Kitty ei ole tatuointien asiantuntija, mutta hänellä on muutama oma. Hän jakaa mielellään ideoita tatuoinneista eri aiheiden innoittamana.

Ainutlaatuinen ja söpö keiju tatuointi.

Ainutlaatuinen ja söpö keiju tatuointi.

Wikimedia CC: n kautta

Söpöt keiju -tatuoinnit

Mikä tyttö ei tehnyt't rakkaus keijut kasvaa? Olin sellainen, joka oli täysin pakkomielle ajatuksesta keijuista, joten luonnollisesti halusin vanhemmaksi söpön keiju -tatuoinnin!

Valittavana on niin monia vaihtoehtoja:

  • Ensimmäinen (ja tyttöjen suosikki ympäri maailmaa) on Disney's rakastettava Tinker Bell, vaikka tämä muotoilu saattaa olla hieman pelattu, joten saatat etsiä ainutlaatuisempaa ja kypsempää muotoilua. Ei ole ongelma!
  • Jos olet yhtä pakkomielle keijuista kuin minä, sinä'll on erityinen suosikki keiju taiteilija. Jotkut ideat ovat Amy Brown, Brian Froud, Selina Fenech, Jasmine Beckett-Griffith tai jopa Meredith Dillman. Kaikki nämä upeat taiteilijat' töitä löytyy Internetistä, joten sinun kannattaa todella tarkistaa ne saadaksesi ideoita tyylivalikoimasta. Suosikkini on Brian Froud!
  • Harkitse asentoa. Istuuko keiju kukassa tai ehkä rupikonna? Se voi istua oksalla, jäädä kuplaan, ratsastaa linnulla tai soittaa soitinta. Entä jos keijualla on perhosen tai linnun siivet? Käytä mielikuvitustasi ja sisällytä osa persoonallisuudestasi! Muita suunnitteluideoita voivat olla astrologinen merkki, sinun tai tyttäresi'nimi tai nimikirjaimet tai rivi suosikkisatuistasi tai runostasi.

Mahdollisuudet ovat rajattomat, joten älä'Älä tuhlaa rahojasi suunnitteluun, jonka löydät tatuointikaupan seinälle. Lisää kuvia saat vierittämällä alas.

Tumma keiju tatuoinnit

Kääntymällä 180 ° edellä olevista neuvoista, tämä osio on tarkoitettu goottilaisille tai kapinallisemmille naisille, jotka etsivät jotain muuta. Ehkä rakastat keijuja, mutta älä'et halua mitään liian söpöä tatuoitua vartalollesi. Että'se on hienoa, koska valittavana on paljon häikäisevän tummia malleja.

  • Amy Brownilla ja Brian Froudilla on molemmilla upeita tummia keiju taideteoksia, joita voisit käyttää inspiraationa, ja niin tekee myös Selina Fenech. Googlaamalla näet, mitä he tekevät.
  • Toinen vaihtoehto on mennä keijun kanssa, joka on hieman vähemmän tunnettu kuin tyypillinen siivekäs tyyppi. Entä dryad tai naiad (vesikeiju)? Voisitko valita sellaisen, joka on pohjimmiltaan noita? Hän saattoi ratsastaa luudanvarrella, jossa oli musta musta mekko ja terävä hattu.
  • Jos sinä'uudelleen pin-up-tytöihin, ehkä tumma keijusi voisi poseerata kuin pin-up-tyttö ja pukeutua Bettie Pagen kanssa ruoska kädessään? Kyllä kiitos.
  • Tai jos olet todellinen Tinker Bell -fani sydämessäsi, voit harkita goottilaista versiota pixiestä.
  • Kaikkien keijujen ei tarvitse olla söpöjä. Tee omastasi yhtä poikkeava ja vääntynyt kuin sinä'Haluaisin peilata persoonallisuuttasi.

Lisää tummia keiju tatuointiideoita, vieritä alaspäin.

Tumma keiju tatuoinnit

Osallistu kyselyyn:

© 2011 Kitty Fields

Kommentit

Muoti 19. joulukuuta 2011:

Hyviä tatuointeja.

Terveiset;

Tarkista uusimmat muoti -tatuoinnit osoitteesta:

http://fashion2012-13.com

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 22. syyskuuta 2011:

Kiitos, felicitylovespari!

felicitylovespari 22. syyskuuta 2011:

Ylös ja mahtavaa. Rakastan tatteja.

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 16.9.2011:

Meisjunk – Kyllä, Amy Brown'keijut ovat aivan uskomattomia. Rakastan ehdottomasti hänen kausittaisia ​​keijujaan. Brian Froud'silti rakkain!

BallisticJW – Kuulen. Minusta sinun pitäisi joka tapauksessa! … se'on vain ihoa.

Chatkath – Kiitos paljon! Pidän myös tummista keijuista paljon. Erityisesti tumma keiju tatuointi keiju suudella irvikuva. Mahtava.

Kathy Kaliforniasta 15. syyskuuta 2011:

Nämä ovat mukavia Kittyjä, pidän tummasta keijusta parhaiten, erilaisena ja ajattomana. Hyvää työtä, sinulla on todella paljon hyviä tatuointikeskuksia nyt!!

BallisticJW Atlanta, GA 15. syyskuuta 2011:

Kaunis. Minulla on helposti arpeutuva iho, joten voitin'en saa sitä pian, mutta haluan silti sellaisen!

Jennifer Kessner Pennsylvaniasta 15. syyskuuta 2011:

Rakastan Amy Brownia's työtä! = D Hän'on aina ollut suosikkini.

Kitty Fields (kirjailija) kesämaalta 15. syyskuuta 2011:

TH – Tuo'olis hyvä tatuointi sinulle! Anna palaa!

tom hellert kotoa 15.9.2011:

Kisu,

MINULLA EI OLE TATOOSIA- Olen aina ajatellut saada olkapäälleni mitään niin hienoa ja monimutkaista kuin kuvassa- ei ihmisten nimiä tai kasvoja'd hanki sininen vaahteranlehti tai tml, kuten suosikki jääkiekkojoukkueeni pelipaidat-

Toronto Maple Leafs

Mutta se'olen vain minä

TH

Kitty Fields (kirjailija) kesämaalta 15. syyskuuta 2011:

Ddraigcoch – Olen samaa mieltä'm en juurikaan sarjakuva-y -tyyppisiin keiju tatuointeihin; ehdottomat suosikkini ovat yllä olevat Brian Froud -tatuoinnit. Rakasta Brian Froudin keijuja! Kiitos käynnistä.

Emma Isosta -Britanniasta 15. syyskuuta 2011:

Tässä muutama hyvä idea. mutta rakastan tatuointeja, ja symboliikka on minulle melko voimakasta. Vaikka sellaisia ​​kauniita löytyy " gootti Tinkerbell" Haluaisin silti jotain, jolla on enemmän merkitystä, kuten "dryad -keiju" elämän puun kanssa. Vaikka en pidä tatuointia kovin hyvänä, sillä on vahva symbolinen merkitys.