Minulla on kolmetoista tatuointia ja useita lävistyksiä, ja luulen, että ne ovat'kaikki on aika siistejä.

Kaikki kuvat osoitteesta bmezine.com

Kaikki kuvat osoitteesta bmezine.com

Kirjoitettuaan yli kaksi tusinaa tatuointi -ideoita käsittelevää artikkelia, jotka esittivät suurimman osan sisällöstä kuvia, aloin huomata, että suuri osa kommenteista tuli ihmisiltä, ​​jotka kysyivät ideoita siitä, mitä sanoa, ei niinkään kuinka sanoa se.

Lainaus tatuointeissa on hankala asia, että yhdeksän kertaa kymmenestä he voivat'olla liian pitkä. Ellei sinulla ole valtava ihoalue, jonka aiot omistaa tatille kuten kyynärvarren tai koko selän,'joudun valitsemaan lainauksen siitä'on tarpeeksi lyhyt mahtuakseen pienelle alueelle.

Muutama vuosi sitten tyttöystäväni halusi saada jotain, jonka olin kirjoittanut käsikirjoitukselleni. Lainaus, jonka hän halusi, oli 21 sanaa pitkä, ja hän halusi sen jonnekin käsivartensa. Koska hän on jo melko voimakkaasti tatuoitu, ei ollut kriteerejä, kuten sen hankkiminen paikkaan, joka voitaisiin tarvittaessa helposti piilottaa. Hän'on onnekas. Hän päätyi saamaan sen kävelemään pitkittäin käsivarteensa sanan GIRL vieressä, joka oli jo olemassa. Useimmat ihmiset eivät'ei ole yhtä joustava kuin hän.

Ehkä työsi on liian ammattimaista tatuointeille ja lävistyksille, tai et'et halua äitisi näkevän sitä. Jos se'Tässä tapauksessa lainaustatuointi voi olla haastavaa löytää tilaa. Ja jos luulet'mahtuu koko runoon (ellei se ole's haiku) ranteessasi pienentämällä kirjaimet koon 5 kirjasimeksi'väärässä. Hyvät tatuointitaiteilijat antavat sinun tehdä tekstistä vain niin pienen, koska he tietävät, että tatuoinnit sekoittuvat, haalistuvat ja vuotavat ajan myötä. Mitä pienempi fontti, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on'Jätetään merkityksetön möykky kymmenen vuoden päähän. Joten vaikka on miljoonia ihania lainauksia rakkauden kauneudesta, minä'Olen yrittänyt koota vain ne, jotka ovat lyhyemmällä puolella, mutta silti merkityksellisiä.

Kävin läpi kaikki yli 2000 kommenttia aikaisempiin artikkeleihini ja yritin tunnistaa yleisimmät teemat, joita ihmiset pyysivät pyytäessään apua lainausideoihin. Sen lisäksi, että olen ahne lukija, minä'Olen koonnut lainauksia muistikirjoihin ja lehtiin 13 -vuotiaasta lähtien.

tatuointi-ideat-lainaukset-unelmista-toivo-usko

Lainauksia unista, toivosta ja uskosta

 • Kaikki mitä näemme tai näytämme, on vain unta unessa. – Edgar Allan Poe
 • Usko, ettei rajoja ole kuin taivas. – Cervantes
 • Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa. – Gandhi
 • Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen. – Eleanor Roosevelt
 • Mene luottavaisesti unelmiesi suuntaan. Elä omaa elämääsi'olen kuvitellut. – Thoreau
 • Kaksikymmentä vuotta myöhemmin olet enemmän pettynyt tekemättä jääneisiin asioihin'älä tee kuin niillä mitä teit. Joten heittää keulaliinat pois, purjehtia pois turvasatamasta, saada purjeesi kaupan tuulet. Tutkia. Unelma. Löydä. – Tuntematon
 • Epäile kaikkea. Löydä oma valosi. – Buddha
 • En tiedä mitään varmuudella, mutta tähtien näkeminen saa minut unelmoimaan. -Vincent van Gogh
 • Ellei kaltaisesi välitä hirveästi, mikään ei parane. Se's ei. – "Lorax"
 • Ainoa asia, joka hajottaa unelmat, on kompromissi. – Richard Bach: "Silta ikuisesti"
 • Tule pois, ihmislapsi! Metsään ja vesiin villi keiju käsi kädessä, Maailmoille, jotka ovat täynnä itkua kuin ymmärrät. – W.B. Yeats
 • Tämä on se hetki. Kun kaikki unelmat, juonittelu ja huutaminen muuttuvat yhdeksi.
 • Huippuosaamista voidaan saavuttaa, jos: välität enemmän kuin toiset pitävät viisaana; riski enemmän kuin toiset luulevat olevan turvallisia; unelmoida enemmän kuin toiset luulevat käytännöllisiksi; odottaa enemmän kuin muut uskovat olevan mahdollista.
 • Me olemme musiikintekijöitä ja haaveilijoita. – Arthur O.' Häpeä
 • Estät unelmasi, kun annat pelkosi kasvaa uskoa suuremmaksi. – Mary Manin Morrissey
 • Jos unelmasi on tarpeeksi suuri, tosiasiat eivät't laskea.
 • Toivo on unelma heränneestä sielusta. – ranskalainen sananlasku
 • Unelmoi mahdoton unelma, taistele lyömätöntä vihollista vastaan, Taistele viimeisellä rohkeudella saavuttaaksesi saavuttamaton tähti.
 • Usko unelmiin ja ne voivat toteutua; usko itseesi ja ne toteutuvat.

Kommentit

elftribe 27. toukokuuta 2012:

Minulla on Poe -tatuointi "Kirjoistani surua" sen sisällä. Se on linja Ravenista.

Adele 2. toukokuuta 2012:

Minä'Olen etsinyt tatuointilainausta toivosta ja löysin juuri latinalaisen sanonnan Dum spiro Spero ….. käännettynä se tarkoittaa, että hengitän toivon … X

Destiny-Maya 25. tammikuuta 2012:

Haluan ottaa tatuoinnin, joka sanoo "elä jokainen hetki, naura joka päivä, rakasta sanoja." mutta en'en tiedä mistä saada ideoita kiitos = D x

[email protected] 24. tammikuuta 2012:

Kirjoitan kappaleita ja yksi riveistäni on 'Totta puhuen, en koskaan tiennyt mitä rakkaus on, en tiennyt ennen kuin löysin sinut.'

jon 20. tammikuuta 2012:

"

"Älä koskaan lopeta unelmoimista"

Tarinani alkaa intensiivisesti

hämmennystä välillämme

kuka on oikeassa, kuka väärässä, kuka tietää

Tiedän

martha 19. tammikuuta 2012:

Tarvitsen mielipiteen lainauksesta.

"unelmoi lähellä sydäntäsi"

olisiko siinä järkeä? Haluan tatuointini olevan unen sieppaajan sisäisellä kyynärvarrellani pienellä lainauksella ja halusin tietää, olisiko tuo lainaus järkevä.

Haluaisin palautetta, kiitos! 🙂 lisää siihen! 🙂 mikä tahansa auttaisi.

Jayde rakastaa Eminemia 3. tammikuuta 2012:

Haluan lainauksen, jolla on jotain tekemistä itseni kanssa. koska huomaan, ettet voi luottaa keneenkään muuhun kuin itseesi, ja kun kaikki ovat jättäneet minut, minulla on silti oma itseni. don'ei todellakaan ole aavistustakaan..

hp 1. tammikuuta 2012:

Siisti mies.

felix 18. joulukuuta 2011:

haluan jotain sellaista

"Usko itseesi, koska jos et't kukaan ei"

tai "Rakasta itseäsi…

Nicole 03.12.2011:

Onko sinulla muita lyhyitä kysymyksiä uskoon/uskomukseen liittyen? rakastin "usko ettei rajoja ole kuin taivas"

suot 25. marraskuuta 2011:

Tarvitsen lyhyen lainauksen lasteni suojelemisesta /vartioimisesta /rakastamisesta. mitään ideoita?

tami 19. marraskuuta 2011:

Minä'm vanha. 41 -vuotias … Näen päivittäin ihmisiä, jotka tarvitsevat jotain. Teen parhaani mitä voin tehdä.Mitä useimmat ihmiset tekevät? Katso toiseen suuntaan. Oma mieheni on järkyttynyt siitä, etten minä't. Joku kävelee valtatien puolella, joku lyhyt ruokakauppalaskunsa. jos minulla on keinot, miksi on väärin, että autan ????? Minun on ymmärrettävä maamme' ahneus, itsekkyys ja itsekeskeisyys. Miksi meistä on tullut tällaisia "asia" joka tarvitsee enemmän???

Katiee. 18. syyskuuta 2011:

@Jason rakastan qouteasi .. im 17 ja haluan todella tatuoinnin äidilleni. perheeni on kärsinyt paljon .. äitini on tehnyt paljon virheitä elämässään ja näillä virheillä on ollut seurauksia .. joka tapauksessa pitkä tarina lyhyesti äitini on vangittuna todella pitkään ja haluan todella tatuoinnin symboloimaan sitä, että i'Rakastan häntä aina, riippumatta siitä, mitä hän vie minut läpi. qoute tai jotain tekemistä sen kanssa ja/tai äiti tytär qoute. onko kenelläkään ideoita??

Jason 20. maaliskuuta 2011:

Toivo tekee meistä vahvoja. Siksi olemme täällä. Sitä vastaan ​​taistelemme, kun kaikki muu menetetään

ashleigh 4. maaliskuuta 2011:

Hei minä'm haluavat saada lainauksen uskoa, atm I'en voi hyvin, ja haluaisin tehdä jotain erittäin mielekästä, jos en voi hyvin, jotta voin katsoa sitä päivittäin, jotta voin jatkaa. Ajattelin alun perin uskoa tatuointia korvani takana latinaksi, mutta minä'm tyttö 9 tatts atm niin rajallinen tilaa, mutta rakastan 4. kuva alas idea ja kun'Haluan myös katsoa sitä ja ajatella kyllä, jos uskon voivani parantua, niin voin vain uskoa. Jos siinä on järkeä. Kaikista ideoista olisi paljon apua 🙂 xx

Purple-Starr 13. joulukuuta 2010:

Hei, haluan pian kolmannen tatuointini'd kuten siitä vatsani (lonkat) tai jalkani alla, mutta minä'en ole varma mitä saada'Haluaisin saada jotain mielekästä lainausta, joka sisältää unelman, toiveen, uskon tai toivon … ideoita??

Kiitti

Jamie 01.11.2010:

@shivani – Minulla olisi 'Elä elämääsi' kuten sateenkaaren muotoinen ja sitten joko hänen nimensä tai nimikirjaimensa suoran alla, mahdollisesti pienempi koko tai eri fontti.

shivani 05.10.2010:

Yritän suunnitella itselleni tatuoinnin. Haluan 'elä elämääsi' olkapäälläni ja haluan veljeni, joka kuoli muutama kuukausi sitten, sidottu siihen. ajattelen nimikirjaimia tähdessä? tai alla. joka tapauksessa, en ole varma. tykkään ideoista kiitos 🙂

Jaz 29. syyskuuta 2010:

Se'rakkautesi pitää minut hengissä.

Tuomioistuin 16. kesäkuuta 2010:

"menestys tai epäonnistuminen eivät ole koskaan lopullisia"

lutka 26. marraskuuta 2009:

fml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dan 27. lokakuuta 2009:

seuraa unelmiasi, sillä kuten haaveilet, sinusta tulee.

Kaila 10. syyskuuta 2009:

Minä'Olen etsinyt tapaa sanoa unelma muistuttaakseni toiveistani olla näyttelijä … Shakespearen lainaus on rivi kesän yön unesta hahmon kiekon mukaan. Ketä olen pelannut, kahdesti.

Keanna 17. elokuuta 2009:

Nämä lainaukset ovat mahtavia!

seuraava lainaus on itse asiassa Mark Twain.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin olet enemmän pettynyt tekemättä jääneisiin asioihin'älä tee kuin niillä mitä teit. Joten heittää keulaliinat pois, purjehtia pois turvasatamasta, saada purjeesi kaupan tuulet. Tutkia. Unelma. Löydä. -Tuntematon

Vanessa 04 maaliskuuta 2009:

rakastan ehdottomasti näitä lainauksia. suosikkini on viimeinen kuva!