Kitty ei ole tatuointien asiantuntija, mutta hänellä on muutama oma. Hän jakaa mielellään ideoita tatuoinneista eri aiheiden innoittamana.

CC BY 2.0

CC BY 2.0

olle svensson

Miksi hankkia merirosvoteemainen tatuointi?

Kuuluisa Disney-elokuvasarja The Pirates of the Caribbean on äskettäin aloittanut pakkomielteen merirosvoista, mutta ei'eikö tämä pakkomielle ollut aina olemassa? Tietysti on.

Ihmiset ovat saaneet merirosvo-aiheisia tatuointeja siitä lähtien, kun Disney maksoi Johnny Deppille miljoonia käyttäytyäkseen humalassa kamerassa (tai käyttäytymään kuin hän itse asiassa). Itse asiassa menneiden vuosien todellisilla merirosvoilla oli tatuointeja ennen kuin ne olivat edes valtavirtaa.

Miksi siis hankkia yksi? No jos sinä'uudelleen pakkomielle merirosvoille (ja minä'en puhu Johnny Deppistä täällä).

Ehkä sinulla on halu lähteä purjehtimaan seitsemälle merelle ja liittyä menneisyyden merirosvoihin, mutta voit't mennä kyytiin ilman välttämätöntä tatuointia.

Tarvitsetko ideoita? Ei ongelmaa:

  • Siellä's aina klassinen merirosvo kallo.
  • Voit valita yksinkertaisen Jolly Roger -lipun tai käyttää Jolly Roger -lipun yksityiskohtaisempaa versiota. Päätös on sinun.
  • Jos haluat merirosvon kalloa, jolla on hieman enemmän hohtoa ja persoonallisuutta, lisää sanonta, kuten "Kuolleet Miehet Eivät Kerro Tarinoita" tai "Joo ho ja pullo rommia."
  • Valitse yksi suosikki merirosvolainauksistasi ja lisää se.
  • Tai lisää bandaani suosikkivärilläsi tai -kuviollasi valitsemallesi merirosvon kallo -tatuoinnille.

Tässä on joitain muita asioita, jotka voisivat edustaa merirosvoja:

  • Miekat
  • Tykit
  • Humala
  • Aarre
  • Merirosvolaivat

Merirosvolaivat voivat olla erittäin yksityiskohtainen ja silmiinpistävä tatuointi, joka sopii täydellisesti kenelle tahansa mustalle parralle! Hanki se värillisenä, kun siniset valtameren aallot lyövät laivan sivuja vasten tai yksinkertaisina mustavalkoisina niin, että ne näyttävät siltä kuin saisit sen, kun merirosvot vielä terrorisoivat valtameriä.

On monia muita tatuointeja, jotka on rapattava likaiselle merirosvokehollesi, matey. Jos suosikkielokuvasi on Karibian merirosvot, valitse Jack Sparrow- tai Calypso -tatuointi. Tai mene suosikki merirosvosi kanssa historiassa, kuten Blackbeard, kapteeni Morgan, rouva Cheng, Anne Bonney tai Calico Jack. Voit jopa saada tatuoinnin, joka sisältää Davey Jonesin ja hänen sykkivän sydämensä!

Mitä tahansa valitsetkin, varmista se's tatuointi, jonka haluat koko elämän. Lisää pari pulloa rommia ja sinä'Tulee olemaan merirosvo ikuisesti. Varmista vain, ettet ota tatuointia, joka saa sinut kävelemään lankulla. Onnea!

Galleria

Lisää mahtavia merirosvotatuointeja

© 2011 Kitty Fields

Kommentit

bignic 5. tammikuuta 2012:

Ei! Kaikki merirosvojen tatit ovat huono idea. Vakavasti

Joe Pennsylvaniasta, Yhdysvalloista 27. lokakuuta 2011:

Ei ho, ei ho, tasapintainen elämä vie minut. Mutta tämä saa sinulle peukalon taivaalle, joka ei ole pitkäveteinen, roskapostinen tai muu hornswaggle.

Amiraali_Joraxx Filippiineiltä 27. lokakuuta 2011:

Merirosvot ovat todella mielenkiintoisia. Olen kiinnostunut heidän omasta vapauden tunteestaan ​​merellä. Ja niiden tulostaminen kehossamme ei ole huono idea. Loppujen lopuksi luulen, että merirosvoilla on myös tatuointeja ruumiissaan. Tämän tekeminen saa meidät tuntemaan heidät ja pitämään heistä. Hyvä postaus Kitty. 1 ääni ja mielenkiintoinen.