Minä'Olen ollut pakkomielle tatuoinnista pitkään, ja minulla on muutama oma tatuointi, lisää tulossa.

Millaisen tatuoinnin haluat?

Oletko uusi tatuoinnissa??

Pelottaako sinua tämä täysin uusi maailma?

Ilman perehtymistä tapaamisten varaamiseen, taiteilijan kanssa työskentelyyn ja tatuointeihin ja itse prosessiin liittyviin erilaisiin odotuksiin sinun on ensin huolehdittava siitä, millaisen tatuoinnin haluat.

Ehkä sinä'tottunut googlaamaan "tatuointeja" tai katse ylös "tatuointi ideoita" Pinterestissä. Siellä'siinä on jotain vikaa, mutta tatuointityylin tunnistaminen kuvissa on yleensä puutteellista.

Tässä artikkelissa pyrin hajottamaan tatuointityylien tukipilarit ja sitten jakamaan ne tarkemmiksi tyyleiksi ja yritän parhaani mukaan antaa muutamia hienoja taiteilijoita jokaisesta tyylistä.

Muista tämä, koska minä'm New Yorkissa, suosittelen paljon itärannikon taiteilijoita.

Amerikkalaiset tatuoinnit

Esimerkki American Tattoo Sleeve, nastat ja tähdet ja hämähäkinseitit; Amerikkalaiset perinteiset tatuoinnit vaativat täyteaineita varsinaisten tatuointien väliin

Esimerkki American Tattoo Sleeve, nastat ja tähdet ja hämähäkinseitit; Amerikkalaiset perinteiset tatuoinnit vaativat täyteaineita varsinaisten tatuointien väliin

Pinterest

Amerikan perinteinen

Mikä olisi parempi aloittaa kuin ehkä tunnetuin tyyli: American Traditional.

Amerikkalainen perinteinen oli alun perin kirjoitettu merimiehille, ja tatuointilegenda Sailor Jerry, joka oli Ed Hardy, nosti sen näkyvyydelle toisen maailmansodan aikana.'ensimmäinen mentori.

American Traditionalille on ominaista vahvat rohkeat viivat, rajallinen värivalikoima ja kaksiulotteinen tunnelma sekä kyky näyttää "tarra", kuten se voidaan selvästi tunnistaa tatuoinniksi ja mitä se on'tatuointi kadun toiselta puolelta.

Hihat amerikkalaisessa perinteisessä mielessä eivät välttämättä ole samanlaisia ​​kuin muissa tyyleissä, joissa koko käsi on peitetty tatuoinneilla, koska itse tatuoinnit istuvat, amerikkalaiset perinteiset hihat on "täytetty" nastoilla ja tähdillä tai hämähäkinverkoilla tai ei ollenkaan.

Henkilökohtaisesti kaikki nykyiset tatuointini voidaan luokitella perinteisiksi amerikkalaisiksi.

Jotkut merkittävät amerikkalaiset perinteiset tatuointitaiteilijat ja kaupat ovat:

 • Benjamin Thomas
 • Brad Fink ja suurin osa Daredevil Tattoosta
 • Smith Street Tattoo

Tuore kylkiluun tatuoinnistani

Tuore kylkiluun tatuoinnistani

Minä

Irezumi/perinteinen japani

Perinteiset japanilaiset tatuoinnit, nimeltään tebori tai irezumi, ovat peräisin Japanista noin 10000 eaa., Jomonin aikana. Tänä aikana tatuoinnit olivat enimmäkseen heimojen näköisiä.

Kuten tiedämme, Irezumi on peräisin 1600 -luvulta, vaikka niitä käytettiin tuolloin vielä rangaistuksina. Suikoden-nimisessä kiinalaisessa romaanissa oli puupiirroskuvia päähenkilöistä, jotka osoittivat heidän maskuliinisuutensa, ja jotka oli koristeltu lootuksella, lohikäärmeillä ja tiikereillä (yksi päähenkilöistä on mies, joka tunnetaan nimellä Shi-Jin yhdeksästä lohikäärmeestä, ja hänellä on tunnetusti yhdeksän lohikäärää .)

Tämän iholle levitetyn taidetyylin kysyntä oli hetkellistä, ja puupaloja veistänyt taiteilija käytti samoja työkaluja ihmisen iholla, minkä vuoksi kaikki japanilaiset tatuointitaiteilijat käyttävät Horin tai "veistää" japaniksi. He käyttivät myös kuuluisaa mustetta, joka muuttuu sinivihreäksi ihon alle, nimeltään Nara-muste. Se on valmistettu perinteisistä kalligrafiaan käytetyistä inksticks -tikuista. Syy siihen's sinivihreä johtuu siitä, että niissä ei ollut todellista mustaa mustetta, vain tummanvihreä.

Japanilaisen tatuoinnin tunnusmerkit ovat erittäin raskas symboliikka ja paljon tilaa. Perinteinen Irezumi loi täydet bodyt ihmisille. Japanilaisissa tatuoinneissa on yleensä monia samoja aiheita, lohikäärmeitä, tengu -naamioita, pääkalloja, käärmeitä, pioni, sakura-, tuuli- ja ukkosenjumalia, Oni, Kirin, Baku ja niin edelleen ja niin edelleen.

Japanilaiset tatuoinnit ovat tiukkoja siinä, mitä voidaan näyttää yhdessä, ja esimerkiksi tatuoinnin sijoittamisen aallot on teknisesti tarkoitettu vain vyötärön alle, ellei koi tai kala ole mukana tai tiettyjä kukkia ei ole tarkoitettu tiettyjen motiiveja, esimerkiksi käärmeitä ei voida kuvata talvikukilla, koska käärmeiden oletetaan olevan lepotilassa ja paljon muuta. Tietyt jumalat eivät voi olla tietyn oniksen kanssa, ja siitä tulee vain monimutkaisempaa.

Japanilaisia ​​tatuointeja käytetään perinteisesti käsin, tebori, mikä tarkoittaa "Käsin kaiverrettu" vaikka nykytaiteilijat ovat sittemmin ottaneet käyttöön koneita.

Joitakin merkittäviä Irezumi -taiteilijoita ovat:

 • Horiyoshi III
 • Shige Iwasaki: Yellow Blaze
 • Horikitsune

Uusi koulu

Uudet koulutatuoinnit ovat peräisin Yhdysvaltojen länsirannikolta, ja ne ovat nauttineet suosiosta nuoremman väestön keskuudessa, erityisesti niillä, jotka haluavat juhlia rakastamiaan sarjakuvia.

Uuden koulun tatuoinnille on ominaista jotkut samat asiat kuin vanhan koulun tatuoinnit, lihavoidut viivat, raskaat kylläiset värit jne. Uusi koulu ottaa vanhat tatuointikonseptit ja kääntää ne päähänsä.

Uuden koulun tatuoinneilla on osajoukkoja, esimerkiksi uusperinteinen, on osa New School-tatuointeja, jotka uudistavat amerikkalaista perinteistä taidetta.

Uuden koulun taiteilijat käänsivät myös vanhat käsitykset salassapidosta tatuoinnissa päälaelleen, ne olivat paljon avoimempia, mikä puolestaan ​​lisäsi innovaatioita tatuoinnissa.

Jotkut New Schoolin merkittävistä taiteilijoista ovat:

 • Kelly Doty
 • Marcus Pacheco
 • Jime Litwalk

Musta ja harmaa

Perinteisesti mustat ja harmaat tatuoinnit tehdään mustalla musteella ja vain mustalla musteella. Kaikki muut sävyt saadaan laimentamalla mainittu musta muste vedellä. Tämä tatuointityyli käyttää myös paljon yhtä neulaa.

Tämän tatuointityylin uskotaan alkaneen vankiloissa, joissa muste ja värit ovat erittäin rajalliset, ja joutui käyttämään kitaran kieliä neuloina.

Musta ja harmaa on vaikea luokitella yhdeksi "tyyli" koska mustia ja harmaita tatuointeja voidaan käyttää amerikkalaiseen perinteiseen, japanilaiseen, fotorealismiin.

Jotkut merkittävät mustan ja harmaan taiteilijat ovat:

 • Anil Gupta
 • Carlos Torres
 • Silvano Fiato

Vesiväri

Akvarellitatuoinnit saivat äskettäin suuren suosion, mutta ne ovat edelleen kiistanalainen tatuointityyli, koska ne kestävät kysymyksiä.

Monet tatuointitaiteilijat arvioivat tatuoinnin sen mukaan, kuinka hyvin ne pitävät, ja vesiväri -tatuoinnit, jäljittelemään harjan taiteellisia tyylejä, ovat yleensä vähemmän värikylläisiä, ja siksi on helpompi menettää väri ja haalistua.

Vaikka muste ja koneet ja tekniikka ovat nykyään paljon kehittyneempiä kuin silloin, kun vesiväritatuointi ilmestyi ensimmäisen kerran, voidaan väittää, että se kestää yhtä hyvin kuin mikä tahansa muu tatuointi edellyttäen, että vakio suojatoimenpiteet toteutetaan, jos harkitset vesiväri tatuointi, ole varovainen ja muista, että se voi olla altis haalistumaan paljon helpommin kuin tavallinen tatuointi.

Akvarellitatuoinnit tunnetaan pehmeistä väreistä, abstrakteista ja hyppäämisestä tatuoinnin ääriviivoista. Vesiväritatuoinnit voidaan yksinkertaisesti harjata tai käyttää yhdessä muiden hahmontyylien kanssa.

Jotkut merkittävät akvarellitatuointitaiteilijat ovat:

 • Mikhail Anderson ja muu First Class NYC
 • Amy Zager
 • Steph Hanlon

Vesiväri Tatuoinnit

Tribal

Tribal tatuoinnit ovat vanhin tatuointityyli.

Japanilaisista Jomon -tatuoinneista Uuden -Seelannin maori -tatuointeihin asti heimotatuoinnilla on pitkä historia edustaa erilaisia ​​asioita perheestä puhtaasti kauneuden esteettisistä syistä.

Tribal -tatuoinnit tunnetaan monista toistuvista linjoista, joissa käytetään negatiivista geometrista tilaa, symmetriaa ja raskaita mustia. Todelliset heimotatuoinnit ovat yleensä monimutkaisempia kuin paksut paksut mustat viivat.

Heimoista ei todellakaan ole paljon sanottavaa, paitsi jos haluat saada heimojen tatuointeja, hanki laillinen heimotatuointi, ei ne 90's "villitys" tatuointeja.

Jotkut merkittävät heimojen tatuointitaiteilijat ovat:

 • Peter Madsen
 • Jean-Michel Manutea
 • Felipe Soares

Tribal

Käsikirjoitus

Skriptitatuoinnit ovat toinen itsestään selvä tatuointi, ne ovat sanojen tai numeroiden tatuointeja, joko tyyliteltyjä tai ei.

Käsikirjoitustatuoinnit voivat olla erittäin monipuolisia, ne voivat olla yhtä söpöjä ja hienovaraisia ​​kuin syntymäpäivä ranteessa, yhtä röyhkeitä kuin rintakehän poikki tai yhtä mauttomia kuin Jared Leto's Jokeri "Vaurioitunut" tatuointi.

Käytä tervettä järkeä, tutki ja oikeinkirjoitusta ennen käsikirjoitustatuoinnin ottamista. Ja yritä olla saamatta käsikirjoitusta kielillä, joita et käytä't puhua.

Useimmat tatuointitaiteilijat voivat käsitellä käsikirjoituksen tatuointeja, joten tässä osiossa ei ole todellisia suosituksia.

Käsikirjoitus

Ja tuo'kaikki tähän päivään!

Minulla on paljon enemmän tatuointityylejä't katettu, mutta tämän pitäisi kattaa tatuointimaailman tukipilarit.

Toivottavasti pidit tämän artikkelin lukemisesta ja jätät kommentteja! Tämä on ensimmäinen artikkeli I.'olen koskaan kirjoittanut, joten odotan palautettasi.

© 2017 Sade