Myöhään 10 vuotta, julkkikset alkoivat näyttää lyhyempiä leikkauksiaan enemmän kuin ennen, ja tämä teki lyhyet hiusten leikkaukset trendikkäämpää kuin koskaan. Julkkikset näyttävät aina tietä muodikkaiden kampausten seuraamiseen, ja niitä on noudatettava, jotta ne ovat trendikkäitä eivätkä menetä muodin jälkiä lyhyissä leikkauksissa.

Tältä sivulta löydät rakkaimmat julkkisten hiustyylit julkkikset käyttivät ja kokeilivat tänä vuonna, ja voit löytää tyylisi artikkelin kautta.

Kiinteä tyyli lyhyt hiusten leikkaus on aina valittu laajasti ja aina osoittanut kauneutensa vuosien varrella. Se sopii hyvin kauniiden kasvojen ja sinisten silmien kanssa, jos sinulla on blondi.

Epäsymmetriset leikkaukset voivat näyttää sekä tyylikkäitä että kapinallisia maailmalle. Miehet rakastavat tällaisia ​​epätavallisia hiustenleikkauksia, varsinkin jos ne ovat myös lyhyitä!

Carrey Mulligan on ehdottomasti yksi lyhyiden hiusten kuningattareista. Katso kuinka kauniisti hän onnistui käsittelemään hiusten etuosaa ja kuinka söpöt sivut näyttävät.

Carey Mulliganin lyhyt blondi leikkaus

Lyhyet hiukset näyttävät ehdottomasti paremmilta naisilla kuin miehillä. Tämä on hieman miehekäs hiustyyli, mutta todellisella käytöllä se on yksi kuumimmista lyhyistä leikkauksista.

Vuoden 2013 julkkisten lyhyet Pixie -leikkaukset

Lyhyet bob -leikkaukset olivat aina julkkisten suosikki ja näyttävät pysyvän samalla tavalla. Niitä on vaikea käyttää aliarvostuksissa, mutta menestyksen saavutettua ne ovat välttämättömiä.

Tyylikkäät lyhyet Bob -leikkaukset 2013

Oman tyylinsä kuningatar, muodin luoja ja suuri muodikkaiden lyhyiden aliarvostusten ystävä. Älä unohda seurata Victoriaa ja katso aina, miten hän näyttää itsensä.

Victoria Beckhamin lyhyt leikkaus 2012

Jos sinulla on vaikeuksia hoitaa kiharat hiukset, kokeile lyhyitä leikkauksia, sinun ei tarvitse enää koskaan hallita hiuksiasi, ne näyttävät aina kauniilta näin.

Lyhyet kiharat vaaleat kampaukset 2012

Uusi kommentti lyhyistä aliarvostuksista, seisoo jonnekin lyhyiden ja pitkien hiusten välissä, mutta se on varmasti muodikas ja näyttää todella kauniilta.

Julkkis Lyhyet Bob -leikkaukset Sarah Harding

Suurin osa julkkiksista, joilla on lyhyet hiustenleikkaukset, ovat blondeja, mutta brunetit luovat varmasti eroa heidän keskuudessaan. Alyssa näyttää hyvältä tällä lyhyellä, hienolla ja ohuella lyhyellä leikkauksella.

Alyssa Milano Celebrity Short Pixie Hair Cuts

Carrey Mulligan taas, eri tyylillä hiustensa edessä. Kiharoilla hiuksilla on selvä etu lyhyillä leikkauksilla.

Suuresta puukosta tulee suuri ero lyhyissä karvoissa. Näillä korvakoruilla ja muodikkaalla hiustyylillä ei ole mahdollisuutta näyttää ruma!

2012 Lyhyet leikkaukset ja tyylit naisille

Klassinen hiustyyli lyhyillä hiuksilla, mutta silti aina kaunis ja muodikas. Hyvä aloittelijoille!

Lyhyet leikkauskerrokset Jenna Elfman

Kiinteät vaaleat hiukset pitkille leukatuille kasvoille, suuret silmät ja punaiset huulet. Se on vastustamaton näkemys!

Katharine McPhee Uusi lyhyt vaalea hiustenleikkaus

Julkkikset ovat rakastaneet lyhyitä hiuksia ja he rakastavat niitä edelleen tulevina vuosikymmeninä. Älä ole liian myöhäinen saamaan viimeisimmän muodin, seuraa näitä sivuja!