Olen innokas opportunisti, yrittäjä, elämän avustaja, monitehtävä, pahantekijä ja kaiken alan ammattilainen.

Tämä on tatuointi, jonka sain äskettäin osana koko käsivarren hihatatuointiani.

Tämä on tatuointi, jonka sain äskettäin osana koko käsivarren hihatatuointiani.

Elä pitkään ja menesty

Käärmeet

Käärmeet ovat olleet ikonisia tatuointimalleissa niin kauan kuin tatuointeja on ollut olemassa. Jotkut lisätään kohteliaisuudeksi suuremmalle tatuoinnille, kun taas jotkut tatuoinnit perustuvat itse käärmeeseen. Siinä on paljon järkeä, kun ymmärrät käärmeiden symboliikan. Ne edustavat voimaa, hedelmällisyyttä, hengellisyyttä, seksuaalisuutta, vaurautta, itsensä parantumista ja uusia alkuja.

Tietenkin voit löytää vielä enemmän voimaa käärme -symboleista, kun muutat sitten oroboriksi tai "loputon" ympyrä. Käärme, joka syö omaa häntäänsä, on yltäkylläisyyden symboli ja se on laajalti valittu. Cadicus on toinen suosittu, koska se symboloi suuria parantavia voimia.

Kun valitset käärme tatuointi, se'On myös tärkeää ottaa huomioon käärmeesi väri. Jokainen väri antaa sille eri värähtelyn. Valkoinen puhuu alitajuntaamme. Musta antaa sille lisää voimaa. Vihreä ja kulta tuovat sinulle paljon runsautta ja vaurautta. Punainen on erittäin seksuaalinen mutta maadoitettava väri käärme -tatuoinnille. Violetti korostaa hengellistä luonnetta. Käy läpi käytettävissä olevat värit ja mieti, mikä niistä puhuu sinulle eniten.

tatuointi-symboliikka-käärmeet-sienet-kuut

Minun sieni tatuointi

Sienet

Sienet ovat olleet vallan symboleja. Ne edustavat voimia maailmassa, joita on runsaasti, mutta jotka ovat usein näkymättömiä. Tämän vuoksi niitä pidetään usein psyykkisinä symboleina sekä maagisen kutsun symboleina. Koska ne liittyvät muinaiseen ja moderniin taiteeseen, niitä pidetään myös suurena inspiraationa ja luovien ilmentymien lähteenä.

Pieniä sieniä ei usein kunnioiteta symbioottisesta yhteydestään lähellä kasvaviin puihin ja kasvien elämään, mutta ne kuitenkin symboloivat elämänympyrää. He ovat yhteydessä kaikkiin asioihin ja kaikki asiat liittyvät niihin. Kun sinulla on sieni -tatuointi kehossasi, sinua muistutetaan siitä, kuinka monella tavalla olet yhteydessä kaikkeen ympärilläsi ja kuinka kaikki ympärilläsi on yhteydessä sinuun (vaikka huomaat vain alitajuisesti).

Kuut

Jos etsit suurta hedelmällisyyden, runsauden, valaistumisen ja mysteerin symbolia, kuutatuointi on sinua varten. Kuu nousee ylitsemme kauniilla hymyllä, hän on siellä silloinkin, kun voimme't nähdä häntä ja aina huolehtiva. Monet spiritualistit ovat perustaneet koko elämänsä kuun ympärille, ja monet muut ovat erittäin lumottuja heihin ilman selitettävää syytä.

Kuun voima tekee suuren tatuoinnin täydentää muita malleja tai itse. Valitse se symboloimaan sisäistä äitiäsi, naisellista luonnetta, yliluonnollisia voimiasi, runsasta elämääsi tai muistuttamaan kauneudesta kaikessa.