisille puhuttaessa faux hawk on myös suosittu hiustenleikkaus pojille. Leikkauksessa voi olla lyhyet sivut ja selkä mahdollisimman pitkään kasvavaksi tai mohawk -muotoiseksi. Päälle, piikki hiukset pystysuoraan viivaan, jätä ne kiharaksi, valitse aliarvostus tai valitse moderni sotkuinen ilme. Kaikki on söpöä. Ja siistiä.

Hiuksia ei tarvitse muotoilla joka päivä, mutta varmasti voi. Ulkonäkö on riittävän helppo lapsen muotoilla, joten nappaa halpa tuote ja anna hänen olla luova.

Parhaat hiukset hiuksille

Carlin Cuts

Keinotekoinen haukka on myös loistava valinta kavereille, joilla on paksummat hiukset. Se on myös suosittu kampaus aasialaisille miehille, koska se toimii karkeilla hiuksilla ja imartelee leveitä kasvoja. Tässä viileässä versiossa on mohawkin inspiroima leikkaus ja viileä mattapintainen tilavuus. Kokeile yhtä näistä tuotteista piikkisille hiuksille kokeillaksesi ulkonäköä.

Parhaat hiukset hiuksille

Paras kampaus miehille - Faux HawkDivine Hue Hair Studio

Tämä on ehdottomasti yksi parhaista kampauksista miehille. Se näyttää hyvältä ja on helppo muotoilla. Tämä hiustenleikkaus on pisin pään keskellä, mikä auttaa luomaan mohawk -muodon. Se on miehen hymy, joka näyttää hyvältä ja tietää sen.

Jos mikään yllä olevista 15 fohawk -tyylistä ei ole sinua varten, se on okei. Katso pompadour ja pomp fade. Hiusten nostamisen sijaan hiukset muotoillaan ylös ja taaksepäin. Ulkonäkö on yhtä imarteleva ja helppo muotoilla, mutta siinä on pyöreämpi profiili ja retrotunnelma.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.