Minulla on kolmetoista tatuointia. Mielestäni he'kaikki ovat aika siistejä (ja ehdottomasti älä't kelpaa "huono laatu").

tatuointi-ideat-lyrics-about-kipua

Minä'Olen kokenut normaalin määrän kipua elämässäni: sairauden kipua, riippuvuuden kipua, menetyksen kipua, rakkautta, pettymystä ja katumusta. On ollut hetkiä, joissa minä'Olen tuntenut olevani hulluuden partaalla, ja minä'Olen kirjaimellisesti pudonnut lattialle puristellen rintaani, koska sydämeni sattui niin pahasti, enkä voinut't päästä riittävän syvälle sisälle löytääksesi voimaa rauhoittaa sitä. Kipu on väistämätöntä. Mutta ilman sitä ei olisi mitään hyvää, ei iloa. Tiedämme vain, että jokin on hyvää, koska olemme jossain vaiheessa kokeneet jotain pahaa. Eminem'uusi albumi "Elpyminen" vapautui juuri ja minä'olen kuunnellut sitä loputtomasti. Nyt on mies, joka on kokenut keskimääräistä enemmän kipua – isänsä hylkäämä, äitinsä hyväksikäyttämä, huono kasvatus, sadistinen rakkaus-/vihasuhde Kimin kanssa, parhaan ystävän todistuksen menetys ja lopulta useita vuosia kestänyt huumeriippuvuus kipulääkkeistä, joista hän on juuri toipumassa. Kaiken julma totuus näkyy hänen sanoituksissaan. Terävä riimi ja loistava virtaus, pari menetelmällisesti asetettua sanaa ja yhtäkkiä hän'ilmaisemme jotain, mitä myös tunnemme. Se'On hämmästyttävää, kuinka sanoittajat voivat antaa äänemme omille tunteillemme muistuttaen meitä siitä, että kärsimyksemme on todella yleismaailmallista.

Tatuointikuvat

Tatuointiideoita: Lainauksia kivusta

  • Kipu ruokkii rohkeutta. Sinä pystyt'ole rohkea, jos'sinulle on tapahtunut vain upeita asioita.
  • Kipu on väistämätöntä. Kärsiminen on vapaaehtoista.
  • Anna ilosi huutaa tuskan yli.
  • Ihmisen täytyy silti pitää sisällään kaaoksen synnyttääkseen tanssivan tähden. -Nietzsche
  • Mitä syvemmälle suru syventää olemuksesi, sitä enemmän iloa voit sisällyttää. -Kahlil Gibran
  • Mutta kipu vaatii hoitoa. Jumala kuiskaa meille nautinnoistamme, puhuu omantunnollamme, mutta huutaa tuskissamme: Hänen megafoninsa on herättää kuuro maailma. -C.S. Lewis
  • Unet ja ahdistus yhdistävät meidät. -Eugene Ionesco
  • Talven syvyydessä opin vihdoin, että sisälläni oli voittamaton kesä. -Albert Camus
  • Koskaan kärsimistä ei olisi koskaan siunattu. -Edgar Allan Poe

Sosiaalinen vääristyminen -

Sosiaalinen vääristyminen – "Rakas rakastaja"

Kommentit

5master0mind5 27. kesäkuuta 2019:

Menetin isoveljeni 4 vuotta sitten aseväkivaltaan. Minulla on tatuointi rinnassani 2 kättäni minun n hänen kanssa lainaus "veli'ei koskaan päästä irti" kaipaan tätä hölmöä. Se ei ole ollut sama hänen jälkeen'on ollut poissa.

jayde rakastaa eminemiä 8. tammikuuta 2012:

rakastan sitä, mitä tämä henkilö kirjoitti eminemistä. tatuoin "eminem" jalallani tatuointipistoolilla, mutta haluan yhden hänen sanoituksistaan. hän on hämmästyttävä

kayleigh13 12. helmikuuta 2011:

Hei,

olen kokenut paljon kipua viime vuosina ja tarkoitan paljon! ensin isäni käveli luokseni, sitten menetin molemmat gandvanhemmat, minua kiusattiin todella pahasti koulussa ja sitten nuoremmalla 11 -vuotiaalla sisarellani todettiin syöpä. joten haluan tatuoinnin liittyvän siihen, kuinka paljon kipua olen käynyt läpi ja kuinka arvokas elämä on ideoita??

kiitos x

Upeat tatuoinnit 27. syyskuuta 2010:

Rakasta tatuointejasi.

http://www.greattattoos.net/

tarvitseva 5. syyskuuta 2010:

Haluan tatuoinnin eminem lyrics, mutta en'En tiedä kumpi, haluan sen kertovan elämästäni. elämäni on ollut hyväksikäytön ja vihan kautta, ja vain äitini on kasvattanut sen, koska isäni petti häntä ja jätti meidät ilman rahaa.

auttakaa, hankkimalla tämä tatuointi sitoudun aloittamaan uuden elämän katseen kohti valoisaa tulevaisuutta. minusta on tulossa näyttelijä.

antakaa minulle ideoita.

valkoinen atlantti Intiasta 5. heinäkuuta 2010:

hyviä kuvia … tykkäsin