Kitty ei ole tatuointien asiantuntija, mutta hänellä on muutama oma. Hän jakaa mielellään ideoita tatuoinneista eri aiheiden innoittamana.

Todellisia veren tatuointiideoita

Parhaat tosi veren tatuoinnit

Oletko sinä kaltainen Truebie? Ehkä sinä'etsitkö True Blood -tatuointi -ideaa, joka on sekä synkkä että mehevä? Minä'Olen surffannut verkossa ja tehnyt vakavaa tutkimusta löytääkseni kuumimmat ja houkuttelevimmat True Blood -tatuoinnit ja True Blood -tatuointiideat..

Jos sinä'olet kovakantinen True Blood -fani, muistat varmasti hiljaisen, mutta seksikkään ja rauhallisen Godricin. Hän oli Eric's valmistaja ja suosikki vampyyri, paras ystävä ja eräänlainen isä. Godric'tatuoinnit osuivat minuun heti upeaksi ja ainutlaatuiseksi. Heimon näköiset tatuoinnit, jotka oli kääritty rosoisesti vasemman hauisen ympärille, erottuivat kovasta "Minä'haluaisin syödä sinut, mutta voitin't" tapa. Niistä tatuoiduista hahmoista, jotka ovat koristaneet True Blood -hahmojen ruumiita, Godric'ovat True Bloodin suosikkeja.

Tietenkin voit löytää inspiraatiota tatuointiisi melkein mistä tahansa True Blood -sarjan osasta. Valitse muotokuva suosikkihahmostasi, olisiko se Sookie, Bill, Eric? Tara, Lafayette vai Sam? Jessica, kuningatar Sophie-Anne vai Pam? Maryann vai Arleen? Hoyt vai Jeesus? Voisin jatkaa ja jatkaa … joten valitse rakkain True Blood -hahmosi ja rapattu se tyhjälle kehon kankaalle!

Toinen loistava idea True Blood -tatuoinnille on True Blood -symboli – täyteläiset punaiset huulet kielellä ja tippuva veri, kuten tytölle on tatuoitu'ranne täällä. Vaikka en haluaisi'Jos otan tämän tatuoinniksi ranteeseeni, voisin harkita sen saamista olkapäälleni tai pohkeelleni tai ehkä lonkalleni. Suurenna tai pienennä, tämä tatuointi huutaa True Blood -fania!

Ja tietysti antaa'Älä unohda aina houkuttelevia hammasmerkkejä kaulassa. Minä en't suosittele tätä tatuointia, jos joudut työskentelemään ammattimaisessa ympäristössä't erityisesti hoitaa tatuointeja, mutta ihmiset, joilla on enemmän liikkumavaraa työssään, pärjäisivät hienosti tämän tatuoinnin kanssa. Ole vain valmis selittämään sen, kuten koko ajan. Ehkä ihmiset jopa ajattelevat sitä'aito! Sinä'Minun on selitettävä, että sinä'olet todellinen melkein joka päivä, mutta ehkä se's pointti?

Muita ajatuksia ovat Jeesus' Jaguar -tatuointi tai jopa alkusoittojen sanoitukset' laulu "Pahoja asioita". Ole luova ja ole totuudenmukainen!

Sookie -muotokuva -tatuointiideoita

Sookie Tattoo Idea #1

Sookie Tattoo Idea #1

Sookie Tattoo Idea #2

Sookie Tattoo Idea #2

Sookie -tatuoinnit

Suosikki True Blood -hahmoni on ehdottomasti Sookie, ja jos olisin mies, minä'd ajatella saada Sookien muotokuva selkään tai hauis. Entä tämä ihana kuva Sookiesta yllä? Hän näyttää aivan seksikkäältä ja upealta, ja tämä tekisi täydellisen muotokuvatatuoinnin! Vie tämä kuva erittäin lahjakkaalle tatuoijalle, ja voin taata, että he voivat kopioida sen.

Toinen hieno kuva käytettäväksi Sookie-tatuoinnina on Sookie-at-Merlotte's kuva julkaistu yllä. Jos joku on koskaan nähnyt True Bloodia, hän'Tunnistaa Sookie -muotokuva -tatuointisi missä ja milloin tahansa. Tietenkin se'Kaikki riippuu sinusta, mikä on suosikkikuvasi, mutta tämä tatuointi-idea tulisi harkita kaikille koville Sookie-faneille.

Laskuttaa & Eric Tattoo

tosi-veren-tatuoinnit-tosi-veren-tatuointi-ideat-bill-eric-sookie-vampire-symbolit-jne

Lisää tatuointiideoita: Bill & Eric

Jos olet mukana Bill Comptonin ja Eric Northmannin välillä jatkuvassa raivoavassa sodassa, miksi et saisi muistomerkkiä kahdesta upeasta vampista henkilökohtaisena True Blood -tatuointina? Mikään ei muistuta heidän elinikäistä taisteluaan paremmin kuin edellä julkaistu surullisen Ericin ja Billin kohtaus.

On niin monia erilaisia ​​kohtauksia, joita Truebie voisi käyttää inspiraationa True Blood -tatuoinnille. Varmista, että sinä'Rakastan tatuointia ikuisesti, oli se sitten's muotokuva tai symboli ja hanki se jonnekin, joka voidaan peittää, jos työskentelet tiukassa ammatillisessa ympäristössä. Ja varo … kun joku näkee tatuointisi ja tietää sinun'olet Truebie, sana saattaa kertoa sinulle vampyyriyhteisölle'olet halukas lahjoittaja!

© 2011 Kitty Fields

Kommentit

Kitty Fields (kirjailija) kesämaalta 14. huhtikuuta 2012:

Kiitos Emily ja Jamie, mahtavia tatteja!

Thundermama – Kiitos seurannasta ja hyvä, että pidit tästä ideasta. 🙂

Catherine Taylor Kanadasta 13. huhtikuuta 2012:

Rakasta todellista verta, rakasta tatuointeja, älä koskaan ajatellut yhdistää näitä kahta ennen tätä napaa. Äänestin ja seuraan nyt. Upeita tatt -keskuksia!

Jamie Pilar Worley 26. lokakuuta 2011:

Joten minulla on eräänlainen aito verinen hiha … se ei ole valmis, mutta se tulee olemaan 19. marraskuuta 2011 … tarkista se!

http://i30.photobucket.com/albums/c336/JamiePilar/…

http://i30.photobucket.com/albums/c336/JamiePilar/…

Emily 16. lokakuuta 2011:

TB -tatuointini oikealla lonkallani;)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-as…

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 11. elokuuta 2011:

Mahtava. Ja rakastan viidennen elementin tatuointia! Kuinka siistiä ja ainutlaatuista! 🙂

Jennifer Kessner Pennsylvaniasta 11. elokuuta 2011:

Minulla on lasit, joiden valaistuspultti on niiden yläpuolella, vasemmassa jalassani, ja minulla on Kuoleman varjelusten symboli isossa oikeassa varpaassani. =) Ja tämä on viidennen elementin tatuointini, joka on toisella jalalla. http://i18.photobucket.com/albums/b150/meisjunk/08…

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 11. elokuuta 2011:

Minä'en ole koskaan katsonut Vampire Diariesia, koska pelkäsin sen olevan kuin Hämärä ja minä'En ainakaan Twilight -tuuletin. Ehkä minä'Kokeile sitä, koska sinä sanot sen'on hyvä. 🙂 Kiitos, Nell!

Nell Rose Englannista 10. elokuuta 2011:

Hei, rakastan tällaisia ​​tatuointeja, vihaan sanoa sitä, mutta olen vampyyripäiväkirja -ihminen! ha ha, en ole koskaan katsonut tätä, mutta katson nyt! kippis nell

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 10. elokuuta 2011:

Meisjunk – Godric oli aika paska. Täytyy olla samaa mieltä. Hänen tatuointinsa olivat myös mahtavia. Minun täytyy nähdä viidennen elementin tatuointisi! Se kuulostaa liian siistiltä. Mitkä Harry Potter -tatuoinnit otit? Haluaisin saada yhden pam'kuumia sanontoja tatuoitu minulle! 🙂 Kiitos äänestämisestä ja kommentoinnista, vielä kerran. Sinä rokkaat.

Jennifer Kessner Pennsylvaniasta 10. elokuuta 2011:

"Minä'haluaisin syödä sinut, mutta voitin't." XD Godric on toinen lempivampyyrini (Ericin takana). Ihailen häntä ja hänen kaulan tatuointiaan (sitä edessä olevaa, joka näyttää kaulakorulta?), Ja huh. Hän'on kuuma. = D minä'en ole koskaan ajatellut saada True Blood tat. Minä'minulla on kaksi Harry Potteria ja yksi Fifth Element yksi … hmmm. Loistava kuten tavallista. = P Äänestetty ja lukemattomia muita asioita.