Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

Mitä sydän-ruusu-yhdistelmä symboloi?

Mitä sydän-ruusu-yhdistelmä symboloi?

Luke Worley Flickr Commonsin kautta

Sydämen ja ruusun tatuoinnit

Sydät ja ruusut ovat suosittu tatuointiyhdistelmä sekä miesten että naisten keskuudessa. Sekä ruusu että sydän ovat voimakkaita symboleja, jotka tunnustetaan ympäri maailmaa.

Symbolien yhdistelmä voidaan suunnitella useilla eri tyyleillä. Vaikka useimmiten näet suunnittelun punaisena, jotkut kapinoivat perinteitä vastaan ​​ja käyttävät sen sijaan valkoista, keltaista, vaaleanpunaista, violettia tai jopa mustaa.

Ruusun ja sydämen tatuointeihin kuuluu bannereita, tekstiä ja kirjaimia, jotka usein kuvaavat rakkaan henkilön nimeä tai "Äiti" tai "Isä," ja he ovat suosittuja vanhempien keskuudessa, jotka haluavat edustaa lapsiaan's nimet. Parit saavat usein vastaavia ruusu- ja sydäntatuointeja, vaikka kaikki neuvovat olemaan tätä vastaan.

Mutta ystävyys on hengittävä ruusu, jossa on makeisia joka kerta.

– Oliver Wendell Holmes, vanhempi.

Sydämen ja ruusun tatuoinnin symboliikka

Sydän ja ruusu edustavat tyypillisesti rakkautta, intohimoa ja halua. Jos näemme sydämen, jonka läpi on nuolet lävistetty, se edustaa usein kipua ja sydämen särkyä – vuotava ruusu tai sydän voi edustaa samaa.

Sydämen ja ruusun tatuoinnin merkitykset

Intohimo

Rakkaus

Himoita

Ikuisesti

Usko

Toivoa

Kunnianosoitus

Kunnioittaminen

Uskollisuus

Sydänsärky

Kipu

Kuolema

Sydämen ja ruusun tatuointisuunnitteluideoita

Sekä ruusu että sydän ovat vanhan koulun tatuointisymboleja. Merimiehet, kapteenit ja kalastajat tekivät niistä ensimmäisiä suosittuja, ja nykyään he ovat kaksi maailman tunnetuimmista symboleista.

Sydän- ja ruusutatuoinnissa on usein käytetty muita symboleja, kuten tähtiä, pääskysiä, piikkilankaa tai jopa liekkejä. Se voidaan musteella lukemattomilla eri muunnelmilla, millä tahansa värillä. Molemmat symbolit näyttävät hyvältä realistisesti, abstraktisti, geometrisesti, heimoittain tai yksinkertaisessa viivapiirroksessa.

Koko kukan kuvaamisen sijaan voit kuvata vain terälehtiä.

Sydämelle voit valita sellaisen's anatomisesti, suonilla ja valtimoilla tai pyhä sydän liekkeillä. Voit ympäröidä sen piikkilangalla tai ketjunlenkeillä.

Se aika, jonka olet käyttänyt ruusuusi, tekee hänestä niin tärkeän.

-Antoine de Saint-Exupery

Punainen ruusu kuiskaa intohimoa, ja valkoinen ruusu hengittää rakkautta; Oi, punainen ruusu on haukka, ja valkoinen ruusu on kyyhkynen.

– John Boyle O.'Reilly

Ennen tatuointia

Ennen kuin otat sydämen ja ruusun tatuointisi, sinun on harkittava muutamia asioita.

Aivan kuten nyt, muista käyttää aikaa tatuointisi tutkimiseen. Varmista, että ymmärrät täysin, mitä tatuointisi symboloi ja edustaa. Katso satoja tatuointimalleja ennen kuin valitset. Don'Älä ota musteita vasta, kun huomaat myöhemmin, että suunnittelusi voi edustaa jotain muuta kuin luulit. Miehet ja naiset, jotka kiirehtivät saamaan mustetta, yleensä katuvat myöhemmin tiellä. Sinä et't haluat käydä läpi peiton ja laserpoiston-tee oikea valinta ensimmäisellä kerralla.

Jos minulla olisi ruusu joka kerta kun ajattelin sinua, minä'poimia ruusuja koko elämän.

– Ruotsin sananlasku

Sydän- ja ruusutatuoinnit

Kerää rakkauden ruusu, kun on vielä aikaa.

– Edmund Spenser

Kommentit

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 24. elokuuta 2013:

@Btrbell, kiitos taas, että pudotit sisään, luit, äänet.

@Ruby, sydän ja ruusu tatuoinnit ovat kauniita. Mielestäni on hienoa, että ruusu ja sydän symboloivat samoja asioita. Kiitos AE, ole varovainen.

Ruby Jean Richert Etelä -Illinoisista 23. elokuuta 2013:

Nämä ovat kauniita! Rakastan ruusuja..

Randi Benlulu alkaen Mesa, AZ 23. elokuuta 2013:

Ylös, kaunis ja mielenkiintoinen! Kiitos!