Rakastan tatuointeja ja olen kirjoittanut aiheesta useita vuosia.

Mitä Scarecrows edustaa

Minä'Olen aina etsimässä mielenkiintoista taidetta ja ainutlaatuisia tatuointeja. Joku herätti ajatuksiani eilen variksenpelätyksistä, ja ajattelin katsoa ympärilleni nähdäkseni, onko olemassa ihmisiä, jotka todella päättivät käyttää niitä tatuointisuunnitteluna.

Yllättäen moni teki niin. Pelottelussa on ainutlaatuista, sillä popkulttuurin osalta sillä on kiehtova historia, koska sitä voidaan käyttää edustamaan puhdasta pahaa ja muina aikoina kostoa.

Palatessani takaisin Disneyn kanssa, siellä oli jopa tohtori Syn Alias ​​Scarecrow, joka oli legendaarinen hahmo kuningas George III: n aikana.

Ja kenellä ei tietenkään ole'en nähnyt rakastettavaa variksenpelätintä Ozin velho, tiedätkö sinä, joka aina sanoi, "Jos minulla olisi vain aivot."

Joten kaikissa näissä erilaisissa variksenpelätimen tulkinnoissa näkyy erilaisia ​​tatuointimalleja, jotka edustavat koko variksenpelätin tarinoita ja tarinoita.

Scarecrow -tatuointimallit

Yksi asia, jonka löysin, koska variksenpelätin esiintyy kaikkialla elokuvan ja television tärkeänä osana, liittyy tatuointimalleihin, ajatukseen siitä, mitä variksenpelätintä on käytetty vuosisatojen ajan: Lintujen pelottaminen viljelykasveista ei ollut't osa variksenpelätin malleja käytetään tatuointeja.

Luulen, jos sinä'Jos aiot mennä variksenpelätimeen, se olisi ilmaistava niin kuin suurin osa ihmisistä kuvittelisi sen olevan, ja se on joko pimeä voima tai rakastettava hahmo.

Maatilapelätykset eivät vain ole't muodissa tällä hetkellä.

Vihreä Scarecrow -tatuointi

Tällä ensimmäisellä variksenpelätin -tatuoinnilla meillä on hauskin ja houkuttelevin tatuointigalleria, kuten näet variksenpelätimeen suunnitelluista hilpeistä eleistä.

Kaikki on hienoa tässä tatuoinnissa, mutta suosikkini on luultavasti kova hattu's yllään. Patojen ässä on hauska. Ei mitään'vaivaa tätä olki miestä.

variksenpelätinmallit

Velho Ozin variksenpelätin Tatuointi

Tässä'on mahtava taideteos hölmöltä, mutta hauska variksenpelätin Wizard of Ozilta. Oli ja on mahdotonta olla tykkäämättä tästä kaverista ja juurtua hänelle epäonnistuneeksi. Taideteos on upea tässä, ja valinta käyttää mustia ja ruskeita värejä sekä vaaleampia sävyjä tekee tästä variksenpelosta todella erottuvan. Upea tatuointisuunnittelu.

variksenpelätinmallit

Hirvensarven variksenpelätin

Vaikka kuinka yritin, en ollut't voi saada tarinan tämän hirvieläinten sarvenpelätyksen taakse ja onko sen takana mitään merkitystä.

Se'on ehdottomasti ainutlaatuinen, ja kaikenlaisia ​​asioita tapahtuu sen kanssa, ja luulen, että se on jäätävä selittämättä. Esimerkiksi mitä'Onko se vaaleansininen pyöreä esine keskellä tai rannekkeet käsivarressa? Ilmeisesti se'musteen kantajalle jotain hyvin henkilökohtaista.

variksenpelätinmallit

Kammottava Scarecrow -tatuointi

Tällä tatuoinnilla alamme katsoa pelottavampia ja uhkaavia variksia. Tämä on minulle kammottava, ei muusta syystä kuin suun suunnittelusta.

Suunnittelun suhteen pidän todella tavasta, jolla pää näytetään kerrokselliselta ja kuvioidulta varjon avulla. Huomionarvoista on myös tumman musteen käyttö kaulan ympärillä olevan köyden ympärillä, jotta se erottuu. Myös hatun väri oli hyvin tehty.

variksenpelätinmallit

reddragontattoomaster

Halloween Scarecrow -tatuointi

Vaikka tämä seuraava variksenpelätin on siinä asemassa, jota useimmat meistä ajattelevat, kun sitä käytetään pelottamaan lintuja viljelykasveilta, järki on, kun katsot häntä's ei ole kaukana hyvänlaatuisesta vaatteista, jotka on täytetty oljilla.

Tatuointisuunnittelun väri ja yksityiskohdat ovat hyvin tehtyjä, ja pidän tavasta, jolla kentän rikkaruohot muodostuvat alareunassa yhdessä kurpitsien kanssa pelottavan tunteen ja ilmeen lisäämiseksi. Tästä viileästä hatusta ulos nouseva kukka ja/tai rikkaruoho näyttää myös hyvältä.

Tämä variksenpelätin, koska siihen on sisällytetty kurpitsia ja tilan skenaario, toimisi Halloweenina sekä silloin, kun'otat uusimman kauhuelokuvan tai katsot sitä televisiosta.

variksenpelätinmallit

bluedeviltattoos

Paha variksenpelätin kurpitsanpäällä

Pieni osa variksenpelätin -tatuoinneista sisältää niitä, joilla on paha kurpitsan pää, ja tällä on todella paha ilme, kun hän valmistautuu tekemään mitään hyvää.

Repaleinen paita, olkihattu ja kauhun kasvot tekevät tästä varmasti ikimuistoisen tatuoinnin. Näyttää siltä, ​​että sumun kaltainen tavara pyörii ympärillään henki, joka astuu sisään antamaan sille elämän.

variksenpelätinmuotoilumalleja

kainalotatuoinnit – flickr

Scarecrow Tattoo Holding Scythe

Tähän lopulliseen variksenpelätin -tatuointisuunnitteluun sisällytin saman mallin kahteen eri ihmiseen ja kehon paikkaan osoittaakseni, kuinka erilainen se voi näyttää ja miksi meidän on harkittava vaihtoehtoja tehdäksemme oikean valinnan sen suhteen, mitä kuvittelemme tatuointi.

Ensinnäkin todellinen variksenpelätin on fantastisen näköinen. Peitetyt kasvot ja tummat aukot silmille, nenälle ja suulle erottuvat todella. Mustavalkoisessa tatuoinnissa variksenpelätin pystyy pidentymään enemmän, ja vaaleat, vihreät silmät vaikuttavat voimakkaasti. Erittäin viileitä ovat myös jalkoja ympäröivät jänteet. Se näyttää minusta paremmalta mustavalkoisen variksenpelätimen kanssa kuin värin kanssa.

Tämä johtaa minut oranssiin variksenpelätimeen. Miksi taiteilija pukeutui vaaleanpunaiseen savuisiin rinteisiin, ei ole minulle järkevää. Se vie pois muuten mahtavalta tatuoinnilta. Silti vyötäröstä ylöspäin värivaihtoehdot olivat hienoja, ja tunne, että joku menettää päänsä viikatteen heilumisesta, tuntuu todella todelliselta. Suuri variksenpelätin tatuointi suunnittelu.

Scarecrow -tatuointimallit

Kuten aiemmin artikkelissa mainittiin, variksenpelätin on todella vakuuttava valinta tatuointisuunnittelulle, koska sitä käytetään niin monin tavoin pop -kulttuurin hahmona.

Halusitpa siis käyttää sitä samalla tavalla kuin tatuointigallerian aiemmassa osassa tehdyt, hauskemman ja hauskemman variksenpelätinnäkymän kanssa tai haluatko lähteä pahan hengen sotaan, joka asuu variksenpelätin -tatuointisuunnittelussa, siellä'on jotain kaikille, jotka haluavat tehdä lausunnon,