Vuonna 2013, lyhyet kampaukset ja lyhyet leikkaukset ovat erittäin suosittuja, ja me kaikki tiedämme tästä trendistä. Näitä lyhyitä hiustenleikkauksia jatkettiin monissa uusimmissa tyyleissä ja ainutlaatuisilla tyyleillä ja suuntauksilla. Useimmat julkkikset harjoittavat lyhyitä hiustenleikkauksia ainutlaatuisilla ja hämmästyttävillä tyyleillä. Tässä on joitain parhaita 15 esimerkkiä niistä suosituista ja hämmästyttävistä tyyleistä, jotka ovat hyvin trendikkäitä ja kuuluisien julkkisten kantamia.

Samaire Armstrong on tunnettu julkkis ja hän on myös erittäin trendikäs nainen. Tänä vuonna kantaakseen uusia ja erilaisia ​​hiuksia hän kantaa a lyhyt leikkaus karkealla ja sotkuisella tyylillä. Hän värjäsi hiuksensa myös tummemmasta vaaleampaan vaaleaan hiusväriin, mikä tekee hänen leikkauksestaan ​​erilaisen kuin muut.

Paras julkkis lyhyt kampaus-1

Halle Berry on trendikäs ja erittäin tyylikäs tunnettu julkkis. Tänä vuonna hänellä oli hyvin lyhyt leikkaus, jossa oli sotkuinen kampaus. Hänellä on tämä hiustenleikkaus mustalla hiusvärillä, joka näyttää hämmästyttävältä ja tyylikkäältä.

Paras julkkis lyhyt kampaus-2

Paris Hilton on tunnettu julkkis ja erittäin hyvä laulaja. Jotta hän näyttäisi ainutlaatuiselta ja trendikkäältä vuonna 2013, hänellä on hyvin lyhyt ja yksinkertainen leikkaus, jossa on kuolleet suorat karvat ja vaaleat vaaleat hiukset. Hänen hiuksensa on hyvin ainutlaatuinen ja tyylikäs. Se on lyhyempi takapuolelta ja pidempi edestä katsottuna.

Paras julkkis lyhyt kampaus-3

Elisabeth Moss on myös tunnettu julkkis ja erittäin kaunis nainen. Hänellä oli erittäin söpö yksinkertainen ja kunnollinen kampaus ruskehtavan mustien hiusten värisävyllä, mikä tekee heidän persoonallisuudestaan ​​tyylikkäämmän ja tyylikkäämmän.

Paras julkkis lyhyt kampaus-4

Me kaikki tunnemme tämän trendikkään ja seksikkään naisen. Hänellä oli erittäin tyylikäs leikkaus, joka saa hänet näyttämään seksikkäämmältä ja kuumemmalta. Sotkuinen kampaus ja vaaleat vaaleat hiusten värisävyt lisäävät hänen kampauksensa kauneutta.

Paras julkkis lyhyt kampaus-5

Tämä Hollywood -julkkis näyttää tyylikkäältä ja trendikkäältä tässä hyvin lyhyessä leikkauksessa ja vaaleat hiukset värisävy.

Paras julkkis lyhyt kampaus-6

Me kaikki tunnemme tämän trendikkään, seksikkään naisen ja tunnetun laulajan Rihannan. Hän on kuuluisa ainutlaatuisista tyyleistään ja erilaisesta ja hämmästyttävästä ulkonäöstä. Tänä vuonna hänellä oli myös erittäin seksikäs ja ainutlaatuinen hiustenleikkaus, jossa oli kiiltävä musta kiiltävä hiusten sävy ja suora kampaus.

Paras julkkis lyhyt kampaus-7

Ashley Benson näyttää kauniilta ja söpöltä tässä lyhyessä aaltoilevassa kampauksessa. Vaaleampi vaaleiden hiusten väri sopii hänen persoonallisuuteensa.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Ashley Benson

Cate Blanchett on tunnettu julkkis ja erittäin trendikäs ja tyylikäs nainen. Hän näyttää hämmästyttävältä, ainutlaatuiselta ja kauniilta tässä lyhyessä ja sotkuisessa leikkauksessa. Sekoita vaaleiden hiusten värisävyjä lisää niiden kampauksen kauneutta.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Cate Blanchett

Ruby Rose näyttää erilaiselta ja kauniilta tässä hyvin lyhyessä leikkauksessa.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Ruby Rose

Tämä trendikäs nainen näyttää myös söpöltä ja kauniilta tässä yksinkertaisessa ja kunnollisessa lyhyessä hiustyylissä. Vaaleat hiusvärit näyttävät upeilta tämän kampauksen kanssa.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Bretagne Snow

Hän näyttää seksikkäältä tässä mustassa hiusvärissä ja tässä lyhyt leikkaus.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Frankie Sandford

Meg Ryan näyttää hämmästyttävältä tässä sotkuisessa kampauksessa.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Meg Ryan

Hän näyttää kauniilta tässä ainutlaatuisessa ja trendikkäässä lyhyessä leikkauksessa.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Milla Jovovich

Hänellä oli erittäin söpö ja kunnollinen kampaus vaaleilla vaaleilla hiuksilla.

Paras julkkis lyhyt kampaus-Cameron Diaz