Minulla on kolmetoista tatuointia. Mielestäni he'kaikki ovat aika siistejä (ja ehdottomasti älä't kelpaa "huono laatu").

tattoo_ideas_wings

Mitä siiven tatuointi edustaa?

Ei ole ihme, että niin monet ihmiset haluavat saada siivekkäitä olentoja tatuoituna iholleen. Enkeli suojelemaan, perhonen vapauttamaan sinut. Usein tatuointeihin valitsemiemme kuvien merkitys ulottuu paljon pidemmälle ja paljon syvemmälle kuin niiden yksinkertainen nimellisarvo. Siivet voivat tarkoittaa monia asioita.

  • Perhoset edustavat vapautta, fantasiaa ja lentoa; muutos ja muutos. Toukka rakentaa itse tehdyn kotelon vain kauniin perhonen ilmaan, joka voi lentää minne haluaa. Perhoset ovat aina olleet suosittuja. Ne voivat olla pieniä, yksinkertaisia ​​ja helppo löytää paikka.
  • Arkkienkelit ovat lopullisia suojelijoita, jotka valvovat meitä taivaasta. Jotkut voivat tulla maan päälle aina silloin tällöin varjelemaan ja opastamaan meitä yksilöllisillä poluillamme; toiset ovat rakkaita, jotka ovat siirtyneet, mutta katsovat meitä ylhäältä tai vierailevat unissamme kertoaksemme meille, ettemme ole yksin.
  • Keijut (myös speltti -keijut) ovat mytologisia pieniä ihmisiä (tai yliluonnollisia olentoja riippuen siitä, keneltä kysyt), joilla on maagisia voimia ja jotka elävät metsässä ja piiloutuvat epätoivoisesti etsiviltä silmiltämme. Ne ovat eteerisiä olentoja, jotka edustavat romantiikkaa ja lumousta. Myöskään keiju -tatuoinneista ei ole ollut pulaa. Voit kävellä mihin tahansa tatuointisalongiin Amerikassa ja nähdä kymmeniä piirroksia keijuista seinillä odottamassa muuttumista paperista ihonalaiseksi.

Tatuoinnit, jotka näyttävät oikeilta siipiltä

Viimeiset kymmenen vuotta ovat nähneet uuden trendin. Sen sijaan, että heillä olisi tatuoitu siivekkäitä olentoja, ihmiset ottavat itse siipiensä tatuointeja, jotka kiinnitetään selälleen, missä todelliset siivet itäisivät, jos meillä olisi ne. Enkelin ja perhonen siivet ovat kiistatta suosituimpia valintoja, mutta keijunsiivet tekevät myös esiintymisensä, ja joukko monimutkaisia, abstrakteja malleja, joita voidaan kuvata vain siipiksi, mutta joita ei voida millään tavalla luokitella.

Kommentit

Marysol 28. marraskuuta 2011:

Haluan saada pikkuveljeni nimet selkäänni mitä tahansa ajatuksia?

158lukutaito 04.11.2011:

Rakastan ensimmäistä, sen todella seksikäs rakkaustyttö toivon myös näkeväni sen jonain päivänä

britney 13. syyskuuta 2011:

omg lex päästä yli !! kopioin toisen henkilön tatt, kopioin siltoja isoveljeltä .. lisäsin siihen vain xoxon. kaikki tekevät sen, kuka välittää. niin monilla ihmisillä on samat rinnat, kasvakaa aikuisiksi

lex 12. helmikuuta 2011:

haluat kopioida jonkun's tatuointi vitsailetko? rehellisesti oppia suunnittelemaan oma tatuointi

tytölle, jolla on tämä, olet varmasti kopioinut sen minulta tai varastanut sen taiteilijalta, joka suunnitteli tämän tatuoinnin, kuinka alkuperäinen EI!!!

Austin Anderson ja Riley Alvord 12. huhtikuuta 2010:

me todella rakastamme häpyhiuksia, jotka vain täydentävät tatuointia 🙂

Megan 25. helmikuuta 2010:

Minä'm rakastunut perhonen siluetti yksi.

Haluan todella suunnitella oman tattini, mutta haluan sen olevan iso, ainutlaatuinen ja virtaava. Haluan sen näyttävän virtaavan kehon yhdeltä alueelta toiselle. Ja haluan sen edustavan vapautta, riippumattomuutta ja luovuutta. Tämä ei ehkä ole foorumi tällaisille asioille, mutta voiko joku neuvoa minua?

aBbyRuTh 12. tammikuuta 2009:

i LOVE It SOO MUCH .. ITS SOo AriSt…

Lizzi 23. joulukuuta 2008:

Hei kaverit!

Rakastan koko selän muotoilua sen kauniina ja niin on myös Standard -keiju, loistava muotoilu, jota minun on käytettävä!!

Olen aika perehtynyt koko perhonen tatuointiin's ja niiden merkitys minulle. Pohjimmiltaan olen toisen tatuointini jälkeen, olen jo perhosia nilkkani ympärillä, mutta rakastan siluettiperhosia ja ajattelin ottaa tuon tyylin alkaen vasemmalta olkapäältä selän keskelle ja alas, onko se myös OTT perhosilla?

Helinä-keiju 15. joulukuuta 2008:

Nämä tatuoinnit ovat hienoja … minä'Haluan saada sellaisen 20. b-päivälleni. Mutta minä'm etsin ehkä keiju istuva' sienellä ja tietyntyyppisiä kukkia kummallakin puolella viiniköynnöksillä, jotka menevät selkäni alaosan yli @ housureunani …. Jos joku näki samanlaisia ​​kuvia … haluaisin 2 nähdä.

serg 9. joulukuuta 2008:

voiko kukaan löytää minulle kuvan maskuliinisemmasta tatuoinnista, jossa on enkelisiivet ja jonkinlainen silta

armo 27. marraskuuta 2008:

Rakastan ensimmäistä, mutta jos hän lisää painoa…

tähtiä Arizonasta 27. heinäkuuta 2008:

jotkut näistä ovat vain upeita!

deedee 29. toukokuuta 2008:

rakastan tats …. olen 50 -vuotissyntymäpäiväni syyskuussa ja haluan saada yhden !!!!

farkku 6. toukokuuta 2008:

kaikki nämä tatuoinnit ovat kauniita ja ainutlaatuisia. etsin ideoita keskeneräisestä takakappaleestani. nämä inspiroivat minua tekemään sen.

Sib 05.05.2008:

Vau rakastan koko takakappaletta ja sarjakuvaperhosta! Upea. Ja tämä on hieno sivu !! 🙂

Musta enkeli 24. maaliskuuta 2008:

Standard Fairy on hämmästyttävä mistä voin ostaa/saada mallin sen saamiseksi? se on ainoa keiju tatuointi ive pudonnut pään yli. ??

Nicola 11. helmikuuta 2008:

kuka kysyi koita ?? Älä tee sitä!!! Ne ovat inhottavimpia rumia olentoja!

Tykkää kaikista malleista'kaikki upeita. Rakasta valtavia siipiä takana ja keiju, itse asiassa, rakasta niitä kaikkia!

retkeilijä 14 Franklinilta 26. marraskuuta 2007:

kuinka mahtavaa … onko sinulla Luna -koita??

ei 0n 9. marraskuuta 2007:

Olen samaa mieltä kanssasi, kaikki mallit ovat hienoja … hyvin tehty.

Hadlee 24. syyskuuta 2007:

Rakastan kaikkia malleja. Hieno sivu! Loistavia ideoita tehty, kiitos! Pidän erityisesti valtavasta harmaasta/värillisestä perhosten ja kukkien kokoonpanosta takana … todella siistiä.

taylorblue Kanadasta 21. syyskuuta 2007:

Pidän myös tästä todella paljon!

mertilive (kirjoittaja) N.J. 29. heinäkuuta 2007:

Aww kiitos paljon! Se merkitsee minulle paljon, minä'olen iloinen, että nautit siitä. Joo, olen aina ollut niin turhautunut TODELLA tatuointikuvien puutteesta verkossa, joten minä'Olen rakastanut näiden erilaisten keskittimien yhdistämistä. Ilmoittauduin myös kaverilistallesi, btw. Kiitos taas!

SuuriTatuoinnitNyt San Josesta 28. heinäkuuta 2007:

VAU! Rakastan Wings Tattoo -sivusi. Sinulla on täällä paljon hienoja kuvia, kuten tatuointikeskuksen sivu pitäisi rakentaa! Liityin juuri ystäväluetteloosi. Tämä on upea tatuointisivu.