Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

stingray-tatuoinnit-ja-mallit-stingray-tatuointi-merkitykset-tribal-stingray-tatuoinnit ja merkitykset

jl071077 Flickrin kautta

Aivan kuten muutkin eläinten tatuoinnit, stingray voi olla symbolinen merkitys niille, joilla on se. Se on suosittu valinta polynesialaisessa kulttuurissa, mutta se'ei pidetä valtavirran vaihtoehtona.

Suosituimmat stingray -mallit tehdään heimojen tatuointeina. Joku voi harkita tällaista tatuointia, jos hän kokee, että heillä on yhteisiä piirteitä tai että heillä on erityinen yhteys pingviiniin.

Stingray on erityinen olento ja On erinomainen metsästykseen ja muiden metsästäjien huijaamiseen. Se voi piiloutua vedenalaiseen hiekkaan (lähinnä hailta) – se peittää hiekan ja on paikallaan. Pyyhkäisykyvynsä vuoksi rausku voi olla älykkyyden tai suojan symboli.

Suunnitteluna stingray voi mukautua mihin tahansa väriin, kokoon tai asentoon. Pienissä voi olla vähän yksityiskohtia, mutta kun ne tehdään hyvin, se voi silti olla upea muotoilu. Mitä isompi piikki, sen parempi.

Useimmat stingray -tatuoinnit kuvaavat stingrayä yksin ilman taustaa. Henkilökohtaisesti mielestäni sininen ja musta muste näyttävät hyvältä yhdessä vaaleiden sinisten sävyjen kanssa. Tämä yhdistelmä todella poistaa mustan musteen, joten mieluummin hieman vaaleansinistä varjostusta.

Tribal Stingray Tatuoinnit

Stingray Tatuoinnin merkitykset

Muista, että lopulta tatuointisi edustaa sitä mitä haluat. Sanomalla, että alla on joitain yleisiä merkkejä stingray -tatuoinnista.

 • Tunne
 • Suojaus
 • Sopeutuminen
 • Älykkyys
 • Armoa
 • Rauhallisuus
 • Ystävällisyys
 • Herkkyys
 • Vaara
 • Myrkyllisyys
 • Ketteryys
 • Nopeus
 • Salaa

Malleja ja muunnelmia

 • Kuten edellä luet, heimojen rauskut ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista, mutta ne voidaan kuvata myös realistisemmalla tai sarjakuvamaisella tyylillä.
 • Tässä tatuoinnissa voi olla tausta, joka sisältää vettä, kilpikonnia, kuplia, meritähtiä, mustekalaa, kaloja, haita, delfiinejä, merilevää, kasveja tai koralleja, mutta stingray on yleensä kuvattu yksin.
 • Stingray-tatuoinnit tehdään yleensä mustalla ja harmaalla musteella, ja varjostus on sopiva, jotta olento näyttäisi kolmiulotteiselta.
 • Jotkut voivat näyttää stingryn käyttämällä sen myrkyllistä piikkiä. Olen nähnyt malleja, jotka osoittavat, että stingray lävistää sydämen, mikä saattaa olla harkittavaa.
 • Stingrays voi myös olla suuremman tatuoinnin taustalla.

Ennen mustetta

Ennen tatuointia kannattaa muistaa muutama asia. Aivan kuten nyt, varmista, että käytät aikaa tutkimuksen tekemiseen. Varmista, että ymmärrät täysin, mitä tatuointisi edustaa. Don't kiirehtiä saamaan mustetta! Jos et ole täysin varma, älä'en tajua! Jos sinä'Jos sinulla on toisia ajatuksia, anna sille enemmän aikaa. Ne, jotka kiirehtivät ottamaan tatuointeja, yleensä katuvat päätöstään myöhemmin tiellä. Sinä et'en halua tehdä tätä virhettä. Ota aikaa, tee tutkimuksesi ja varmista, että olet täysin varma valinnastasi.

Stingray -tatuointimallit

© 2012 Richard Ricky Hale

Kommentit

Ssarahh 8. heinäkuuta 2019:

Okei, ensin ne ovat manta -säteitä. Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset kutsuvat tatuointejaan rajuiksi, kun ne eivät ole't

andres 24. huhtikuuta 2013:

manta -säteet…

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 11. elokuuta 2012:

Kiitos kaikille kommenteistanne.

Michael Fielder Pohjois -Keski -Länsi -Virginiasta, missä vihreä ruoho kasvaa … 10. elokuuta 2012:

Toinen!

Lapsena, 13, aloin sukeltaa Punaisellemerellä, kun muutimme Jeddahiin Saudi -Arabiaan. Yhdellä ensimmäisistä sukelluksistamme näimme useita näistä pienistä kavereista, ja olin heistä ihastunut. Minä'Olen nähnyt ne niin pieninä kuin 9 tai 10 tuumaa (siipiväli) ja Manta'8 jalkaa! Ne ovat puhdasta runoutta liikkeessä vedessä.

Kiitos,

Michael

Gypsy Rose Lee Daytona Beachiltä, ​​Floridasta 9. elokuuta 2012:

Nämä ovat hienoja. Mielenkiintoista.

Ruby Jean Richert Etelä -Illinoisista 8. elokuuta 2012:

Pidän historiasta, jonka olet lisännyt stingray -tatuointeihin, ainutlaatuinen ja värikäs..

BeyondMax Sydneystä Australiasta 8. elokuuta 2012:

Ne ovat niin upeita, yksinkertaisesti uskomattomia!

Elämä rakenteilla Neverlandista 07.08.2012:

Hämmästyttäviä stingrays -malleja. Upea ja luova

Intia Arnold Pohjois -Kaliforniasta 7. elokuuta 2012:

Jotkut näistä stingray -tatuoinneista ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä. Erinomaista tietoa niille, jotka haluavat lisätä ainutlaatuisen tatuoinnin kehon taiteeseensa!

Terkkuja ~

Carly Sullens Louisista, Missouri, 7. elokuuta 2012:

Toinen loistava idea tatuoinnille. Rakastan aina symboliikkaa, jota käytät näissä keskuksissa. Se asettaa sinulle leikkauksen muiden yläpuolelle tatuointikuvien suhteen. Äänesti ja jakoi!