Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

Viikatemies on erittäin symbolinen ja mielekäs tatuointi. Tässä artikkelissa keskustelen eri malleista ja tämän tumman ja rohkean suunnittelun takana olevista merkityksistä. Toivon, että löydät ideoita ja inspiraatiota seuraavaan tatuointiisi.

Viikatemies edustaa kuolemaa. Häntä on kuvattu muinaisessa taiteessa, kirjallisuudessa, tatuoinneissa ja elokuvissa monien vuosien ajan. Hänen pitkä musta viittaansa ja veitsenterävä viikatteensa riittävät pelottamaan ketään, joka vangitsee hänet. Hän tekee ainutlaatuisen ja kovan näköisen tatuoinnin, joka tarttuu keneen tahansa's silmä. Kun se on tehty oikein, grim reaper tatuointi on aivan upea.

Legendan mukaan Viikatemies ilmestyy, kun joku on vain hetken päässä kuolemasta. Uskotaan, että hän käyttää terävää viikatettaan erottaakseen ihmisen sielun ruumiista. Sitten hän seuraa sielua sen viimeiselle lepopaikalle, joka on joko taivas tai helvetti.

Grim Reaper -tatuointi on vanhan koulun tatuointisuunnittelu, joka on ollut olemassa useita vuosia. Viikatemies voidaan kuvata tatuointina useilla eri tavoilla:

 • Useimmat kuvaavat Reaperia pitkässä mustassa viitassa kuuluisan pitkän viikatteensa kanssa.
 • Hänen voidaan näyttää pitävän viikatettaan monin eri tavoin, kuten kehon edessä tai olkapään yli.
 • Vaipan pituuden vuoksi vain tietyt Reaperin osat näytetään yleensä.
 • Luurankojen kädet nähdään yleensä pitämässä pitkiä viikatteita.
 • Hänen kasvonsa on yleensä kuvattu luuranko kallo. Jotkut tatuoinnit osoittavat kuitenkin Grim Reaperin "kasvoton."
 • Se'tehdään yleensä mustana tai tummanharmaan sävyinä. Koska Reaper edustaa kuolemaa, se liittyy mustaan ​​väriin.
 • Yhä useammat tatuointitaiteilijat testaavat luovia puoliaan, jotkin Viikatemiehet voidaan musteella kirkkailla väreillä. Tämäntyyppiset tatuoinnit ovat todella saamassa suosiota ja antavat käyttäjälle vähemmän pelottavan suunnittelun.

Historia

Viikatemies liittyy yleisimmin kertomukseen kristillisestä Raamatusta. Hänet yhdistetään Ilmestyskirjassa mainittujen maailmanlopun neljän ratsumiehen kanssa. Neljäs ratsumies edustaa kuolemaa, hän ratsastaa kalpealla hevosella ja kantaa viikatetta. Ei ole harvinaista nähdä tatuointeja, jotka osoittavat hänen ratsastavan kalpealla tai mustalla hevosella tämän vuoksi.

Koska hän liittyy kuolemaan, Viikatemies kuvataan yleensä negatiivisesti tai pahalla tavalla. Jotkut kulttuurit kuitenkin pitävät häntä enemmän neutraalina kuin positiivisena tai negatiivisena. Roomalaisessa mytologiassa sielujen keräilijä kuvattiin itse asiassa myönteisellä tavalla onnen merkkinä. Mutta useimmissa tapauksissa hän liittyy kuolemaan.

Merkitykset ja symboliikka

Vaikka Viikatemies edustaa yleisesti "kuolema," hän voi ottaa monenlaisia ​​merkityksiä. Lopulta kuitenkin Viikatemies -tatuointisi edustaa sitä, mitä haluat. Tässä on joitain yleisiä merkityksiä:

 • Kuolema
 • Onnea
 • Urhoollisuus
 • Rohkeutta
 • Elämä
 • Hauraus
 • Paha
 • Negatiivisuus
 • Tunteeton
 • Pelottomuus
 • Pimeys

Viikatemies voi edustaa "elämän kiertokulku," osoittaa, että ymmärrät, että elämä ja kuolema tapahtuvat meille kaikille ja se on tapahtuma, jonka me kaikki lopulta kohtaamme. Hän voi myös edustaa rohkeutta ja rohkeutta osoittamalla, ettet pelkää kuolla tai tavata uskoasi. Tämän vuoksi tämä tatuointi voidaan nähdä yleisesti sotilailla.

Se'näkyy myös goottilaisessa kulttuurissa. Jotkut ihmiset haluavat vain kovan näköistä mustetta riippumatta siitä, onko sillä symbolista arvoa vai ei. Ennen kuin valitset lopullisen suunnittelun, varmista, että näet niin monta kuin mahdollista. Mallit voivat sisältää kalloja, korppia, liekkejä, ketjuja, pyörteitä ja paljon muuta.

Kommentit

Brandon Kearney 5. lokakuuta 2017:

Minulla henkilökohtaisesti on hartiatatuoitu olkapäälleni. Sain sen elämäni pimeänä aikana, kun äitini ja isäni olivat potkineet minut ulos, koska olin ottanut autoni ja jouduin onnettomuuteen. En ottanut tatuointia negatiivisena osana elämääni, vaan uuden alun. Sain sen melkein vuosi sitten ja kaikki, jotka näkevät sen, kysyvät, mitä se tarkoittaa, joten kerron heille, että jos ei ollut'en osallistuisi auto -onnettomuuteen'en olisi yhtä onnellinen kuin minä't olla armeijassa ja olisin ehkä vihannut itseäni, joten tämä tatuointi merkitsee minulle uutta alkua

Johnny 17. lokakuuta 2015:

Haluaisin ottaa tämän tatuoinnin, mutta en tiedä miten katsella sitä

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 25. toukokuuta 2014:

Kiitos kommentista Raymond. Kyllä minä'm kanssasi. Rakasta klassista mustaa musteenleikkuukonetta. Nähtiin toissapäivänä perinteisen mustana, mutta liekit kirkkaan oranssina, punaisena ja keltaisena. Liekit olivat taustalla, paljon yksityiskohtia kasvoilla, luultavasti yksi parhaista värillisistä grim reater -tatuoinneista'ole koskaan nähnyt. Raymond, muista palata takaisin, kun saat sen, jaa se kanssamme. Parasta sinulle..

raymond lopez 25. toukokuuta 2014:

Upea muoto leikkuulaitoksella.Olen aina rakastanut pääkalloja ja mustaa väriä.Olen samaa mieltä ja yhdyn erilaisiin tapoihin, jotka voisivat liittyä niittajaan. Minulle se on elämäntapa."peloton" Saamme suuren reaperin kyynärvarrelle, jossa on teksti, joka sanoo"anna heidän vihata niin kauan kuin pelkäävät"

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 05.10.2012:

Ron, kiitos vierailustasi. Hieno tapa tuoda se esille. Niin monet ihmiset katsovat tatuointeja negatiivisesti. Yritän opettaa muille, että monien tatuointien takana on taide ja merkitys. Pitää vain olla avoin asian suhteen.

Ron Hites 28. syyskuuta 2012:

Minulla on Viikatemies molemmissa käsivarsissani, ylä- ja alareunassa…

Minä'm mitä kutsuisit a "Vanha Skool -pyöräilijä" tyyppi…

Reaper on osa elämäntapaa…

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 28. toukokuuta 2012:

Services4all, arvostamme aikaa ja kommentteja. Kiva, että löysit sen mielenkiintoiseksi. Toivottaen.

palvelut4kaikki Yhdysvalloista 22. toukokuuta 2012:

Pidän erilaisista tatuoinneista, se on todella mielenkiintoista.

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 10. toukokuuta 2012:

Stars439, kiitos jälleen, että käytit aikaa pysähtyä. Sitä arvostetaan suuresti. Pitää huolta.

tähdet439 Louisiana, Magnolia ja Pelican State. 10. toukokuuta 2012:

Viileä. GBY.

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 8. maaliskuuta 2012:

Tbrian123, kiitos ajastasi. Toivottavasti löysit sen hyödylliseksi. Pitää huolta.

tbrian123 Colombosta, Sri Lankasta 4. maaliskuuta 2012:

Hyvä … Haluaisin todella lukea tämän tyyppisiä artikkeleita 🙂 Äänestetty (Y)

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 23. helmikuuta 2012:

*Acaetnna, on aina ilo saada sinut käymään. Arvostan vilpittömästi aikaa ja kiitos lukemisesta.

*Alastar, kiitos jälleen ystäväsi jättämisestä. Tämä on malli, jonka sain melkein kerran. Minä en'En tiedä miksi, mutta olen kiinnostunut leikkuulaitteen suunnittelusta. Minusta se on vain siistiä. Mitä voin sanoa.

Alastar Packer Pohjois -Carolinasta 22. helmikuuta 2012:

Oi sanoitukseni, nämä ovat pahoja. Taiteellisuus'hämmästyttävää ja ehkä minä'Olen vain vanha hullu, mutta voin't nähdä elämän läpi yhden näistä pysyvästi musteella. Hyvä tieto niistä kuitenkin.

acaetnna Guildfordista 22. helmikuuta 2012:

Mahtavaa tietoa kuten aina!!

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 22. helmikuuta 2012:

*Bri, kiitos ajastasi ja ystävällisistä sanoistasi. Toivottavasti pidit tästä artikkelista.

*AE, aina hienoa kuulla sinusta. Tunnen samoin. Tässä suunnittelussa on vain jotain, joka on minusta hienoa.

*Kash, on hienoa kuulla sinusta. Arvostan, että käytit aikaasi ja kiitos kommentista ja äänestämisestä.

Thomas Silvia Massachusettsista 22. helmikuuta 2012:

Erittäin mielenkiintoisia ja erittäin siistejä kuvia !

Äänestä !!!

Ruby Jean Richert Etelä -Illinoisista 21. helmikuuta 2012:

Vau, se, jossa on vesiputous ja monia luurankoja, on kiehtova. Kiittää's jakamista varten…

bri36 21. helmikuuta 2012:

Jatka samaan malliin")

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 21. helmikuuta 2012:

*Bri36, aina mukava kuulla sinusta. Vietin aikaa Casa Grandessa ja minulla oli mahdollisuus saada muutaman esityksen aina silloin tällöin. Arvostan aikaa, kommentteja ja ääniä ystävä. Nähdään pian.

*Seeker7, aina hienoa, että tulit ystäväsi kanssa. Luin juuri toisen paranormaalin artikkelin, "Ghostly Women". Mahtavaa työtä täytyy sanoa. Sama täällä, voin nähdä sen edustavan elämää, ei niin paljon kuin kuolema. Mielestäni muotoilu on vain hieno. Pidä huolta ja ota kiinni myöhemmin.

Helen Murphy Howell Fifestä, Skotlannista 21. helmikuuta 2012:

Vau! Ei vain kiehtovaa tietoa, vaan taideteos on upea!

Minä en'en usko'Haluaisin, että Viikatemies hymyilee minulle koko päivän – ja varsinkin yöllä! Mutta tällaisten tatuointien vetovoima on ilmeinen. Olin myös kiinnostunut erilaisista merkityksistä'on minulle hyvin uutta. Olin aina vain yhdistänyt karhennuksen tavanomaiseen elämän-kuoleman-elämän kiertokulkuun.

Suuri napa + äänesti mahtavaksi!

bri36 21. helmikuuta 2012:

hienoja juttuja sanoittaja kuin kuvat. Juuri eilen täällä Phoenixissa oli tatuointinäytös ja muistin Sinä olet tatuointikeskustelija, joten kiitos viileästä napa") Kyllä, äänestin^

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 21. helmikuuta 2012:

*Gypsy, aina hienoa kuulla sinusta nukke. Se saa sinut ihmettelemään don't se. Pidän niistä. Olen aina ollut kiinnostunut suunnittelusta, ei sen merkityksestä. En haluaisi'Ei haittaa ottaa yhtä näistä tatuoinneista.

*Frank, no, olettaisin, että tämä oli tatuoinnin tarkoitus. Minä en'En tiedä mitä Viikatemies tekisi siellä henkilökohtaisesti. Luultavasti viettää enemmän aikaa kasvot alaspäin kuin mikään 🙂 Voi tietysti olla väärässä. Jotkut ihmiset menevät ulos. Olisi yllättynyt, jos jotkut ihmiset haluavat ottaa tatuoinnin.

Frank Atanacio Sheltonilta 21. helmikuuta 2012:

saatanan kirjoittaja .. Tiedätkö, että olin strip-klubissa lähellä NYC: tä ja näimme tanssijan, jolla oli grimp-reaper-tatuointi hänen vasemmassa puskunsa poskessa. LOL ne ovat aika pelottavia .. mutta vain sinä voit selittää hajottaa ja kiusata tatuointeja kiitos jakamisesta 🙂 Frank

Gypsy Rose Lee Daytona Beachiltä, ​​Floridasta 21. helmikuuta 2012:

Kauhuelokuvien fanina äänestin. Onko näillä ihmisillä sukunimi Dracula tai Frankenstein ??? lol Villitatuoinnit ja hienoa työtä tavalliseen tapaan.