Minulla on kolmetoista tatuointia. Mielestäni he'kaikki ovat aika siistejä (ja ehdottomasti älä't kelpaa "huono laatu").

Kalat Tatuointi Kuvagalleria

Kalat (19. helmikuuta-20. maaliskuuta)

Kalat, joita edustavat kaksi kalaa, jotka uivat vastakkaisiin suuntiin, mutta joita pidetään kiinni suusta narulla, ovat Kalat -tähtikuviosta peräisin olevan horoskoopin 12. ja viimeinen merkki. Kahden kalan symboli on erinomainen ja tarkka esitys Kalat -yksilöistä. Se viivästyttää sisäistä jännitettä, jonka monet kalat kokevat päivittäin – halu tehdä oikein taistelee halu mennä vikaan, halu saada koulutusta ja vakituinen työ taistelevat iankaikkisen juhlan halun kanssa. Kalat, vesimerkki, kykenevät todella "mennä virran mukana," matkustaa rauhallisesti ylävirtaan. Mutta heitä kivi veteen ja Kalat jakautuvat. Ne'Kiertää varmasti kiven ympäri, mutta se saattaa asettaa ne kahteen täysin eri suuntaan, joita ei ole helppo sovittaa yhteen.

Kalat ovat myötätuntoisia ja ystävällisiä, epäitsekkäitä ja antavia, luovia ja mielikuvituksellisia. He ovat myös salaisia ​​ja epämääräisiä, luottavat todella vain harvoihin valittuihin yksilöihin. He kaipaavat hyväksyntää ja voivat tulla heikkohermoisiksi joutuessaan joukkoon. Taipumus mennä mukaan siihen, mitä kaikki muut tekevät, on vahva; vaikka Kalat eivät't nauti valitusta toiminnasta yöksi, hän'Teen sen vain siksi's valittu toiminto yöksi, ja kaikki muut tekevät sitä. Esimerkiksi juo olutta, kun hän ei juo't edes pidä sen mausta, ja sen kaataminen saa hänet pahoinvoimaan. Silti Kalat eivät ole vaikeita sopeutua. Ympäröivät ihmiset hyväksyvät hänet, koska hän on rento ja hellä. Heidän ei tarvitse nostaa valokeilaa tai pitää kaikkia silmiään, ja tämä tekee heistä hyväksyttäviä niille, jotka tekevät, koska he eivät't ei ole uhka tai haaste.

Kuten sisareni Lindsey kertoisi sinulle nopeasti, keskimääräisen Joen elämä 9-5 työpaikalla maanantaista perjantaihin ei ole heille. He eivät pidä kurinalaisuudesta ja vangitsemisesta ja vaativat asetuksia, joissa he voivat tulla ja mennä miten haluavat (paljon äidilleni)'harmi, varsinkin kun sisareni asuu kotona). Kalat ovat kapinallisia, vaikka heiltä puuttuu motivaatio olla aktivisti tai disestablishmentarian. Kalat ovat hyviä ystäviä, mahtavia kuuntelijoita ja uskomattomia kumppaneita. He ovat harkittuja ja antavat vapaasti epäröimättä.

Koska Kalat ovat niin mielikuvituksellisia, heillä on usein unelma -maailma, joka on olemassa heidän päänsä sisällä. He haluavat elämän olevan sellaista kuin se kuvataan elokuvissa, kirjoissa ja televisiossa. He haluavat romansseja, jotka uhmaavat tilaa ja aikaa, ystävyyssuhteita, jotka ihmeen avulla selviävät traumasta, ja kovia, heiluvia juhlia, joissa kaikki'hauskaa ja hauskoja asioita tapahtuu joka käänteessä – luota minuun. Kun sisareni oli 15 -vuotias, hän pyysi minua viemään hänet Long Beach Islandille kesän lopussa. Emme olleet koskaan olleet siellä, mutta sisareni tiesi vain, että tulee olemaan suuria juhlia. Hän sanoi, että voisimme vuokrata hotellihuoneen (lue rivien välistä: voisin vuokrata hänelle hotellihuoneen), ja sitten hän ja hänen ystävänsä vaeltelisivat rannan kaduilla, kunnes löysivät juhlat söpöjen, vanhempien kaverien ja paljon olutta kutsui heidät iloisesti huoneeseen ja he'tanssivat koko yön ja kaverit eivät'Älä käytä niitä hyväksesi, eikä mitään vaarallista tapahtuisi ollenkaan! Kuin taikaiskusta!

Kalat ovat parhaiten yhteensopivia Syövän, Skorpionin ja joskus Härän kanssa. Kalat hallitsevat jalkoja, maksaa ja imukudosta, mikä voi johtaa anemiaan, haavaumiin, ihosairauksiin, kihtiin ja raskaisiin kuukautisiin.

Kalat hallitsevat Neptunus -planeettaa (vaikka ennen Neptunuksen löytämistä sitä hallitsi Jupiter -planeetta). Se on naisellinen, negatiivinen merkki, mikä tarkoittaa, että se on jonkin verran introvertti, passiivinen ja herkkä. Koska se's vesimerkki, Kalat ovat taipuisia ja vaikuttavia. Vaikka he vastustaisivat yhteiskunnallisia normeja, auktoriteetteja ja rajoituksia, he ottavat nopeasti vastaan ​​ympärillään olevien ihmisten muodon ja edut.

Kommentit

Evaun2982vauva 25. syyskuuta 2011:

Minä'Olen picee ja olen halunnut tehdä huokaukseni kahdeksi kalamieheksi, joiden vartalo on ranteessa tai donin ympärillä't jalan vaaleanpunainen, violetti, keltainen ja oranssi, voi'Odota, rakastan 69 -merkkiä!

ceholmes Chicagosta 10. heinäkuuta 2010:

kaikki mitä kirjoitit, on oikein. Tiedän PALJON kaloja, ja ennen kuin he kertoivat minulle merkin, tiesin jo b.c, että he ovat kuolleita. Kyllä, he voivat olla hyvin heikkoja.

Kaikki-jalokiviä 15. joulukuuta 2009:

Minä'm a Kalat, ja minulla on tatuointi olkapääni takana, se's kaksi miekkakalaa (tietysti uimassa oppostie -suuntiin), Gilth kalan takana ja veden roiskuminen pohjassa. Se'on todella siistiä. Olin ensimmäinen tatuointi, jonka sain, olin noin 35 -vuotias.