Minulla on kolmetoista tatuointia ja useita lävistyksiä, ja luulen, että ne ovat'kaikki on aika siistejä.

Mopsi Max, joka on varmasti suurempi kuin useimmat mopit, ei koskaan ollut ilman värikkäitä sumeita.

Mopsi Max, joka on varmasti suurempi kuin useimmat mopit, ei koskaan ollut ilman värikkäitä sumeita.

Max oli täynnä luonnetta ja näytti usein kuin Jabba Hutt istuessaan.

Max oli täynnä luonnetta ja näytti usein kuin Jabba Hutt istuessaan.

Enemmän kuin vain lemmikki

Perheeni oli tuhoutunut, kun menetimme mustan laboratoriomme vuonna 1998. Jake oli ensimmäinen perheemme lemmikki, joten kun hänellä todettiin syöpä 11 -vuotiaana, emme voineet't auttaa, mutta luulen, että hänen aikansa kanssamme oli ollut aivan liian lyhyt. Se ei ollut't kauan ennen kuin hän ei enää pystynyt kävelemään portaita ylös nukkumaan vanhempieni juurelle' sänky. Jakessa'Viimeisinä päivinä isäni nukkui usein hänen vieressään olohuoneen lattialla pitäen häntä kiinni, kun hän heräsi vapinaan keskellä yötä. Se ei ollut'kauan sen jälkeen veimme hänet eläinlääkäriin ja saimme hänet nukkumaan.

Kun Jake kuoli, toinen koiramme (Max -niminen mopsi) oli vielä nuori ja vauhdikas. Mutta tietysti, väistämättä, eläessään pitkän, onnellisen 15 vuoden, Max'aika tuli myös. Vain muutama päivä 15. syntymäpäivänsä jälkeen eläinlääkäri oli ystävällinen soittamaan kotipuhelun ja laittamaan Maxin nukkumaan mukavasti kotona.

Se'On hämmästyttävää, kuinka eläimet tulevat niin helposti elämäämme ja heistä tulee saumattomasti perheemme jäseniä. Heidän antaumuksensa ei koskaan horju, heidän rakkautensa on ehdoton ja he'aina iloinen nähdessäni sinut. Onko yllättävää, että monet kutsuvat lemmikkejään lapsiksi? Kun Jake kuoli, teimme isälleni kehystetyn valokuvakollaasin, joka dokumentoi 11 vuotta, jotka hän vietti kanssamme. Isäni (rakennustyöläinen, joka ei koskaan osoita tunteita) itki nähdessään sen. Kollaasi roikkuu näkyvästi vanhemmissani' olohuone. Meillä on myös laatta, jossa juhlitaan Maxia'lähellä oleva elämä.

On monia tapoja muistaa rakkaan lemmikin menetys. Minulla oli ystävä, joka sai hänen arvokkaan mäyräkoiransa taksidermistin täytettyä sen jälkeen, kun auto oli törmännyt siihen traagisesti. Hän asui hänen lipastonsa päällä. Jotkut haluavat mieluummin ottaa tatuoinnin kuolleen kissansa tai koiransa kunniaksi, samalla tavalla kuin ottaisit ristin tai jonkun muun tatuoinnin'nimi sekä syntymäaika ja kuolinpäivä. Löydät paljon erilaisia ​​ja luovia tapoja värjätä lemmikin muistotatuointi.

Lemmikkisi muotokuva on ihana muistomerkki.

Lemmikkisi muotokuva on ihana muistomerkki.

Lemmikkimuototatuoinnit

Sekä elävien että kuolleiden muotokuvatatuoinnit ovat suosittu tatuointivalinta. Jotkut ihmiset haluavat hankkia lemmikkinsä mieluummin kuin selata mielessäsi olevia kuvia tai katsella vain tatuoitua nimeä ja päivämääriä's todellinen kaltaisuus painettu niihin. Avain onnistuneeseen tekemiseen on löytää selkeälaatuinen valokuva, joka edustaa tarkasti lemmikkiäsi, ja sitten löytää tatuoija, jolla on kokemusta tämän tyyppisestä taiteesta. Jos epäilet taiteilijaasi'kyky kääntää valokuva realistiseksi kuvaksi, toinen vaihtoehto on saada karikatyyri tai jopa sarjakuva luonnos rakkaasta lemmikistäsi.

Lemmikkieläinten muotokuva -galleria

Tässä koiranjäljitelmässä on pieni sydän.

Tässä koiranjäljitelmässä on pieni sydän.

Käpälätatuoinnit

Vakio, paksu ääriviiva kuva kissan tai koiran tassunjäljestä on yleinen valinta tatuointeihin riippumatta siitä, ovatko ne'uudelleen lemmikkien muistomerkit tai ei (ajattele Eeva's tassunjälkitatuoinnit rinnassa). Tämä voi olla erittäin söpö, kun siinä on pieni sydän tai lemmikkisi's nimi, mutta mielestäni vielä suloisempi idea olisi saada heidän todellinen tassunjälkensä.

Voit ottaa tassunjäljen leiman samalla tavalla kuin ottaisit ihmisen'sormenjälkiä, joko ennen kuin eläin koskaan sairastuu tai kuolee. Jos sinusta tuntuu siltä, ​​voit saada leiman heti lemmikkisi ohittamisen jälkeen.

Paw Print Tattoo Gallery

Lainausideoita lemmikkitatuoinnille

  • "Koira on ainoa asia maan päällä, joka rakastaa sinua enemmän kuin itseään." –Josh Billings
  • "Koirat eivät ole koko elämämme, mutta ne tekevät elämästämme kokonaisen." –Roger Caras
  • "Jopa pienin villakoira on leijonasydäminen." –Louis Sabin
  • "Maailmassa on vain yksi älykkäin koira, ja jokaisella pojalla on se." –Anonyymi
  • "Hyvä koira ei koskaan kuole, hän pysyy aina, hän kävelee rinnallasi raikkaina syksyisin, kun pakkasta on pelloilla ja talvella's lähestyy, pää kädessämme vanhaan tapaan." –Anonyymi

Paras lemmikkimuistotatuointi

"Hän on ystäväsi, kumppanisi, puolustajasi, koirasi. Olet hänen elämänsä, hänen rakkautensa, hänen johtajansa. Hän on sinun, uskollinen ja todellinen, sydämeni viimeiseen lyöntiin asti. Olet hänelle velkaa, että olet tällaisen antaumuksen arvoinen."

Kommentit

AshnTina 17. maaliskuuta 2019:

Tämä on upea esimerkki! Minä ymmärrän sanamuotoa. Se ei voinut'olla enemmän totta! Menetin vauvani Homerin (kyllä ​​.. Homer .. adoptoin hänet eräältä iäkkäältä pariskunnalta, joka väitti, että hän oli liian raivokas ja pidimme nimen) jouluviikolla. Emme ole vieläkään ottaneet alas hänen sukkiaan ja nukkuneet joka ilta hänen valjaidensa ja lempilelujensa kanssa. Päätimme haudata hänet merkityksellisimpään paikkaan, mitä voimme ajatella. Isovanhempani. Hän rakasti nähdä nanonsa ja jahtaavan kanoja takaisin naapurien pihalle. Vaikka hän oli vain 8-9 kilon pomeranian, hän tunsi olevansa tehokkain pentu maan päällä. Hän makasi kanssani, kun olin sairas, nuoli kyyneleitäni, kun olin surullinen, ja istui ulko -oven vieressä tuntikausia, kunnes tulin kotiin vain tervehtimään minua tonnilla suukkoja! Kävin läpi karkean ajan elämässäni, enkä voinut saada häntä kanssani, joten hän asui nanonsa kanssa pari vuotta. Kävin hänen luonaan aina, kun hän näki minut, ikään kuin en olisi koskaan lähtenyt. Tyttöystäväni ja minä ostimme äskettäin talon, ja kun hän tuli takaisin luokseni, hän oli edelleen yhtä uskollinen kuin ensimmäinen päivä, kun pidin häntä kädessäni ja löysin hänet ja hevoset leikkivät hänen kanssaan talon takana olevalla tilalla. Fortunatley uusi talomme on vain kilometrin päässä isovanhemmistani, joten kävelen päivittäin ulkona katsomassa solutornin valoja, jotka loistavat hänen lepopaikkansa takana, ja puhun hänelle, itken hänelle ja muistutan häntä voimasta, jonka hän antoi minulle täällä maan päällä . Hän kuoli äkillisesti sydämen vajaatoimintaan käsivarsissani. Hän herätti meidät sanomaan, että äidit jotain on pielessä. Rakastan sinua. Kun ryntäsimme hakemaan hänen tavaransa ja takkimme yhteen kello 4 aamulla, hän otti viimeisen henkäyksensä. Itken edelleen ja toivon, että hän olisi täällä ja hän on ollut poissa 3 kuukautta. Tarinani pointti on, että koirista tulee parhaita ystäviäsi. He ovat uskollisia. Ne ovat totta sinulle, kuten useimmat tapaamasi ihmiset eivät ole. Sinä päivänä, kun hän kulki, menetin jotain sisälläni ja haluan saada jotain erityistä muistamaan hänet. Tämä esimerkki on juuri se, mitä tunnen hänestä. Meillä on rauha, kun tiedämme, että hän on kadun toisella puolella, ja kaikki, jotka rakastivat häntä. Isoisäni ei ole valtava koirakaveri, mutta otti aikaa käsityönä koiran arkkuun, joka oli valmistettu säänkestävästä puusta ja asensi hänet sinne hänen kiiltävän ja toisen lempilelunsa kanssa. Siihen asetimme myös yhden hänen joululapsistaan. Ja nyt kaiverramme hänelle hautakiven, joka asetetaan päälle aivan kuin hän olisi ihminen, koska meidän silmissämme hän oli! Kaipaamme sinua kulta Homer!!

tatuiruotes 21. toukokuuta 2017:

Mietin tätä tatuointia, kun koirani kuoli. Hän oli saksanpaimenkoira. Tein tatuointia hänen kasvoillaan. Voit tarkistaa tatuoinnin mestarini luona http://www.tatuiruotes.org/kaune.

Kippis.

Ali 20. lokakuuta 2015:

Koirani on vielä nuori ja hyvin, mutta halusin tatuoinnin aina olla kanssani. Minulla on hänen tassunjälkensä räjäytetty hieman ja hänen kasvonsa on siinä. Se näyttää 100% häneltä. Olen niin tyytyväinen ja saan kommentteja koko ajan. Haluaisin lisätä kuvan…

Michael 24. toukokuuta 2015:

Menetin koirani kojootteihin. Hän oli vain 7 -vuotias. Olen turmeltunut. Hän oli minun maailmani. Hyvät kuolevat nuorena. Nähdään taas Shaynee

Sumea giggler 4. syyskuuta 2014:

Vaikka on hienoa, että valitsit yhden tatuoinneistani tähän artikkeliin, pieni ansio johtuu.

Bethany 13. huhtikuuta 2014:

Me juuri laitoimme rouvaamme tänään alas "sinä minulle" joka on ranskalainen, koska kaipaan sinua, mutta se on kirjaimellisesti käännetty, koska olet minusta kadonnut.

laur 26. helmikuuta 2013:

Menetin rakkaani Cinderin syöpään ja tatuointini on töissä hän oli lapseni ennen todellisia. hän oli ainutlaatuinen, haluan tatuoinnin olevan sama.

Sierra Vaara 11. syyskuuta 2012:

Pidän pawprint -ideasta … mutta haluan jotain enemmän. Menetin äskettäin koirani syöpään ja minulla ei ole'en pystynyt helpottamaan mieltäni. Tiedän, että haluan tatuoinnin hänelle, tiedän, että haluan sisällyttää hänet jollakin tavalla … tassunjäljen tai ehkä esityksen, mutta haluan enemmän. Minä en'en tiedä mitä … mutta haluan jotain enemmän ja jotain hieman erilaista. Ainutlaatuisempi. Onko kukaan kuullut lisää/muita ideoita? Toivoisin, että ehkä oppisin muilta' enemmän ainutlaatuisia ideoita inspiroisi minua.

Karyn 11. elokuuta 2012:

Kelly-Minulle tehtiin koirille tassunjälki pohjalle-noin 8 vuotta sitten-hän kuoli eilen. Olen niin kiitollinen, että se on siellä. Sinä voitit't pahoillani.

Kelly 19. heinäkuuta 2012:

Minusta tuntui oudolta, kun halusin hoitaa koirani's tassunjälki tehty hänen kunniakseen, koska en'en tunne ketään sellaista'olen tehnyt sen, mutta tämän lukemisen jälkeen olo on parempi. Ainoa tapa maksaa turkislapselleni kunnianosoitus on saada hänen iso olonsa' tassut kanssani ikuisesti. hyviä ideoita missä?

Kelsie E. 14. kesäkuuta 2012:

Tämä on niin hyvä artikkeli. Olen juuri menettänyt kaksi koiraa viimeisen 2 kuukauden aikana ja se on ollut erittäin vaikeaa. Tässä artikkelissa on erittäin hyviä ideoita pitää ne aina mukanasi

Clarkin Mint 21. toukokuuta 2012:

Tämä on rakkauteni, tämä on minun koirani! http://www.tattooset.com/tattoo/1060-nature-animal…

Tanya 7. huhtikuuta 2012:

Minä'olen vain utelias. Lemmikkien tatuoinnit ovat mielestäni loistava idea. Mutta onko omistajia, jotka koskaan katuvat saamistaan??

angie ashbourne 21. maaliskuuta 2012:

Hei! Awesome Hub, sinulla on todella hyviä ideoita. Angie

diogeeneja Iso -Britanniasta ja Meksikosta 21. maaliskuuta 2012:

Tämä on ihana artikkeli. Lähinnä siksi, että se osoittaa, kuinka välittävät ihmiset olet. Lemmikkieläimet – erityisesti koirat – antavat meille niin paljon ja aiheuttavat niin paljon surua, kun he kuolevat – aivan liian pian.

Minä en'en tiedä tatuoinnista minulle. Kaipasin minisnautseriani, jonka menetin eron kanssa entisen vaimoni kanssa, niin paljon, en'En usko, että olisin voinut saada muistutuksen koko ajan tatilla.

Mutta se'on hieno idea joillekin.

Laita avatarisi oikeaan suuntaan! Haluamme katsoa ihania naisia.

Bob

Catherine Taylor Kanadasta 20. maaliskuuta 2012:

Kiitos tästä. Upea ja koskettava. Meillä on rakastettu koira, joka voitti't olla kanssamme paljon pidempään ja rakastan ajatusta tatuoinnista hänen tassunjäljestään hänen muistoksi. Lainaukset olivat myös ihania. Äänesti!